Szösszenet: én magam után fizetem a tbt mivel 1 évig külföldön dolgoztam...és most meg miota terhes vagyok nincs munkahelyem...az apehhoz kell bemenned és ott utánanéznek nekd majd kiállitanak egy okmányt h magad után fizeted..megállapitják az összeget és adnak csekket..tavaly 5800 ft volt havonta idén 4350 Ft...évi 52 ezer. annyi az elkeseritő hogy visszamenőleg is ki kell fizeni sajna..nekem is igy volt egyszerre kelett majdnem 60ezret perkálnom nekik.de ezt muszáj mertha nem vagy biztositva vagy van hiányod és nem potoltad akkor megbüntetnek meg kiszámlázzák az orvosi vizsgálatok diját stb. szoval nem játék sajna..próbáld minél elöbb elintézni.Mert anélkül lehet gondok lesznek ha bemész szülni..aztán utána küldik a csekket
Köszi amugy a fogadtatást..látom ez egy nagyon jó kis csapat..énis csatlakoznék a clubhoz..nekem eszembe sem jutott h fájdalomizééé nélkül megbirnám szülni a kicsit
jah anyós téma...ki nem állhatom az anyósom de szó szerint...:S a férjem nevelőapja miatt még el is kelett költöznünk tölük a felsőszintet cseréltük anyukáméknál egyenlőre a régi gyerekszobára...nagyon rosszindulatú pénzéhes emberek...eddig is csak kihasználták szegényem..engem meg azért nem szeretnek mert mostmár én vagyok a családja és arra drukkolnak h minél elöbb váljunk el..sőt 11 hetesen a pótapós üvöltözött velem mert épp beivott hogy én ilyen olyan nő vagyok,nagyon megalázott..1 napig sirógörcsöm volt és azonnal elpakoltunk onnan ugy h a fél házat a férjem vette...:S szóval nekem sem volt szerencsém..ráadásul egy utcával arébb laknak és tegnap is átjött a anyós mert vele beszélünk (muszáj mert a férjem szereti merth az anyukája) és leszólta a babakocsim...ami nekem az álmaim kocsija volt...azt hittem azonnal kirugom innen...ó is mindent jobban tud mint én..ő akarta megmondani mi legyen a név is..a Mátéra a mai napig vágja a pofákat
babakocsi téma: nekünk retrus fire exclusive lett a befutó és imádom...használtan vettük mert sajnáltam rá 70ezret de igy is olyan mintha uj lenne
a férjem nekem sme akar bejönni a szülésre már kijelentette a 6. héten mivel mi 2 hét ota tudjuk h terhes vagyok
és nálunk sincs tul nagy kényeztetés...de tudom hogy szeret csak még nem tud mit kezdeni az apaság élményével
itt a kocsink..nekünk eddig ez van csak meg egy pici zokni