Andi, most jut eszembe, hogy ha holnap is köhög, utána mi lesz? Jó fej, hogy hétvégét mond... Mi lenne, ha elvinnétek Balázst a hétvégén valamelyik ügyeletes gyerekkórházba, ha nem használ a köptető. Olyan messze van még a hétfő, szegényt nagyon sajnálom. Hátha tudnak valami értelmesebbet is mondani...
Vagy csak egyszerűen az ügyeletre... több szem többet lát elven. Főleg, ha ilyen lekezelő a saját dokitok.
Még a térded is... hihetetlen, a baj nem jár egyedül. Még jó, hogy nem volt a kezedben Balázs. Nézd ezt az oldalát, ha egyáltalán lehet ezt így felfogni ebben a helyzetben...
Küldünk sok gyógypuszit, de még több ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-t!!
Renáta, a szopi témához csak annyit kérdeznék, hogy biztos, hogy jó az, ha 1.5 évesen 200g szilárd ételt eszik egész nap? Nem tudom, de azt olvasom mindenhol, hogy pl. a fogzás megkezdődése az egyik jele annak, ha érett a baba a szilárd tápálék feldolgozásához.
Azzal egyetértek, hogy sokan egyszerűbbnek és átpasszolhatónak tartják az etetést, s hamar elkezdik a szilárd ételt. Ma is a dokinéninél fültanúja voltam annak, ahogy beszélgettek az anyukák, hogy Te miért nem adsz neki 4 hós bébiételeket, nem számít az a két hét, hogy még csak 3.5 hós a babád...
Többek között én is ilyen voltam...

Első gyermekemet 7 hónapig szoptattam, de hajtott már a kíváncsiság, és a vágy, hogy szilárdat egyen. Nem emlékszem a pontos folyamatra, de sztem Ákost tudtam volna tovább szopiztatni, de talán nem volt már kedvem. Mára már benőtt a fejem lágya, és Ádám 6 hónapos koráig kizárólag anyatejet kapott, még a nagy kánikuládban is többször tettem cicire, de nem teáztattam. Ma is 4-5x szopizunk.
S még nem is szóltam az orvosok és a védőnők hozzáállásáról.
Sajnos igazuk van a többieknek, hogy nem mindenki a tankönyvek alapján tud szoptatni. Úgy ahogy nincs két egyforma baba, miért lenne két egyforma mama? Sztem ezeknek az anyukáknak a kitartását, a próbálkozását, a KÖNNYEIT még jobban tiszteletben kell nekünk tartani, hisz mi szerencsére nem tudjuk, hogy ők lelkileg min mennek keresztül. Én mindenesetre leemelem a kalapom a küzdő anyukák előtt!
Uff, befejeztem...
Ja, Hanna a 10 perces összebújos dolog nekem nagyon tetszett!
hali