Sziasztok!
Hinnye, micsoda nap. Larának szülinap, meg most már Villő Borókának is-királyság.
Borsika,
jó, hogy itt. Én azt hittem, esetleg azért nem írsz, mert megint az álkútvölgyifórumon rodeózol.
Andi,
javulást az apukának. Szegény, egy hétig nem látjátok egymást, aztán meg kifekszik. Remélem hamarosan minden ok lesz.
Veronikusz,
ez a hidegallergia-nem egyszerű, csak néztem nagyokat. Kiakasztó, hogy milyen allergiák, betegségek vannak. Jobbulást Nektek is!
Dóri,
remélem Tünde már teljesen jól. Mondjuk, ha már két cumit nyom befelé, nagy baj nem lehet.
Brigi,
Kristóf (meg a többi hat-hét hónapos állóbajnok) előtt le a kalappal. Kisjankó viszonylag időben csinált mindent, de ő is betöltötte már a 9. hónapot, amikor felállt(őt egy kanapén felejtett piros pöttyös labda indította be). Salátát én írtam a múltkor-elég tömény, úgyhogy én jó sok krumplival meg almával csinálom-és szerintem nyomhatod bele a laktózt, mert eléggé fog.
Hanna,
csülköt mi is szeretjük. Mekkora a kutyaól a szomszédban(igaz, mi nem ugatjuk a teliholdat éjszaka, de hátha nekünk is jut egy-két jó falat)

?
Steffi,
a sétához: amióta Jankó biztonsággal megy, ő sem ült babakocsiban. Nekem fura is látni, hogy Jankóval majdnem egyidős gyerekeket még kocsiban tolnak(ez semmiképp nem bírálat). Ő is annyira élvezte a menést, mindent felfedezni, megtapogatni, hogy nála is elképzelhetetlen lett volna, mint ahogy Te is írod Martinnál. Én meg úgy voltam vele, hogy akkor mindent csinálunk az ő tempójában, időnkbe belefér(legfeljebb megint nincs hajmosás mondjuk

).
Gabi,
nem akarok indiszkrét lenni, de mikor is kell nagyon drukkolni Neked? Mert akkor majd nagyon drukkolok... Fifi nálunk is menő, bár Jankónak Zümi a favorit.
Gyuzsó,
akko' élvezkedjetek

.
Nálunk semmi extra: épp alszanak, úgyhogy lódulok mosogatni. Kisjankó egyébként idegtépő napját éli, versenyt űz abból, hogy mindenre azt mondja, hogy nem, hajam hullik. Azé imádom.
Jöhetnek képek?

alszom

fürdök

mégsem olyan tré a cékla

Noddy előtt és ebéd után már nem volt idő mosakodni
Ha valakit kihagytam a lábadozók felsorolásánál, akkor jobbulást!
Vali? Ádámról valami friss info?