A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Kagyló nem lehet, hogy csak te érezted magad annyira bénának??

Andi igen blúz lesz.

Tatuka vigyázz az embrikékre nagyon :-)

Szépem nem én nem voltam magzatvízvételen. Nem vállaltam. E miatt kellett mennem genetikai szív ultrahangra.

Köszönöm az esti köszöntőknek is a köszöntéseket. :-)

Grillázs ne parázz, de látom már túl is vagy rajta. Hajrá tüszikék! :-)

Tuti kihagytam valakit.... attól bocsika!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Finch - Hétreeeee? :shock: :shock: :shock: :shock:
Apánk aszonta, menjek akár hatra is, ő úgyis csak fél nyolckor nyitja a kaput. :D :D
Hú, pedig elég fontos lenne, hogy az elején végezzek. A múltkor háromnegyed nyolcra értem oda és tízig el se tudtam szabadulni.
De a hétre nekem mocsok korán van. Hogy fogok én addigra odaérni? Ti hánykor keltek?
grillázs

grillázs te honnan jársz??

Ági28

Grilli, igen hétre. Nekem ez nem korai, mert dolgozni is hétre járok, és abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy
1. kocsival járhatok
2. az intézettől így 15 percnyire lakom.

Úgyhogy elég a 6,1/4 hetes kelés! :D :D
Már megszoktam.
finch

Ági, most nézem a vonalzódat, már túl vagy a félidőn. Mocorgásznak a bébikék?
finch

Finchi, én is meglestelek :-) Most már tuti, nem tévedünk :-)

Én is korán szoktam menni, mert ahogy lehet, be kell érnem a mh-re.

Ági, majd küldjél fotót a nagy napról. Akkor fehér blúz mellett döntöttél?
plümõ

Plümő :D
finch

Ági - Újpest felől jövök.

finch - én is kocsival megyek, de azért átverekedni magam a városon mindig rizikós a forgalom miatt Meg hát nekem sajna nem 15 perc :(
Mi több, én eredetileg nem vagyok pesti még ha már évek óta itt is lakom, így bejáratott (gyakran a józan észnél hosszabb) vonalakon közlekedek :oops:
grillázs

Sziasztooooook!

Grillike, én is újpesti vagyok! :D

Általában fél 7-kor indulok kocsival, akkor még nem olyan nagy a forgalom, és negyed 8 küröl odaérek.
Én a Váci út-Deák-tér-Astoria-Erzsébet-híd-Hegyalja út-Budaőrsi út vonalon szoktam menni. Ilyen korán egészen jól járható.

Te merre laksz Újpesen?
katóc

küröl=körül :oops:
katóc

Katócka! És ma mikor mész, hogy megkapd az ukászt?
finch

Oké, mindnképp elküldöm majd a képeket. Igen fehér blúz, meg van egy kicsit farmeros anyagnak kinéző kismamanacim, és abban leszek. A párom is farmewr, és fehér ing, a hátulján ezüst hímzéssel. Így kb ugyanúgy fogunk kinézni! :-)

Ági28

hát igen Grilli az nem a szomszédban van. Bár én Kőbányáról jártam fel.
De reggel még nincs olyan forgalom. De mikor végzel a dokinál, akkor már gázosabb a dolog.

Ági28

Fincsikém, mingyá' indulok Apánkhoz. :D
katóc

De jó Katóc, akkor Veled is tali lesz:-) Csak összejön a kis csapat egy része!
plümõ

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de elég sz@arul voltam, és a munka is sok volt. Most is el vagyok havazva, de most már benéztem és adok életjelet magamról. Visszaolvastam, volt bőven olvasnivaló.

Bodzika, ne terheld túl magad, kérlek vigyázz magadra!!!!

Tatuka, nagyon örülök, hogy 2 babát visszakaptál, és még a fagyiba is került. Pár év múlva jó lesz, ha kistesókat akartok. +++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ági, utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!! Mindjárt itt a nagy nap!!!!!

Kagyló, örülök, hogy így megnyíltál, és visszajöttél közénk!!! Az animációid nagyon tetszenek!!!

Grilli, nagyon jó, hogy jeentkeztél, már nagyon hiányoltunk. Énis vidéki vagyok, és "csak" 4 éve élek Pesten, de én is hasonlóan vezetek, mint Te. Sőt, nem is nagyon szeretek Pesten vezetni. :oops: A szuri tényleg nem fáj, de én sem adom be magamnak, nekem mindig a férjem adja be, de meg sem érzem.

Katóc, Andi, Hanyat és minden akciózónak mennek a drukkok.

Én most várom még a mensimet, remélem most már megjön és kezdhetek én is.

Albi, örülök, hogy ízlett a sportszelet! :D

Akit kihagytam ezer bocsi, de millió puszit küldök nekik és hatalmas ölelést.

Bea
beus77

Póci, Robika tünemény gyerek!!! Azok a laptopos képek..... Már ő is fórumtag!

Ancsa, a Te ikreid is gyönyörűek! Egy fiú, egy lány, ez a szép párosítás! :D :D

Beber, Pke is édes ahogy eszik! :D

Bea
beus77

Sziasztok Csajok.

Minden akciózónak megy a drukk.

Tatusom neked már a babaragacs jár+++++++++++++++++++++++

Kagylókám remélem Andi is jön hétfön tornára és akkor jól ráncbaszedünk.

Andi
zsembi

Pusszancs Csajszikák!

Gyors bekukucskálás csak! A fejem tetején hágnak át a hullámok!

Jön ma valaki 5 után Apánkhoz???? Én akkor megyek!!! De addig még jéghegyeket kell arébb raknom.

Zsembike hétfőn megyek már, ha piros hó esik akkor is.
Kagyló ott a helyed a tornikán, nincs bénázás, nincs kibujó, majd rákattansz meglátod.
:D
pá-pá!
andi67

Arwenes lányok! Azt szeretném kérdezni, hogy a stimu alatt is lehet ide járni? Mert nekem az a gondom a pilatessel, hogy oda nem tudok járni a ciklus második felében, amikor a megtapadós időszak van. Ott végig feszítve van a has, meg elég gázos gyakszik vannak, de nem merek menni.
Szóval az Arwennél ezzel mi a helyzet?
finch

Andi, de jó, hogy te is mész. Hurrá-hurrá.
Amúgy meg a jéghegyek pikk-pakk elolvadnak! Hihi :D :D :D :D :D
finch

Finchikém! Csak látnám már azt az olvadást :lol:

A google-ban keress rá az arwen-re sok hasznos info van ott.
Szerintem lehet menni, én Apánkat is megkérdeztem. Nem volt ellenvetése. (az hiszem a PCO-s oldalon találod)

A gyakorlatok javítják a kismedencei vérellátást, szerintem jótékony hatással van mindenre. A Tünde, aki tartja az órát minden kérdésre kimerítő választ ad egyébként.
Na mára ennyi voltam bocsika, de mennem kell. :(
andi67

Andikám, hidd el, elolvadnak azok hamar! 8)
Akkor azt mondod, hogy Te a beülti utáni időszakban is fogsz járni?
Majd gyere és mesélj mi volt Apócánknál!

Katóc! Te is gyere majd a hírekkel.

Puszikák mindenkinek!
finch

Hahó!

Ancsa, akkor a Te édeskéid az én 2. sz. gyerekemhez állnak korban közelebb, Dóri 15 hónapos.
Tatuka megy a drukk!
Újrakezdőknek is sok szeretettel drukkolok.

Szégyen gyalázat de nem emlékszem melyikőtök írta hogy magzatvízvizsgálaton volt, kiváncsi lennék a tapasztalataira és ha nem titok hol?

Katóc, várunk a hírekkel.Fogad?

Sok pusza

bea
öreganyu

Andikám, örülök, hogy Te is indulsz, hiányzonak a reggeli fagyoskodások közösen :-)

Finchi, izgi, hogy péntekre mekkorára nőnek a drágák!

Katóc, várjuk a jelentkezésed.

Hanyikám, jó volt tegnap egy picit csevegni :-) Yamikám, Veled pedig ma:-)

Bodzikám, sok pusszanat, hogy álltok?
plümõ

Sziasztok régi Ismerősők és Újak!

Csatlakoznék úrja ha nem bánjátok.
:oops: :oops: :oops: :oops:
gizmixxx

sziasztok! gyorsan bekukkantok!
szia gizmixx! mi van veled?
Újra elkezded?

manoka
manoka71

Gizmixxx! Sziaaaaaaaaaaaa! Merre jártál? Mi van veled? Hát persze hogy csatlakozhatsz!
finch

Szia Manoka!

A lombikra gondolsz?
gizmixxx

Szia finch!

Nem jártam se merre, ki kellett hevernem a kudarcok sorozatát. Most már úgy érzem jobban vagyok.
gizmixxx

De kérünk beszámolót!

Plümike! Én is izgulok ám. De én főleg azért, hogy ne nagyon kelljen szurkancs! Az első ovut megúsztam anélkül. A múltkor mr sajna a stimu végén kellett 2 db merional. Lehet, most is úgy lesz.
Én most megint kaptam mindenféle új kockázatos papírokat. Már az is kockázati tényező, hogy 10 évig fogigátlót szedtem. Legalábbis ez van a papíron.
Plümi. Te is kaptál szuris tájékoztatós papírt, amit alá kell majd írni?
finch

Giz! És jobban vagy? Már olyan rég volt ( nehari ) hol is tartottál? És most újra kezdesz? Mivel indultok? És mikor?
finch

Giz! Jól emlékszem, hogy Te VAss dokihoz jársz?
finch

Gizmikém, ha kiheverted az eddigieket, akkor jó, tényleg csak így lehet folytatni. Igen a lombikra gondoltam! Hányadik? smerem a történetedet csak a számokkal hadilábon állok!
Én eldöntöttem jövőhéten időpontot kérek Apánktól és remélem tavasszal mi is belevágunk.

manoka
manoka71

Finsh!

Igen jól emlékszel, hogy a Vass dokihoz járok.
Velem: tavaly májusban volt a második lombik, ami nem sikerült. Szeptemberben hiysteroskopiás vizsgálat a myoma miatt, hogy hol helyezkedik el nem zavarja e -a terhességet. A Vass doki azt mondta, hogy nem kell bántani. Októberben elkezdtük a 3. lombikot, rosszul reagált a szervezetem a 3. napon leállította. Novemberben újra akartuk kezdeni de a leálítás miatt lett 2 cisztám. Január elején újra el akartuk kezdeni a 3. lombikot de a két cisztából még egy ott volt+lett még egy myomám. Azt mondta hogy most már gondolkozzak el a mütéten. Abban maradtunk, hogy 3. még megpróbálom aztán majd meglátjuk. Most február elején megyek újra. Hát röviden ennyi.
gizmixxx

Manoka!

Te hol tartasz????
gizmixxx

hátha minden flottul megy és nem kell a műtét sem. Sok injekciót szoktál kapni? Már csak a rosszul reagálás miatt.

manoka
manoka71

Fincsi lehet arwenezni beültetés után is akár már a második nap 3 olyan gyakorlat van amit nem végezhetsz szólni kell a Tündinek hogy beültetésed volt és ö szól a gyakorlatoknál hogy melyiket nem csinálhatod olyankor megálsz amig letellik a gyakorlat nagyon jó megtapadásra vérkeringésre mindenre és egész ciklusban lehet tornázni.

Andi
zsembi

Manoka!

Az első két lombiknál puregont és merionált kaptam. A 3. nál valami mást és csak egy félét de a nevét nem is akartam megjegyezni annyira csalodott voltam, hogy még a doki előtt elkezdtem pityeregni nem bírtam visszatartani a könnyeimet és mondtam neki, hogy ezt a gyógyszert többet ne írja fel nekem. A lényeg hogy volt nagyon sok kicsi és egy nagy tüsző a 3. napon azt mondta a doki, hogy ebből nem lesz semmi, jobb ha leállítjuk.
gizmixxx

Sziasztok!

Alvásidő van, most bekukkantok.

Felhívtam délelőtt Apánkat, hogy mennék újra és február 13-ra kaptam időpontot. Ez olyan távoli, hogy még meg is gondolhatom magam...

Amint olvasom talán én járok a legmesszebbről, mert 180 km-t utazok mire odaérek, de hát ragaszkodom Apánkhoz. Volt idő, hogy át szerettem volna igazolni a Vass dokihoz, de miután meglettek a kicsik, így örök hálával tartozom és inkább kivárom a sorom.

Ági te Apánknál is fog szülni? Melyik kórházban?

Öreganyu, akkor már biztosan össze kellett, hogy fussunk nála. Hozzá jártál terhesgondozásra?

Gizmixxx! Én a harmadik után egy évig nem tudtam rávenni magam egy újabb lombikra. Akkor is minden bajom előjött és tessék akkor sikerült. Mindent bele!

Mindenkinek üdv

Ancsa

KépKép
tancsa

Giz! Köszönöm, hogy ilyen részletesen leírtad. Nagyon drukkolok neked, hogy a februári mensivel ténylegesen is tudjál indulni, és babóka legyen a vége.
Zsembi! Neked is köszi. Pont erre voltam kíváncsi. Lehet, hogy akkor majd meglátogatom az órát! A Kertész utcában van ugye?
finch

Tancsa!

Akkor neked a 4. sikerült?????
gizmixxx

Grilli:
nemtom találkoztunk-e, 1 óra után jöttem el, világoskék pulóver volt rajtam, fekete hosszú kabát. Ugye, h semmiség a szuri, szinte jobban fáj mikor kihúzáskor néha megfeszítem a tűt, én a város másikvégéből járok, 3/4 6-kor indultam és 7-re az elsők között értem oda.

Kagyló: ne törődj, h ki mit gondol, a többiek is saját magukkal vannak elfoglalva a tornán, gondolj a célra amiért jársz...egy kis önbizalom.....nagyon fontos!!!!

Finchi: Zsembike az Arwen-szakértő, de mintha ajánlanák ezt a megtapadásra is

Manóka: hajrá, h bejelentkeztél, úgyis lassan peregnek az események.

Ági: azé nem ugyanúgy fogtok kinézni a pároddal, Neked ott lesz a poci a babákkal :lol: , új neved lesz?

Öreganyu: Navia volt amnión

Köszönöm a mai babaragacsokat-:))

Várjuk a híreket a mai páciensekről....Katóc, Andi......

Anikó
tatulány

Tancsa! Tünemény ez a két gyerkőc! Meg tudnám őket zabálni! Na persze, csak finoman! :D :lol: :D :lol: :D :lol: 8)
finch

Kagyló!

köszönöm, hogy privin keresztül újra ide invitáltál. Neked köszönhetem, hogy annak idején is útba igazítottál. :oops:
gizmixxx

Gizmike, azt nagyon korán leállította!
nekem mondjuk mindig kédőbb indulnak be, Apánk mindig leakarta állítani úgy a 9-10 napon de én nem engedtem, és nekem volt igazam.
Lehet, hogy most jobb koktélt kapsz vagy a jól bevát korábbi mixet.
Az a lényeg, hogy pozitívan nézz előre nagyon szurkolok Neked, februárban van egy-két leányzó aki kezd, majd a táblában nézd meg.
Te is kerülj be a táblába mint régebben. :D
A táblafelelős grillázs biztos betesz :)
Tancsa! hogy oldod meg a közlekedést? Te jó ég!

manoka
manoka71

gizmixxxx üd ujra és sikeres kezdést és babás befejezést kivánok.

Fincsi mostmár több helyszinen van én a Blahára járok de van a kertész meg a veselényi utcában is állitólag ha a Tündit felhivod elmondja neked a helyszineket.

Andi
zsembi

Tatuskám hogy van a kis pocid pihizel?

Hanyatkám merre vagy?

Andi
zsembi

Zsembi!

Köszi! De jó is lenne ha már összejönne.
gizmixxx

Zsembike! Szerintem akkor a jövő hét utáni héttől fogok járni én is. Ti egy héten egyszer jártok?
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?