A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

TÜNDE!
A LEGJOBBAKAT! HAJRÁ VILLŐ!!!!!!!!!!
SOK-SOK TEJECSKÉT KÍVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Lara babának nagyon boldog 1. szülinapot!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Lányok!
Kis segítséget kérek paradicsomot hogy készítetek a babáknak? Én arra gondoltam hogy leforrázzom, lehúzom a héját. A magok maradhatnak?

Orsi

borsa

Andi
Megnéztem, de sajnos nem Sinlac, amit felírtak!
VAn 2 csomag BEBA H.A. Start Aktív és Humana HA Pép recept!
Sajnálom!

Borsa
SAjnos nem tudunk ebben segíteni!

Kép
hanna09

Borsa!
én nem értek hozzá, de én nem adnám oda neki a magot. A magok elég "cselesek". Kata a kiwi magjától lesz pöttyös. :(

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Larababának még egyszer BOLDOG SZÜLINAPOT itt is!! :D :D

Borsa, hát, sajnos nem, át kell passzírozni az elején, én egy szűrővel valósítottam ezt meg...

KépKép
barimami

Tünde,
várjuk nagy szeretettel Villőt idekint!! a legjobbakat nektek!! Sok tejecskét!!!

Tőlünk bizony a koktélpari belsejét kunyizta Mica, magostól, levestől, semmi baja nem lett.. bezzeg a baba-paradicsomléhez nem fűllött a foga!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Na, visszaolvastam úgy ahogy!

Tünde, ++++++++++++!!!!! Drukkkkk!!!

Gabi, nem csodálom, hogy most ez a kedvenced, éééédes!!!!

Dóri, hát igen, Tündéred kicsit mohó, egyből két cumi!!! :lol: :lol:

Veronikusz, lányok hogy vannak???? És te? Jobbulást nekik!!!

Steffi, most akarunk elmenni cipőt nézni!! Benéztem a Deichmannba az Elefantent megnézni, tényleg 5 ezer alatt nincs nagyon babacipő??? :shock: :shock: :?
Én is így vagyok vele, kisfiúnak és kislánynak is örülnék! :wink:

Hanna, az alvás nekünk 7 hónapos korában rázódott helyre, hátha nektek is! :wink:

Brigi, szuper az új vonalzó!!

Légzésfigyelő: nekünk is van, végig használtuk, kb 5x riasztott be, mindig frászt kaptam, nem tudom, h tévesen vagy nem, de midnenesetre nekem biztonságot nyújtott! Ja, de hozzáteszem, h akkor érdemes venni, ha elvégzel valami tanfolyamot, h tudd, mit kell csinálni, ha történik valami!

KépKép
barimami

Drága Lara baba!
Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Neked!
Brigi és Kristóf

Kép

Kép
vkbrigi

Borsa a paradicsomot elsőre én is átpaszíroznám!
Mit csinálsz belőle?

Stefi kösziiiiii. :wink: Mostmár sokkal jobb. Meg valahogy nyugodtabb is lettem a soraidat olvasva. :D :D :D
Na nem baj. Hisz' ezt akartuk, ugye!!? pusza
(Meg az jut még eszembe, hogy ((bocsi a hasonlatért)) de a kutyára is azt mondjuk, hogy olyan mint a gazdi; akkor a gyerek milyen legyen???!!

Jövök még.
Én

Kép
vkbrigi

Barbi!
őket ismered???
http://lurkocipo.hu/ szerintem nem rosszak :D

Brigi!
jó a vonalzód :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

LARA, NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK! ISTEN ÉLTESSEN EGÉSZSÉGBEN, BOLDOGSÁGBAN!

Ancsa, meg szeretnélek kérdezni erről a háromnapos lázról. Sárinak 3 napig magas láza volt, nem akart 39 alá menni, most reggelre elmúlt a láz, viszont pirosas pöttyöcskéket, foltocskákat látok a hasán, nyakán. Ilyen volt Larának is?

Borsika, csempét, meg egyáltalán a kórházi hangulatot elfelejtheted a szülőszobával kapcsolatban. Inkább egy szép hálószobát képzelj el, amibe betoltak egy profi szülőágyat, és van egy előkészítő pult, ahol a ketyeréket tárolják. Van cd lejátszó, képek, szép függöny. Nagyon kellemes! Ez az egyik fő ok, amiért meg nem válnék a Kútvölgyitől.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

SZiasztok!

LARA BABA boldog születésnapot kívánunk!!!sok-sok puszival

Tündével miújság?Valamihír?

Úgy néz ki,hogy Bálint influenzás(a hányós,fosos változatával bocsi :oops: ) délután megy dokihoz!!!
remélem mi nem kaptuk el!!

Többiek?hogy vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Emano!
jobbulást Balukapitánynak! küldünk gyógypuszikat expressz! :oops:

Én még nem kaptam sms-t, lehet másnak küldi? :roll: Viszont ha császározták, nem biztos hogy rögtön olyan jól van, hogy tud írni. :oops:
Már én is tűkön ülök! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bocs Emano!
most látom hogy benéztem. :oops: A férjednek jobbulás! :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ja Bálint Beteg nem Balázs,de már jobban van

emano/Andi
KépKép
emano

AZ ELŐBB KAPTAM AZ ALÁBBI SMS-T:

11.40-KOR MEGSZÜLETETT VILLŐ BORÓKA. 4 KILÓ. TÜNDE

Kép

Kép

Kép
veronikusz

TÜNDE!
SZÍVBŐL GRATULÁLUNK A NAGYLÁNYHOZ!!!! NAGYON JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK AZ EGÉSZ CSALÁDNAK!!! MIELŐBB VÁRUNK VISSZA!!!! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
gratulálunk és minden jót kívánunk!!!
Sok-sok puszi
Kép

emano/Andi
KépKép
emano

Kedves Tünde,
mi is szeretettel gratulálunk, nagyon jó egészséget, sok tejecskét és boldogságot kívánunk Nektek!

Kép
Kép
paklincs

Tünde szívből gratulálunk Neked és Lányodnak! Jó egészséget, sok tejet kívánunk!

Lara Baba Nagyon Boldog Születésnapot!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Tünde!
Engedd meg hogy gratuláljunk!
Nagyon sok boldogságot az egész családnak!

Orsi

borsa

Tünde!
Sok boldogságot, egészséget kívánunk Neked és a leánykádnak! Gratulálunk!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde! Hatalmas gratula Villő Borókához! Legyetek nagyon boldogok négyesben!!!

Ancsa! Larának nagyon boldog első szülinapot!!!

Ancsa, Tünde! Azt hiszem könnyen meg fogjátok tudni jegyezni egymás lánykáinak szülinapját! :wink:

Veronikusz! Köszi az infót!

Síelés: két éve ilyenkor is azt mondta Tóth doki, hogy nyugodtan síeljek, és akkor el is mentünk 1 napra Donovalyba. Kb. 10-12 hetes lehettem. Végigsíeltem a napot, egyszer sem estem, de végig be voltam tojva... Szóval nem szeretnék síelni, de asszem azért viszek sícuccot, és lehet, h kipróbálom kicsit. De szerintem megint nem fogom jól érezni magam közben, és annyit meg nem ér. Csak, ha meglátok egy havas domboldalt... Szóval eléggé fanatikus vagyok. :lol: De a babóca most mindennél fontosabb! :D

Gabbo! Jobbulást Sárinak! Nekünk még nem volt, de ez eléggé úgy hangzik, mintha a 3napos láz lenne!

Dóri! Remélem Tünde már jobban van!

Ma este mondjuk el az anyunak... :D

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Igen, Tünde már jól van, remélem marad is! Éjszakára már nem kellett lázcsillapítás és ma sem volt még hőemelkedése sem. Igaz pöttyöket sem látok rajta, de nem hiányoznak.

Zsófi: csak light-osan snowboardozz vagy síelj, de ha biztosan mész és óvatosan, akkor nem lehet baja a Babónak! Léna mit fog csinálni? Szánkó? Az év második felében én is szívesen mennék Tóth dokihoz, egy UH-ra :wink: Már újabb a készüléke, ugye? Ha jól emlékszem valamikor augusztusban cserélte, és ezen már lesz hang is.
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Tünde,
nagy szeretettel üdvözöljük Villő Borókát idekint!! sok tejecskét kívánunk!!

Zsófi,
:lol: de jó!!!

Gabbó,
mi múlt héten voltunk 3 napos lázasok, amit írsz, nagyon annak hallatszik!!! Minden nap láz, akár 39 fok, nálunk más tünet nélkül (internet szerint lehet hasmenés, nyirokcsomó duzzanat is..), negyednapra elfújták és kijöttek a pöttyök testszerte..

Dóri,
édes a duplacumifotó!!

Emano,
gyors gyógyulást Bálintnak! vigyázzatok Magatokra!! jó az új avatar és vonalzó!! :lol:

Barbi,
remélem találtok cipit Dancának!

nálunk itt a nagyi/anyukám, hawai -dizsi- napfény- cocacola! :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Dóri,
:lol: :lol: :lol: majd drukkolunk Nektek!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso
irigy-irigy
"nálunk itt a nagyi/anyukám, hawai -dizsi- napfény- cocacola"

emano/Andi
KépKép
emano

Drága Tünde!!!

Nagyon nagyon gratulálunk! Sok, sok boldágságot és egészséget kívánunk Nektek!!!
Villő Borónak meg még kívánunk sok sok fincsi tejcit!!!
sok puszi!!!

Látod, mondtam hogy a mai nap szép lesz a megszületéshez!! :wink:
Még a nap is kisütött!!!

Kép

ancsaboszi

Lányok nagyon aranyosak vagytok!!!
Mindenkinek nagyon köszönjük a névnapi köszöntéseket!
Szépen telik a szülinap!
A szülinapos most alszik, miután az ebédjét nem akarta megenni, de a répatorta az nagyon bejött!!!
:lol:
Majd még jövök, ha tudok.
Ébredés után ha minden igaz sétálni megy kicsiny családunk!

Mindenkinek gyönyörű napot!!!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

TÜNDE, SZERETETTEL GRATULÁLUNK, BOLDOGSÁGOT, EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!

Zsófi, köszi, azt hiszem lassan már túljutunk rajta. Igaz, még nagyon sokat alszik napközben (ami annyira nem baj), de már délelőtt kipakolta a konyhaszekrényt, ami azt jelzi, minden o.k. lesz hamarosan.
Anyukád milyen cikkeket ír az Évában? Nem baj, hogy érdeklődöm?

Gyuzso, köszi, bizti, hogy az. Semmi más tünet, csak láz. Először azt hittük, Zsombitól kapta el az influenzát, de sem orrfolyás, sem köhögés, semmi. Most meg ezek a pöttyök. Túléljük. :lol:

Ancsa, emlékszem írtad Tündének a szerdát! Jó ötlet volt. Esetleg most vehetnél egy lottószelvényt, az is bejöhet. Bármikor. :lol:

ENI?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Tünde!
Szívből gratulálok! A legjobbakat nektek!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Gabbó,

sajna a lottó nem hiszem hogy bejönne.
az esküvőn előtt volt már egy négyesünk! :lol:
Kétszer nem lehet ilyen mákunk, de amúgy van lottónk.

én csak ilyenekben vagyok otthon :wink:

úgyhogy Kriszta a fiú az lehet bejön, bár lehet hogy még volt egy lány az álmomban, és közben kiderült, hogy Ő is terhes szóval lehet hogy az Övé a fiú, de én úgy emlékszem, hogy TE simogattad a pocakod, és akkor mondtad, hogy fiú!
:wink:

ancsaboszi

Ancsa!
Boldog szülinapot Larának itt is! És várom az e-mailemre a választ!

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Steffi,

hú melyikre? :oops:
most nagyon sokkal tartozom.
tudom :oops:
De Apa holnap elutazik, így most ha itthon van vele vagyunk, meg takarítok.

de ha van kérdésed, ami nem tűr halasztást kérlek, kérdezd emilben! :wink:
Köszike

ancsaboszi

Ancsa!
Szerintem enyém volt a lány álmodban! :wink:

Brigi!
Hát bocs, de ez van. Ma pl. reggel 7kor keltünk és 2kor szó szerint kidőlt, addig egy órát sétáltunk és már mindent csináltunk amit lehet. Ma egyedül fektetek, férjem dolgozik :? Hát ha ez így van, hogy mindenki olyat kap amilyne akkor nekem egy nagyon nyugis baby járt volna! Itthon voltam, tv-t néztem, főztem, pihentem, sétáltam abszolút. Persze aki az ucsó percben is rohangált meg jött-ment megpörgött nekik tök nyugis baby jutott. Azt okoskodtam ki, bizti azért, mert a pörgös anya életébe jobb egy nyugis mert ő kevésbé tud alkalmazkodni,mint én nyugisként egy pörgös babyhez. na remélem érted, persze ez tök hülyeség,csak ezzel vigasztalaom magam.

Zsu!
Én is irigykedem!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Hinnye, micsoda nap. Larának szülinap, meg most már Villő Borókának is-királyság.

Borsika,
jó, hogy itt. Én azt hittem, esetleg azért nem írsz, mert megint az álkútvölgyifórumon rodeózol. :)

Andi,
javulást az apukának. Szegény, egy hétig nem látjátok egymást, aztán meg kifekszik. Remélem hamarosan minden ok lesz.

Veronikusz,
ez a hidegallergia-nem egyszerű, csak néztem nagyokat. Kiakasztó, hogy milyen allergiák, betegségek vannak. Jobbulást Nektek is!

Dóri,
remélem Tünde már teljesen jól. Mondjuk, ha már két cumit nyom befelé, nagy baj nem lehet. :)

Brigi,
Kristóf (meg a többi hat-hét hónapos állóbajnok) előtt le a kalappal. Kisjankó viszonylag időben csinált mindent, de ő is betöltötte már a 9. hónapot, amikor felállt(őt egy kanapén felejtett piros pöttyös labda indította be). Salátát én írtam a múltkor-elég tömény, úgyhogy én jó sok krumplival meg almával csinálom-és szerintem nyomhatod bele a laktózt, mert eléggé fog.

Hanna,
csülköt mi is szeretjük. Mekkora a kutyaól a szomszédban(igaz, mi nem ugatjuk a teliholdat éjszaka, de hátha nekünk is jut egy-két jó falat) 8) ?

Steffi,
a sétához: amióta Jankó biztonsággal megy, ő sem ült babakocsiban. Nekem fura is látni, hogy Jankóval majdnem egyidős gyerekeket még kocsiban tolnak(ez semmiképp nem bírálat). Ő is annyira élvezte a menést, mindent felfedezni, megtapogatni, hogy nála is elképzelhetetlen lett volna, mint ahogy Te is írod Martinnál. Én meg úgy voltam vele, hogy akkor mindent csinálunk az ő tempójában, időnkbe belefér(legfeljebb megint nincs hajmosás mondjuk :roll: ).

Gabi,
nem akarok indiszkrét lenni, de mikor is kell nagyon drukkolni Neked? Mert akkor majd nagyon drukkolok... Fifi nálunk is menő, bár Jankónak Zümi a favorit.

Gyuzsó,
akko' élvezkedjetek :wink:.

Nálunk semmi extra: épp alszanak, úgyhogy lódulok mosogatni. Kisjankó egyébként idegtépő napját éli, versenyt űz abból, hogy mindenre azt mondja, hogy nem, hajam hullik. Azé imádom.

Jöhetnek képek?

Kép alszom
Kép fürdök
Kép mégsem olyan tré a cékla
Kép Noddy előtt és ebéd után már nem volt idő mosakodni

Ha valakit kihagytam a lábadozók felsorolásánál, akkor jobbulást!
Vali? Ádámról valami friss info?

Kép
Kép
paklincs

Steffi

nem lány volt a pocaklakó álmomban, hanem fiú!!! :wink:
Krisztának álmodtam, hogy ott volt a pocakban egy fiú!
És Ő erre írta, hogy álmodjak egy lányt!

:lol:
Nem TE voltál álmomban!
most nem!! :lol:

ancsaboszi

Micsoda jó hír!!!
GRATULÁLUNK TÜNDE!SOK SZÉPET ÉS JÓT KíVÁNUNK NEKTEK!
SOK-SOK TEJCSIT ÉS MÉGTÖBB ÁTALUDT ÉJSZAKÁT!!!

Tünde
Van aki egyel sem, de van aki akár kettővel is... :D
Látom Nálad is mindíg kéznél a gép! :D

Steffi
Igyekszem én is megmagyarázni a "nem alszunk" jelenséget...
Mi költöztünk és felújítottunk a terhesség idején és még dolgoztam is, majdnem a végéig....és mégsem alszik a "büdös kölök"!

Paklincs
Majd átkukkantok a szomszédba!!! :wink:
Délután már megint kezdte a véget nem érő ugatást! :?

Andi
Jobbulást párodnak!
Ezek a tápszerek nem jó Nektek, ugye?

Kriszta
"Lassan" Te következel! :wink:

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok
csak gyorsra ugrottam be, hogy vannak e fejlemények, és vannak!!!!

TÜNDE,
GRATULA GRATULA, NAGYON ÖRÜLÖK NEKTEK, SOK EGÉSZSÉGET ÉS VIDÁMSÁGOT KÍVÁNOK,
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
ÉS VÁRJUK HOGY MAJD HA EGY KICSIT KIBABÁZTAD MAGAD, JELENTKEZZ!

LARÁNAK PEDIG NAGYON BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!
buli képek jöhetnek majd... :lol:

Steffi,
köszönöm, megjött a cucc!

Paklincs
mostmár nem tévedek el...remélem...(na de hogy rodeó??? :lol: :lol: )
Bár ma olyan baklövést követtem el..de mindegy...
Most nem olvastam vissza, de azért a céklás képet nem tudtam figyelmen kívül hagyni.... :D :D

Este jövök, most usgyi kádat, csempét venni..

pussz
Vendég

LARABABÁNAK BOLDOG ELSŐ SZÜLINAPOT!!! Egy évvel ezelőtt már majdnem mentünk. :lol:

ISTEN HOZOTT VILLŐ BORÓKA!!! Nagy gratula Tündééknek! :lol:
vbea

Borsika, a legjobb helyen vagy! Meglátod, nemhogy csalódás nem lesz a szülőszoba... hm. Mondjuk, én körül sem tudtam nézni, de így is sokat számít. Sőt. :roll:
vbea

Sziasztok!

Larának és Villő Borókának nagyon boldog szültésnapot kívánunk! Gratulálunk Tündének, és sok szeretetet, békét és boldogságot kívánunk a négy főre növekedett családnak!!!

Paklincs, köszi, Ádi jól van, esszük a vasat, remélem fel is szívódik rendesen. Jók a képek!

Dóri, nagyon jól néz ki Tünde a két cumival. :lol: Habzsolja az élvezeteket. :lol:

Gyorsan teszek fel Barbi felhívására bolond képeket, oszt már itt sem vagyok, mert ma nagy a rohanás nálunk is (délelőtt munkahely, utána suliba Ákiért, hamarosan szülői, közben tanulás...).

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
v30

Vali!
Betojás ez a 3 kép! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
ha te ilyen kis boszi vagy :lol: , akkor beleálmodnál egy kisfiút az én pocimba is??? :lol: :lol: :lol: már lassan aktuális lenne! :D :D :D (kislánynak is örülnék, de ott már kifogytam a nevekből. A fiú meg már FIX befutós :lol: ) Különben is kell egy férfi a háznál, ha már az apjuk folyton "lóg". :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!!!!!

Micsoda nap :-)

Isten hozott Villő Boróka!!!!!!
Nagyon boldog születésnapot a mi kis Laránknak :D

Tegnap reggel a barátnőmnek is megszületett a kisfia Olivér a János korházban...nagyon büszke vagyok mám rájuk :-)

Vali!
ez a 3 kép beszarás, de tényleg...a habos az nagyon tuti...nem lepődött meg?????
A harisnyás...hát igen...amikor a lökött szülők nem bírnak magukkal :lol:

Én is keresek valami jó kis képet...Orsiról tuti van...de Daniról sztem még nincs....

Kép

Kép
cukipofa

Ancsa,
jó ez a fotózós projekt, de a jelek szerint másból is meg tudnál élni.. :lol: :lol: :lol: gyerek beleálmodásból pölö.. :lol:

Vali,
édesek a fotók! haboskoma :)

Emese,
azér csak ugassál, hátha a szomszéd dob át csülköt! :wink: édesek a Kölkeid!

Borsika,
hajrá lakberendezés!!

Dóri,
rájöttem, hogy az év hátsóbbik felén már mi is vizitelnénk dr. hájszt... de csak hogy az új parasztvakító gépét lássuk! :wink: :lol:

Eni,
mingyá Benő jön, figyelünk ám!! :lol:

Steffi,
hát igen Martin és az 1helyben ülök és játszom nem találkozott, az tuti! majd micával lebontják a berendezést meg csipa bundáját! :lol:

Hanna,
szégyellem, de nem tudok okosat mondani az ugató kutyához.. tegnap telidagadt a hod, csak javul a helyzet
vagy nagy mennyiséghben kell csülköt főznöd.. :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Jelentem,beálltunk a lázasok közé
Balukapitánynak 37,8-a van leszámolva(holnap hívom a dokit)!Szegény annyira nyűgös,bágyadt,most alszik :cry:

Bálintnak azt mondta az orvos lehet hogy influenza, de lehet hogy nem :roll: kapott augmentint :shock:

Vali, Emese
marha jók a képek!!!

Majd én is keresek képet...

Borsika
éljenenek a csempék... :lol:

emano/Andi
KépKép
emano

Gyuzso,
meglepődnék...két kutyájuk is van, de biztos nem csülköt kapnak, mert az utca végére járnak kacsát lopni... :D És ez komoly!Úgyhogy a szomszédéknak nem én ugatok, hanem a kacsatulajdonos! :lol: :lol:

Andi,
rátok jár a rúd. Jobbulást Balunak!

Vali,
az a harmadik kép...

Orsi,
írásodon felbuzdúlva délután paradicsomos krumplit evett Flórka. 2,5 dl szó nélkül tűnt el a gyomrában. :) Én a héját is leszedtem, és át is toltam a szűrőn.

Kép
Kép
paklincs

Veronikusz,
csak nem Gábor? :oops: :roll: (bocsánat, gyenge visszautalás kis Mészis megjegyzésemre)

Kép
Kép
paklincs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?