Szrek: nem lehet, hogy Ábel azé ver titeket mert nem vagytok együtt mindig??

érted mire gondolok...
Szembeverés: JUJ!
Curse: Afta nagyon szemétláda egy dolog

nekünk már sokszor volt, általában a láz hozta elő. Az a tapasztalatom, hogy semmi nem használ rá, csak az idő. És amig el nem múlik addig nem fog rendesen enni Adél! De majd utána bepótolja

Mi megvettük a nem is olcsó Corsodyl gélt vagymit és hááát csípte neki, meg visított, de szerintem semmi több. Boraxot még nem próbáltam, de elvileg az is jó rá. Ja és hogy vigasztaljalak, ez olyan kb mint a korpa a fejen, szal ha egyszer kijött rajta akkor várhatóan máskor is kijön. Nem lehet kigyilkolni a szervezetből ezt a virust állítólag

Szóval ha máskor is étvágytalan jó körbenézni a szájába, hogy mi a helyzet odabenn!
Ríd: ezek tök jó kiscipők! Kár, hogy egyik se Kamilla méret
Votiv: szerinted nem gondoltam már a táncra??
Igaz nem egy törékeny alkat, szal balerina nem leszen, de kiváló kortárs táncos még lehet

És akkor beteljesíti anyja elcseszett álmát hehehe
Ancsi: milyen ügyes LEncséd!!!!Én még mindig nem bírtam magam rávenni a bilitémára
Johi: Fanni videó szegénykém...remélem hamar belejön újra a szaladgálásba!!
Macs: vízalatti felvételek: és hogy csináltad Fülesről? Bedugtad a fejed is a vízalá+pipa+szemü, csakhogy a fiiling meglegyen??
És ezt a sok dagadt nőőőt ezen a topikon!!
Tegnap megint szülni volt kedves dokinénik igy uszkve 2,5 órát seggeltem ott...

Érdekes, mert Kamillával mindig megúsztam ezt a dolgot, most meg már a második rendelésre megyek úgy, hogy épp szülni van a dokinéne...ez szívás...
Sebaj, de muszáj volt látnom a Manófalvit, mert olyan furán nem mozog mostanában

hogy már mindenfélét gondoltam. De minden okés hálistennek! A lepényem is feljebb kúszott, igy már nincs a kritikus zónába.
ELőttem a cukorterheléses téma boáááá de addig még van egy pár hetem
EKG meg nem gáz, csak a körzetim alapos és inkább elküldött karidológiára és ott jól megnézték UHval a szívem és az egyik billentyűm befelé vagy hogy áll és ez hajlamosító tényező erre a szapora pulzusra

és biztos ami tutti még rámrakják ezt a vackot majd csüt. de szerintem ugyis azt mondják, hogy ez terhességi cucc, semmi izgalom.
Ja és én is egy gyerekszáj: (Fanni is és Lencse is hehehe)
MEgkérdeztük Kamillát hány éves vagy (a partin) erre ő:
Négy, hat, nyóc.....TIZENKETTŐ!!!

Majd büszkén bólogatott, hogy ő biz már 12 éves!
Rylie