A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Tegnap nem voltatok túl aktívak :D :D és most mindent vissza tudtam olvasni,tehát képben vagyok.

Szöszi nagyon szép cuccokat vettetek.

Mi tegnap kaptunk a sógornőmtől egy mózest,tele babarucival.a legkisebbtől a 62-es méretig.Van ami nagyon szép,de akadnak olyanok is,amit csak vészhelyzetben fogok használni.

Ja,és tegnap voltam vérvételen is,hogy megnézzék a cukrot(előtte 12 órát nuku kaja,pia)Az a barbár nő teljesen összeszurkált,mire megtalálta a vénámat.Terheléses nem volt,mert az nállunk nem kötelező.Kedden megyek eredményért.

Szép napot mindenkinek,később majd benézek :D

Kép
szibi

Mezsó :!:
Nagyon boldog szülinapot neked :D :D :D

Kép
szibi

[quote="mezsó"][ írta:mezsób]szösszenet: nem akarok házsártos lenni,de most volt a szülinapom,úgyhogy a táblázatba javítsd át légyszi a 23-at 24-re az életkoromnál. :wink: köszi :lol:

Én két nap múlva váltok 23-ról 24-re :lol:

Amúgy jó reggelt mindenkinek! :wink:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kamilla, ha olvasol, hogy vagy? Régen írtál :(

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csajok,
ebben a topicban rajtam kívül mindenki januárban született???

Tegnap sajnos bealudtam úgyhogy a Kika elmaradt. Ma viszont tutira megyünk.

Klarka,
szorítok, hogy sikerüljön a vizsgád.

Kép
emi29

Sziasztok lányok!

Ma végre itthon vagyok egész nap, bár természetesen ezer a dolgom azért őszintén remélem sikerül visszaolvasnom a múlt hét termésést. (Bár még a hét elején olvasó üzemmódban itt voltam).

Emi, nem :D Én szeptemberi vagyok. borzalmas szűz....

Kép Kép
szõlõ

Na végre, Szőlő! :D Nagyon eltűntél...

Én sem januári vagyok, hanem július...rákocska :oops:

Kép
babyteve2

Igen, tudom :oops: :oops: Ez a betanítás dolog kicsit többet kivesz belőlem mint hittem, 8 órát végigbeszélni elég kemény dolog... (nekem). Nagyon ügyes egyébként az új kollegina, de még ez csak az első hete volt, úgyhogy egyelőre önállóan nem dokmindent tud csinálni, meg kicsit tovább tart neki visszarázódni a melóba, mert kb 10 évig gyesen volt...

Jaj képzeljétek voltam szülőszobalátogatáson a SOTE II-es női klinikán, ahol szülni fogok (már biztos). Hát leesett az állam a körülményeken! (Persze lehet hogy ez a normális, de én még látogatni sem jártam szülészeten sose :D )

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

A szülinaposoknak előre és utólag is minden jót! :-)

Klarka: köszi az infót az övelterelőről... holnap kölcsönzök is egyet, mert az tök jó, hogy utána le lehet vásárolni! Én rengeteget ülök kocsiba, eddig is csak az tartott vissza, hogy 9000Ft-nál olcsóbban nem láttam sehol...

Szösszenet: jobbulást! A cuccok nagyon cukik, amiket vettetek... Ja, meg persze az uh képek is Alízról... Már alig várom, hogy menjünk mi is újra a 4d genesisbe... de majd csak a szülinapon fogunk menni februárban...

Pumpóka: köszi, hogy feltetted Benit az iwiw-re... :-)

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

na énis borzalmas szűz vagyok..
és ma nagyon nem jól..
és hogy csillapitjam a vágyam a édes után...sütök vmi fini sütit ma..legalább lefoglalom magam :D
ugyh majd késöbb jövök..:D

jajj tényleg még mindig nem irtátok meg a kikás fotel mennyibe kerül??? :roll:
Vendég

Megőrülök!!!!

Fiam mindent de mindent összefirkál... és persze valahogy mindig talál alkoholos filcet... anyuéknál a kanapét, a mobilom, a varrógépet, a falat, a padlót, a ruháit, a frissen megvarrt játékot Andornak... nemtudom már mit csináljak vele... Olyan rohadt nehéz volt azt a majmot megvarrni és az volt a legszebb erre kidekorálta... elment a kedvem az egész varrogatástól... :( :( :( :( :( rávertem a kezére leszidtam... olyan kis aranyos volt úgy sajnáltam... de egyszerűen nem tudok rá hatni... odabújt hozzám és megvígasztalt... :( :( :( :( :( nekem olyan lelkiismeretfurdalásom lett....
a legújabb meg, hogy köpköd... mama megtanította fogmosás után köpni... és ezt sajnos nem csak a fürdőben gyakorolja... :(

A nagymama meg megsértődött mert rászóltam, hogy ne nevessen meg ne mondja a firkálmányra hogy milyen szép!!!

Kicsit próbáltam viszaolvasni

Szöszi
Az Övterelő a has alatt tereli az övet ami amúgy a pocin megy át keresztbe és ütközéskor megránthatja és méhlepényleválást okozhat.
Hazsnáltan is érdemes szerintem rákeresni én anno 4000Ft-ért vettem.

Lituka
39000

Minden szülinapost Isten éltessen!
Csillát előre is! :)

Szőlő
Milyen értelemben esett le az állad?

Nnna megyek összeszedem magam és varrok tovább!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, pozitív értelemben. Nekem még kórház=csempézett zöld műtő. Ehhez képest ez egy barátságos, bézs színű szoba (mármint a szülőszoba), a falon képekkel, fotellel, saját mosdóval, saját CD hallgatási lehetőséggel. Az egész inkább olyan mint egy szoba, nem mint egy kórházi műtő. (Nem is műtő persze, ha császározni kell azt nem itt csinálják.) Szóval összességében egyáltalán nem bánom hogy a dokim átjött a MÁV-ból.

Mondom, ez valószínű csak nekem volt ekkora szám. Egyébként a hozzáállás is nagyon szimpatikus, bővebben utólag tudok nyilatkozni természetesen, de így elsőre nagyon megnyugtató volt látni meg hallani.

Kép Kép
szõlõ

Sajnálom a majmot :( Remélem azért sikerül valahogy "lenevelni" a firkálásról Áront...

Kép Kép
szõlõ

Ja, és mikor mentünk a szülőszobalátogatásra, doki nézte hogy melyik szülőszoba üres és belesett az egyikbe, ahol résnyire nyitva volt az ajtó, mi is beláttunk pont, nem akartam én leskelődni, de egy pillanatra pont azt láttam hogy apuka egy kis csomaggal a kezében sétálgat. Még Jani is meghatódott tőle :)

Ja, képzeljétek úgy tűnik mégis papás szülés lesz. :roll:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok Lányok!

Azt szeretném megkérdezni, kinek milyen gyakran keményedik a pocija? Nekem tegnap óta gyakrabban, és megijedtem, hogy miért? Nem fáj, nem görcsöl meg nagyon hamar elmúlik. Azt észrevettem hogy mintha nőtt volna a pocakom is... nem tudom emiatt is lehet -e?
Neten utánaolvastam, hogy ez normális, ha nem túl gyakori, és nem görcsös, mivel nől a méh, ill. ez egy normális méhtevékenység tul. képpen. De eddig nem volt ilyen gyakran. Eddig kb. napi 5-6 alkalom volt, tegnap meg minimum. 15-ször rövid ideig. De nem görcsölt...stb
3x1 Magne B6-t szedem.
:?: :?: :?:

Szőlő! Milyen értelemben lepődtél meg a kórházon? Olyan jó volt?

Szöszi! Ismét szép cuccokat vettetek, mint mindig! :wink: Alíz szép kis csajszi lesz! :D A derekad remélem ismét hamar rendbe jön!

Mi is megnéztük élőben a Graco babakocsinkat! Nagyon kis szupi, egy mozdulattal össze lehet csukni, igaz van súlya (de pont ezért strapabíró szerintem, mi gyalogolunk sokat) de olyan sokszor nem cipeljük fel (van lent garázsunk), meg az elsőn lakunk csak. A mózesbe, vagy hordozóba is fel tudjuk így vinni a babát, ha nincs kedvünk az egész kocsit.
Majd februárban meg is vesszük!!

Kép
gabo001

Ja! Szőlő már látom a válszodat! Ez akkor tök jó! Nálunk is most újították fel az egész szülészetet!! Hát azért biztos már ilyen helyre bemenni, amikor amúgy is ideges az ember!

Kép
gabo001

már= más :oops:
Na, megyek ebédelni!!

Kép
gabo001

Gabo, nekem viszonylag ritkáb keményedik a pocim szerencsére, bár szedem én is a 2x1 magne B6-ot. Az tuti hogy ha sokat jövök-megyek meg dolgozom akkor gyakrabban előfordul, de nem vészes.

Kép Kép
szõlõ

Csöppke!
Köszi az érdeklődést. Jól vagyunk. :)
Boldog szülinapot előre is. Jó neked, hogy ilyen fiatal vagy.
Én májusban leszek 30. Szóval én sem januári vagyok. :)

Azért nem nagyon irogatok, mert mikor megnyitom a topikot, mindig azt látom, hogy kb. 5-6 oldalt kéne visszaolvasnom és már teljesen elvesztettem a fonalat. Át szoktam futni mindig az utolsót, de az meg olyan hülyén veszi ki magát, ha nem reagálok semmire, csak magamról írok folyamatosan. Azért majd néha megteszem. :)

Rég voltam dokinál. Dec. elején. És jan végén megyek újra. Szerintem ez nem teljesen vagy így rendben. Azt sem tudom hogy áll a méhszájam, hogy fejlődnek-e a gyerekek rendesen, meg különben is. Ikreseket nem gyakrabban szoktak nézegetni? Bár panaszaim nincsenek, úgyhogy remélem minden ok.

Kép

Kép
kamilla306

szibi: köszi szépen a szülinapi köszöntést :wink: jujj te akkor drasztikus cukorszűrésen voltál.És mikorra tetted a 12 óra éhezést?Nappalra,vagy amikor aludtál? :D Mert mondjuk ha sokat alszunk,korán fekszünk akkor is lehet 12 órát aludni. :lol:

:lol: Akkor csöppke el ne felejtsünk neked 22-én sok boldogságot kívánni!! :lol: Tudod mit?Én már most előre sok boldogságot kívánok neked,hogy el ne felejtsem. :wink:

emi: úgy tűnik vagyunk egy páran januáriak... :lol:

gabo: nekem szokott keményedni,de azért messze nem annyiszor mint neked... :shock: baj biztosan nincs a keményedéssel,mert valóban a méhizomzat tevékenységét jelzi,meg olyat is hallottam már hogy összefüggésbe hozták a magzatmozgással,de azt nem tudom hogy jó-e ha 1 nap kb.15-ször érzed keménynek... :?: :?: Magnézium szedése ellenére 15-ször?Szerintem hívd fel a dokidat,vagy a védőnődet és informálódj náluk,ők erről mit gondolnak...Vagy próbáld a magnézium citricit is ki,mert ezt erősebbnek mondják mint a Magne B6-ot.Én is citricit szedek,és vény nélkül is kapható.

Kép

Kép
mezsó

[quote="kamilla306"]A írta:kamilla306zért nem nagyon irogatok, mert mikor megnyitom a topikot, mindig azt látom, hogy kb. 5-6 oldalt kéne visszaolvasnom és már teljesen elvesztettem a fonalat. Át szoktam futni mindig az utolsót, de az meg olyan hülyén veszi ki magát, ha nem reagálok semmire, csak magamról írok folyamatosan. Azért majd néha megteszem. :)

Kamilla, én is így vagyok :) :) Ha nem megy egész nap a gép, akkor szinte lehetetlen lépést tartani a csapattal :lol:
Én sem olvasok mindig mindent, csak átfutom, én néhány kiragadott dologra reagálok. :oops: :D
Úgyhogy Te is írj ha éppen van időd, nem baj az ha csak magatokról :wink:

Nem tudom hogy ikreseket mennyire szoktak sűrűbben vizsgálni, az én dokim 4 hetente vizsgál engem.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

kamilla: tyűha ikrekkel tényleg nem így kellene hogy gondozzon a dokid... :roll: fura...már a terhességed elejétől kezdve így csinálja?nem jártok el UH-ra mert azért ott csak látszódik hogy vannak a babáid??

Kép

Kép
mezsó

[quote="gabo001"]S írta:gabo001ziasztok Lányok!

Azt szeretném megkérdezni, kinek milyen gyakran keményedik a pocija? Nekem tegnap óta gyakrabban, és megijedtem, hogy miért? Nem fáj, nem görcsöl meg nagyon hamar elmúlik. Azt észrevettem hogy mintha nőtt volna a pocakom is... nem tudom emiatt is lehet -e?
Neten utánaolvastam, hogy ez normális, ha nem túl gyakori, és nem görcsös, mivel nől a méh, ill. ez egy normális méhtevékenység tul. képpen. De eddig nem volt ilyen gyakran. Eddig kb. napi 5-6 alkalom volt, tegnap meg minimum. 15-ször rövid ideig. De nem görcsölt...stb
3x1 Magne B6-t szedem.
:?: :?: :?:

Gaboo, szerintem a napi 15 keményedés annyira nem jó, de ameddig nem rendszeres, és rövid ideig tartanak, addig nincs gáz. Mennyi magnéziumot eszel? Elvileg 3*2-t lehet...ha nem segít, akkor a doki ír fel méhnyugtató gyógyszert. Én is szedtem Dominó fiammal, mert a 22-23. héttől legalább napi 10-15 keményedésem volt!

Pihengess, amennyit tudsz!

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

[quote="szőlő"]J írta:szőlőa, és mikor mentünk a szülőszobalátogatásra, doki nézte hogy melyik szülőszoba üres és belesett az egyikbe, ahol résnyire nyitva volt az ajtó, mi is beláttunk pont, nem akartam én leskelődni, de egy pillanatra pont azt láttam hogy apuka egy kis csomaggal a kezében sétálgat. Még Jani is meghatódott tőle :)

Ja, képzeljétek úgy tűnik mégis papás szülés lesz. :roll:

Dejóó :) Én is mindig meghatódom, ha megyek UH-ra, és látom a sok kis csomagot a szülőszoba előtt :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Nekem is kb napi 15 keményedésem van, ha reggel-délelőtt nyugi van, akkor délután tuti bepótolja. Doki 3x1 Magnerotot írt fel (sem a MagneB6, sem a Magnesii citrici nem ért nálam semmit, akkor szinte egész nap görcsölgettem. Viszont én a legeslegelejétől kezdve így vagyok, de azt nem mondom, hogy hozzászoktam voltna :( )

Kamilla, engem 2-3 hetente néz meg a dokim, bár pont most maradt ki egy 2 hetes, de akkor volt a cukor, úgyhogy kifaggatott azért. Ha nincs gondod, akkor belefér, bár akkor is, havonta nem árt...és ez majdnem 2 hónap (dec. elejétől jan. végéig.) Nyugodtan írj Magatokról akkor is, ha máséra nem reagálsz! :D

Kép
babyteve2

Sziasztok!

Hát most énis keményedtem rendesen... :roll: elvoltunk a fiúkkal sétálni, meg a Mammutban átvenni a várandós-fantasztikus csomagot... hát katasztrófa!!! :evil: és nekem nem Avent pohár volt benne, hanem Avent 125ml-es cumisüveg... már miért is ne, hiszen az van itthon kettő is.. a MAM cumi is zöld... nem volt szerencsém.. :)

Bennt voltunk a Chicco-Kenguru boltban is, hát nekem állam leesett, mennyibe kerülnek a Kenguru ruhák... mindamellett, hogy szerintem a minőségét kétségbe lehet vonni, egy plüssrugi, sima kis 56-os 4500ft volt... :shock: őszintén szólva én a bodykat ki tudtam volna vágni a p...csába pár mosás után, annyira eldeformálódott az alja mindegyiknek a lábaközénél.. elcsúszott oldalra az anyag... és azokat is néztem, veszedelem.. 800-1600 körül.. ezek meg vannak veszve!!
Egyetlen kis sapit vettem, 1-es méretet, pamut, vékony kis rózsaszin.. majd lefotózom a héten. De az is a törzsvásárlói kártyámmal (még Barnusnál kaptam) volt 750ft, tehát az sem vmi olcsó...

Viszont mostantól tudok értelmes képeket is feltenni, mert Zoli tegnap egy digigéppel jött haza... :D :D :D tökjó ára volt, Kodak, 50ezer helyett 24ezer volt az Intersparban náluk, szerintem azért, mert nem volt benne SD kártya, valaki kivette, de ma vett bele egyet 3ezerért, hát szerintem nagyon megérte!!! :D

Uhh, énis csak a sajátomat mondom ám néha... :lol:

Szőlő, örülök, hogy előkerültél!!!!! :wink:

Szösziék ismét nagyon édi cuccokat vásároltak! Az a kocsipléd nagyon jó választás volt! :)

Hát én tegnap összeirtam, mi kell még, mindamellett, hogy ágyat-pelenkázót kaptunk, meg ruhákat rengeteget, cumisüveg van egy raklap, sterilizáló van, babakocsi megvan, szopipárna is... meg babaápolási szereket anyutól kaptam Neogranormont törlőkendőben,fürdetőben,samponban,babaolajban.... és még rengeteg apró dolog hiányzik... több tizezer szerintem, ha összeszámolnám... meg sem próbáltam.. :roll:

Na, arcom befogom! :lol:
Vendég

Pumpóka én még nem merem összeszámolni.... Ebben a hónapban nem, mert akkor elmegy a kedvem az élettől is.... Remélem februártól pozitívabban látom a dolgokat.

Kép Kép
szõlõ

Mi a Savoyában voltunk a Kenguruban és döbbentem rendesen...(anno Tominak szinte csak Kengurus cuccai voltak, de akkor még normál minőségűek voltak a bodyk is, és legfőképpen, nem aranyárban. :shock: ) Asszem a Minimanóban néztem a rugikat, 3 ezer körül voltak, mondtam a páromnak, hogy ugye KG-s, menjünk a márkaboltba, ott mindig olcsóbb....háááááááááát :oops:

Kép
babyteve2

Én sem számoltam még össze...nem is fogom, majd csak a végén...elég akkor ájuldozni, de akkor már minden raktáron van. ()A lombiknál is így csináltuk, amikor már bent figyeltek a pocakban a babók, akkor álltam neki számolni....ha előbb teszem, szvsz bele sem vágunk :oops: )

Kép
babyteve2

Mezsó - Oks, a te korodat is átjavítom .. amkior Klarka írta az övét, akkor jöttem rá, hogy bizony én is öregedtem egy évet :D :lol: :lol: úgyhogy 3-unkét javíthatom :D
Ehhez a diétához, vizsgálat hegyekhez kitartás .. de tényleg, minden megéri .. csak a babának jó legyen :)

Szibi - A használt rucikkal én is így vagyok .. akad 1-2 szép darab .. de mégiscsak amiket én vettem, azokat fogom inkább ráadni :) meg én is kaptam néhány olyat .. amit pl. én már nem adnék kölcsön .. tehát nem menne át a rostán :D :lol:

Emi - Jó vásárlást és nézelődást a Kikában! Mi is tervezzük .. (majd ha újra tudok menni :() .. mert nézünk egy szekrényt Alíz szobájába .. :)
De én nem kimondottan bababútort szeretnék .. sőt .. van elképzelésem, remélem találok megfelelőt jó áron ;)
Ti mit néztek a Kikában? Mert ágyatok nektek is van már ..
Mi a terv?

Szőlő - Örülök, hogy pozitív élményeid vannak a szülőszobával kapcsolatban. Hamarosan mi is belátogatunk .. bízom benne, hogy a műtő is barátságos lesz :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaboo - Nekem változó, most, hogy itt sűrűbben téma volt, és odafigyelek rá .. úgy érzem, napi max. 5-ször keményedik. Az nem tűnik vészesnek :) De van, hogy csak 1-2-szer ..
Én napi 2 vagy 3*1 magneB6-ot szedek.
Köszi a jókívánságot a derekam nevében :)
Alíz meg remélem elégedett lesz a fogadtatásával - mindent megteszünk - úúúúgy várjuk :)

Kamilla - Nem ciki, ha nem reagálsz mindenre ... sőt, az sem, ha csak írsz magadról pár sort, hogy tudjuk, jól vagytok!
Lesz majd idő, amikor már mindenki otthon lesz! :D Így is egyre többen vannak táppénzen .. stb :)
Gondolom akik dolgoznak 1 hónappal a szülés előtt elszaladnak TGYÁS-ra :)

Pumpóka
- Akkor lássunk csak képeket :) :)
Az anyagiak meg .... én vezetem a listát, hogy mennyit költöttünk már a babára .. le sem merem írni .. már 6 számjegyű - ami mondjuk nem nehéz, mert egy babakocsi és az ágy már önmagában meghaladja a 100ezret ;) ... sőt, van akinél csak a babakocsi ..
Mindegy, könyvelgetem, hogy mi-mennyi ... édes kiadások ezek :) :)

Jajjj .. képzeljétek,
tegnap a koncerten férjecském kapott tortát :) Vagyis ketten kaptunk volna .. de nem tudták a rajongók, hogy én nem leszek ott ..
Annyira meghatódott a Lelkem - na meg én is itthon, amikor megláttam, hogy a tortán egy rózsaszín pólyás kisbaba marcipán van :shock: :D :D olyan édesek ..
Lefotóztuk hajnalban a tortát, amikor hazahozta .. majd megmutatom :)
Meg kaptunk kis ajándékokat .. apró babacuccokat :)
Hát .. édesek nagyon a törzsrajongók :)

Kép
szösszenet

Babyteve - A Savoya Kenguru tényleg iszonyú drága .. horror .. mi is voltunk már bent, de üres kézzel távoztunk.
Viszont ha már ott jártál, átvetted a várandós csomagot? Mert az is egy beváltóhely ;) :)

Kép
szösszenet

Gabo..én ugyan 23 hét 3 vagy 4 napos vagyok de nekem még sosem volt keményedésem..le is kopogtam gyors...:D
igazából elsö trimeszterben szedtem a magneb6ot rendesen de azota hanyagolom..és a néha eszembe jut csak akkor veszem be...
ha bekeményedek persze akkor majd veszek be hisz pont arra kaptam..de az normális h még nem éreztem ilyne keményedést?
se görcsöm nem volt a terhesség alatt se vérzés..
vagy még most jön majd a java??
nekem szorulásom sincs a magzatvédőtől...
szoval ilyen szempontból szerencsés vagyok.
sőt hányni sem hánytam egyszer sem..émelygés sem volt durva inkább szédölögtem meg fájt a fejem rengeteget..de annak a hematokrit volt az oka.
babó is keveset rugdal meg izomból ..nagyon nyugodt baba..de azért mindig jelez h minden rendben :)
ja meg vki irta h nagyon sokat járt pisilni..azt hiszem a cukrával volt összefüggésben..én az eleje ota rengeteget pisilek merthát rengeteget iszom is szóval ez összefügg?
de nekem mondjuk a véralvadásos betegségem miatt gyakori a teljes vérkép és a vizelet..eddig egyszer sem volt a vizeletben cukor..
amugy már tisztára rám jött a para hogy kiderül majd Mátéról hogy Linett...:D mertház én nagyon azt hittem h kislányom lesz aztán meg nagyon is kiderült h fiu a doki még rá is közelitett a kukijára.. aki megnézte a videót az láthatta :D szóval kiváncsi leszek..igy is nehéz volt a rózsaszin álombol kékre térni na mostmeg ha visszakéne vicces lenne :D
Vendég

ja szösszenet milyen öröm ha gondolnak rátok :) főleg egy torta..én édességfüggő lettem pár hete :D
ja és utolag szeretnék nagyon boldog születésnapot kívánni minden illetéskesnek :D

ja és pumpi..sajnálom hogy a csomaggal nem jártál jól..én még mindig keresem a kupont :D

énis nézegetem a baabboltokat..de nekem mivel vidéki vagyok kevesebb a lehetőség..a brendon meg sztem nagyon drága...de az marad meg a babyland..meg van egy kenguru mintabolt a közelben.
de a neten sokat nézelődöm igy is :P
Vendég

Lituka - Én ugyanígy voltam, mint te .. semmi rossz tünetem nem volt, az Elevittől, a Gravidától sem .. az elején sem volt hányinger, vérzés vagy görcs .. most sincsen szinte semmi bajom (a derekamon kívül, ami nem terhességi tünet). A keményedést egy ideje érezgetem .. de csak azóta, amióta figyelek rá ... mert nem kellemetlen érzés, vagy görcsös, csak picit bekeményedik a pocim - azt olvastam, ez kis számban normális, így készül a méh a szülésre ;) :)
Lehet neked is van, csak még nem tudod mi az :)
Ne aggódj .. a tünetmentesség a legjobb dolog :D :D :D
Ja, és rengeteget járok pisilni az elejétől fogva, és tökéletes a cukrom .. ;)
Ha egyértelműen láttátok a fütyit, akkor csak nem lesz belőle nunis :D :lol:

Kép
szösszenet

Szöszi, tényleg, tudsz vmi infót a Barbaró Attiláról? Tavaly hallottam valahol, vagy tavalyelőtt???... (kiselefánt) hogy állitólag babásodnak(tak)??? Vagy valami téves pletyi volt? Merthogy elvette a barátnőjét, azt is hallottam... vagy róla nincs igazán infód? Merthogy mondtad, Junkies-fan voltál :lol: a Szekeres meg még mindig ott is van... szóval.. vmi egyértelmü információt tudsz adni? Csak merő kiváncsiságból...! Egyébként én nagyon birtam mindig az Attilát, az összes piercingemet nála szurattam anno (hát már egy sincs meg) annyira édes pofa... a hülye Szekeres meg a képembe hajolt végig, mikor a nyelvemet szúrta, mert ő baromi kiváncsi volt rá, hogy néz ki közelről... aztán Attila rászólt egyszer, hogy nem is a nyelvemet nézi olyan közelről, húzzon el onnan :lol: (nyár volt,kivágott felső, akkor még istenien jó cicik... ) :lol: :lol:
Elkalandoztam.. :lol: csak ezek olyan jó emlékek, szabadság, bulik... hát ennek vége... bár nem bánom, csak jó visszaemlékezni, hogy voltam fiatal húszéves is... :lol:
Vendég

Pumpóka, a nősülésről én is hallottam, azt hiszem bátyámék ott voltak talán az esküvőjén. Anno hetente jártam be hozzá, CD-postás voltam bátyám meg közte :lol: :lol: Micsoda kapcsolatok.

Kép Kép
szõlõ

Nem, még nem váltottam ki a csomagot (egyelőre fogalmam sincs, merre van a füzet :oops: ), de még nem is vagyok a 3. trimeszterben....(Bár, nem tudom, a fiatalemberek a Photohall-ban ezzel mennyire vannak tisztában :D , de nem akarok emiatt mégegyszer elmászni érte...ráér :D )

Úúúúú, a torta tök jó lehet! (Én a terhességig majdnem mindennap megettem egy tábla milkát, aztán a 20. hétig semmi, és most megint meg vagyok veszve az édességért... :oops: Holnap megyek Tomival orthopédiára (ugyebár, 6 éve jár a gyerek úszni, hetente 3x, erre most a suliban kitalálták, hogy gerincferdülése van, és kötelező gyógytesire járnia-ami miatt nem tud menni úszni...őrjöngtem. Sukiorvos meg sem vizsgálta, gondolom, alétszámot kellett feltölteni...na mindegy, szóval, most kaptunk végre időpontot, mert csak akkor hagyhatja abba, ha van papírja az orthopédiáról...egyébként röhej, nem tudom, miért is gondolja bárki, ha ennyi úszás mellett kialakult nála, akkor a heti 2 kosarazástól és egy vízilabdától majd rendbejön. Igen, mert ez van gyógytesin....grrrrrrrrrrrrrrrrr. ) Szóval, holnap veszünk egy zsúrtortát, mert már megőrülök (és a kedvenc cukrászdám vasárnap zárva van...micsoda marketing :twisted: )

Kép
babyteve2

Attila már nagyon régen elvette a feleségét :) .. már régebben, minthogy én elkezdtem volna Junkies-ra járni :shock: :shock: Ő kezdte a sort .. még Riki előtt (mondjuk azóta Riki el is vált) .. Riki házasodott kb. 2000-ben ..
Nincs babájuk még mindig :( De jól vannak .. szeretik egymást, de én úgy érzem, Attila még mindig nem érett meg erre ..
Andris is megházasodott tavaly januárban :) ők lassan követik a példánkat, legalábbis nagyon lelkes a mi babánkkal kapcsolatban :D :) Tervezik már ők is .. :)
Pont most próbálnak a SISAO-val :)
Férjecském épphogy felkelt .. evett .. és már itthon sincsen :?
Igazából rövid ideig voltam fan .. aztán valahogy úgy alakult, hogy belecsöppentem a kemény magba :D ... nekem is nagyon szép emlékek azok a turnés évek :D ... és vicces, hogy Párommal évekig elmentünk egymás mellett .. ő ismert engem látásból, én még azt sem .. Aztán amikor összehozott a Sors, akkor jöttünk rá, hogy egy raklap közös barátunk van :lol:

Kép
szösszenet

[quote="szőlő"]P írta:szőlőumpóka, a nősülésről én is hallottam, azt hiszem bátyámék ott voltak talán az esküvőjén. Anno hetente jártam be hozzá, CD-postás voltam bátyám meg közte :lol: :lol: Micsoda kapcsolatok.

Nem lehet, hogy keveritek a tesójával? A Barbaró Csabinak volt talán tavaly a lagzija ;)

Jah, és az én piercingemet is Attila csinálta :D :D :D

Kép
szösszenet

Szőlő, milyen kicsi a világ!!! :lol: Akkor az esküvőt jól tudtam... (mégsem nagyon vagyok kiselefánt)
A piercing szuratáson kivül is volt, hogy benéztünk hozzá. Nem tudom, de ő mindig olyan más volt, mint a többi tag. Bár a Szekeressel nem voltak gondjaim, csak annyi, hogy általában (alacsony ember, fogjuk erre???) nem velem beszélgetett, hanem a melleimmel... :lol:
Attila nem volt elszállva magától, azt szerettem benne! :) Meg igazából én nem is voltam az a sikongatós rajongó :lol: inkább az a kitombolom magam a koncerten és utána leülök velük sörözni, de nem mászok a nyakukba... :lol:
Vendég

Szössz, nem, ez rég volt még, nem tudom egyáltalán ők (mármint Bátyó meg Attila) tartják-e a kapcsolatot, ennyire nem vagyok képben. Én sose voltam nagy fan, csak fősuli alatt Bátyó kihasználta hogy én Pesten vagyok és rengeteg az időm aztán ezért lettem postás. De valóban szimpatikus srác, ha után Sonicdollz koncerten összefutottam vele mindig odajött pár szót váltani.

Lassan neki kéne állnom vacsit főzni....

Kép Kép
szõlõ

Babyteve!!! Mirát nem tudom megnyitni... Gergőt igen, Mirára kiirja, nem támogatott formátum.... :(
Vendég

ÁÁÁÁÁá, megőrülök! pedig már mindkettő jpg... :( :(
Akkor majd a párom kedden meglesi, mi a gond. Köszi!

Kép
babyteve2

Köszi Mezsó!

Az is tünet, h ha nem eszem 1 ideig rögtön lemegy a cukrom és ájuldozom.

Képzeljétek holnap lesz az utolsó vizsgám (2. szigorlat ebben a félévben) most össz. 10 vizsgám volt. Ez a gyerek utálni fog tanulni az tuti! :( :(

Tegnap sikerült 8 órát tanulnom és nem is készültem ki idegileg!

A másik szigorlat előtt már volt h majdnem bőgtem. Anyósomék ma végig főznek a konyhában, üvölt a tv, így csak füldugóval tudtam tanulni :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kritta

Sziasztok,

Szőlő!
Tök jó, hogy újra vagy és minden rendben :)
Én csak márciusban tudok szülőszobát látogatni (ha nem szülök meg addig. Remélem, nekem is kellemes meglepetésben lesz részem...)

Bambi, Lituka,
A szopifotel a Kikában egészen pontosan 36.990 Ft. Annyi különbség van a Kikás és a Brendonos szopifotel között, hogy a Kikás karfáján mindkét oldalon van egy-egy zseb.

Szöszke,
Igazság szerint egy baldachinért mentünk a Kikába, amit már másfél hónapja megrendeltünk. Pénteken hívtak, hogy megérkezett, úgyhogy most el is hoztuk. Úgy volt, hogy a szopis fotelt is megvesszük, de már nem fért volna be a kocsiba, úgyhogy azt majd jövő héten hozzuk el. (A Kika előtt ugyanis a nővérem kislányának szülinapi buliján voltunk. A nővérem meg összeszedett néhány dolgot Lilinek+nekem.)
Sajnálom, hogy megint szarul vagy, jobbulást!!!

Gabo,
a 15 keményedés az szerintem is elég sok. Ahogy Csöppke is írta MagneB6-ból 3*2-t is lehet szedni. Meg szerintem igyál mellé kálciumot is. Nekem a védőnő ezt javasolta.

Kamilla,
Engem is 4 hetente rendel be a dokim. Szerintem, ha valami baj lenne a picurokkal tuti éreznéd, de ha nyugtalan vagy, esetleg elmehetnél egy 4D-s UH-ra...

Kép
emi29

kritta: nincs mit. :wink: Azért ne általánosíts,mert leírtam nálam milyen tünetekkel jelentkezett a cukorbetegség,mert lehet hogy nálad nem is lesz semmi gond.Szösszenet is írja látod,hogy az elejétől fogva sokat jár pisilni,és mégis oké volt a cukra. :wink: Reméljük nálad sem lesz semmi baj.A tanuláshoz meg kitartást,és sok sikert a vizsgához!!Hát az én babám az angolt fogja utálni,vagy nagyon jól fújni,mert júliustól decemberig hajtottam a nyelvvizsgát,mire meglett.Szóval addig rengeteget hallotta az anyukáját angolul beszélni... :wink:

Keményedésről meg annyit beszéltetek,hogy előbb 2x én is bekeményedtem... :? nem volt vészes,mert mire feltűnt,addigra gyakorlatilag el is múlt.../ahogy szösszenet is írta,nem egy feltűnő érzés amíg az ember rá nem jön,hogy az a keményedés.../de akkoris :!: :!: Ilyesztgetjük itt egymást össze-vissza,aztán mindenki elkezd magára figyelni meg a tünetekre... 8) :roll:

Kép

Kép
mezsó

Na igen, lehet, hogy ezek már pszichoszomatikus tünetek :D Tominál pl. alig olvastam a szakirodalmat, még a Kismama magazinban sem írtak a keményedésről, egyetlen egyszer sem volt. Barátnőm első terhességénél hívott, hogy nekem volt-e ilyen...az sem tudtam, miről beszél. :shock: Mondjuk, Ő kórházban is volt pár napig, alkoholos koktélon...

Kép
babyteve2

Na, ez az én formám. Írtam egy egészen hosszút, aztán nem tudtam elküldeni.

A lényeg az volt, hogy ez a keményedés nekem is egy kérdéses dolog. Én gyakorlatilag egész nap úgy érzem, hogy köveket cipelek a hasamban, de már kezdem azt hinni, hogy ez nem is keményedés, csak egyszerűen feszül a hasam, mert már nem tud annyira könnyen tágulni mint az elején. Nem tudom, de majd rákérdezek.

Most már kibírom azt az egy hetet doki nélkül, aztán majd megmondom neki, hogy két hetente akarok jönni és kész.

Boldog szülinapot mindenkinek, aki januárban ünnepel. !!!!!

Kép

Kép
kamilla306

Kb sikerült visszaolvasnom, persze a felére sem emlékszem.... :oops: Mindenesetre a szülinaposoknak nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!! :D

A 4D képek nagyon édesek!

Azt hiszem Szössz írta hogy nem terveznek már elmenni 4D-re többet, ezzel én is így vagyok. Az az egy elég volt, majd készül róla elég kép ha kint lesz már. Mazsi baromira utálja az uktrahagnot, állandóan hátatfordít. Így is havonta megnézi a doki, nem akarom én még pluszban stresszelni vele. :)

Jam és Emi, Lili szobája igazán szépséges!!!! :)

Kép Kép
szõlõ

Szőlő - Alízt a jelek szerint nem érdekli az UH .. nem hozza lázba, se nem lázad, se nem kommunikatívabb :lol: :lol: simán alszik, mint a tej ..
Szóval azért döntöttünk úgy, hogy már nem megyünk, mert ez ÍGY egy tortúra volt nekem .. a derekam teljesen belefájdult a kitekeredett pózoktól, hogy sikerüljön elcsípni a pofiját alvás közben a sok kéz és láb között :shock: :D :D
És semmi garancia arra, hogy legközelebb ébren találjuk .. :)
Nemsokára már úgyis a kezünkben tarthatjuk - alig várom :) :)

Kép
szösszenet

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?