A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Jesszusom..szoknom kell nálatok még azt a nagy forgalmat :D

Szösszenet: én magam után fizetem a tbt mivel 1 évig külföldön dolgoztam...és most meg miota terhes vagyok nincs munkahelyem...az apehhoz kell bemenned és ott utánanéznek nekd majd kiállitanak egy okmányt h magad után fizeted..megállapitják az összeget és adnak csekket..tavaly 5800 ft volt havonta idén 4350 Ft...évi 52 ezer. annyi az elkeseritő hogy visszamenőleg is ki kell fizeni sajna..nekem is igy volt egyszerre kelett majdnem 60ezret perkálnom nekik.de ezt muszáj mertha nem vagy biztositva vagy van hiányod és nem potoltad akkor megbüntetnek meg kiszámlázzák az orvosi vizsgálatok diját stb. szoval nem játék sajna..próbáld minél elöbb elintézni.Mert anélkül lehet gondok lesznek ha bemész szülni..aztán utána küldik a csekket :?

Köszi amugy a fogadtatást..látom ez egy nagyon jó kis csapat..énis csatlakoznék a clubhoz..nekem eszembe sem jutott h fájdalomizééé nélkül megbirnám szülni a kicsit :oops:

jah anyós téma...ki nem állhatom az anyósom de szó szerint...:S a férjem nevelőapja miatt még el is kelett költöznünk tölük a felsőszintet cseréltük anyukáméknál egyenlőre a régi gyerekszobára...nagyon rosszindulatú pénzéhes emberek...eddig is csak kihasználták szegényem..engem meg azért nem szeretnek mert mostmár én vagyok a családja és arra drukkolnak h minél elöbb váljunk el..sőt 11 hetesen a pótapós üvöltözött velem mert épp beivott hogy én ilyen olyan nő vagyok,nagyon megalázott..1 napig sirógörcsöm volt és azonnal elpakoltunk onnan ugy h a fél házat a férjem vette...:S szóval nekem sem volt szerencsém..ráadásul egy utcával arébb laknak és tegnap is átjött a anyós mert vele beszélünk (muszáj mert a férjem szereti merth az anyukája) és leszólta a babakocsim...ami nekem az álmaim kocsija volt...azt hittem azonnal kirugom innen...ó is mindent jobban tud mint én..ő akarta megmondani mi legyen a név is..a Mátéra a mai napig vágja a pofákat :twisted:

babakocsi téma: nekünk retrus fire exclusive lett a befutó és imádom...használtan vettük mert sajnáltam rá 70ezret de igy is olyan mintha uj lenne

a férjem nekem sme akar bejönni a szülésre már kijelentette a 6. héten mivel mi 2 hét ota tudjuk h terhes vagyok :) mivel alhasi görcsökkel kórházba kerültem és majdnem megműtöttek vakbéllel :)
és nálunk sincs tul nagy kényeztetés...de tudom hogy szeret csak még nem tud mit kezdeni az apaság élményével :D

Kép

itt a kocsink..nekünk eddig ez van csak meg egy pici zokni :)
Vendég

Kép

na nem volt jó elöbb :S
Vendég

Lituka! Én is magam után fizetem a tb-t, de csak októbertől, pedig előtte sem volt munkahelyem elég régóta... de az Apeh-nál nem mondták, hogy visszamenőleg is fizessek... meg a védőnő is azt mondta, hogy kezdjem el fizetni, és akkor nem lesz gond, de hogy visszamenőleg, amig nem dolgoztam fizetni kell... ezt még az Apeh-irodában sem mondták... elvileg csak akkor kérhetnek lóvét, ha akkor nem fizettél, amikor kórházban voltál... ez a törvény egyébként is most jött be nemrég (asszem nyár végén vagy szeptemberben) hogy ellenőrzik a tb kártyát...
Vendég

Sziasztok, nyüzsgő kismamák :D !
Pár dologba én is belekotyognék, mint tapasztalt (egyben üdv az újaknak, és most ide is biggyesztem nagy büszkén, hogy a topikban én vagyok a legidősebb a 36 évemmel, harmadik babánkat várom).

EDA:
Zsuzsófi írta, hogy a Bajcsyban nem lehet kérni, nincs hozzá doki. Én az első kettőt is ott szültem, fájdalomcsillapítás nélkül. Nekem nagyon sokat segített, hogy amíg lehetett, itthon vajúdtam mind a kettőnél, és csak ötperces fájásokkal mentem be. A magzatvíz szerencsére nem folyt el egyiknél sem. Nagyobbik lánykámnál már vasárnap voltak jóslófájásaim, végül csütörtökön született meg, előző két éjszaka is itthon maradtam a fájásokkal. Jó volt a békességes kis lakásunkban, a csendben várni a visszatérő hullámokat...Fél hétre mentünk be reggel, 3,5 cm-es méhszájjal, negyed 11-re megszületett...addigra már olyan lent volt a baba feje, hogy beöntést sem adott a szülésznő. Igen, fájt, de kiszámíthatóan, a végén kétpercenként, kint sütött a Nap, ültem a labdán, az jólesett. Mamackának igaza van: ez olyan módosult tudatállapot, ami kihozza az ember lányából azt, amire sosem gondolt volna (férjem pl. próbált simogatni, de egyszer csak ráförmedtem, hogy ne simogass - biztosan nem értette akkor, de így volt jó nekem).
Másodiknál - már írtam - délben fél 12-kor kezdődtek a fájások, amik leálltak két órára, akkor mentem be. Fél ötre értünk a kórházba, negyed tízre a kezemben volt a második lányom...Rövidebb volt, mint az első, de sokkal intenzívebb, erősebb fájdalommal. Igen, voltak pillanatok, amikor azt hittem, nem bírom már, és akkor éreztem, hogy elindult lefelé a baba...hogy el tudom Őt engedni, hogy megszülessen...
Mind a két szülés katartikus volt, máig emlékszem, ahogy mondja az orvos, hogy látszik a feje, nyúljak oda, simogassam meg...érzem a bőrüket a kezemen, ahogy először megöleltem őket...és elfelejtettem mindent, ami addig fájt. És jó volt, hogy semmilyen mesterséges gyorsítót, infúziót, egyebet nem kaptam.
Nem hiszem, hogy attól lesz valaki jó anya, hogy EDA nélkül szül. De rengeteg más módszer is látezik a fájdalomcsillapításra, és nekem a jóga is sokat segített (légzésben, vizualizálásban, lazításban, abban, hogy merjek hangot adni, mert ha nyitva a szám, lent is jobban kinyílok). Sokkal nehezebb volt annak idején az egynapos vesegörcsöm, mint bármelyik szülésem. Emi, ha nincs lehetőség EDA-ra, akkor is lehet szülni...

Visszér:
Én pont tegap voltam vérvételen, ezen a LEiden-féle akármin, 3 hét múlva lesz eredmény. A jobb combomon irtó csúnyák a visszerek, és fáj is, főleg, amikor éjjel kelek a kicsihez, és fel kell vennem a tíz kilóját. Kaptam kompressziós harisnyát, elképesztően csinos, gondolhatjátok :shock: Áldom az eget, hogy nem a júliusi kánikulában várok babát.
A vadgesztenye-kivonat eddig nem használt semmit.

Férjjel szülni:
annak idején én direkt nem beszéltem erről a férjemmel. Ha valaki kérdezte, azt mondtam, majd ő eldönti, akar-e bent lenni. Csak arra kértem, hogy a kiírt időpont előtt szóljon, mire jutott, hogy esetleg szólhassak valaki másnak. Végül ott volt, és azt mondja, nem bánta meg... Soha nem magyarázgattam neki, hogy nekem milyen jó lenne, ha bejönne, hogy érezze, miattam nem muszáj ott lennie. Nem akartam erőszakos lenni, és örülök neki, hogy maga miatt döntött így.

Ja, haskörfogat nekem 99 cm (harmadik gyerek, holnap 28. betöltött hét). amilyen gyorsan nőtt az elején, úgy értek lassan utol, ez szerintem nem számít nagynak...Eddig hét kilót híztam.

Ritkán szólok, de hosszút, bocsánat...

Üdv,
Nuska+ (27+6)
nuska1

Lituka - Én már egy ideje magamnak fizetem :) Amikor megszűnt az egyetemen a hallgatói jogviszonyom, akkor elintéztem a dolgokat, kaptam csekket is, tudom is a menetet :)
CSak elfogytak a csekkek, és most pár hónap hátralék felgyülemlett .. nem vészes összeg ...
De közben utánajártam, és megszereztem a bankszámlaszámot, ahova utalni kell, csak az adószámot kell a közlemény rovatba írni.
Ma el is intéztem, úgyhogy nem lesz probléma.
Köszi az aggódást azért ;)
Februártól meg be leszek jelentve, úgyhogy innentől nem engem terhel ez az összeg.

Nagyon szuperul néz ki ez a babakocsi :) ;)

Kép
szösszenet

Lituka!

Nekem nagyon tetszik a babakocsi, amit választottál! Főleg azért, mert a miénk is hasonló (Taco Natalia). Mi újonan vettük 59ezerért. Reméljük, hogy nem egy gyereket fog kihasználni. :D

A 2. héten a baba miatt görcsöltél? Én csak a 7. héten szereztem tudomást a babánkról. :? :oops:

Szerintem a Máté nagyon szép név. Ne törődj a negatív hozzászólásokkal!

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

lituka! Szép a ti kocsitok is! Anyóssal meg ne törődj! Semmi köze hozzá, hogy milyen babakocsitok lesz. Te fogod használni!! És igen, nagyon fontosak hogy most a TE álmaid teljesüljenek! :D

Kép
gabo001

Ja, Szösszenet!
Nem tudom, hogy mi mennénk-e a két kicsivel találkozni...Nekünk nem olyan egyszerű bkv-zni, mert a nagyobbik is csak 3,5 éves, a kicsit cipelni kell...Esetleg kocsival...Ha összejön valami, eldöntöttétek az időpontot, helyet, majd akkor meglátom, jó? De azért drukkolok, hogy sikerüljön!

Nuska+
nuska1

Pumpóka: akkor neked szerencséd volt...nekem azt mondták ha elmaradás van akkor is feketelistára tesznek és az a biztos ha bevan fizetve minden igy májustol...amiota lejárt a munkanélkülim szoval májustol kelett visszamenőleg kifizetnem a tavalyi évet...
és mindig nálam kell hogy legyenek a csekkek amiket eddig befizettem amikor dokihoz megyek ha kérdezik tudjam igazolni..
mert a számitogépes rendszer még elég kesze kusza és az csak azt irja ki h tartozom és hiába rendeztem lehet nem frisitették még és még mindig a listán vagyok..szoval majd kiderül..de én tényleg ugy tudom h visszamenöleg sem szabad tartozni...de legyen igazad :wink:
Vendég

Pumpóka: akkor neked szerencséd volt...nekem azt mondták ha elmaradás van akkor is feketelistára tesznek és az a biztos ha bevan fizetve minden igy májustol...amiota lejárt a munkanélkülim szoval májustol kelett visszamenőleg kifizetnem a tavalyi évet...
és mindig nálam kell hogy legyenek a csekkek amiket eddig befizettem amikor dokihoz megyek ha kérdezik tudjam igazolni..
mert a számitogépes rendszer még elég kesze kusza és az csak azt irja ki h tartozom és hiába rendeztem lehet nem frisitették még és még mindig a listán vagyok..szoval majd kiderül..de én tényleg ugy tudom h visszamenöleg sem szabad tartozni...de legyen igazad :wink:
Vendég

Lituka!
Nagyon klassz a babakocsitok :) !!

Nuska!
Nekem is visszérproblémám van, a bal combomon végig, iszonyú ronda és most kezd fájni. Nekem is írt fel a doki kompressziós harisnyát, de még nem váltottam ki. Használ az valamit egyébként?

KépKép

KépKép
gabcika

Gabcika,
nem tudom, mennyit használ, tegnap óta hordom...nekem nappal nem volt vele gondom, éjjel fáj, ha pihentetés után hirtelen terhelem. De ilyenkor nincs rajtam a harisnya, ugyebár :lol: Nekem háromfélét mutattak, a kismama-harisnyanadrág receptre 11 ezer Ft lett volna, így nem azt vettem, hanem a combfixet, az csak 1800 Ft volt. A harmadik pedig nem receptesként volt, de nem oylan erős, az lett volna 5000 Ft.

Üdv,
Nuska+
nuska1

Nagyon gizda ez a babakocsi! Nekem az ilyen nagy dögök tetszenek! :D

Egészségügyi hozzájárulás (vagy mi aneve), ha gyest vagy vmit gyed, tgyást kapsz, akkor nem úgy van, hogy nem kell fizetni? Mert akkor már biztosított vagy...Vagy nem? :shock:

Kép
babyteve2

Ezt mondtam én is vhol, hogy nagyon drága a kompressziós harisnya, erre leugattak, hogy csak 1500 ft...és harisnyanadrág, nem combfix....megpróbálom megkeresni, de nem ígérem, nagyon rég volt...

Kép
babyteve2

Ott nem találtam, ahol rémlett, így asszem, hanyagolom.... :(

Kép
babyteve2

Nuska, amit nekem felírt a doki az 1900 ft körül van, hamarosan kiváltom és meglátom... Nekem éjjel nem fáj. idáig nappal sem volt gond, csak most kezdődött 1-2 napja :(

KépKép

KépKép
gabcika

babyteve: pon azért kell fizetni mert a gyes is csak akkor jár...gyedet én nem kapok mivel nem dolgoztam...

köszi a kocsis visszajelzéseket..én megláttam és megszerettem..:D
a Máté név ugyanez már az elején tudtam ha fiu mi lesz a nevecske.

ja jelöltem iwiwen :) csakha nem tudnátok kivagyok :) amugy Gregusné T. Lilla néven engem is megtalálni.
(csak anyósom ne olvassa vissza miket irtam..lebuktatom magam :D )

ugy volt hogy brutál alhasi görcseim voltak és nem tudták elképzelni sem h mi a bajom..infuzio meg minden..a terhesség még nem volt megállapithato mivel szept 9re vártam a mensim ami rendszeres volt elötte..augusztusban hagytam abba a nuvaring használatát.. 3átol voltak a görcsök 7én mentem a sebészetre..de addigra azt hittem megszülök :) aztán rájöttek h semmilyen gyulladás meg szervi baj..hazaengedtek ugyanolyan fájdalmakkal..egy 2 napra rá mentem nődokihoz mert oda utaltak még akkor szombaton de csak hétfőn értem el...na ő akkor mondta h vszinű baba..és h nagyon ritka hogy vki megérzi ennyire azt ahogy a megtermékenyitett petesejt eljut a helyéig..:D
rá egy hétre mutatta csak ki a teszt :) ugyh nagyon hamar tudtam :)
Vendég

[quote="babyteve2"]E írta:babyteve2gészségügyi hozzájárulás (vagy mi aneve), ha gyest vagy vmit gyed, tgyást kapsz, akkor nem úgy van, hogy nem kell fizetni? Mert akkor már biztosított vagy...Vagy nem? :shock:

de igen .. jól tudod ;)
de én csak februártól leszek bejelentve 1 hónapra :) ;) :D
és márciusban már el is húzuk tgyás-ra .. aztán gyed-re :)
ne parázz .. ha be vagy jeneltve bárhova, akkor biztosított vagy!
a gyes, gyed, tgyás .. alatt meg a munkáltatónak sem kell fizetni, én is így tudom ..

Kép
szösszenet

ja de babyteve igen ha már kapom majd a gyest nem kell fizetnem tovább..:)
Vendég

Sziasztok!

Bocs a belepofért, de Gyes alatt nincs biztosítási jogviszony, így egészségügyi biztosítás sincsen. Gyed és Tgyás alatt biztosított az ember.

kispiskóta

Sziasztok!Már megint ennyi írás :shock:
Ne haragudjatok én télleg magamba szálltam de nem javult a helyzet este óta. :oops:
Gumimaci gratulálok a tökös kiscsajhoz.Nekem is annyi mindet mondtak h fiú lesz mert...vagy lány lesz mert...Most ott tartok már h vagyfiú vagy lány :)
Pumpóka:Teljesen igazad van szégyellem magam hogy juthattam idáig h eladjam az anyósom.Bocsánatot kérek és ezúton javítom ki a hibám:
Nem áll szándékomban eladni-csak bérelni lehet!És ne higgyétek h rávehettek az eladásra!Kizárólag bérlésről lehet szó!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Ja és szerintem is angyaliak a fiaid.Legalábbis fényképen-élőben nem biztos de a fényképet kb.10 percig néztem és még mindig ott vannak nem hangosak,nem rohangálnak és egyszer se kellett rájuk szólnom.Nem értem miért mondod h ördögök? :lol: :lol: :D
A talira én iss vinnék gyereket de nem tudom lehet-e bérelni valahol.Ha nem találok megyek gyerek nélkül. :lol:
Babyteve lehet igazad van h nem tudom kinek az anyósa-vagyanyja nem jól fejezi ki magát.Mostantól én is átértékelem magamban ha hozzámszól me lehet eddig azt ecstelte milyen büszke h én az ő menye vagyok! :lol: :lol: :lol: :oops:
Szösszenet lehet én is kipróbálom amit a párod mondott de nem a fogorvosnál hanem a nőgyógyásznál.Ha nektek bejön lehet nekünk is.Tudod ha együtt éljük át..... :lol: :lol: :lol: :D
Zita üdv!
Brigi asszem te vagy az állandó vérvételes?Na mindegy vigyél az orvonak egytűpárnát h azt bökdösse neked meg ha magas a cukrod adjon diétás étrendet!!!! :D
Lituka nem akarok beleszólni de nyugtasdmeg anyóst h ne aggódjon ha nem szép a kocsi-nem ő fog benne feküdni! :D :D

Egyenlőre ennyi asszem mindenre válaszoltam és még egyszer bocsi senki t NEM ÁLLT SZÁNDÉKOMBAN MEGSÉRTENI!!! :D
Vendég

A gyes alanyi jogon jár mindenkinek, nincs sem biztositáshoz, sem munkahelyhez, semmihez kötve! A gyed, az igen.
Egyik gyereknél sem kértek semmiféle igazolást a tb-ről!!
Most is csak az eü ellátás miatt kell fizetni, különben kapjuk a csekket vizsgálat meg kórház után...
Vendég

Mind a két gyereknél vonták a tb-t a gyesből... és sehol nem mondták, hogy ez két év alatt megváltozott volna (akkor járt le a gyes Barnival)... még a papirok is megvannak, az év végi zárások, amiket az Államháztartási Hivatal küldött, és egy dolgot vontak a gyesből, az pedig a tb volt...
Vendég

Jan. elsejével pártunk és kormányunknak köszönhetően megváltozott. :( Nekem mindegy csak szóltam. Bocsi.

kispiskóta

Bejelöltem pár emberkét az iwiwen ha akartok visszigazolhattok. :D
Vendég

na mostmár énsem értem mi hogy van :D de majd szépen utánajárunk mindennek :)

ja és hátha vkit érdekel..habár sztem furcsa eredmények születtek:
http://www.hazipatika.com/simple/hosp20 ... full?cid=0
Vendég

Hú annyira feszül a hasam h nemis tudom a bőröm meddig bírja még.
Ez a kórházas lista meglepő de sztem nem mérvadó.Attól is függ melyik megyében,városban hányan szavaztak.Lehet h a többi is népszerű csak ott nem foglalkoztak a betegek a szavazással.
Vendég

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:13-kor.

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:23-kor.

Kép
1bambi

Bambi! Nem csak a 28.héttől lehet átvenni a várandós-csomit??? Elvileg akkortól számolják a 3.trimeszter kezdetét... vagy nem???

Egyébként mik voltak a csomagban, érdemes elmászni érte? Mert egy másik topicban már kérdeztem jópár hete (mert már mindenki szinte átvette), de senki nem méltatott válaszra, csakhogy nem egy nagy szám... ez igazán kimeritő volt... :lol: segitőkészség... az naggyon megvolt... azt sem tudom egyébként, hogy itt a II. kerületben hol tudom átvenni, mert amiket irnak, hogy Mammut PhotoHall??? mióta foglalkozik a PhotoHall ilyenekkel? Meg ez egy 2006-os várandós könyvecske, amiben benne volt. Van valakinek tippje, hova másszak érte???

Egyébként nekemis szokott a köldököm fölött fájni, vagyis inkább szúrni, de veszettül... anya azt mondja, biztosan rosszul fekszik olyankor a drága gyermek. El is múlik egy idő után...
De ma énis nagyon keményedek... a medencecsontomra már nem is merek sopánkodni, de szerintem ez már nem normális, hogy ennyire fáj, menni alig tudok!!!
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:24-kor.

Kép
1bambi

Gitka - Én azért nem vetném alá a párodat egy nőgyógyászati vizsgálatnak :lol: Nem tudom mit szólna .. az UH belefér .. de a manuális vizsgálat :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispiskóta - Nah, ezt nem is tudtam, hogy a GYES mellett önmagunknak kell gondoskodni a TB-ről ...
Ez is egy csodálatos új rendelet .. no comment ..
Akkor még jobban járok, hogy TGYÁS-ra és GYED-re megyek ;) :)
Hétfőn megyek a munkáltatóhoz intézni a bejelentést :)
De akkor TGYÁS és GYED alatt biztosított vagyok, ugye? Ha munkaviszonyból megyek el ..

Kép
szösszenet

Hol és mivel lehet átenni a várandós csomagot?

Kép
szösszenet

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:24-kor.

Kép
1bambi

Sziasztok, nálunk lehet a tali
Van wc, és a nagyszobában elférünk páran a kisszobában meg ugrálhatnak a gyerekek. 4-6-is vonalán, könnyen megközelíthető helyen lakunk
mango.

Nuska :!: :!: Az egyik zenekaromnak van egy iwiw meghívója, és 1 napon belül lejár!!! Azonnal kell egy mail, amire küldjem neked :)
Mert jó ötlet, csak nekem azt már nincs időm kezelni .. így is 3 zenekar adatlapját csinálom .. :D :D
Priviben, vagy az andi@black-out.hu -ra dobd át a mailt, amire küldjem :)

Kép
szösszenet

Húúúú, azta mindenit!!! :lol: Bambi, ez aztán az ajándékáradat.... :lol: mindenesetre köszönöm, hogy megosztottad velem, ennyiből áll, csak a másikok úgy gondolták, majd megtudom, ha átveszem... de pont ezért kérdeztem, hogy tudjam, érdemes-e elmászni érte...
Van olyan hülye kártyám... majd azzal megyek... gyógyszertárban is át lehet venni? Lehet, megkérdezem... hátha itt is nálunk..

Basszus, anno Atissal mikor kaptam ezt a csomit, volt benne két pelus, egy cumi, popsikrém, törlőkendő, tusfürdő és testápolóminta (Johnson), Gabi sampon, babafürdető, pfff és még ki tudja mik... Barnussal már kevesebb, de nem sokkal... de ez.. ez naggggyon komoooooly!!!!! :lol:
Mondjuk az Avent-ért érdemes átvenni, semmi másért!
Vendég

[quote="1bambi"]A írta:1bambimikor a kis könyvet elkérted a védőnőtől, nem kaptál egy kis csomagot? Amiben újságok voltak? Azok között van egy Felicitas Tanácsadó kis könyv...Abban van valami kupon, amivel a 3. trimeszterben a megjelölt helyeken kiválthatod ezt a csomagot...
Ha nem kaptad meg, kérjél a védőnőtől, mert elvileg szerintem mindenhol kell, hogy adjanak...

Köszi!
Megvan az a könyv, akkor majd kikeresem a kupont ;) :)

Kép
szösszenet

Most indulunk lassan a fogorvoshoz :( :cry: :cry: :evil:

Kép
szösszenet

Pumpóka, nálatok hogy szuperált Apa, amíg benn voltál a kórházman a második gyerekkel?
mango.

Bambi, nekem egyszer valaki azt mondta, hogy ÉLVEZTE A SZÜLÉST!
mango.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:26-kor.

Kép
1bambi

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:25-kor.

Kép
1bambi

SZÖSZ!!! BAMBI IRTA AZ IWIW-ET!!! DE HA NEM AD MEG MAIL CIMET, AKKOR ITT AZ ENYÉM pumpoka@gmail.com .... én ugyanis a másik emilcimemmel vagyok fenn iwiw-en... ezzel simán el tudom inditani.... :wink: de nem akarom elvenni Bambitól, az ő ötlete volt, csak felajánlkoztam....!!!!!!!!!!! :)

Mango, most elfutok a kölkökért az oviba, aztán jövök vissza és válaszolok... :wink:
Vendég

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.20 15:26-kor.

Kép
1bambi

MI? Én annyira élveztem a szülést, hogy a gátmetszést, amit az utolsó nyomásnál érzéstelenítő nélkül csináltak, nem is éreztem meg! Na jó, bevallom, én sz@r vagyok, végig fájt a szülés. És még kiabáltam is!
mango.

Sziasztok!

Gondoltam a doki előtt benézek még egyer. Itt nagyon megy az élet, de az a jó! :lol:
Kicsit olvasgattam a régebbi írásaitokat is, hogy "ismerkedjek" veletek, de annyi oldal van, hogy reménytelen, egyenlőre feladtam.

Mamacka!
Mi az Emmánuelből személyesen is ismerjük egymást, bár én már rég jártam arrafelé (Beszedics Zita).

Ollem!
Látom te kisbéri vagy, a nővéremék is ott laknak. Megnéztelek az iwiw-en és láttam, hogy ismered is őket (Cs-né. B. Anikó és Panni)

Pumpóka!
Köszi a vonalzó tippet, a legelső írásomnál már meg is jelent. Azóta próbálkoztam máshol is, talán az is megjelenik.
atizka

Hát a vonalzó mégsem jött össze az előbb :cry: Talán most? :roll:

KépKép
KépKép
atizka

Ha nem, hát nem...
atizka

Én is kiváltottam a héten a csomagot....az aventnek örültem, de a többi...előző gyerekemnél tele volt mindenféle termékmintával, persze nem valami kimerítő mennyiségben.....ami igazán jó volt az a kórházi ajándékcsomag, amit hazamenetelkor kaptunk!!

XI. kerületi állandó lakosok! Ne felejtsétek el igényelni az Erőmű u-ban a baba megszületése után a kb. 70.000 Ft egyszeri támogatást!

Meg minden más első szülő: anyaságit ne felejtsétek el, ez kb 52.000.- egyszeri támogatás.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?