Sziasztok!
Betegeknek jobbulást!!!!!!! Én tegnap elkezdet adagolni az oscillot a kőcöknek megelőzés céljából, hátha!!!!
Tündi!!!! ISten éltessen sokáig!!!!!!! Várom a történet végét
Votiv!
Foto fiúk fotó!

Amúgy én már akkor elégedett lennék, ha negyed annyi hajam lenne, mint neked, kiváncsi vagyok, HAjas úr mit ett még hozzá
Johi!
Fannid nagyon ügyes kislány, minden rendben lesz! Puszit küldök Nekei.
lepedőakrobatizmus: tanulmányoztam a honlapodat bach-csepp ügyben, meg az általad kapott szórólapot, és van egy olyan csepp,. ami jó erre, vagy nme???

Amúgy felíratkoztam hírlevélre
MAcs!
Szerencsére én Apjukom is a meggyőzések nagy mestere

De azért volt már, amikor inkább aludtam
Fülinek gyógypuszik!!! Az egyiki barátnőm kisfia szeretett ennyire bölcsibe járni, még hétvégén is akart menni, teljesen ki voltak tőle akadva, vinni kellett szombat-vasárnap játszóházba, mert az otthon nem volt neki elég
Szellőke, ZSanci!
kéregetők:
én bunkó vagyok, nem adok és kész. Az adóm egy százalékát felajánlom, meg a második egy százalékot is, azt kalap-kabát. Régen fizettem csekken a lábbal és szájjal festőknek, mert küldtek csekket, meg szép lapokat. Biztos elítéltek, de amíg kifizetetlen csekkeink vannak, és sakkozunk, hogy melyiket fizessük be, addig nem jótékonykodok ennél többet.
plusz: nyugatinál mindig volt egy srác, aki hátizsákkal kéregetett vonatjegyre, és annyira irritált, hogy egyszer odamentem hozzá, és megkérdeztem, hogy ez mennyire jó biznisz. ÉS mondta, hogy ha napi 8 órát kint áll, akkor jobb napokon összejön 25-30 ezer forint (ennek kb 5 éve!), és vannak vissztérő támogatói, stb. Belem kifordul! Én diplomával, nyelvvizsgával, becsületesen, rendesen adózva nem keresem meg ennek a felét se
kicsit elragadtattam magam.........
Zsanci!
Hétfő campona oké!!!!

Bölcsi tök jó, és a kapucninélküliség is
Ruz!
Kicsit bunkó az említett óvónő. De nem lehet, hogy arra értette, hogy esetleg azért agresszívabb Bendi, mert nem tudja magát még jól kifejezni? Szerintem lehet ettől, B-n is éreztem ilyet régebben. Persze ettől még teljesen normális a fejlődése!!!
Az viszont szerintem megengedhetetlen, hogy harapásnyomokkal menjen haza egy gyerek a böliből. A gondozónőknek rendet kell tartaniuk!
Lindi!
Gratula BAjninak!!!!!!!!!!! Pannus is 11 hósan indult el, aztán kisebb megtorpanás után már szalad! OLyan fura, B csak 13 hósan próbálkozott, de akkor sem ilyen ügyesen, nála sokkal tovább tartott.
Ríd!
Mint ahogy múltkor is mondtam, minta gyereked van!

Elindul, és ki is fárad tőle. Nálunk ez pont fordítva működik
És úgy érzem a soraidon, hogy igazából fölöslegesen védekeztek
KÉRDÉS:
tegnap délután PAnnus bealudt az autóban, ezért nem tudtuk este lerakni aludni, csak negyed 12-kor

, és kivételesen karban aludt el, nem cicin. ÉS csodák csodájára, fél 6-ig aludt! Ez nálunk HATALMAS CSODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ÉS emlékszem, hogy amikor B-t sikerült leszoktatni az esti ciciről, akkor mintha ő is egy kicsit jobban aludt volna. Szerintetek is van összefüggés??? Mert azért nagyon nehéz őt karban altatni, nyűglődik össze-vissza, egyszerűbb cicin, meg ugye halkabb is.....
Szrek!
PAnnusom minden fogával belázasodott eddig, mondjuk nem volt magas láza, és volt egy kis vízszerű orrfolyás, és max 2-3 napig tartott.
párterápiáért nagyon becsüllek Titeket!++++++++++++++++++++
GAbi!
Jobbulást Nektek is!++++++++++++++++++++++++++
Rylie!
Persze, nem azért írtam, hogy nevetni fogtok ezen a hányós sztorin, mert úgy gondolnám, hogy kis dolog volt! NAgyon kínos lehetett, és nagyon együttérzek, de szerencsére segítőkészek voltak, és utólag minden szebbnek fog tűnni. AMikor anyumat kérdeztem, hogy milyen volt a terhessége, mondta, hogy reggel fölket, megreggelizett, hányt egyet, aztán megint megreggelizett

És, mibóvel már hánytam én is, tudom, hogy az milyen borzasztó érzés, és megviseli az embert, de utólag olyan jó a ygerek orra alá dörgölni
azért nagon-nagyon sok++++++++++++++++++++++++++++++