A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jók a mini talis képek!!! :lol:

Ágica! Szülés után nem mindenki reagál egyformán. Valakinek napok kellenek, hogy elfogadják az újszülöttet. 8)
Bár én nem ebbe a kategóriába tartozom! :wink:

Emese! Akkor megpróbálom újra a telepítéseket (bár már kicsit unom… :? ). De Zsófikát mindenképpen látni akarom!!! :D :D

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Amin Zsófi fordulna, azt lejátsza, a másikat nem. Nem értem... :roll: De biztos nálam van a hiba... :(
Pedig ugyanaz a formátom. Elküldöm az emiledre a hibaüzeneteket.
Leszedtem a progikat a gépről, újratelepítettem, újraindítottam, de nem használt...

Kép

Kép
regcsiken14

Elolvastam a hozzátáplálásos anyagokat. Köszi Emese és Irina!!! :D (Meg persze Timi26-nak a gyakorlati tudást! :wink: ) Jövő héten elkezdjük mi is! Sok helyen azt olvasom, hogy kizárólagosan tápszeres babáknál 4 hónapos kortól javasolják, így nekifutunk a dolognak.
K.Timi! Ti hol tartotok ezzel?

Kép

Kép
regcsiken14

De miért mára írja, hogy 4 hónaposak vagyunk, mikor Szeli 19-én született... :roll: Na, mindegy... :evil:
Csak majd nehogy a fogyókúrát is hamarabb abbahagyjam! :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Nem kéne átírni az iwiwen a nevünket valami másra? Mert van, aki előbb született mint augusztus (pl. Beatrice). (Tényleg, olyan van, aki októberi lett végül???). Vagy csak egyszerűen írjuk úgy, mint ahogy itt is van, hogy 2007. szeptemberi babák, vagy 2007. szeptemberre kiírt babák.
Csak egy ötlet, nem baj, ha leszavaztok! :wink:

Hol vagytok???
Csak én támadtam le a gépet? Szeli alszik, Apa meg gyúr (vazze)! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Én se bírtam ki! :wink:
Kép

Na, eldugulok! :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: de helyes apja és lánya!!!

Gremese: ne legyéé má irigy, jön a tavasz és akkor talizunk!!! :D

Képek:

Ismerkedés még nálunk:
Kép

Helló bébi!
Kép

Anyánál a legjobb!
Kép

Majd kigúvad a szemem!
Kép

Jaj, de sukár ez a csávó!
Kép

Nem rossz bőr Ildike!
Kép

De Panka rámenősebb...
Kép

Jaj anya ne mááá!!!
Kép

Szétszednek a csajok!
Kép

Kis különbség:
Kép

Közös:
Kép

Bence és Rebeka:
Kép

Babaarcú Karcsika:
Kép

Hú remélem nem kevertem össze a kommenteket!

Horcsog, Dettyk: én is örülök, hogy tudtunk végre találkozni!!! :D

Kép
Kép
timi26

Timi26! Ezek a fotók nem semmik!!!!!!! VikDani két nővel..... És hogy cincálják a csajok.... Eszméletlen! :lol: Én behalok ezeken a képeken!!!! :lol: És a kommentek is szupereeeeeek!!!!! :lol: :lol:

Na jó, annyira nem vagyok irigy, mert lehet, hogy nálunk is lesz mini tali! :twisted:

Kép
Kép
Kép
gremese

Timi!

Szuperek a fotók és nem kevertél össze senkit.

Bongyi!

Köszi a privit és már csináltam egy próbát is
majd rakom az eredményt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ez a tali két helyen volt?

Kép
Kép
Kép
gremese

Ezt nem tudom kihagyni...

Kép

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!

Az első 2 kép Timiéknél van mi ott nem voltunk.

Naaagyon jó kép az a kéz tartás Zsófkának. :lol: :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok lányok!

Most nem olvasok vissza. Csak 1 kérdés.

Szedhetek be algopirint lázcsillapításra szoptatás alatt?????????????

Segítsetek légyszi. Se a védőnő se a doki nem veszi fel a telefont!!!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok !

Köszi mindenkinek a gyógy energit.
Már jobban van a drágám.
Ő egy szálkásszőrű tacsi. 2002-be találtuk balcsin.
Az állapota már stabíl. Enyhe szívinfarktusa volt. Kapott vénásan gyógyszert amitől jobban lett és kb 3 órát oxigény sátorba volt.
Ma saját felelőségre haza lehetet volna hozzni de én nem engettem mert a doki mondta, hogy még kell a megfigyelés neki.
Most kap majd gyógyszert és óvni kell a stressztől.
Szóval most pihi ezerrel.

Regi : mi már 2 hete eszünk gyümit. Első héten almát most meg banánt eszünk.
Igaz azt vettem észre, hogy a banán jobban ízlik neki de kicsit csavarja a pociját. Így a banán után kicsit tekereg de kakil és utána minden oké.
Hérfőtől meg banán- almát eszünk. És utána a következő héten meg krumplit.

Lányok kérdés : valaki használ Hole Bio Rizskrémet ?
És a Sinlac-ot használja valaki ?

Mindenkinek köszi a hófordulós dicséretet.

És én sem maradtam ki én is csináltam fotót :
Kép .
20200310173350

lmóni : szerintem szedhetsz. Nekem annó a doki néni azt mondta azt szabad szedni.
20200310173350

Köszi Timi!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bongyi!
Még egy kérés,kérdés hogy lehet rövidíteni mert nem
fogadja el.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

I Móni!

Az algopirint nem tudon de efferalgant azt lehet az is lázcsillapító csak nem olyan erős!!!

KépKép
juba

Jaj nagyon jók lettek a mini tali képek! Olyan jó nektek NAGYON irigy vagyok mert én a rendes talira sem tudok elmenni mert bazi messze lakunk :cry: :cry: :cry:

KépKép
juba

Regi!Apa milye büszkén tartja Szelikét a kezében :D (meg is értem)
Sajnos az uszis képet nem tudtam megnézni! :cry: :cry: :cry:

K.Timi örülök,hogy jobban van a kutymorgó! :D

KépKép
juba

KTimi! Jaj, de jó, hogy rendben van a kutyitok!!!! :D Ádi-Mikulás meg nagyon jól mutat a címlapon!!!

Ahogy Szelike a galériában, valamint Éccsapája karjaiban!!! :) Regi! Ha az egyik videót meg tudod nyitni, a másikat nem, akkor sajnos "a hiba az Ön készülékéban van". :?

LMóni! Mi a baj?

Mosogatnom, teregetnem kéne, kaját főzni (hagymalevesnek és spagetti ala carbonara-nak vettem alapanyagot). Ehelyett itt ülök a kanapén és pötyögök.... De oan jól esik pihizni... :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: te kivel minitalizol? Zsófka még a bankón is megállja a helyét! :D
Dettyék jöttek hozzánk és együtt mentünk Horcsogékhez.

KTimi: a Vogue-s kép is nagyon jó!!!
Örülök, hogy jobban van a kutyus! :D

Juba: nincs ismerősöd Pest környékén? Hogy esetleg ottalszatok valahol amikor lesz a tali!

Kép
Kép
timi26

Jaj! Én is akarok ilyen minitalit!!!!! Irigy! :wink:

Móni! Én a Rubophent tudom, hogy lehet szopi alatt szedni, és lázcsillapító.

K.Timi! Jó az Ádis újság! Mikulás ruciban! Hihi! :lol:

Juba! Hol laktok?
Az iwiwen az én adatlapomon próbáld meg, szerintem ott le kell, hogy játsza. regcsiken becenévvel megtalálsz, vagy a topikosok között.

Kép

Kép
regcsiken14

Remélem nem árulok el ezzel nagy titkot, hogy Anitjáékkal lesz minitali. Próbáljuk Zsófikámat edzeni az "idegen" arcokhoz, hogy a "Nagy Talin" flottul menjen minden.

Bár gondolkodtam, mi lehetett a baj a jógaközpontban (mert amúgy ha gyerekek vagy baba van a közelében, akkor tök jól elvan).

Nagggggyon melegünk volt! És én süsü nem vetkőztettem le, hogy úgy aklimatizálódjon. És ez sajna megadta az alaphangulatát.
Nálunk nincs túl meleg, Ő ezt szokta meg.

Kép
Kép
Kép
gremese

lmóni! Tényleg, ahogy Regi írja, a Rubophen. Azt pocakosan is lehet szedni.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Nem baj! Majd Anyunál megnézem valamikor.

Kép

Kép
regcsiken14

Ja! Ezt még meg akartam mutatni!
Tekeredünk nagyon: :lol:
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Vigyor: :lol:
Kép
(Itt Apa röhögteti. Az Istennek se tudtam úgy lefényképezni, hogy nekem nevet, mert mindig elvonta a figyelmét a fényképező... :? )

Kép

Kép
regcsiken14

Mi Cseténben lakunk(nem hiszem,hogy ez mond nektek valamit(Veszprémtől 45kilóméterre)
Apának van Pesten rokona az unokatestvérei de nincsenek annyira jóba,hogy náluk aludjunk,én még nem is láttam őket pedig már 7 éve együtt vagyunk.Szóval nagyon szomorú vagyok,hogy nem ismerhetlek meg benneteket!

Regi!Megpróbálom az iwiwen hátha sikerül.Meg kell zabálni szelit ezen a nevetől képen annyira édi!!!!!!!

KépKép
juba

Szelit kis betüvel írtam de b*rom vagyok :oops:

KépKép
juba

És ezzel nyitom az oldalt! :evil:

KépKép
juba

Juba! Nem baj!!! :) Elgépelés mindenkinél előfordul!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Sikerült megnéznem!!Annyira ügyes kár,hogy nincs közelebbi!!
Nem ijedt meg amikor elmerült?

KépKép
juba

Juba! Hát azt nem tudom, mert én nem láttam az arcát, de szerintem nagyon nem ijedhetett meg, mert pont emiatt kell felkészülni az arclocsolással. És abból is gondolom, mert nem sírt utána, csak kis nyüszi volt fél pillanatig. :lol: Hát igen, barátnőm nem igazán ért a műszaki dolgokhoz, utólag jutott eszébe, hogy közelíteni kellett volna, meg egyébként is fényképezővel készült. De én így is örülök, hogy fel lett véve. :D

Kép

Kép
regcsiken14

Ez egy örökre szóló élmény volt és ha kicsit messziröl is de meg lett örökítve,mennyire fogtok majd neki örülni ha pár év múlva visszanézitek!! :D

KépKép
juba

Hello Lányok,

Hörcsög, Dettyk, Timi26!
Milyen jó nézni a talis képeiteket. Annyira édes mindegyik baba! Zabálnivalóak együtt! Látom, ment a harc VikDaniért :lol:

Regi,
látom jól bebugyoláltad Szelit! Nagyon édes! Te is felfedted Apát :lol:

Képzeljétek, ma elmentünk étterembe Lizivel, mert a szűk családból többen is ünnepelnek. Csak az volt a bibi, h Lizónak ma éppen besértődős hangulata volt. Mi úgy mentünk a társaság után, h minél kevesebb időt legyünk ott, a kaját is kikérték nekünk a többiek. Hát kb 6 percig élvezte, aztán elkezdődött a nyüglődés, először próbáltuk felállva nyugtatni, de 18 perc ottlét után elindultunk haza... És 2x30 percet utaztunk be a belvárosba...
Ippeghogy rohamlépésben bevágtuk a fél adagot és a végén az ünnepeltek kezébe nyomtuk az ajcsikat.
Rossz napot kaptunk ki...

silka
silka

Juba!

Csetén=Csetény? Zirc környékén van?

silka
silka

Gremese: miért kellene titkolni. Semmi kivetnivaló nincs abban, hogy a közelebb lakók esetleg külön is találkozzanak!!! :D
De ha nem dobtok képeket KITAGADUNK!!! :twisted:

Juba: sajnálom!!! :(

Silka: szegények! Lehet Lizi csak segíteni akar fogyózni!? :wink:

Kép
Kép
timi26

Az áprilisi topikban írt Zsombi anyukája ha érdekel valakit.

Kép
Kép
timi26

Silka!Igen az Csetény akart lenni csak le maradt az y a végéről :oops:
Te tudod hol van?
Szegénykék akkor sajnos nem jól sikerült a vacsi!Én a Bertussal biztos nem mernék ilyen helyre elmenni mert kb 2 percet adna aztán elhúzná a nótánkat :lol:

Timi!Én is nagyon sajnálom :cry: :cry:

Emese!A mini talis képeket kérjük tőletek is!!Érezzétek jól magatokat!!!

KépKép
juba

Sziasztok!

Ma nagyon jó napunk volt, gyönyörű időben majdnem 2 óra séta, utána anyóséknál ebéd, viszont most nem rohanták le szerencsére, úgyhogy Levus mosolygott, mint "tejbetök". Könnyen taníthatóak, ezek szerint. Persze a dédnagyi a krémeséből már jövő ilyenkor adna neki, háááát, nem tudom, de nem kötözködtem.

Holnap indul újból egy új hét, jógás délelőttel. Állítólag szuper idő lesz, napsütéses, 10 fokos, úgyhogy holnap délután lehet nagyot sétálni.

Minitalit nem tudunk Újpest környékére is szervezni? Én szívesen találkoznék veletek!

KépKép
becka

Timi! Nem találom!Én csak 2007 márciusit vagy 2008 április-májusit találok :oops: Hol kell keresni?
A 2007 márciusnál találtam egy Kiscsillag nevezetü anyukát akinek meghalt egy 700grammos babája ő volt Zsombi?

KépKép
juba

Sziasztok!
Nagyon jók a photofun-os képek. Naná, hogy én is csináltam párat! :lol:

Küldtem a gmailre egy fordulós videót. Végre rájöttem, honnan tudom elküldeni.

Megyek nézni a HBO-n a Déja vu című filmet. Hónapok óta kíváncsi vagyok rá. most végre leadják.

Jó éjt mindenkinek!

Ildikó
KépKépKép
sense4

sziasztok
Egyben megérkeztünk. Holnap jövök beszámolni, meg visszaolvasgatni,amíg bírom!
Beáta

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok, hihetetlen, Ádika még mindig itt pörög mellettünk az ágyon, én meg majd elalszom... :shock: Mellette aztán nem uncsi az élet, minden napra és estére van valami...

Végigolvastam mindenkit, csak sajnos nincs időm és erőm mindenkire reagálni... bocsánat...

K. Timi: örülök, hogy jobban van a kutyuska!!!

l. móni: én kénytelen voltam Algopyrint bevenni, miután a Rubophen nem hatott a lábfájásom esetében, a gyerekorvos jóváhagyta. Úgy olvastam, ibuprofenum és paracetamol tartalmúak is bevehetők szoptatás mellett, de vannak, akik inkább az utóbbiakat ajánlják (és ezért említik mindig a Rubophent).

Szuperek a photofunos képek, a mini-babatalisakra meg nincs is szó, olyan jók!!! Viktorka a csúcspasi!

Csajok, ne nekem köszönjétek a hozzátáplálásos táblázatot, az augusztusiaktól vettem át.

Örülök, mert sikerült ma 360 cm-es fejvédőt kapni, ami jó lesz a hatszögletű járókába. Meg vettem 74-es rucikat a 70 cm-es Ádónak. A vicc az, hogy rugiból ebben a méretben kicsi a választék, mert ugye a 74-es babák általában már nem rugit hordanak, meg kúsznak-másznak stb. :wink: Mindegy, azt remélem, ezek sokáig jók lesznek.

Kép
Kép
irina

Sziasztok Mamcik!
Minden hófordulós Babucinak gratulálok!!!
A Photofun képek zseniálisak!!!!!!

Dettyk! Nagyon jó kis fészket raktál, igazi Anyacsibe vagy, Panka pedig nagyon cuki, és hogy hasonlít Rád, de Bence is, csak Ő fiús, de még mennyire

Silka! Lizi baby nagyon édes, látom Ő is jól be tudja dolgozni a cuccok alá magát.
Sajnálom, hogy nem sikerült az ünneplés... Mi jövő szombaton megyünk, Apukám lesz 60 éves, és mi is étteremben, hát kiváncsi vagyok :roll: ...

Vadvirág! "Kellemes moraj" jaj de jó, elképzeltem, és tényleg, az Anya+Apa+Tesók hangjára lehet a legjobban csicsikálni
Nagyon jók a retro képek, én is rakok, de mivel vhs-ről van digitalizálva, és úgy kifényképezve elég homi:
én lennék kb. anni idősen mint most Noel :lol: :
Kép

Granda! Igen, Noel tiszta Apukája, mondja is sokszor Robi, hogy egy az egyben "lemintáztam" Róla Noelt, megszültem egy Kisrobit, szoktuk azt is mondani: Microbi :lol: (és még olyan kerregő-brekegő hangot is tud kiadni néha :lol: )

Sense! Botond a talin is jókat aludt, nem zavarta Őt semmi és senki. Remélem sikerült a fürdetés.

Regi! Fúúú de ügyes Szelike! És szerintem valamit nagyon jól csinálsz, hogy ilyen alkalmazkodó, ügyes Baba, vagy genetikailag szuper :wink: :lol:
Nekem is vírusos lett a gépem :twisted: , szegény Apa egésznap ezt csinálta :( .
De aranyosak Apával, de ilyen hideg volt? Itt 12 fok volt, sétáltunk is egy nagyot, míg szegény Apa újratelepített...

Becka! Én november óta rábízom Anyósomra nyugodt szívvel Noelt (amikor elmegyek jógát oktatni, kb.2,5 órát vagyok távol), viszont elmenni nem mernék vele máshova aludni :? .

Jaj de drágák a Babák (Ildike, Viktordani, Panka), és nem motiválta forgásra Viktordanit a hölgykoszorú? Jaj és milyen szépek vagytok a Babákkal, köszi a képeket Horcsog!!! és köszi Timi Neked is! Jaj, hogy tépik egymás ruháját, nagyon aranyosak.

Lehet, hogy mi is talizunk Emesével, meg Kiskolbival, bár Ő még nem tud róla, mármint Kolbi...
Emese! A melegtől Noel is nagyon ki tud akadni! Múltkor a Lidlből ki kellett jönnöm visszapakoltam mindent, annyira sírt, hazaértünk, hát csurom víz volt szegény :(

K.Timi! Mi egyenlőre kóstolgatjuk a Sinlac-ot (szerintem nagyon fini :oops: )
Noel újabban csak akkor eszi meg a dolgokat, ha van benne banán, teljesen rákapott, ma a sütötököt kiköpködte, de banánnal behamizta, holnap a Sinlacot is banánnal adom, hátha úgy jobban csúszik neki.
Sajnálom a kutyidat, és örülök, hogy jobban van.

Szijjja Kaqk! De jó, hogy újra itt, majd várjuk a beszámolót :wink:

puszi Csajok! Jó éjt!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Irina! Na ezt én se értem, hogy miért nincs nagyobb méretben rugi :shock:

Na tényleg pussz, megyek alukálni (ja igen csak előtte még csinálok vacsit Apának, fogat mosok, elmosogatok... :lol: na pussz!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Csajok!!!

jaj de sokat termeltetek:-) Nem is emelnék ki senkit név szerint ha nem haragszotok, mert KO vagyok.

Szuperek a minitalis képek:-) Édesek a babák és mamák:-)

Szuperek a photofanos képek is:-)

Mi ma anyuéknál voltunk, elég jól elvolt, de azért sirt is, mert ugye szokatlan a helyzet, sok ember, és persze csúsztunk mindennek:-(
A babáknak a legjobb otthon!!!!!

Végül is arra jöttem rá, hogy fa járókat veszek, licitáltam is egyre a teszveszen.

Mi már ettünk almát, őszibarackot, sárgabarackot, sütőtököt,banánt, szilvát .Ez utóbbit csak a kaki miatt, de nem jött be :-(

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Timi26, Hörcsög, Dettyk,
nagyon édesek a minitalis képek! :D Különösen az, amelyiken ViktorDanit szétszedik a csajok! :lol:

KTimi: Örülök, hogy jobban van a kutyusotok!
Sikerült venned HOLE rizskrémet? Ha igen, hol lehet kapni?
Én már néztem pár helyen, de eddig nem találtam. Ezzel akarom felturbózni a gyümölcsöket, mert úgy vettem észre, hogy ha csak magában eszi Dorka a gyümölcsöt, úgy hamarabb megéhezik tőle.
És rizst elvileg már nagyon korán kaphatnak, mert gluténmentes.
Próbáltam keresni bio rizspelyhet is, de egyelőre nem jártam sikerrel :cry:

Regi: nagyon édesen mosolyog Szeli! És nagyon jól mutat az Apukája karjában!

Silka: sajnálom, hogy az éttermi kiruccanás ilyen gyorsra sikeredett :cry:
Mi is voltunk Dorkával kb. 3 hónapos korában étteremben, rokonokkal együtt. A levesnél még aludt, de a második fogás előtt felébredt, és követelte ő is a hamit. Úgyhogy kimentem vele a kocsiba megszoptatni. Közben akkorát trottyolt a pelusba, hogy a ruhája is átázott, így még át is kellett öltöztetni.
Mire visszaértem vele az étterembe, a többiek persze már rég befejezték a kajálást. Anya meg gyorsan lapátolhatta magába a kihűlt kaját. (Felajánlotta a pincér, hogy megmelegíti, de nem akartam még azzal is húzni az időt)
Reméljük, a legközelebbi jobban sikerül!

Képzeljétek Dorkának kibújt az első foga! :lol: Az alsó jobb 1-es. Még éppenhogy-csak áttörte a fogínyt, de már látni/érezni!
Megszenvedett vele szegénykém, szokatlanul nyűgös, kiabálós volt az elmúlt 2-3 napban :cry:
A kiütések meg sajnos nem javultak (pedig szombat este óta már nem használjuk a J&J fürdetőt), úgyhogy elviszem holnap a dokinénihez, biztos-ami-biztos, nézze meg ő is.

Timi26,
nálunk is egyre sűrűbben előfordul, hogy Dorka már nincs úgy oda a tápszerért, néha egész sokat meghagy belőle. Sőt, tegnap este ugyanez volt nálunk is: az esti szopizás után egy korty tápszert sem volt hajlandó meginni (pedig kizárt, hogy valami csoda folytán dupla-triplaannyi tejem lenne, mint eddig). Ennek ellenére ma reggel 8-ig aludt (általában 7 körül szokott kelni) :shock:
Lehet, hogy a napközben evett főzelékfélék jobban eltelítik őket + jobban ízlik nekik, mint a tápszer?

Kép
dotildi

Irina, Anitja: én már rég nem adok rugit ViktorDanira. Itthon harisnya+rugi+mellényke, ha meg elmegyünk valahová melegítő, vagy farmer+pulcsi. Sokkal jobban ki tudjuk használni mint a rugikat. Ha nő is 1-2 centit a nadrágban nem látszik, a rugi meg már nem megy rá. Sokkal kevesebbszer kell új holmit venni!
Karácsonykor jól betáraztunk ilyen rucikból, szinte csak harisnyát meg bodyt kell majd vennünk, késő tavaszig kihúzza ezekben.
Persze, ha közben megtetszik 1-2 új darab megveszem... :roll:

Dotildi: ViktorDani még elég sokáig húzza a tápszerrel. Rebeka ilyenkor már egyáltalán nem volt hajlandó megenni. Úgyhogy fel vagyok készülve erre is!

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?