A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

csak tudnám,h a picsába rakta be egy használtautó kereskedés oldalát, amikor egy ötpontos ülést akartam megmutatni.
sebaj, itt van:
http://elefanibababolt.echt.hu/autosule ... ?cid=29373
zsancikant

fúúúú bazzeg... ilyet még nem láttatok, esküszöm veri a mitulásbácsit, meg a zokszigént
http://youtube.com/watch?v=BghKbwIg4_o&feature=related

nukada

Rylie,
Köszi az aftás választ :) Sajnos Adél tőlem örökölte :( :roll:
Szuper, h minden okés a bébicsekkel :D Kamilla tizenkettő :lol:

Lindi,
Unoktesó felvigyázó :lol: Az biztos, h egy ideig nem akarnak majd gyereket :lol:

Zuzi,
Neked is köszi az aftás választ :) És ugye, h milyen kis tuti autó :D Néha még most is beleülök és annyira hihetetlen, h ez az autó elindul, mikor gázt adok, míg a c4 csak vánszorog, pedig lőerőben ugyanannyi. Én annyira sajnálom, h el kell adni, de egy családban 3 autó már luxus.

Ikea nekünk hétfőn jobb lenne

Deni,
Köszi :oops: de sajna van mit :roll: És hajrá bilizés :wink: Nekem annyira hihetetlen elképzelni, h egy gyerkőcre már éppen nem jók a kapható pelusok. Én csak azt látom, h még mindig a 8 kilósat veszem és a polcon meg láttam 14 kilós gyerekre valót is. Szerintem ilyen nekünk soha sem lesz :lol:

Ríd,
Megvettem a cipőt :) Egy picit nagy a csajra, de szerintem tavasszal már tutira jó lesz rá. Hülye lettem volna kihagyni a lehetőséget, úgyhogy hálás köszönet Neked még egyszer :D

Nuk,
Jaj, annyira rossz olvasni a soraidat, hát még megélni :( Nagyon sok erőt kívánok Neked/ Nektek!!!

Kattix,
Lévén, h nagyon paraanya vagyok, tutira nem vinném. Most sem mozdulunk ki igazán, bár pont tegnap volt a híradóban, h sokat tisztult a levegő, de akkor sem megyünk olyan helyre, ahol sokan vannak.

És képzeljétek olyan formája van a csajnak :roll: Halmozza az élvezeteket. Ma sikerült úgy elesnie, h egy csíkban végig bekékült az arca. Majdnem a szeme is bánta a dolgot :( Szerencsére csak a szeme sarkában repedt meg a bőr (megkönnyebbülős szmájli).

Kép Kép
curse

Curse, de jó,h jó lett a cipő! Biztos hamar belenő a csajszi!
Adél és Bori sorstársak: Bnek a homlokán van egy nag ylila púp, lefejelte az ajtót, de az élénél. A szája mellett is van egy lilaság 8folyton le akarom törölni), az meg az asztal sarka volt...
Ilyen repedésekre jó a Bepanthen Plus nagyon, hamar elmúlik tőle. Meg amúgy is, ezek a kicsik olyan hamar regenerálódnak. Én is folyton a szemét féltem, meg a fogait mind2 gyerekemnek, paramami módra.

Nuk, ez HIHETETLEN, mármint , amit belinkeltél. És az a durva,h milyen jól élnek a f@szságukból ezek a senkik.

Na, jószakállt, én megyek vízszintbe (úgyis teleírkáltam ma este ezt a topikot :oops: )
rídonli#

Sziasztok!
Csatlakozhatok hozzátok? Bár így beleolvasva elég egy összeszokott csapat lehettek :wink:
2006 szeptember 1-én szültem a Szt Imrében és régóta kerestem egy fórumot, ahol szintén ott szült/szülő kismamikkal lehet beszélgetni.
Szóval a Kisfiam Ádi 2006 szeptember 1-én látta meg a napvilágot (22-e helyett), nem sietett, csak terhességi toxémiám lett és azonnali császárt csináltak. A dokim Dr. Faludi Pál, ő is volt a fogadot doki és ő is operált, szülésznő Tóth Irén volt, aki annak ellenére, hogy császár volt végig ott volt velem és még utána is sokat segített (ő is foagadott volt, mert mi természetes úton készültünk szülni, az első Nst-kor kezdődtek a bajok, addig csak vérnyomásingadozás volt semmi több) Kisfiam megérkezett 3300 gr-mal és 52 cm-rel, alacsony cukorszinttel. Sajnos a neonatológus és a csecsemősök nem tudták neki ezt a cukorgondot befolyásolni, így 2 naposan Schöpf-Mérei lett a dologból. Szerencsére hamar rendbe jött és most már egy teljesen egészséges, életvidám, okos, zsivány (nem is tudok elég jelzőt rá) kisfickó. Ja és tervben van a kistesó, sajnos még csak tervben :cry:
Remélem befogadtok
Üdv
Noncsi

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
noncsibabó

Jó regg 8)

Füles tegnap akkora aktivitást bírt kifejteni, hogy akár mi is leszen, ma megy a bölibe....

Denizsát és Rájlit megszórtam privikkel!!

Nuk,
rengeteg kitartást és erőt, meg mindent neked és Kicsi Rékának!! Mindketten hősök vagytok! :D :D

Rájli,
nem, nem mentem a víz alá, pont ez a gáz, hogy a fejemet nem tudom a kádba pásszintani, így nem látom a kijelzőt, sem a fókusz-pontot, sem semmit, úgyhogy amolyan vak ember módjára, emlékezetből és megérzésre csinálom a beállításokat a gépen, mielőtt ellövök egy képet.

Johi,
Fanni egy tünemény, rengeteg gyógypuszi neki a lábijára, meg a te lelkedre is!! +++++

Curse,
megnyugtatlak: Füles feje, az első felállástól majd' egy évig leginkább úgy nézett ki, mint ha minden nap sodrófával vernénk a gyereket! a szivárvány összes színét, kisebb-nagyobb horzsolásokkal viselte már! Don't worry!! Az őrangyal (is) vigyáz, ne legyen komoly baj! Az ilyentén balesetekből pedig megtanulják, hogy vigyázni köll magukra.... ( te meg kapkodod befelé a seduxeneket...)
Nekem is majdnem ugyan ilyen toyotám volt, csak '92-es. :)

Bilitéma: nálunk Füles hol szól, hol nem. Van, hogy kategorikusan megtagadja a peluson kívüli élményt. Van, mikor szól, de nem érünk oda időben és az a baj, hogy amikor a kosiban, menet közben szól, akkor semmit nem tehetek érte, úgy látom, ez sokat ront a helyzeten. Általában reggel és az esti fürdés előtt csücsül a szűkítőjére, általában sikerrel. Érdekes, hogy máshol, pl. a sógornőméknél majd nem mindig időben szól :shock:
Ha nem lenne bölis, valószínűleg nem adnék rá pelust, hanem "hagynám" és figyelnék nagyon, mikor kell(ene) menni a fürdő irányába... de így nincs értelme..

gyerekszája tegnap:
készültünk el itthonról és odaadtam a cipőjét, hogy vegye fel, ameddig én is öltözöm. Aztán jött és jelentette:

"Annya, cipőm fent van, közben kakás lettem....sajnos!"

Noncsi,
üdv itt! bátran szólj bele bármibe, amiről csak véleményed van :)

szép napot mindenkinek!!

csók

macsek
macskanyu

Hétfői össznépi talit énisénisénis!!!

csak mondjátok a holt és a mikort :D
macskanyu

Nuk: mi is ilyen ülést vettünk végül. :wink: Dévényezéshez sok erőt. És mondott valami újat Rékáról? Tünci amúgy nem sírt a dévényezésnél, illetve csak a legvégén, mert szerintem már unta a banánt. De neki nem ilyen jellegű gondja volt, ezért gondolom, nem is fájt neki, amit csináltak.

Kép
Kép
tinu

Noncsi, ilyen helyes kis csíkkal nehogymárne fogadjunk be :P
és velem máris van közös pont, ugyanaz volt a dokink és a szülésznőnk is :D és a kisfiad pont beillik a libasorba a két porontyom közé :)
tesót miért csak tervezitek? ez a terhességi probléma előfordulhat még? vagy épp elég most az egy gyerkőc?
bocs hogy csak így bele a közepébe, ráérsz majd szép lassan csepegtetni az infókat magatokról :)

Curse, mi a kilókhoz képest nagyobb pelusokat használunk, valahogy így alakult, kényelmi és praktikus szempontok miatt. Úgyhogy én már nagyon zavarban vagyok, milyen pelust adjak Istire. Egyelőre bugyipelusozunk, mert az egyszerű tépőzáras iszonyúan vágta a kis bőrét mozgás közben, és nem köthetem ki a gyereket :roll: a bugyipelusra viszont rámegy a gatyám, darabja 80ft-nál kezdődik... és perpill nincs remény a gyors szobatisztaságra. már több mint 1 éve adagolom neki a dolgot, beszélünk róla, megmutatom neki, megdícsérem ha szól, ha előveszi a bilit/a szűkítőt, de ennél tovább nem jutunk. Én se sürgetem, hiszen ez idegrendszeri fejlettség-függő, és ebben Istóknak van némi hátránya. Csak a pelus miatt aggódom :lol:

votiv 8)
votiv

Rylie,
sem a kor, sem az nem irányadó, hogy szól-e, ha bekakilt. pont nálunk is az volt, mikor elkezdtük átszoktatni (még nem volt 2 éves), hogy titkolta, ha bekakkantott. inkább tényleg az segített, hogy nyár volt és nem volt baj, hogy odapislant a tengerpartra, vagy a köves apartman padlójára. utána itthon is úgy volt, ahogy Lindi mondta, hogy csak néha pisil be, de inkább úgy, hogy pár csepp a bugyiba megy. nagyon kevésszer pisil úgy be, hogy minden tiszta pisi.
különben én is inkább pelenkáztam volna, mert az olyan kényelmes :), de férjem nem engedett a 48-ból, s magára vállalta a kezdeti nehézségeket. az egyedüli gond ilyenkor, ha valami olyan helyre megy, ahol nem akarják biliztetni (pl. anyós). ott szépen vissza is szokott , s utána mindig pár napig többször bepisilt.
nálunk most a nagy projekt, hogy alváshoz se kelljen pelus.

Nuk,
:( kezelés :(
és van isofix a kocsitokban?
kíváncsi lennék mások véleményére is, de ez az isofix csak a rögzítést könnyíti meg szerintem, mást nem tud, ezért 20ezerrel többe kerül, mint a többi Römer?
ami neked magas, az biztos csak matek. valami okos matekos kitalálta, s most ámít vele.

Kattix,
azért szerintem nem ilyen vészes a helyzet. Lencse lassan 2,5 éves és sose kaptunk el semmit szerintem a buszon, pedig csak bkv-val viszem mindenhova, lévén nem vezetek jól (sajnos). tegnap is voltunk védőnőnél, sőt, most egyre többet kell majd elmennem, ahogy a "végét járom".
amúgy amennyire csak lehetett távol álltam másoktól és sokszor felhajtottam a napernyőjét a kocsinak, hogy védje meg az esetleges baciktól.

Zsanci,
biztos az a másik link maradt a vágólapon. :) de így legalább látom az 5 pontost is.

ancsipancsi

Kattix: 2 hóssal azért én se mennék BKV-val. Bár lehet, hogy akkor másképp éltem meg. Sőt biztos, mert asszem mi is ekkor voltunk először buszozni. Igaz, akkor nem volt influ járvány. :roll: Jut eszembe, akkor nem kell mégse az erszény?

Ancsi: a rögzítés nemcsak az egyszerűsége miatt jobb, hanem mert biztonságosabb is így. Kevésbé mozog az ülés, az övvel elvileg nem lehet olyan mozdulatlanra bekötni. Mondjuk én nem tudom tapasztalatból, mert nekünk másmilyen nem volt, de olyan mondta, aki már próbálta mindkettőt.

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!
Köszönöm a fogadtatást. Igyekszem képben lenni, ha a terrorista hagy (de imádom azért).
Votiv: Faludi és Tóth Irén, jó páros azt mondják, bár mint írtam én erről így összetettben nem győződhettem meg. 3 héttel hamarabb császároztak, Faludi szabin volt, de bejött és megcsinálta, Tóth Irén is szabadnapról jött be, hogy megcsinálja az oxitocinos nst (után egy órán belül kint volt a fiam), tehát le a kalappal előttük. Faludihoz sztk-s rendelésre jártam, de egy másik fórumon most tudtam meg, hogy nyugdíjba ment :( És hogy beteg megint. tudom, hogy volt már egy műtétje, de erről nem tudtam, egy éve nem voltam nála, nincs panasz nem kell zargatni, a sógornőm még a nyáron volt nála.
Szóval miért, csak tervezünk? Mert nagyobb lakásba kell költöznünk és ahhoz ezt el kell adni :( Nagy ezis, de sokan vagyunk benne (összesen 11-en) kétgenerációs, de már 4 generáció lakik itt, van egy kb 16 nm-es szobánk ebben vagyunk a párommal, meg a törpével, a tesómék egy ugyanekkorában 4-en. A szüleim és a nagyszüleim, bár utóbbiakank saját lakrészük van és náluk elférne még valai, de senki nem akar hozzájuk költözni. Szóval sok a konfliktus és sajna mi addig nem költözhetünk, amíg ezt el nem adtok, pedig megtaláltuk már az álomkecót...
Látom te is Biai vagy?

Bocs, hogy csak így magamról, de még egyenlőre nem találom a fonalat.
Gyerekülés? Nekünk noname van és teljesen jó, a régi autóba mondjuk nem lehetett rendesen bekötni, de az autó hiba volt, most már fixen benne van és teljesen biztonságos, nem mozog én mégis könnyen döntöm, ha elalszik.

BKV: ezer éve nem utaztam azon, lévén Bián lakunk, ha vlahova megyünk, akkor a párom itthon marad és kocsi, nekem sajnos se jogsim, se kocsim, így marad a játszó és a 4 fal :(

Noé

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
noncsibabó

Sziasztok! Nálunk megkezdődött a délelőtti alvás. Különben egy pillanatra sem vehetem le a csajról a szemem, állandóan csinál vmit. Nem is írtam, h tegnap mérték, 8,3kg és 71cm, és a doki nagyon meg volt vele elégedve (főleg,h a tüdeje is teljesen ok), csak egy kis vashiánya van )Rauterblut szirupot kap).
És: ma megkaptam tőle az első igazi arcrapuszimat! Meg utána még vagy 10et. :) :) :)

Ülésrögzítés: most rossz a kocsink, és néha Apósoméval meg Anyukáméval közlekedtünk, és tapasztaltam, hogy teljesen másképp "ül" egy ülés a különböző kocsikban. Anyukáméban teljesen fix volt (a Lord, a juniort meg ugye nem kell bekötni), Apósomében lötyögött kicsit, a miénkben majdnem jó. Szóval, nem véletlenül ajánlják, hogy vásárláskor próbáljuk bele a kocsiba! Isofixet nem próbáltam még, mert a mi kocsinkban nincs (Anyukáméban lenne, de az ülés nem olyan).

Nuk, megalapítjuk a K.T.fan clubbot? :lol: :mrgreen:

Noncsi, üdv itt, és no para, ez itten egy nagyon nyitott társaság, mégis igen összetartó (engem is befogadtak, pedig sokkal később jötem, mint a "keménymag".)
És huhh, nem semmi a helyzetetek! És hogy tudjátok eladni azt, am i ben most laktok? Akkor mindenki költözik? Nem irígyellek.

Amit Zuzi még korábban írt a szobatizstaságról, azt maximálisan osztom.

Na, L a dógomra. Puszi!
rídonli#

Rídonli: mi ma voltunk az egy éves státuszvizsgálaton. :) Tünci 74 cm és 9780 g volt. :shock: Az átlagnál alacsonyabb, de ducibb. Ez van.

Kép
Kép
tinu

Tinu, nekünk ez tegnap volt. Bori még alacsonyabb, mint Tünci. Most írtam be a babaszobába az adatokat, és megrajzolta a görbét, "az átlagosnál alacsonyabb, de normális" kategóriába került. Még jó,h normális! :)
Fejkörfogatot is mértek Tüncinek? Bé 45cm.
rídonli#

Tünci feje meg 44 cm. :)

Kép
Kép
tinu

Na én is megnéztem a kalkulátort. A védőnő valamit nagyon rosszul mondott, mert a 74 cm az átlag feletti magasság. :shock: Még mondta is utána, hogy 75 percentil, de én aszittem, az a súlya.

Kép
Kép
tinu

BÁr lehet, hogy én nem értem a görbét. Lehet, hogy a 75 mégis a súlya volt. Én vagyok a hülye, hogy nem kérdeztem meg, mi a fene az. :)

Kép
Kép
tinu

Kár volt megnézni ezt a marhaságot. A feje meg kicsi. :shock: Pedig nekem nagynak tűnik. :lol:

Kép
Kép
tinu

Tinu, bocs, én írtam a görbét. Ha a Borié 45, és azt mondta a védőnő,h az tök jó (mertén mondtam,h sztem nagy), akkor a 44 is jó, nehogymá' ezen izélj!!
Nem írták be az adatokat a kiskönyvbe? Ott meg tudnád nézni pontosan.
Nehogymá' parázzáal vagy vmi, Tünci olyan kis tökéletes!!!
rídonli#

érdekes, hogy reggel írtam még vmit, de se híre, se hanva... :/

mindegy
ancsipancsi

Curse!
Tegnap este mást se hallottam apjuktól, mint hogy "miért nem hirdették meg egy hónappal ezelőtt ezt a kocsit????" :twisted: :lol: :lol: :lol: :lol: Persze a miénk is tök jó, és nekünk a 105 LE motorral van (ő ki is használja :) ), de egy kicsit rohad, és a Tiéd olyan szép állapotban van!
És készülj fel a lila foltokra. És szerezz be Traumil kenőcsöt :wink: tegnap Pannus lefejelt egy műanyag dobozt, pont a sarkánál, azt hittem elájulok, szinte egy kis luk lett a homlokán :shock: , és a szemem láttára kezdett el kékülni-lilulni. Bekentem, és fél óra múlva már csak egy kis piros folt volt. Nekünk bejött eddig!!! ÉS Arnica! Amúgy én először úgy mentem talira, hogy B-nek egy hatalmas monoklija volt :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: , jól bemutatkoztam :wink: 8)

KT örökké hálás téma lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nuk!
NAgyon sok ++++++++++++++++++++++! És kitartás, a Dévény módszerről csak jót hallottam!

Noncsi!
Üdv itt :D És gyere gyakran!
Lakáshelyzetetek :shock: :shock: :shock: :cry: :cry: :cry:
nehéz lehet!

Votiv!
NAgyon köszönöm a segítséget! Istók a szökőkútban :shock: :twisted: :mrgreen:

B ma itthon örli az idegeimet :lol: , kicsit taknyolódott, inkább nem engedtem el. Délután megyünk doki nénihez, nem is baj, mert egészséges rendelésre is szerettem volna vinni PAnnust, csak megint nem volt már időpont hétfőn :twisted:
zuzmo1

[quote="nukada"]P írta:nukadaocak:
Direkt nem 9cel oszthatóra "gondoltam" és úgy is működött...

:D

Nem annak kell 9-el oszthatónak lennie amire gondolsz, hanem az eredmény lesz az! És az eredményhez tartozó szimbólumot kell megkeresned.
Bármelyik kétjegyű számnak összeadod a számjegyeit, majd az összeget kivonod az eredeti számból, akkor csak olyan szám jön ki ami 9-el osztható. 10-> 1+0=1 10-1=9 v. 53-> 5+3=8 53-8=45 54-> 5+4=9 54-9=45
Nem vagyok nagy matekos, csak egy nlc-s topikban találtam ezt még régebben...

Amúgy Pussz Mindenkinek, üdv az újaknak, én hóhegyekből és lustaságból kifolyólag csak "nurlesen" vagyok
:lol: :lol:
De imádlak Titeket!

Pocak
pocakpacni

Köszi a megnyugtatást tipli ügyében :) Én is inkább, ahogy Ríd te is írtad, csak a szemét és fogait féltem. Mondjuk most erre a tiplire, ahol a bőre felrepedt nem tettem semmit, mert féltem, h a szemébe dörzsöli. Inkább csak hidegborogatást kapott, de azt is kb. 1 percig, addig engedte :lol:

Noncsi,
Üdv köztünk :) Gratula Ádihoz :) Nagyon huncut fiúnak tűnik a szalagkép alapján :wink: És bennünk is van közös, szintén Faludi :) Sajnos jól tudod, h nyugdíjba ment, nekem pont aznap sikerült elmenni hozzá, amikortól már nem volt. Persze ezt elfelejtették mondani, amikor az ipt foglaltam :roll:

Macs,
Füli dumája annyira jó :lol: Szerintem ki kéne adni egy könyvet az aranyköpéseiről :wink:

Autóülésnél szerintem is az igaz, h minden autóba másképp passzol az ülés. A régi autómba hibátlanul illeszkedett az ülés az autó üléséhez, a mostaninál meg egy picit el tud mozdulni.

Tinu,
Gratula Tünci méreteihez :) Minket már magasan túlszárnyaltok :lol:

Ríd,
Veletek még talán versenyben vagyunk méret ügyileg :lol:

Zsanci,
Képzeld elfelejtettem felhívni a dokit :( Annyira felidegelt már megint, ami történt apjukkal és a kocsijával :roll:
Most éppen egy építkezés felejtette el a szemetét letakarítani az útról, uh párom nekiment a sötétben (mert kitáblázva sem volt) és persze a gumi is és a felni is tönkrement. Tök jó.Na mindegy, szerinted pénteken megpróbáljam? :?

Kép Kép
curse

Curse!
Kérdezted az Alsópáhokot. Szerintem tök jó hely, és tavasszal még talán megfizethető. Mi is gondolkozunk egy újabb hétvégén.
DE: Barátnőmék akkor voltak, amikor a fiuk 1 éves volt, még nem tudott járni, és nekik nem jött be. Nem tudták kihasználni az ottani lehetőségeket. Igaz, mi is akkor voltunk, amikor Pnnus 1 éves volt, de nekünk is igazából B miatt volt tuti, illetve Pannus már ismeri a "nagy" játékokat, és így nagyon elvolt. De lehet, hogy nem élveztük volna ennyire még B-vel, amikor ilyen kicsi volt. .... Érthető volt amit leírtam??? Kicsit hülyén fogalmaztam most.... AZ élményfürdőt nagyon élvezték a gyerekek, de ha elképzeled az átöltözési ceremóniát :roll: Szóval se zuhany, se hajszárítás :lol: , örültem, hogy valahogy fölrángattam magamra a ruhákat :lol: . Igaz, mi bioházban voltunk, a szállodából van közvetlen folyosó, így lehet fürdőköpenybe menni.

Pocak!
nurlesen :lol: :lol: :lol: Hogy vagytok? Hogy megy a meló?
zuzmo1

Zuzi,
:lol: :lol: :lol: Az az igazság, h barinőméknek tartottuk egy hónapig az autót, aztán mégis úgy alakult, h nem tudják megvenni :( Ezért került csak most ki a placra.
Hú, hát amit leírtál Pannusról, enyhén szólva ijesztő lehetett :shock: én már a tegnapitól is rémeket láttam. Igyekszem majd megszokni.

Pocak,
Te ennyire vágod ezeket a dolgokat :o Le a kalappal! :wink:

Kép Kép
curse

Curse!
elfeljettem írni, hogy a kenőcs nem a nyílt sérülésekre jó, hanem a véraláfutásokra, duzzanatokra....
Nyugi, megpróbálok ma már nem írni többet Neked :mrgreen:

fosom itt a szót, mert über pipa vagyok, elsőszülöttem magasról tojik az alvásra, nekem meg kilóg a belem, annyira rákészültem egy kis pihire :twisted: 7-kor kelt, és levegőn is voltunk :twisted: :twisted: :twisted:
zuzmo1

Zuzi,
Köszi az alsópáhokos infot :) És értettem, h mire gondolsz :wink: Úgy tervezem, h április-május környékén mennénk. Addigra már remélem futónő lesz a csajom :mrgreen: Nekem mondjuk a vizes dolgok tetszenek Adél miatt (mert a balcsit is imádta nyáron) oda is be lehet vinni a dedet? Gondolom pelusban? :?

Kép Kép
curse

Zuzi,
Köszi :) jegyzetelek, aztán holnap be is szerzem őket :lol: ha már ennyire beindult a csajom 8)
Mindenesetre ++++ nem árhat Bazsód miatt :wink:

Nekem meg el kéne kezdenem altatni a gyereket, azt hiszem megyek is... épp hozza a pelusát :lol:

Kép Kép
curse

Curse!
persze, hogy be lehet vinni! Úszópelusban. És ott is lehet kapni! És az én gyerekeim annyira imádták, hogy alig lehetett őket kirobbantani a medencéből. PAnnus születése óta imádja a vizet, neki elsőre bejött, B egy kicsit félt, de aztán nagyon belejött. És a medence szélén van egy csomó vizes játék, malom, vödör, labda, vizipisztoly, tényleg nagyon klassz. És elvileg van gyerekpancsoló, B már élvezte volna, de az le volt zárva :? Csak a szauna részre nem lehet bevinni őket.
zuzmo1

Bilitéma: köszi mindenkinek a tippet!!!
És ne izguljatok nem stresszelem a gyereket a bilitémával :) Ahhoz én most túl lusta vagyok, halogatom, mint Pató Pál. Majd ha jó idő lesz :) CSak egy-két ismerős és kevésbé kedves családtag ossza az észte, de az meg kitérdekel??? :lol:

Noncsi: Üdv!

Tinu: Kamilla egy évesen pontosan 74 cm volt!

IKEJA: HÉTFŐ LEsz?????????? Mert akkor megkérem Anyut, hogy más napra vegyen ki szabit a szakdolgozásom végett ;)

Pocak: mi a helyzet veletek???

Monisa: ?????????????
Kátya???

Na el írni boáááá

Rylie
rylie

na látom, végszóra jöttem... észosztás.. úgy tűnik, ez nagyon megy a kedves rokonoknak, ismerősöknek és üzletfeleknek..
Én is hallgatom, hogy miért nem szobatiszta, miért alszik cumival, miért beszél hibásan (értsd: nem hibátlan, anyanyelvi magyarsággal), miért altato olyan sokáig, miért ölelem meg, ha bömböl vmiért, pláne, ha kutyálkodott, miért nem tiltok meg neki ezt-azt-amazt...stb. :evil:

és tudjátok, ki az egyetlen kivétel, aki NEM szól bele és nem ad tanácsokat? Az Anyósom.... ezúton is csokor virág neki! :D

Mai bölcsi remekül ment, annyira, hogy kirontott a kocsiból a bölinél és " Megyek gyelekekhez jáccccaniiii!!!!" felkiáltással már rongyolt is befelé.. :lol: alig tudtam leszedni a kabátját... épp csak adott egy búcsúpuszit és már ott se volt.. :lol: olyan jó, hogy így élvezi...

Rájli,
jó írogatást és next thx!!! :D

Curse,
és mondókázni még nem is hallottad... :lol:
macskanyu

és szeretnék az alábbival szép napot, egy vidámságot kívánni nektek!
Semmi extra, csak egy kis örömzene :)
Aki tud englishül, annak még jobban :)
http://www.youtube.com/watch?v=YBNy3l3Me5o

csók

macska
macskanyu

Zuzi,
melyik védőnő mondta, hogy nem szabad hosszan biliztetni? a régi? :D :D :D
kíváncsi lennék, hogy miért. mert nálunk L. úgy szokott rá a bigyóra, hogy ráült sokat ruciban, majd egyszer-kétszer pucéron, és közben olvasott, meg játszott és becsurrant a pisi.
én sosem erőltettem, csak mikor sokat becsurrant, zsarolom, hogy így nem lehet ovis. :lol: :lol: :lol: :lol: erre tudod mit mond?? hogy a Bazska is bölcsis, majd inkább ő is oda megy, nem oviba!

Rylie,
az már tök jó, hogy ő is utánoz titeket. addig is ültesd ruciban a bilire, aztán mikor eljön az ideje (nálad is :D), akkor pucéron. azért írom, hogy nálad is, mert úgy látom te jobban félsz a bilitől, mint Kamilla. :D

furcsa, de nálunk a wc is nagyon hamar bevált, most csak oda akar pisilni, ritkán nyomatja bilibe. egyedül a kaki nem oké. amikor csak pelus van rajta és kell neki, gyorsan oda nyomja. meg inkább bigyóba, mint wc-be.

a nyár tényleg tök jó, csak neked, most, hogy mondod, nem lesz ezzel időd foglalkozni, tekintve ketteskét :cry: . node hátha lesz két heted erre, mert kb. csak annyi kell ám, hogy rájöjjön a nagylány, hogy mi a szitu. annyira jó volt nekünk erre Horvátország... (idén mi se megyünk) télen én se szívesen csinálnám, így is van, hogy naponta 2-3x át kell öltöztetni a pisi miatt. és persze szerezz be kb. 5, de inkább 10 bugyit! fogyóeszköz! :D addig el se kezd, mert ha nincs mibe öltöztetned, az téged is frusztrál.

mi meg anno azért voltunk 1,5 évesen már szobatiszták, mert mosható pelusunk volt, ami füllesztett, meg csípett, nem volt kényelmes, így könnyen leszoktunk róla. ezt mondjad meg a rokonoknak.
ancsipancsi

a kezdd két dé ugye? (a felszólító mód miatt)
de balfék vagyok :(
ancsipancsi

sziasztok,
jesszusom, alig tudok lépést tartani Veletek , szóval nagyjából...
bocsi,h felhoztam a fogyás-tornázás dolgot, de tényleg napok óta nem győzökörrömködni a "lapos" hasamnak, hiszen 2005 októbere óta nem igazán volt részem ilyenben :-D Ééés én sem hiszem,h 5-el kezdődik újra a súlyom, de nem is igazán a számok érdekelnek,hanem az érzés :-D És fogyózni sosem fogyóznék, de nem is vagyok nagy zabagép egyébként. A csokit meg a lelkemnek adom mindig ;-) Lelőttem magam...

Cipőről úgy látom lemaradtam: nekünk a superfit cipők nagyon bejöttek, az első cipőcske olyan kis kényelmes volt,h azóta azt veszzök és van egy egyáltalán nem használt siesta, merthogy hagytam elhitetni magammal,h jó lesz. Hát, egy lépést sem bírt menni benne a csaj.

Johi,
lányzód igazi példakép lehet sok felnőtt számára...Minden elismerésem a lépésekért, és igazán remélem,h hamarosan más olyan videót linkelsz, amin szaladgál :-D

Autósülés-témában vagyunk mi is épp benne, merthogy E is simán kinőtte hosszra a mostani, de hát könyörgöm mégcsak másfél éves, mégsem tehetem be egy olyanba, amibe csak az autó biztonsági ülésével kötöm be. Ismeri valaki (Vot, Nektek ez van??) a concord trimax (9-18kg) gyereküléseket? Mert abban van belső öv,s talán kicsit nagyobb is.

Tinu,
Örsi Ikejja jó nekünk is ;-)

Curse,
Arnicát csak megerősíteni tudom, tényleg szuperül bevált nálunk is.

Ja, és ha már felvetődtek a hiányzók: én readonlyként ismerem Zsugyu-t, de jó lenne, ha dobna egy pár sort, mert többször eszembejutott...

Folyt.köv, mert most jön a délutáni műszakom...
szelloke

Macs :) Köszi a p.ü.-t!! :D Gyerekszáj :lol: Anyósod igazán klassz :wink:

Nuk :) Tornához sok +++++ Nektek!!

Ríd :) Min dolgozol? a szakdogádon? Gratula a kiscsajod szép méreteihez!! :D és éljenek a puszik!! :D :D :D

Kattix :) Jól hangzik ez a torna, sztem próbáld ki :wink: Bkv-zást én is kihagynám 2 hós picivel, de nagyokat sétálva is el lehet jutni ide-oda :wink:

Curse :) Esés :( bulást Adél kék foltjainak! Bálint már 15 kiló és sajnos az elvileg 22 kilóg ajánlott pelusok is éppen hogy rámennek még, de volt már hogy leszakadt róla a pelus vagy elengedte a szára :evil: hát nem egy vékonydongájú krapek :lol: Cipőhöz gratula! Kocsitok már megint :( :evil:

Noncsi :) Üdv itt! :D Én is Faludi dokival szültem 2x is :wink: és nagyon sajnáltam, hogy nyugdíjba ment :( Lakáshoz drukk, hogy sikerüljön és jöhessen a tesó!

Zuzi :) Pannus buksijának sok +++ , Bazsónak bulást!!

Pocak :) Szia!! :D
denizsa

SZOLGÁLATI:
akinek kell olyan tapadós halacskás csúszásgátló a kádba, most a Lidlben (holnaptól) 400 Ft lesz 6 db. Lencse ezzel játszik folyton, habár mi ennél drágábban és csak 3 db-ot vettünk.

http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c.o.20080124.index
ancsipancsi

Ancsi :) Lencsi inkább bölibe megy :lol: :lol:

Szellőke :) Igen, a csoki a léleknek kell, hisz azt is etetni kell :lol: :lol:
denizsa

Na szerintetek ez a progi milyen?? Eljönnétek??
Kérek kritikát!!! Ja helyszín: MUPA
FÖLDSZINT
Előcsarnok: Érkezésre fenntartott terület, innen könnyen megközelíthető a ruhatár is (amennyiben szükséges)
Könyvesbolt előtti tér: Zenei színpad fellépőkkel / forgószínpad szerűen
Bohém Étterem: Ebédeljen Nálunk! Kedvezményes zaba
FÉLEMELET
Zászló tér (Fesztivál Színház melletti döntött soros lépcsőlejáró)Kisszínpad – Dumaszínház előadóival
I. EMELET
Üvegterem: Tóth Bori és Vágó Réka közös kiállítása (ruha- és cipőköltemények)
Kék terem: Thai masszázs szalon kialakítása ( láb-; fej-; és kézmasszázs)
Fesztivál színház előtere: Fotókiállítás paravánokon – Az év természetfotósa 2007 pályázat képei
Előadóterem: gyermekmegőrző
II. EMELET
Előtér és folyosó rész: Szépüljünk! Clinique és Max (vagy más kozmetikai márka) sminkeléssel egybekötött tanácsadás 3 pódiumon
TETŐTERASZ
Tetőterasz – Kávézó: Csendben, kávéillatban a város felett
Pihenőszékekkel, nagy napernyőkkel, halk meditatív háttérzenével „felöltöztetett” kávézóterasz

Hm??? Mit szóltok?? Akinek van még ötlete és "befér" a házba az ossza meg velem ;)

R
rylie

Sziasztok!

Még új vagyok a topicban, és remélem nem haragszotok, de de tudok visszaolvasni 1735 oldalnyi hozzászólást. :D

Mindenképp a Szt. Imrében szeretnék szülni, mert nagyon jókat hallottam róla és mert a mellette lévő utcában lakunk.
Még nagyon az elején járok, szept 20-i lesz a baba, ha minden jól megy.
Most kéne orvost választanom. Kizárólag magánrendelésre szeretnék járni!!!
Tudtok ajánlani dokikat a Szt.é imréből, akiknek magánrendelése is van? Illetve valamilyen elérhetőség is kellene a magánrendeléshez!

Előre is köszönöm!! :D
honeymoon

Sziasztok!

Ezt kaptam emilben (biológustól), szerintetek?

Egy Amerikai orvosi intézet (Walter Reed Army Medical Center)

kutatócsoportja nemrég adta közre, hogy

NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ

SÜTŐBEN !!!!

CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET

HASZNÁLNI, MERT A MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR

KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ ANYAGOT VÁLT KI,

AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.

A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.

AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI,

HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÜLKÖZŐT.

Küldjétek el és mondjátok meg mindenkinek, aki fontos Nektek,

ezt kéri az üzenet küldője.

Curse,
tényleg nagyon szép állapotú a kocsid, ha lenne pénzem, tuti rámozdulnék :D :D :D

Tinu,
még nem tudom, hogy megyünk-e, de ha igen elviszünk titeket hétfőn budaörsi talira :D

Noncsi,
szia és drukkok a lakáshoz :D

Macs,
csajod fantasztikus :D :lol: :lol: :lol:

Ábel ruhástul szokott kicsit trónolni a wc-szűkítőn kezében egy nem használt ikeás wc-kefével (ezt eltulajdonította :mrgreen: ) illetve koronával afején - nem vicc... :roll: :mrgreen: :mrgreen: :lol:
és ha itt van apja, mindig beküldöm, hogy nézze meg pisilés közben - itt ugyanis csak csajiok vannak ugye és hogy lásson mást is

és kisfiút amúgy is hogyan kell??? állva? vagy ülve? gőzöm sincs igazából - fiús anyukák? :oops: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
és milyen mennyiségben okoz rákot? az a bajom, h ezeket az infokat mindig lehagyják. Mondjuk 5-10 év alatt már kimutatható, ha napi 1x mikrózol vmi kaját műanyagban, vagy 200 év kell hozzá, napi 10 mikrózással? :?
Egy időben a mikró előtt állni is életveszély volt, ez már elmúlt? nem mintha ráérnék előtte álldogálni, de előfordul. Ja, és pocakosan fénymásolni szabad?
Unokaecsém ülve tanult pisilni, de bele kell nyomni a kukit, kül.ben kiugrik és szétfröcsköl. Ma már állva nyomja, ill mikor hogy.

Szellőke,
nyugodtan írd meg, h ötvennel kezdődsz, és jól megutálunk. :lol: Mondjuk én nem, bár én meg 60nal, de egy közepes adag elégedettség is van bennem, szal engem nem zavarsz. :)
neet
neet

Ancsi,
ha jól emlékszem, a kezd és a mond felszólításban 2d, mert a szótőhöz ragasztod a ragot, jelet, képzőt, és ezek eleve d-re végződnek. ;) De már a hozd csak egy dé. Bár néha még ÉN is 2vel írom, kezdődő diszlexia. :mrgreen:

Ja és Szrek, a papírtürcsi jó, de hogy vakarod ki a pörköltből? Vagy újrapapír, és megeszed? :lol: Én egyébként tányérra tányért borítok, és így izgi kiszedni: kicsap a gőz, csöpög a gőz, forró a tányér, neet vicces a konyhában...

22kilósnak is van pelus??? :shock: Mekkora egy 22 kilós ded? Kép? Enyém gyerek 13 kg (pelusról leszokásról volt 11-12 kb), a szomszéd leány 8 éves lesz és nincs 20 kiló. ;) Én csak nokedli gyerekeket ismerek?? :shock:

Szia Honeymoon,
micsoda hosszú nick. Ne lepődj meg, ha háemnek hív majd valaki. Pl én. :mrgreen: Jó pocakosodást, használható infot majd ír más. És üdv itt. :)
neet
neet

Neet,
csajom 12,9kg és 90 cm. :mrgreen:

Szrek,
problémádra nem tudok megoldást :mrgreen:

Mézhold,
üdv itt :) Egyszerűbb bárkinek orvost ajánlani, ha körvonalazod az igényeidet... fiatal/öreg cimbizős/távtartó nő/férfi hagyományos/alternatív stb. :)

megyek, mer' követelnek :mrgreen:
macskanyu

Ríd,
és falafel lett vagy girosz a diétás vacsid? :lol:

Adél esése: :shock: éljenek a védőangyalok. :)

Szia Noncsibabó. (nb?)
üdv itt. :)

neet
neet

Macska,
kismacskáink egysúlyúak, de enyém majd' 10 centivel magasabb. 8)
neet
neet

Neet,
:lol: pl unokahugim most 3évesen 24kiló és kb 110-115 centi, szóval nem 3évesnek néz ki; mindig mindenki idegesít, hogy Ábel vékony, de pl tegnap ikejában láttam egy testvérpárt, ikreknek néztem őket és kb egyikdősnek Ábellel, aztán kiderült, egyik 4 másik 2,5 éves :D
szóval nemtom én is sok vékonyabb típusú gyerkőt látok, főleg fiút, de ez tök változó :D mindenestre nálunk mindenki elmondja, hogy nem vagyok egy koszton a gyerekkel biztos... pedig ennyi idősnek még étvágygerjeszteni is kellett nekem mert én is girnyó voltam de most már szerencsére nem :mrgreen: 8) :lol:
hatossal kezdődő tömeg? :lol: :lol: már nem emlékszem, milyen érzés, de nagyon igyekszem megint elérni :lol: :lol: :lol:

mikró
egyrészt sztem jobbak lettek a mikrók másrészt azért mert nem téma, sztem még ugyanúgy nem köll elé állni, én erre próbálok figyelni meg gyereket elkergetni onnan :D
és én nem nagyon szoktam lefedni és ritkán mikrózom, az a műanyag bizbasz tiszta vacakolás nekem :lol:
és múltkor robbantottam májat, nem tudtam, hogy nem szabad mikrózni :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
és mondjuk sztem minél kevesebbet haasználjuk, annál jobb, persze marha praktikus, de azért más tőle a kaja vagy a meleg víz mint normális módon :D

Honeymoon,
Urbán Mártának pont a kórházzal szemben van a rendelése a panelház 6. emeletén, telszámot majd mindjárt előások vagy lehet h addig jön Tinu vagy Rylie, ők is nála szültek :D

Kép

Kép

szrekuc

Ábel is hasonló alkat, mint Eszci, illetve Füles, kb 90 centi és 11-12 kiló
tesóm kisebbik (1éves csaja) most nyomta le súlyban (mondjuk a sógor nagydarab) szóval tesóm mindkét gyereke nagyobb kiadás :lol: :lol: (de a nagy nem volt 22kiló amikor pelusos volt,mert kb féléve nem az és féléve azért még nem volt 22 csak 20 :lol: :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

SZrek: ha összejön, akkor hétfő oké és köszönet. :D

Honey: ha UM kell neked, írj püt és adok telszámot szívesen.

Kép
Kép
tinu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?