sziasztok
Andi, Sinlac rulez ! édeskés íze van - Laura imádja. lehet pépet is csinálni belőle, meg tápszersüürüüségüüre is higítani. Laura az utóbbi verziót kapja.
az publikus ki az 17 aki visszajelzett talival kapcs?
Klári, Juli annyira cuki ezzel az öltözködéssel ! már a múltkor is írtál hasonlót. megnyugtat, h ő sem tüüri a csattot.
amúgy ő már folyékonyan beszél? v. csak rövid mondatokban, v. hogy?
"hová süllyedek"..

én inkább azon röhögök, h. ki hitte volna, h. egy kakinak is így lehet örülni.
Viky, Beni gyönyörüü !
tök jó, h. a télapós nyügi után így élte meg a vendégeskedést. látom nálatok is elért az a kor, amikor csak akkor lehet csinálni vmit, amikor alszik.
Melba, tök jó, h. homeopátiás dokitok van ! direkt így kerestétek, v. véletlen szerencsés egybeesés?
tök jó, h. így utánajártál a dolgoknak, meg a dokitok is ilyen --- pl. a miénk mindent a fogzásra fogott {gondolom ezt is arra fogta volna, ha Lauránál van hasonló virrasztás

}, még a középfülgyulladást is.
Zsófi, én konkrétan emlékszem, h. amikor elkezdtétek a hozzátápit, akkor pont a narancs és a hal körül volt egy pár hsz. váltás, ez bennem nagyon megmaradt. emlékszem, h. írtad, h. a dokitok szerint mehet, mi meg Renivel írtuk , h. a "nagykönyv" szerint csak 1 év után, mert allergizál.
drukkolok, h. legkésőbb Jónás megszületéséig túllegyetek ezen a virrasztásos dolgon ! nem semmi, h. bírod ! és még dolgozol is mellette. én pocakosan állandóan aludtam volna.. ááááááá
motorozáshoz gratula Samunak !
szerintem is inkább testvérfellépő, normál babakocsival sem lehet rendesen közlekedni eu-conform városunkban, nemhogy duplával. meg tényleg nagy lesz már Samu, Laura csak kényszerhelyzetben marad már meg babakocsiban, de akkor is hüppög, meg duzzog.
Teri, drukkolok nektek, h. mielőbb rendeződjön az, amit elterveztetek. szerintem népszerüü szakma a párodé, remélem sikerül is álmainak megfelelőt találni. {
Fatima, látom belőled meg előjött a szakmabeli...

} még jó, h anyós nem kezd érzelmi zsarolást stb...
elküldöm.....