Jó regg
Füles tegnap akkora aktivitást bírt kifejteni, hogy akár mi is leszen, ma megy a bölibe....
Denizsát és Rájlit megszórtam privikkel!!
Nuk,
rengeteg kitartást és erőt, meg mindent neked és Kicsi Rékának!! Mindketten hősök vagytok!
Rájli,
nem, nem mentem a víz alá, pont ez a gáz, hogy a fejemet nem tudom a kádba pásszintani, így nem látom a kijelzőt, sem a fókusz-pontot, sem semmit, úgyhogy amolyan vak ember módjára, emlékezetből és megérzésre csinálom a beállításokat a gépen, mielőtt ellövök egy képet.
Johi,
Fanni egy tünemény, rengeteg gyógypuszi neki a lábijára, meg a te lelkedre is!! +++++
Curse,
megnyugtatlak: Füles feje, az első felállástól majd' egy évig leginkább úgy nézett ki, mint ha minden nap sodrófával vernénk a gyereket! a szivárvány összes színét, kisebb-nagyobb horzsolásokkal viselte már! Don't worry!! Az őrangyal (is) vigyáz, ne legyen komoly baj! Az ilyentén balesetekből pedig megtanulják, hogy vigyázni köll magukra.... ( te meg kapkodod befelé a seduxeneket...)
Nekem is majdnem ugyan ilyen toyotám volt, csak '92-es.
Bilitéma: nálunk Füles hol szól, hol nem. Van, hogy kategorikusan megtagadja a peluson kívüli élményt. Van, mikor szól, de nem érünk oda időben és az a baj, hogy amikor a kosiban, menet közben szól, akkor semmit nem tehetek érte, úgy látom, ez sokat ront a helyzeten. Általában reggel és az esti fürdés előtt csücsül a szűkítőjére, általában sikerrel. Érdekes, hogy máshol, pl. a sógornőméknél majd nem mindig időben szól
Ha nem lenne bölis, valószínűleg nem adnék rá pelust, hanem "hagynám" és figyelnék nagyon, mikor kell(ene) menni a fürdő irányába... de így nincs értelme..
gyerekszája tegnap:
készültünk el itthonról és odaadtam a cipőjét, hogy vegye fel, ameddig én is öltözöm. Aztán jött és jelentette:
"Annya, cipőm fent van, közben kakás lettem....sajnos!"
Noncsi,
üdv itt! bátran szólj bele bármibe, amiről csak véleményed van
szép napot mindenkinek!!
csók
macsek