Sziasztok Mamcik!
Minden hófordulós Babucinak gratulálok!!!
A Photofun képek zseniálisak!!!!!!
Dettyk! Nagyon jó kis fészket raktál, igazi Anyacsibe vagy, Panka pedig nagyon cuki, és hogy hasonlít Rád, de Bence is, csak Ő fiús, de még mennyire
Silka! Lizi baby nagyon édes, látom Ő is jól be tudja dolgozni a cuccok alá magát.
Sajnálom, hogy nem sikerült az ünneplés... Mi jövő szombaton megyünk, Apukám lesz 60 éves, és mi is étteremben, hát kiváncsi vagyok

...
Vadvirág! "Kellemes moraj" jaj de jó, elképzeltem, és tényleg, az Anya+Apa+Tesók hangjára lehet a legjobban csicsikálni
Nagyon jók a retro képek, én is rakok, de mivel vhs-ről van digitalizálva, és úgy kifényképezve elég homi:
én lennék kb. anni idősen mint most Noel

:
Granda! Igen, Noel tiszta Apukája, mondja is sokszor Robi, hogy egy az egyben "lemintáztam" Róla Noelt, megszültem egy Kisrobit, szoktuk azt is mondani: Microbi

(és még olyan kerregő-brekegő hangot is tud kiadni néha

)
Sense! Botond a talin is jókat aludt, nem zavarta Őt semmi és senki. Remélem sikerült a fürdetés.
Regi! Fúúú de ügyes Szelike! És szerintem valamit nagyon jól csinálsz, hogy ilyen alkalmazkodó, ügyes Baba, vagy genetikailag szuper
Nekem is vírusos lett a gépem

, szegény Apa egésznap ezt csinálta

.
De aranyosak Apával, de ilyen hideg volt? Itt 12 fok volt, sétáltunk is egy nagyot, míg szegény Apa újratelepített...
Becka! Én november óta rábízom Anyósomra nyugodt szívvel Noelt (amikor elmegyek jógát oktatni, kb.2,5 órát vagyok távol), viszont elmenni nem mernék vele máshova aludni

.
Jaj de drágák a Babák (Ildike, Viktordani, Panka), és nem motiválta forgásra Viktordanit a hölgykoszorú? Jaj és milyen szépek vagytok a Babákkal, köszi a képeket
Horcsog!!! és köszi
Timi Neked is! Jaj, hogy tépik egymás ruháját, nagyon aranyosak.
Lehet, hogy mi is talizunk Emesével, meg Kiskolbival, bár Ő még nem tud róla, mármint Kolbi...
Emese! A melegtől Noel is nagyon ki tud akadni! Múltkor a Lidlből ki kellett jönnöm visszapakoltam mindent, annyira sírt, hazaértünk, hát csurom víz volt szegény
K.Timi! Mi egyenlőre kóstolgatjuk a Sinlac-ot (szerintem nagyon fini

)
Noel újabban csak akkor eszi meg a dolgokat, ha van benne banán, teljesen rákapott, ma a sütötököt kiköpködte, de banánnal behamizta, holnap a Sinlacot is banánnal adom, hátha úgy jobban csúszik neki.
Sajnálom a kutyidat, és örülök, hogy jobban van.
Szijjja
Kaqk! De jó, hogy újra itt, majd várjuk a beszámolót
puszi Csajok! Jó éjt!