Sziasztok!
Hát most énis keményedtem rendesen...

elvoltunk a fiúkkal sétálni, meg a Mammutban átvenni a várandós-fantasztikus csomagot... hát katasztrófa!!!

és nekem nem Avent pohár volt benne, hanem Avent 125ml-es cumisüveg... már miért is ne, hiszen az van itthon kettő is.. a MAM cumi is zöld... nem volt szerencsém..
Bennt voltunk a Chicco-Kenguru boltban is, hát nekem állam leesett, mennyibe kerülnek a Kenguru ruhák... mindamellett, hogy szerintem a minőségét kétségbe lehet vonni, egy plüssrugi, sima kis 56-os 4500ft volt...

őszintén szólva én a bodykat ki tudtam volna vágni a p...csába pár mosás után, annyira eldeformálódott az alja mindegyiknek a lábaközénél.. elcsúszott oldalra az anyag... és azokat is néztem, veszedelem.. 800-1600 körül.. ezek meg vannak veszve!!
Egyetlen kis sapit vettem, 1-es méretet, pamut, vékony kis rózsaszin.. majd lefotózom a héten. De az is a törzsvásárlói kártyámmal (még Barnusnál kaptam) volt 750ft, tehát az sem vmi olcsó...
Viszont mostantól tudok értelmes képeket is feltenni, mert Zoli tegnap egy digigéppel jött haza...

tökjó ára volt, Kodak, 50ezer helyett 24ezer volt az Intersparban náluk, szerintem azért, mert nem volt benne SD kártya, valaki kivette, de ma vett bele egyet 3ezerért, hát szerintem nagyon megérte!!!
Uhh, énis csak a sajátomat mondom ám néha...
Szőlő, örülök, hogy előkerültél!!!!!
Szösziék ismét nagyon édi cuccokat vásároltak! Az a kocsipléd nagyon jó választás volt!
Hát én tegnap összeirtam, mi kell még, mindamellett, hogy ágyat-pelenkázót kaptunk, meg ruhákat rengeteget, cumisüveg van egy raklap, sterilizáló van, babakocsi megvan, szopipárna is... meg babaápolási szereket anyutól kaptam Neogranormont törlőkendőben,fürdetőben,samponban,babaolajban.... és még rengeteg apró dolog hiányzik... több tizezer szerintem, ha összeszámolnám... meg sem próbáltam..
Na, arcom befogom!