Mmarica! Milyen szép nagy
Linike!
És
Viktor sem apró! Bocsi, továbbolvastam,
ViktorDani!

REmélem, már alszik mélyen és nem lázas!
Azok a fotók! Nagyon-nagyon jó a közös!!! És a tükörben önmagát szemlélő...!
Emese, Silka, de ismerős ez a vésztakarítás! Már évek óta!
Ágica, én is az árnika krémet ajánlom, használtam a fiúknak és jó volt!
Nyerkit, igen, nekem is jó volna éjszakát átalvó baba, bár az enyém "csak" kétszer ébreszt egy éjjel! De az első gyereknél, amikor én is bevetettem mindent és nem volt hatása, végül maradt a cici, fel is hagytam a próbálkozással. A másodiknál meg most nem is próbálkozom. Nem öröm felkelni, de így (szopi) nagyon gyorsan vissza tudunk aludni mind a ketten, vagyis ez a legjobb mindkettőnknek. Illetve mindötünknek
És tényleg fincsi a tej is, de anya meleg bőre, illata, látványa... és cumizás(mármint cicin), hát együtt isteni lehet!
Védőnő: az enyém bejlentkezik előre. Félévente egyszer. Többet nem is látom. Ha esetleg találkozunk, mikor a nagyot viszem oviba, odaakiált: jól vannak?, én meg: Jól. Ennyi.
Regi, küldök priviben útmutatót!
K. Timi! Nekem az ágyban szétterülős a kedvencem, bár az arca nem látszik!
Maggie, most látom, Albert is jó nagy fiú!
Otthonnülős és nyüzsgős babák: Nekem Levente egyedül volt, itthon mindig csendben voltunk, tekintettel rá, nagyon nyugis életet éltünk. Mégis mindig azt imádta, ha történik valami, és most is ilyen, szeret kimozdulni nagyon. Ákoskámnak a tesó már csapott némi ricsajt, illetve a tesó miatt többet mozdultunk ki, és utálta. És most is ilyen. Zita a két tesó mellett azt sem tudja, mi a csönd. És imádja. Bárhova vihetem, bárkinek a kezébe adhatom. Mi ebből a tanulság? Semmi. Mi apával egyformák voltunk, ház ugyanaz, de a gyerek háromféle, akármit csináltunk. Még jó, hogy nem egyformák!
Timi26! És az a számítógépes kép! Vigyázat, így kezdődik a függőség!

Most olvasom, hogy nincs már láz.
Fleur! Tudod befolyásolni később is, hogy mit nézzen a gyerek, legalábbis az én véleményem és tapasztalatom szerint! Én is kezdettől "szűrtem", hogy mit nézzen, pl. hétvégén van Hupikék törpikék, ok, aztán jön Pokemon és társai, na akkor már a fiam kapcsolja ki a tévét és mondja, hogy anyu, ez buta film, ezt inkább nem nézem.
Heni, édes Petike!
Gratulálok minden forgolódó babának! És alig várom, hogy nekünk is gratuláljatok...
Jó sokat írtam, de sokat kellett visszaolvasnom is!