Hű, már több mint egy órája csak olvasok.
Először is üdv az újaknak!
Emi! Igazi kislánybirodalom lett a babaszoba. Nagyon szép. Jó, hogy felvetetted az EDA témát. Nekem eszembe sem jutott ezt megkérdezni az orvosomtól, de most felírtam a következő alkalomra szóló kérdéslistámra. A környezetemben is sokan vannak azon a véleményen, hogy csak anélkül szülés a szülés. Szerintem ezzel nem kell foglalkozni. Nekem elég magas a fájdalomküszöböm, de ennek ellenére, ha akkor, ott szükségét érzem, kérni fogom.
Mamacka! Nagyon szépek a saját készítésű kiegészítők. Én is valami ilyesmiket keresek, mert fehér bútor lesz a gyerekszobában, amihez viszont nagyon színes kiegészítőkkel szeretnék feldobni. A falszín nálunk is adott: kb. ugyanaz a sárga az egész lakás, mint Szösszenetnél. Hát a 8.000,- tényleg sok egy kicsit. Én magánrendelésre járok havonta egyszer, mindig van UH is és így 6.000/alk.
Babyteve! Klassz lehetett hallani őket. Az én védőnőm még sosem nézett szívhangot. Egyszer felvetettem, közölte, hogy még korai (23. héten!!) és egyébként sem tudja, hol van a gép amivel lehet, meg nem is tudja használni. Köszi. Nagyon ki vagyok rá akadva. kb. 3 hetente berendel tök fölöslegesen és semmit nem csinál a kötelező mázsáláson kívül. Már mondtam neki, hogy csak akkor megyek, ha voltam orvosnál is, akkor legalább be tud írni valamit a kiskönyvembe a leletek alapján. Azt is nekem kellett kierőszakolnom, hogy legalább fehérjét nézzen a vizeletben. Állítólag ehhez sem volt nekik műanyagpoharuk és tesztcsík. Sokra megyek majd vele, ha megszületnek a gyerekek

. Úgy tűnik ezek a kis Mirák nagyon virgoncak. Nálunk is a kissrác a nyugisabb (akár az apja) a kisnő viszont egész nap ficánkol, forog. Szerintem Tomi komoly terror alatt van, a múltkor is láttam az UH-n, hogy Mira a fejét rugdosta

. (na jó, utoljára olyan is volt, hogy édesen összedugták a kis fejüket, minta puszit adnának egymásnak). A pocakméretedet szörnyülködve olvasom, az enyém ugyanis sokkal több. 11 - így kezdődik... és utána már nem 1-es következik

. Mi lesz ebből a végén??
Zorróné! Szerintem ez a komoly megfázás okozta nálad a többi bonyodalmat, és remélem ha végre kigyógyulsz minden más is rendeződik.
Evelin! Gratulálok az esküvőhöz. Sajnos nem nagyon ismerem a XI. kerületet, így étterem kérdésben nem tudok segíteni.
Kiscsillag! Remélem nem tart sokáig ez a nehéz időszak és minél előbb újra kismamaként írhatsz nekünk. Nagyon várjuk!
Zsuzsófi! Nagyon szép a kislányod. Az én húgom is így nézett ki ennyi idősen, ugyanez a hajszín, gyönyörű. Még az is lehet, hogy az én kislányomnak is ilyen lesz, mert apukám is vörös (bár én és a párom nagyon sötétbarnák, majdnem fekete hajúak vagyunk, kiváncsi vagyok, melyik vonal lesz az erősebb). A kis porcelán bőre nem nagyon érzékeny? A testvéremnek a hiperérzékeny bőre az egyetlen gondja, de nem tudom, hogy ez mennyire törvényszerű párosítás vörös hajnál.
Csöppke! Szép poci, nagyon csini vagy!
Ollem! Én meg háborúban menekültem nagy pocival

. Szerintem gondoljuk át a mai esti vacsoránkat és azt, hogy mit nézünk meg a TV-ben. (én tegnap este láttam egy háborús filmet, az lehetett a ludas)
Mezsó! Örülök, hogy jól sikerült az UH. Hát nem semmi méretei vannak a picurodnak, illetve rá már nem is igazán lehet ilyet mondani.
Gaboo! Akkor nektek szóbajöhet Ausztriában is ?! Januárban elég nagy leárazások szoktak lenni. Én a jövő héten megyek a sógornőmmel (persze + férjek) körülnézni.