A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

MELBA!! Nagyon jó hogy írtál!!! Nagyon cuki Doma! Milyen nagy már!!! És örülök hogy a nehézségek/betegségek ellenére teljesen kiegyensúlyozottnak tűnsz!!

Hát lányok bevallom én is azért nem jövök mert alig reagál valaki. Ez inkább csak azért fura, mert ha nem jönnek a "régiek" hiányolás van, ha meg jövünk, senki nem reagál. Persze érthető, mert akik sokat vannak itt, kisebb babával vannak, és nektek nem nagy szám hogy Juli bilibe kakilt, meg ilyenek. Nekem meg a szoptatós és hozzátáplálós témák tűnnek már nagyon távolinak. :roll: (szerencsére)

Úgyhogy asszem maradok én is zugolvasó, aztán a talit majd meglátjuk.

Marcsi Loló annyira édes! Képzeld mi holnap megyünk először fodrászhoz!!! Már a szemébe lóg a haja :shock: Csatot Juli is csak ritkán engedi :lol:

Klári
Kép
ganti

Hahóóóó!

Ne máááár Klári!!!
Persze megértem, amit mondasz, de ez sajnos nem lehet másképpen. Nem egykorúak a babák, így hát nem lehetnek egyformák a paráink és az örömeink.
Én is amúgy pont ezért csatlakoztam a májusi topikhoz, mert ott szonte mindenkinek azonosak a mindennapjai. De ettől még ide is jövök, mert kíváncsi vagyok rátok! És igenis nagyon nagy dolog, hogy Juli már nem csak pelusozik, hanem már a bilit is használja. :) Gratula hozzá!!!!! Meg az is tök szuper, hogy már fodrászhoz is mentek vele. Soroljam még???? :) :) :)
Na szóval ne tűnj el, mert ha mindneki így érezne a topikkal kapcsolatban, akkor a végén nem lehetnél zugolvasó sem, mert nem írna már a kutya sem! OK?
A talira meg mindenképpen gyertek! Különben is nem úgy volt, hogy te voltál ennek a találkozónak az első számú pártfogója amikor Andi felhozta a dolgot???? :) Hmmmmmm????? :) :) :)

fatima

Melba! Nem csak a 3-as tápik tejalapúak, hanem mind! Még a HA-ek is!!!! Amúgy ti hol laktok? Hogy hívják a dokitokat, ha szabad kérdezni???

Zsófi! Küldöm a privit...

Nelly! Neked is... :)

fatima

jaaaajjj talira mindenképpen jövünk, úgy értettem, hogy majd ott azért több lehetőség lesz dumálni, élőben azért más!!!

Nem tűnök el, és nem sértődtem meg vagy ilyesmi (nem vagyok az a típus :lol: )
, ahogy Andi is írta ez az élet rendje.
8) 8) 8) :wink:

Klári
Kép
ganti

Teri! Töltse fel a párod a CV-jét a www.cvonline.hu-ra vagy a www.profession.hu-ra. Mindkettő profi álláskereső honlap. Nem csak a közvetítő cégek, de direktben az ügyfelek (cégek) is meg tudják találni a CV-jét. Sok sikert!!!! :)

fatima

Na azéééééért Klári! :wink: :wink: :wink:

fatima

Niki drágám! Emmának gyógypuszik mennek Tbányára!!! :)
Mizujs? Lenyugodtál már???? Ki fogod bírni! Nyugi!!! :) Küldök egy rakás +++++ energy-t. OK????

Ja Csajok!!!! KÉRDÉS!!!
Tud valaki nekem infot mondani arról, hogy a főzi kb mennyi tápinak vagy tejnek felel meg???? És a gyümi????

Már pár napja úgy eszünk, ahogy leírtam nektek....
Kíváncsi volnék, hogy a 2X-ri gyümizés, ami átlagban 2X 90ml és a déli főzi, ami 100-120 ml + utáni egy kicsi tápi (50-100ml) vajon elég e Tareknek, ha ezenkívül kb egész nap 600-650 ml tápit eszik???

fatima

most nincs időm reagálni, pedig klári de jó h jöttél! éljen a bili!!! és juli gyönyörű haja!!!

melba: samu most éjjel is fent volt. ő kap tápit reggel-este. almás- 3as tápit. hagyjam el? helyettesítsem vmivel? vagy ne igyon semmi tejeset? főzni szabad tejjel? vagy azt is hagyjam ki? joghurt? tejszin stb stb??? húsokból mi mehet?? és allergia vizsgálat kell? vagy hogy lehetek biztos? már alvás laboron is gondolkodom. minden éjjel pontban 12-kor kel. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kerekpocak

Hűűűűűűűűűűűűű Zsófi! :( Jó lenne, ha kiderülne végre, hogy mitől van ez Samunál! Én a helyedben tutira elvinném szakemberhez!!!

fatima

hello!
Na vegre elaludt pincurka... egyebkent azert nem nagyon van idom irni mert nem nagyon alszik Anna napkozben, nem tudom hogy ez problemat jelent-e de egesz nap mosolyog, gugyog es ezert nem gondolom ha jol erzi magat nem lehet gond. Szerintem kicsit elkenyeztettuk mert nagyon sokat van olbe es ha nyoszorog mindjart fel is vesszuk es lassan olyan nehez hogy majd leszakad a karom valami valtozast kell beiktatni :)

Fatima igen Kaszas dokiba nagyon vigyazott rank, mindennel meg voltunk elegedve es a masodik gyerkocot is nala szeretnem vilagra hozni ha minden jol megy bar a korhazzal kapcsolatban meg mindig fenntartasaim vannak. Azert kellet beinditani a szulest mert felso burokrepedesem volt es szivargott a magzatviz kb. 4 napja ezert az elso vizsgalaton CTG utan rogton beinditotta nem volt semmi ahogy a szules tortenetbe is irtam reggel meg nem tudtam hogy 1 ora mulva szulni fogok.... na szoval igy volt a korai szules...

A gyerkoccel az volt a gond hogy besargult (ami onmagaba nem is gond) nem evett es hazaengedtek a korhazbol masnapra mar nemcsak nem evett fel sem tudtam ebreszteni es azzal rohantunk is az ugyeletre ott infuzioval keztek, antibiotikumot kapott es szepen lassan (hat eleg lassan) egy kicsit erore kapott es elkezdett enni cumisuvegbol aztan minden egyre jobb lett es most mar kop kop jol vagyunk

Sajnos kaja ugyben nem tudok segiteni en is nagyon parazok mert szeretnem elkezdeni 4 honaposan a gyumik bevezeteset de meg nem vagyok tisztaba azzal hogy hogyan de majd csak kitalalom...

A beteg gyerkocoknek sok sok gyogypuszit kuldok es az anyukaknak sok sok energiat es kitartast...

Klari szerintem is szuper hogy mar hasznaljatok a bilit nagyon ugyesek vagytok...

Niki gondolom hogy most a picur gyogyulasara koncentralsz es en is szoritok hogy minel hamarabb felepuljon csak olvastam hogy bolcsit keresel a 4 ker-be ha talaltok valami jot akkor majd minket is erdekel mi is a 4 ker lakunk es ha majd lehet szeretnem en is beadni...

most mennem kell vasalni fujjjjjj utalom
puszi agi

Kép
cica_1

Sziasztok,
Elmaradózó emberkék!
Bocsi, de nem lehet, hogy csak kifogás, hogy itt kisebb babák vannak, más gondokkal, és azért nem írtok? Ugyanis pl. én is most szálltam bele a dologba, de második gyerekkel, azaz van egy nagyobb is, nálunk is. Lehet, hogy nem is én vagyok az egyetlen... Úgyhogy vannak nagyobb gyerekek is.
Nekem pl. kifejezetten "jól jönne" ha ez a topic 2in1 működne...
Alvás
Elég vacak dolog, és persze idegesítő, de Botondhoz legalább annyit, néha többet kelünk, mint Vandához. Nekem nem sikerült kitalálnom ellenszert. Mire lemegy a fogzás, nincsenek emésztési gondok, addigra elkezd rosszat álmodni... vagy egyszerűen csak felkel megnézni, nem marad-e ki valamiből. Én eddig ezt tekintettem normálisnak... mégse az?
Fatima,
nem tudok róla, hogy lennének ilyen megfeleltetések, hogy 1 kanál akármi mennyi xy tápszernek felel meg. Szerintem inkább kísérleti úton próbálkozz. Ha Tarek eszik szívesen, és a súlya nő (de legalábbis nem csökken) akkor tutira jó úton jártok. Ha mégis megnyugtatna a számolgatás, akkor szerintem kcal-ban, vagy kJ-ban számolj. Az "energiatartalom" egész tutira rajta van a tápszer dobozán, a főttételekre ugyanezt pedig dietetikustól lehet megkérdezni, vagy a neten is találhatsz fogyókúrásoknak, vagy cukorbetegeknek szánt táblázatokat. (Igaz, hogy ezek csak kb. értékek lehetnek, mert hát biztos nem egyfrmán főzünk.)
Több ötletem nincs...
sziasztok
zita

Zizi
KépKép
Kép
1zizi

el is felejtettem ha eppen nem vizsgazom akkor mi is mennenk a talira...

Kép
cica_1

Fatima most hogy Zita irta ezt a szamolgatost eszembe jutott van egy konyvem "Babaszakácskönyv" ebbe irja hogy mit hogyan kell adni 6 hóapos kortól ajanlott es mibol cukor, zsiradek mennyi ajanlott illetve receptek is vannak ami ugye nem egy bonyolult dolog de azert vannak benne jo otletek a szerzo: Bártfai Laci bácsi en ajandekba kaptam de biztos minden konyves boltba van

na tenyleg mennem kell...

Kép
cica_1

Sziasztok!
Köszi a hiányolást, azért olvasom a hsz-eket, csak kb. negyedéig jutok mire egy kis mosolygós manócska idemászik és húzgálja a nadrágom szárát, majd egyre hangosabban reklamál és ha nem reagálok hisztis bömbölés következik kivörösödő pofikával. :lol:
Irni így már nem tudok, pedig szeretnék. Most éppen ebéd utáni szúnyókálás van, így gyorsan pihenésképp megpróbálok én is pötyögni ezt-azt.....

Zsófi: Tesvérfellépőn nem gondolkodtál? Mire Jónás kistesó megszületik Samu majdnem két éves nagyfiú lesz, talán ha elfárad elég ha oda felpattan. Sokszor láttam az utcán és úgy tűnt élvezik a gyerekek az azon való utazást. Mindenesetre ne kapkodd el a testvérbabakocsi megvételét, hátha addigra már csak motorozni akar Samu vagy egyáltalán nem igényli a kocsikázást.
Samu plüssbarátokkal készült képe nagyon cuki! Lassan nem fér majd el az ágyában, ha mindegyikkel aludni akar. :wink:
Allergiavizsgálatot szerintem érdemes megcsináltatni. Bár én kezdem minden problémánál azt hinni, hogy majd az hoz megoldást ha egyszerűen kinövik......

Andi: Most vettem észre, hogy van MajaJuliska blog, mindenz úgy hogy Lizuéban kukkantottam bele és ott találtam rá. De jó hogy ezt írjátok, bár nekem is lenne energiám ilyesmihez. Olyan jó lenne pedig később visszaolvasni nekem is és a baba is nagyobb korában örülne neki. Zenebölcsit mi is kipórbáljuk lassan. Babanet tali előtt mindenképp, nehogy aztán pityergő anyaszoknyába bújó babám legyen és ne lássátok a kis vigyori játszós formáját!

Fatima: Benit gyömöszölheted megígérem. Ha először nem akarja az sem baj, úgy veszem észer 10 perc ismerkedés után már haverkodik, úgyhogy menni fog, ha jut rá időd a sok tündér között.
Bevallom az ételmennyiség kérdésedre én nem tudok felelni, pedig 2 hónappal előbb járunk. Nálunk ez azért nem kérdés mert én csinálok egy nagyobb adagot és ha kishaspók jóllakot akkor fintorog és csapkod a kezével. Mindegy hogy megette-e amit kellene úgysem tudnám belédiktálni. Gyüminek egy közepes almát vagy banánt szokott megenni, néha csak a felét vagy háromnegyedét. A főzelékből (illetve ez nálunk zölség és husi vagy gyümi és husi is) most már 200 grammot készítek és abból annyit eszik amennyit kíván, az átlag olyan 150 gramm, de néha az egész is elfogy. Szóval én rábízom, éhes még nem maradt és úgy tűnik nem is eszi túl magát mert nem bukik vagy álmatlan az emésztés miatt. A hozzátáplálás kezdetétől így csinálom így van, persze akkor a főzit 100 grammal keztem és egy hónap után lett 150 gramm, még egy jó ideig tartom a 200-at.

Alvás: Beni is hol csak egyszer ébred és gyors álometetés után alszik reggelig, van úgy hogy virraszt egy-két órát és csak utána tudom visszatenni aludni. Fene érti ezeket a kis érzékeny lényeket!!! Nálunk is fix fektetés -evés rendszer van, tehát én sem tudom mitől van ez a váltózó viselkedés!!! Tegnap egy szépen végigaludt éjszaka után 3 órát aludtunk ebéd után és éjjel megint jól aludt. Előtte napokig kukorékolt hajnali 4től 6-ig.

Minden éjjel mást hoz, MEGLEPI minden éjjel. :lol:

na ezt most elküldöm

Kép
viky30

Zsófi - esetleg írass fel a dokival HA (hipoallergén) tápot, ezek az ízesítettek ki tudja mit tartalmaznak. Hátha ez segít.
Vagy: állítsd össze mondjuk 10 napig úgy az étrendjét, hogy ne legyen nagy a keveredés (pl. egyik nap tej ne, csak hús, aztán lisztes cuccok ne, stb) Így lehet hogy kiderül, hogy mi a bibi. De végső esetben csak az allergiavizsgálat segít.

DE: az alvásgond nem lehet allergia miatt. Vannak ilyen időszakok, Julinál is (aki legendásan jó alvó pedig) volt, ÉS SZINTÉN 1,5 ÉVESEN, hogy elkezdett felkelni éjszakánként. Aztán mikor már nem bírtam, csak szóltam neki az ágyból hogy itt a mami, és erre megnyugodott. EZ valami szep. szorongás volume 2. lehet náluk. :roll:

Fatima: szerintem totál elég amit Tarek eszik. Főzi-tápi: más az összetétele ezért nincs váltószám. Lehet hogy pl. krumpliból kevesebb is elég, de a kevésbé keményítős cuccokból több kellhet. Meg az se mindegy mennyi vízzel csinálod.

Klári
Kép
ganti

Ági: Üdvözlet a topicban!!! Nagyon szép Anna kislányod! Micsoda hajasbaba. :lol:

Anzsi: Hát igen, a túró rudi tényleg nagyon finom ennivaló. :wink: Érdekes, hogy az a fix eledel a gyerekeknek, abban sosem csalódnak. Keresztfiam nyáron nagy gyomorrontás után csak azt volt hajlandó enni, két napig semmi mást nem sikerült megetetni vele. Bende eszik azért mást is és hogy alszik (ha már mindenki alvásgondokkal küzd) ?

Hozzátáplálás: Én is a " hat hónapig csak anyatej" híve vagyok alapvetően, de azért 5 hónaposan elkeztük a kóstólgatást, ami két-három naponta egy-egy kanálka volt: barack, alma, krumpli. Mire hat hónapos lett Beni már bátran vágtunk neki és sikerült szép adagot ennie, mert az ízt ismerte. Én kizárólag az ízek miatt kezdtem korábban a szilárd ételt és mert nyáron tudtam friss barackot adni. Amúgy azt vallom, ha a CSAK anyatejtől TUTIRA!!!! semmi baja nem lesz később, a korai kajától pedig LEHET!! (nem biztos de lehet) hogy allergiás lesz akkor miért siessek???
Két hónap amúgy sem számít, szóval én azt tanácsolom nyugodtan várjatok fél éves korig! Persze nem kell megfogadni én csak leírtam a véleményem. :lol: :lol:

Azt is hozzáteszem, hogy anyukám, nagyim és keresztanyám már 3 hósan arra agitált hogy kezdjem el. Hoztak ajándékba turmixgépet és botmixert is, hogy na akkor most használjam már! :roll:

Kép
viky30

elkeztük helyett elkezdtük
viky30

Melba most látom hogy nálatok a tejallergiától volt a nemalvás. Ez párosult még valami pocifájással, vagy a fiatalúr szimplán kukorékolt éjszaka?

Klári
Kép
ganti

Niki: JOBBULÁST Emma drágaságnak!!!!
Neked kitartás!!! C-vitamint adsz neki? Én ősztől adok Cebion cseppeket, az nem árthat.

Zsófi: A puttó képen tökjót röhögtem és nagyon tetszik, hisz Benim is pont ilyen kis husi. Szerintem pont cuki így!!! Nem dagi még de azért ennivalóan kis husis mint ahogy Samu! :wink:

Kép
viky30

en csak azert gondoltam hogy elkezdem a kostoltatast mert Anna most csak tapszert kap a szerencsetlen mellgyulladasaim miatt es en ugy gondolom hogy barmi jobb mint a tapszer...

szerintetek ha csak tapszert kap nem szerencsesebb ha hamarabb elkezdjuk az atterest?

koszonjuk az udvozleseket es a dicsereteket...

Kép
cica_1

Ági: szerintem nem jobb, mert annak nincs olyan tápanyagtartalma. A tápszer nem egy rossz dolog, nem kell félni tőle.

SZILVI:
NAGYON BOLDOG 10. HÓFORDULÓT DRÁGA ÁKOSNAK!!!
Kép
Már olvasóként sem vagy itt? Hogy vagytok???

EUÉK-kal mi újság? És ZSÓKÁ-val? Ugye jól vagyok???

Hát hiába küldtem én missing you-s édes macit pár oldallal előbb, nem jöttetek. :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
viky30

és Stellina NIKI?
viky30

NA AKKOR MÉG EGYSZER
MINDEN RÉG NEM LÁTOTT TÁVOLLÉVŐ SZERETETT TOPICTAGNAK KÜLDÖM EZT:

Kép :wink:

Kép
viky30

Ági! A TÁPSZER NEM ROSSZ DOLOG!!!! Mindenképpen szüksége van egy pici babának vagy anyatejre vagy tápira. Éppen ezért is kérdeztem én is, hogy a gyümik és a főzi vajon mennyi tápinak felel meg. Bizti nincs annyi minden pl a gyümikben, mint a tápiban vagy az anyatejben.....

Hogy apasztod amúgy a tejedet??? Dokibá írt fel gyógyszert???

Viki! Jajjjjj de jó, hogy Benit meg lehet majd dögönyözni.
Tarek totál lepasszolható, úgyhogy ráérek majd babázni, ha valaki vállalja, hogy Tarekozik. Ő nem fél senkitől. :) :) :)

fatima

en gyorsan jelentkeznek Tarekozasra ha sikerul elemenni...

Kép
cica_1

OK Ági!!! :) :wink: :wink: :wink: :wink:

fatima

Fatima: en Norcolutot szedek amit az SZTK-ba irtak fel mert annyira gaz volt a dolog hogy a sebesz rokton kuldott a nogyogyaszatra hogy adjanak apasztos bogyot (ideges is lettem mert megvizsgalt a nodoki). Amugy meg szedek homeos bogyot es jegelem amilyen gyakran tudom. Probalkoztam a lekotozessel de az nagyon fajt. Mult csutortokon kezdtem de meg mindig fajnak a melleim es csomosok is de mar jobb mert tudok ejszaka aludni remelem hamarosan elmulik. Te hogyan csinaltad es mennyi ido alatt apadt el? emlekszem irtal rola valamit kerestem is szinte fel napig de valahogy nem talaltam meg... :(

Na szoval felre ertettetek nem akarom kiiktatni egyik naprol a masikra a tapit tudom hogy nem lehet helyetesiteni, csak melle meg mast is adni es lassan lassan 1-2 etetest kivaltani.

Hat gyerekek ebbol nem lesz valami nagy vasalas 2 rugi kozott lehuppanok tarsalogni na ez a baj velem ha egyszer elkezdek netezni abba se hagyom :twisted:

Jaj Fatima emlekszem a ferjed ellenezte hogy kepeket rakjal fel en is kaptam a tegnap egy fejmosast amiert felraktam Annacskat... te mivel gyozted meg hogy nem lesz semmi baj belole ????? :roll:

na puszi tenyleg vasalok
agi

Kép
cica_1

Ági

a tápi ebben a korban jobb, mert a babák emésztése még nem készült fel a "szilárd" kajákra (ilyenkor az almalé is szilárdnak minősül).

Én is vívódtam ezen, mert Juli 3,5 hónapos kora után kapott tápot (alig volt tejem), és ugyan szoptattam, de a kalória a tápból jött. Végül az 5. hónapban kezdtem el mást is adni (konkrétan kivette az almát a kezemből és elkezdte nyalogatni :lol: ).

4 hónapos koráig mindenképpen várj szerintem a hozzátápival.

Klári
Kép
ganti

Klári: De jó ezek szerint mégiscsak jössz és írsz!!! Hurráá! Amikor tettél fel képeket igenis nagy örömmel reagáltunk!!! A wc-be kakiláson én átsiklottam, de utólag GRATULA. Tudom hogy nagy dolog ez a rendesen intézett nagydolog! :lol:
Igazad van az emésztést mint késleltető tényezőt én elfelejtettem írni.

Voltunk pótkarácsonyozni a hétvégén és anyai szívem repesett az örömtől, mert Beni barátkozott és játszott, nemcsak egyedül de keresztfiammal is! Tündéri volt, végre én is kikapcsolódásként éltem meg a vendégeskedést és nem azon stresszeltem hogy nyafog, nyűgös és vele kell foglalkozni! Meg is mutatom a képeket!

Előre bocsi ha sok lesz.
Na hol a legjobb csücsülni?
Kép
Hát a konyhapulton! Apa azért vigyázz nagyon mert innen könnyű lepottyanni!!
Kép
Kép
Kép
ezt csak úgy mert CUKI
Kép

Kép
viky30

klári: samu 12 hónapos kora óta virraszt majdnem minden este 2-3-4 órát. vegyesen sírva, beszéve néha kurjongatva stb. szal nem csak felsír és alszik tovább. egyre rosszabb sztem és nem sokáig bírom már cérnával. gyakorlatiolag nincs olyan, amit ne próbáltam volna ki, MINDENT bevetettem.

-meleg /hideg a szobában
-pára/száraz levegő
- sokat evett/keveset
-sokat ivott/keveset
-bementünk ha felsírt/ nem mentünk be
-stb stb stb

hat hónap alatt volt alakalom mindenre.

szal lehet h valami szimpla dolog álla a háttérben de jó lenne rájönni.
kerekpocak

Húúúú Ági már nem emlékszem a gyógyszer nevére (de tutira nem az, amit te írtál), de egy brutál erős gyogyó volt, ami kifejezetten erre van. Az agyalapi mirigyre hat és így apasztja el a tejet. 30 db tabletta volt egy kis üvegcsében. Nekem napi 3-at mondott a dokibá, hogy szedjek. Az első "kúra" után pár napra sajnos nekem visszajött a tejem. Aztán elkezdtem egy újabb "kúrát" :arrow: pár nap múlva úgy tűnt, hogy megint elapadt, de aztán megint visszajött, így tovább szedtem. Végül harmadjára sikerült!

Azt ugye tudod, hogy a gyógyszer mellet + jegelés stb azért fejned kell????? Különben nem múlnak el a csomók. Nehogy nekem a sebészeten köss ki basszus!!!!!!

Nem akarod felhívni a dokibát, hogy mit javasol????

Viki! Beni annnnnnnyyyirrraaaa gyönyörűűűűűű!!!!! :)

fatima

Ági! Nem is tudom végül hogy győztem meg a férjemet! Talán nem is kellett. Ő is országnak-világnak meg akarta mutatni az ő nagyfiát! :) + az iwiw semmivel nem rosszabb. :)

fatima

BENI OLYAN CUKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!
kerekpocak

Beni nagyon szép! És még mindig jókedvű, mosolygós fiúcska!

Kép
niki30

Zsofi nem akarok okos lenni csak nagyon sok jot hallottam a termeszetgyogyaszatrol esetleg kiprobalhatnatok...egyebkent tenyleg nem tudom hogy birod mert ha anna 1-nel tobbszor ebred ejszaka mar kesz vagyok masnap... :roll:

Benni tenyleg nagyon aranyos puszilgatni valo

Fatima szerintem te Bromocriptint szedtel nekem van itthon egy fioknyi mert a terhessegem elott betegseg miatt mar evek ota szedtem es valoszinuleg meg fogom is szedni es mondtam az SZTK-s dokinak de azt hiszem nem nagyon figyelte mit rizsazok... lehet jobb lett volna mielott elkeztem ezt a masikot szedni elmeni Kaszas dokibahoz de mar annyira akartam szabadulni a fajdalomtol hogy gyorsan kivaltottam es el is keztem szedni...
Ha nem javul akkor majd felhivom a dokibat

Fenykepek: azt meg sem merem mondani hogy az iwiw-re is felraktam :oops:

na puszi es jo ejszakat agi
elso 2 nap fejtem este most par napig nem ma meg megint de azt mondta a doki hogy ne fejek mert akkor ujratermelodik de hat van amikor mar nem birja az ember... es akkor van hogy fejek :evil:
Na most mar kimeritettem ezt a temat remelem minden oke lesz...

Kép
cica_1

sikerult beszurni a veget a kozepere bocsi... ami a vegere jar az oda valo... na ezt jol meg...

Kép
cica_1

Jaj, olvastam, csak nem tudtam reagálni. Én is úgy értettem, hogy Kláriék esetleg nem jönnének. De megijedtem, de akkor csak semmi para.
Örülök, mert már megint láttunk egy 2 éves kislányt a Brendonba, és Maja teljesen odáig volt érte. Nézte, mintha tanulni akarna tőle. Remélem Julika is szimpi lesz neki. És hihetetlen, hogy milyen nagyok a 2 évesek. Elképedtem. És Julika biztosan százszor okosabb. Azért ez a bilizés nem semmi!!!!! És szinte magától???!!!

Viki: Beni gyönyörűséges, mint mindig. És most, hogy apukájával láttam, szerintem tiszta te vagy. Annyira hasonlít rád. Meg kell zabálni. És milyen ügyi a kis cowboy!!!!! Márcsak a satyi hiányzik a fejéről. Zeneböcis tök jó, holnap is megyünk , remélem. De ha nem juttok el, akkor sem hisze, hogy Beni anyához bújós lenne. Ilyen vigyori????? Tutira nem is tud olyan lenni. Nem hiszem el!!!! Egy kedves, barátkozós kis putto. :wink: :wink: :lol: :lol:

Zsófi: mostmár annyira izgi mi lehet Samuval. Olyan kíváncsi vagyok. Reméljük, hogy lassan megoldódik a rejtély. Jó lenne, mielőtt Jónás megszületik, hogy még egy pár jót tudjál aludni. :wink:

Azt akartam kérdezni, hogy a Sinlacot doki írja fel? Milyesmi annak az íze? És kanállal lehet enni? Kíváncsi lennék rá, gondoltam kipróbáljuk.

Kép

Kép
b79andi

Niki: Emmának jobbulást. De sokáig tart már ez a betegsége!!!! Huss, huss, bacik!!!!!

Kép

Kép
b79andi

Zsófi: valahogy azt hittem hogy ez csak pár hete tart... bocs. Akkor tényleg valami magasabb szintre kell lépni. Nem csodálom hogy nem bírod, meg hát Samunak se tesz jót.

:oops: :oops: Szeretném lehűteni a kedélyeket, Juli 2 alkalommal kakilt bilibe, mégpedig karácsonykor, és azóta nem hajlandó. Viszont tényleg ő kérte, mi lepődtünk meg a legjobban.
Most beígértem neki cicás bugyit (hehehe), mert kiszúrta hogy én bugyit hordok és ez tetszik neki. Szóval ha bilibe pottyant, jön a bugyi. Tök gáz hová süllyedek....

Juli tuti örül majd Majának!! :wink:
Andi mi B.örsön lakunk, egyszer félreolvastam azt hittem ti is, de akkor csak a munka volt itt :cry:

Én nagyon nem szeretnék visszamenni dolgozni. De sajnos ketyeg az óra :twisted:

na lépek mert még van egy vizsgám, holnap meg fodrász (csinálok képeket!!!)

Klári
Kép
ganti

Jaj, azt el is felejtettem, hogy Julika fodrászhoz megy!!!!! Vége a bundeszliga frizunak?? :cry: De majd kérünk ám képeket!!!!!!!

Hihetetlen, milyen csaj Julika!!! Hogy figyel téged. Mindent les, és megjegyez. És persze ő is akarja. Ha egyforma kiskosztümbe jöttök a talira, én összetoj...m magam!!!!!!!!!!

Gondolkodtunk Budaörsön, mikor lakást vettünk, de a nagyiknak túl bonyolult lett volna a közlekedés, és hát jó drága környék is. De szééééép!!! Már kinéztem, hogy oda a hegyekbe - vagy azok még dombok :oops: - fogunk menni túrázni a nyáron.

Kép

Kép
b79andi

itt írok és fordítok.

közben jónás bazi nagyokat rugdos!!!!! őrült cuki. amúgy már fejvégű a szentem. :) :) szal nekem jobbra fent rúg.
kerekpocak

hehe én is házidolgozatot írok.

Andi, kosztüm nem valószínű, de tegnap közölte hogy szoknyában megy fodrászhoz, és én is azt vegyek fel :shock:

Klári
Kép
ganti

lányok vki nem volt dévais?? egy barátnőm nála fog szülni és priviben szeretnék kérdezni egy két dolgot.
kerekpocak

vagy esetleg hallott vki vmit??
kerekpocak

sziasztok

Andi, Sinlac rulez ! édeskés íze van - Laura imádja. lehet pépet is csinálni belőle, meg tápszersüürüüségüüre is higítani. Laura az utóbbi verziót kapja.
az publikus ki az 17 aki visszajelzett talival kapcs?

Klári, Juli annyira cuki ezzel az öltözködéssel ! már a múltkor is írtál hasonlót. megnyugtat, h ő sem tüüri a csattot.
amúgy ő már folyékonyan beszél? v. csak rövid mondatokban, v. hogy?
"hová süllyedek".. :arrow: én inkább azon röhögök, h. ki hitte volna, h. egy kakinak is így lehet örülni. :lol:

Viky, Beni gyönyörüü !
tök jó, h. a télapós nyügi után így élte meg a vendégeskedést. látom nálatok is elért az a kor, amikor csak akkor lehet csinálni vmit, amikor alszik.

Melba, tök jó, h. homeopátiás dokitok van ! direkt így kerestétek, v. véletlen szerencsés egybeesés?
tök jó, h. így utánajártál a dolgoknak, meg a dokitok is ilyen --- pl. a miénk mindent a fogzásra fogott {gondolom ezt is arra fogta volna, ha Lauránál van hasonló virrasztás :evil: }, még a középfülgyulladást is.

Zsófi, én konkrétan emlékszem, h. amikor elkezdtétek a hozzátápit, akkor pont a narancs és a hal körül volt egy pár hsz. váltás, ez bennem nagyon megmaradt. emlékszem, h. írtad, h. a dokitok szerint mehet, mi meg Renivel írtuk , h. a "nagykönyv" szerint csak 1 év után, mert allergizál.
drukkolok, h. legkésőbb Jónás megszületéséig túllegyetek ezen a virrasztásos dolgon ! nem semmi, h. bírod ! és még dolgozol is mellette. én pocakosan állandóan aludtam volna.. ááááááá
motorozáshoz gratula Samunak !
szerintem is inkább testvérfellépő, normál babakocsival sem lehet rendesen közlekedni eu-conform városunkban, nemhogy duplával. meg tényleg nagy lesz már Samu, Laura csak kényszerhelyzetben marad már meg babakocsiban, de akkor is hüppög, meg duzzog.

Teri, drukkolok nektek, h. mielőbb rendeződjön az, amit elterveztetek. szerintem népszerüü szakma a párodé, remélem sikerül is álmainak megfelelőt találni. {Fatima, látom belőled meg előjött a szakmabeli... :lol: } még jó, h anyós nem kezd érzelmi zsarolást stb...

elküldöm.....

Marcsi

KépKép
alon

Cicaági, nagyon szép hajasbaba Anna ! fú, nem volt semmi sem a szülés, sem az első napok... ezen a "nem lehetett felébresztenin" szabályszerüüen ledermedtem.
a lényeg, h. most minden okés veletek !

Niki, jobbulást Emmának !

Marcsi

KépKép
alon

és ha vmit intézni kell 2 gyerekkel és teszemazt samu elfárad?? samu azért még sokat ül benne. (ált.) vagy nem fogok semmilyen ügyet intézni?

csak arra elékszem h eduéknak volt pedig zsig már 3 év körül volt zsomb meg 1!!!!
kerekpocak

klári neked is jó virrasztást. na megyek melózni. 1 sürgős 65 oldalam van holnaputánra, aztán 40 hétfőig és aztán még egy köv. hétre...

huuuuuuuuuuuhhhhhhhhhhh
kerekpocak

Andi, itt mosolyogtam magamban, amikor írtad ezt a lépcsőzős hasonlatot Laurával. :lol:
mondjuk Laura mai napig nem tud hosszan egyhelyben lenni és egydolgot csinálni, állandó mozgásban van.
Apájával mindig azon nevetünk, h. mindenhová szaladva\futva közlekedik. :lol:

ja Teri, még 1 mondás eszembe jutott veletek kapcsolatban: oda kell költözni, ahová anyós nem tud papucsban átjönni. :wink: asszem pest tényleg ilyen lesz.
hehe, miért nem mentetek be hozzá. :roll:

képzeljétek mi is megyünk wellness hétvégézni febr.végén. pontosabban csüt-pént-szomb, így lesz, nem igazi hétvége. Laura nélkül. várom is nagyon - és u.akkor félek is, h. ki tudok-e kapcsolni fejben. Kata, ti lesztek előttem, h. milyen jól sikerált nektek Prága !
főpróbának meg megyek 2 napos csapatépítő tréning címszóba burkolt céges továbbképzésre febr.elején.
kíváncsi leszek.
drukkoljatok majd !

Marcsi

KépKép
alon

Zsófi, akkor hajrá testvérbabakocsi !
ha csak megerősítést vártál ezzel kapcs, akkor bocsi ! ha Samu szeret benne lenni, akkor persze.
na persze pont olyan vagy, mint aki majd nem intéz ügyet.. :wink:

Marcsi

KépKép
alon

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?