A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Zsófi,
csini porontyotok van!! :lol:

Gabi,
ezzel a dobfelszereléssel megőrít anyóspajti!!! :shock:
tök jók a képek, mi is kérünk tortát virtuálisan!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!!

ma reggel megint 6kor keltünk :shock: Enci úgy gondolta elég volt az alvás, ehhez képest most reggelizik :D
Reni! igen nagyon fontos az anyatej, itt mindenki anyatej párti, csak sajnos vannak kevésbé szerencsés anyukák-akiknek kevés van, vagy mint most Emanonál- elfordul tőle a baba.
vagy mint nálam, Enci 13 hónapos korában elapadt, mert egy betegség miatt olyan erős antibiotikumot kellett szednem, ami mellett semmiképpen nem szoptathattam 1 hétig, és ez az 1 hét elég volt ahhoz., hogy lemondjon róla.
megszakadt a szívem, de tudomsául kellett vennem,hogy ez van.

Veronikusz???Memme? Tünde?Ancsa? Lilluska? Linócs?Monácska?Gabbó?...stbstbstb

Zsófi! irigyellek!!!! :D :D én is szeretnék újra egy ilyen felvételt látni!!!! :D :D
síeléskor ill.snowb-kor pedig nagyon vigyázz magatokra!! Kép
Vendég

Renáta,
köszi köszi!
És hogyha épp nem te etetsz, akkor lefejt tejet kap ugye? Mert igazad lehet, hogy a kötöttségek miatt hagyják abba sokan. (Én depisebb pillanataimban már most azon gondolkozom, hogy ha nagyon el akarok majd menni otthonról, akkor kire hagyhatom egy estére/délutánra... :oops: Majd kb 3 hónapos kora után.) De havi egy-két cumizástól még nem fogja elutasítani a szopit, ugye?
Meg is nézem a honlapot.

Gabi,

Boldog első reggelt Encikével! Hogy teltek az ébredezős pillanatok két éve, mentél át egyből megnézni? Vagy éjjel? Jól tudtál mozogni? És Enci milyen baba volt?
dobszerkó.. :evil: meg tudom érteni.

Zsofizsofi,
gratula az uh-hoz, meglepő mennyire hasonlít az én ilyenkori képemhez! :lol:
mit jelent pontosan a zárlat most? Vizsgálatra is máshová hívott?
Én kedden megyek Szalayhoz, lehet, hogy érdeklődnöm kéne, hogy hová menjek?
Vendég

Renáta, Borsika, hát igen, ez így jól hangzik, én 5 és fél hónaposan kezdtem adni Daninak szilárdat, hetekig csak almát, aztán egyszer csak rákapott az ízére és azt vettem észre, h egyre kevesebbet szopik (előtte 30-40 percet mindig, utána már csak 20at, 15öt, majd 10et) és már a szopi utáni szilárdat várja, majd a végén már ordított, ha mellre akartam tenni és a szilárd kaját követelte, a köv. meg már az volt, hogy hajnalban is ordított, hiába tettem mellre őt, amikor felébredt, így kénytelen voltam tápszerre váltani, valamiért azt elfogadta, csak a mellemet nem. Hát, nálunk így ért véget 7 hónapos kora körül a szopi. Na, ezzel csak azt akartam mondani, hogy Borsika, sajnos nem csak az akaraton múlik, hanem azon is, hogy a baba mit szól a szilárd ételhez! Meg még rengeteg más tényezőn, de persze amiket tudunk, azt pozitívan kell befolyásolni, a többiben meg reménykedünk, hogy majd jól alakul :wink:

Györgyi, mi is úgy kaptuk ajándékba ezt az egy éjszakás kirándulást karácsonyra, hogy elvileg a nagyszülőknél hagyhattuk volna Danit éjjelre, de nagyon örülök neki, h végül vittük, mert annyira élvezte és biztos végig csak azon gondolkoztam volna, h most ehhez mit szólna, meg ahhoz mit szólna Dani :roll: egyébként nálunk 1 nap volt a max., amit külön töltöttünk tőle, amikor elmentünk Bécsbe reggel és este jöttünk, azt nem élvezte volna, mert végig az autóban vagy a babakocsiban kellett volna lennie, szóval ott örültem, h nincs velünk. Én a helyedben ha bababarát helyre mentek, vinném magammal, pláne, ha nehéz szívvel hagynátok őt itt! De ha ő ott nem érezné jól magát, akkor inkább ne vidd, jó alkalom arra, hogy ketteseben is kipróbáljátok magatokat! :wink:

KépKép
barimami

jaj, az előzőt, még nem akartam még elküldeni, no mindegy, folytatom...szóóval

Zsófi, nagyon jó a kép!! Izgalmas nagyon! És vannak már névvariációk? És kisfiúra számítasz vagy kislányra? ha nagyon más a terhességed, akkor lehet, h kisfiú lesz, nem?? És úszni jártok azért?

Gabi, dobszerkó no comment! A képek édesek, torta nyammiiii! Vicces kép pedig aranyos nagyon!! :lol: :lol:

Zsuzsi, Dani egyébként tényleg az elején visszahúzódó, Lara rögtön odagurult megsimizni őt, de ő még eléggé furán méregette, meg arréb húzódott, de a végén már azért jól feloldódott :D

Lufika, neked is üdv!

KépKép
barimami

Sziasztok!
itt vagyunk ám mi is....
kissé depisen :cry: nagyon sok minden jött össze a héten(nincs jó kedvem)

Tünde
szépek vagytok

Zsófi
gratulálunk,és óvatosan snowboardozni :lol:

Gabi
írd majd meg hogy mi kell még a listából :lol:

Gyuzsó, BOrsa,
miúsjág?

Borsika.
jól vagy??

Veronikusz?
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Apa ma hajnalban bement a munkahelyére fél napra, egyedül keltünk, reggeliztünk, én még zuhanyozni, és felmosni is tudtam. hihetetlen. És még csak délelőtt van :)

Szopitémához én inkább nem szólok...

Zsófi
meg tudom érteni az alvásigélnyedet, én is így voltam. De mostanra elmúlt.

Na megyek, játszom kicsit Benével is :)

Veronikusz, mi a helyzet???

mtunde

Sziasztok!

Emano: Egy cipőben járunk,nekünk is minden összejött,de csak a rosszból :cry:

Viktor éjszaka nem alszik és én is olyan fáradt vagyok,pedig lenne dolgom ezer is. :x :x :x :x
Steffi?
Gabbó?
És a többiek?
Na megyek a dolgomra,puszi

valentina

Sziasztok!
Györgyi, hihetetlen jó hallani rólatok. Nagyon hiányoztok, szeretnélek már látni titeket. Úgy tűnik, kezd Benőke is kinyílni, talán nyitottabb új dolgok irányába, szóval kíváncsi vagyok, mit szólna Jázminhoz. :roll: Bocsánatot kérek nemcsak tőled, de mindenkitől, aki esetleg úgy érezte, hogy elfordulunk tőle... :? Hektikus időszakot kezdünk lezárni, és ilyenkor (mármint a hektikus időszakokban) nekem is jobban esik kicsit bezárkózni.

Akartam már többször említeni, milyen ironikus az élet. Nemrég még napi két órákat sétáltam annak érdekében, hogy Benci alszikoljon 40-50 percet. Rettegtem is a költözéstől. Erre mit tesz? Hozzászokott, most már napi kétszer saját ágyában alszik, szó sem lehet ilyenkor sétáról... Ha belegondolok, mennyit trükköztünk idővel, autóval, na mindegy. Bár még irtó messze vagyunk attól, hogy fogja a takaróját, és önmaga sétál az ágyba... :lol:

Veronikusz, nagyon sokat gondolok rátok, drukkolok, hogy jobbra forduljanak a dolgok. Te egy igazi túlélőhősmami vagy. Nagyon jól teszed, hogy egy emberre hallgatsz. Nálam kisebb-nagyobb súrlódások után mégiscsak a védőnéni vált ezzé az emberré, úgyhogy kissé elérzékenyülve búcsúztunk tőle, tényleg. :shock:

Zsófi, nagy öröm a kismaszatnak! :wink: Lelkesítően hat rám.

Barbival nagyon egyet szeretnék érteni. Bár jobb lenne Tündével, és semmit sem szólni. Szóval, Borsika kedves, ügyes vagy, hogy ekkora érdeklődést mutatsz a szopitéma iránt, ugyanis azt veszem észre a környezetemen, hogy a kismamák érdeklődése megreked valahol a lepényi szakasznál... De hidd el, hogy igazi jó anyuka lesz belőled, piciny porontyotoknak a legjobb, akárhogy is alakulnak a dolgok. Nem tudsz mindenre felkészülni. Nekem sokat segített a későbbiekben is ez a hozzáállás. A maga módján mindenki a szopit pártolja, az tény, de soha nem felejtem el, hogy sírva küzdöttünk (4 nővérrel közös erővel, soha nem flejetem el őket) a tej megindulásáért, ezért sem jöttem haza "időben" a kórházból... Majd folytatódott a küzdelem otthon. 4 hónaposan már hozzátápit kezdtünk Benőkénél, mindvégig nagoyn jó súlyban volt (túlságosan is). Mai napig szopizik. Be sem merem vallani, hogy mindkettőnk élete könnyebb lenne, ha már nem...

Na, sok sok voltam, lelövöm magam.
vbea

Kicsit keszekuszák a gondolataim. Szóval nemcsak szopikérdésben, de minden másban is segített az a hozzáállás, hogy "nem tudok mindent befolyásolni". Sokat segített Györgyi és Tünde is, akitől megtanultam, hogy úgy jó, ahogy van, mindenre nem lehet felkészülni. Főleg a gyermekágyas iőszak hangulatára értem. Szóval nem azt akartam mondani, hogy terhes a szoptatás, persze hogy SEMMI NEM AZ, ami Benőkének jó. Na mindegy, aki akarja, az úgyis érti. :wink:
vbea

Sziasztok!
itt vagyunk ám mi is....
kissé depisen :cry: nagyon sok minden jött össze a héten(nincs jó kedvem)

Tünde
szépek vagytok

Zsófi
gratulálunk,és óvatosan snowboardozni :lol:

Gabi
írd majd meg hogy mi kell még a listából :lol:

Gyuzsó, BOrsa,
miúsjág?

Borsika.
jól vagy??

Veronikusz?
szép napot

emano/Andi
KépKép
emano

Zsófi
Gratula!!!!!!!!!!!!!!!

Eni

:D Semmi harag. Miért is? Amint vége a járványnak, taknyoknak talizunk!!!! Jó?????

Kép
gyorgyi33

Györgyi, szupi!!! :wink: Most már van elég helyünk, nem kell a mosógépen ücsörögnie a hozzánk látogatóknak. :lol:
vbea

Mi van a babanettel?????Mérküldte el az üzenetem 2x 1 óra különbséggel :shock: ?

Györgyi
de jó hogy jöttél,jól vagytok?

emano/Andi
KépKép
emano

Kedves mindenki!

Érdi anyuka vagyok, és szeretném eladni a kislányom hordozóját ( Pierre Cardin) , amit 4X használtunk.

Ár: 10000,-Ft

tel: 30/3100056
Kép
g.erika

sziasztok

én se tudom mi van a babanettel alig engedett föl...
Kép

Eni! értem mit akarsz mondani ... :D tényleg minden úgy jó ahogy van.(bnőm anyukája mondta nekem ezt, aug-ban amikor meghalt Fruzsim :cry: én akkor nem értettem,sőt haragudtam rá emiatt,-de igaza lett,mert okkal történt ami történt.)

Kriszta????hova tüntél ??? Kép sok a munka megint???
Vendég

Gabi, olyan jó ezt így, tőled hallani. Csak felnézek rád emiatt. :wink:
vbea

Röviden és tömören, én sem mindig arra és úgy készültem, ahogy alakult. Sokat elgondolkozom azon, hogy ma is hozzátáplálnám-e négy hónaposan. Arra jutok, hogy igen. Nem a táblázatokat bújtuk a védőnénivel, mert Benci mindig jó súlyban volt. Ugyanakkor vészesen apadni kezdett a tejem, gyerekem ÉHES volt, én csak biztonságra törekedtem. Ezzel nem ártottam. Az, hogy mai napig szopizik (tud), az áldás, és egyben a történtek után a sors fintora.

Na, úgy tűnik, hogy most tisztultak le a gondolataim. Bocsánat, ha valakit ezzel az eszmefuttatással fárasztottam. :oops:

Orsi, eszembe jutottál te és a kérdésed, hogy pihenek-e. Én hülye, nem. :shock: Bene másfél órát aludt délelőtt, én meg lélekszakadva fogtam bele mindenbe, amit tudtam, főleg vasaltam. Ilyen vagyok, ezen nem tudok változtatni. Talán fontosabb lenne, és több értelme lenne, ha pihennék, de nincsenek itt segítő manók, akik megcsinálják helyettem. :lol:
vbea

Sziasztok!

Csak egy mondat, ha megengeditek:

Szoptatás témában én is Tündéhez csatlakozom, és nem szólok, mert szerintem sokan virtuálisan fejbe vágnátok(meg talán emlékeztek,írtam már, hogy nekem sem sikerült túl sokáig,hiába akartam nagyon-nagyon) de szeretném Gabi és Eni hozzászólását megköszönni(köszi, köszi!), helyre tettétek a lelkemet. :)

Kép
Kép
paklincs

meg Barbinak is :wink:

Kép
Kép
paklincs

Na hamár a szopi témánál tartunk
a depim egyik oka ez,hogy Bali már 1 hete nem akar szopizni!!Tudom hülyeség,de kicsit rosszul esik!!!
Tudom már "elég" nagy és örüljek,hogy eddig szopizott.......

emano/Andi
KépKép
emano

Andi, csak a dokinéninket (most már ex) idézném: "na valószínűleg anya fogja elsiratni a szopit, nem Benőke". Igaza van/volt. Én is bőgni fogok, de olykor sok mindenben ők döntenek. TE MINDENT megtettél, senki nem vár tőled többet. :wink:
vbea

Emese :D
vbea

dehogy hülyeség Andi! Jankónál sírtam, Flórkánál már csak szomorkodni volt idő, amikor abbamaradt. Ha számít egy kicsit, tökre megértelek. A többi dolog (már ami miatt szomorú vagy), publikus? Akkor monggyad...

Kép
Kép
paklincs

Ja, és ugye 14-15 év múlva (nameg a LAGZIKON! :lol: ) ugye senkit nem az alapján fogunk megítélni, hogy meddig szopizott, ugyeugye. :lol:

Ilyen esetekben szoktam azt mondani, hogy én koraszülött voltam, oxigénhiányos, meg minden, ami kell, másfél évesen álltam fel... na oszt mégis itt vagyok (kicsike defektekkel :lol: :lol: :lol: ).

Ma igazán sok voltam. :shock:
vbea

Sziasztok!

Azt hiszem a szoptatás téma mindíg nagyon érzékeny pontokat érint és Emese mondata lehetne a legjobb végszó, de muszály nekem is elmondani, amit érzek ezzel kapcsolatban.
Kb. 1 hónaposak lehettünk, amikor pár ismerős, barátnőmmel összejöttünk egy olyan baba-mama találkozóra. Persze 10 perc sem telt bele és máris a szopizásról beszéltünk, hogy kell és milyen csodás. Már egy ideje ez volt a téma, amikor észrevettem, hogy két barátnőm is visszahúzodott és majdhogynem könnyes a szemük. Nem értettem miért, csak csendben figyeltem Őket és akkor beugrott, hogy te jó ég milyen otrombán viselkedünk, hiszen Nekik nem adatik meg (önhibájukon kívű) ez az érzés, mi pedig kicsit úgybeszélünk róla,mintha az lenne...ezzel pedig csak bűntudatot ébresztünk Bennük és mindazokban, akiknek valamiért egyáltalán nem vagy csak rövid ideig sikerült magáévá tenni ezt az intim dolgot a gyerekével. Mert szerintem ez az! Egy intim és szép együttlét és annak is kellene megtartani. Mondjuk el miért jó és miért kell, de ennyi, ne lihegjük túl mint annyi minden mást manapság!
Szoptatáspárti vagyok, de nekem is adódtak nehézségeim ráadásul nem is az elején. Mi 3,5 hónaposan kezdük el a gyümölcsöt négy hónaposan pedig pici főzeléket, mert egyre fogyott a tejcsim, pedig Áron éjszaka 6x is szopizott. Ma már délben szilárdat eszik és tényleg kevesebbet is fogyaszt, az elmúlt napokban de nem szopiból!!! Naponta 4x kell fejnem (még éjszakai is felkelek ezért), hogy este tejcsit kaphasson, pedig gyűlölök fejni (biztosan bolondnak tartatok, de megalázónak tartom), de most már belenyugodtam abba, hogy addig szoptatok, amíg tudok és ha nem akkor minden szopi helyett leülünk és 10 percig összebújva énekelek Neki és ez az idő intim lesz csodaszép és csak a MIÉNK!!!

Hanna

Kép
hanna09

hát a többi dolog......
-Ugye Bálint beteg volt ő már meggyógyult,közbe beteg lett Balázs!Hát ő még mindig nincs jól!Kedden éccaka annyira köhögött (csak még nem tudott mit felköhögni),hogy nem mertem elaludni,mert azthittem megfullad :cry: reggel felhívtam anyukámat miközbe a gyerek a kezembe köhögött-fulldoklott, hogy mit csináljak!!!???őúgy megilyed a köhögés hallatán,hogy 1 óra múlva itt volt nálunk. Elkezdtem itatni és jobban lett!!!Délután felhívtam az orvost, úgy beszélt velem a telefonba, hogy inkább nem írom le....ja az volt az utolsó mondata, hogy amúgy sincs mára időpont!Felvittem este 1,5 órát vártunk,mert nem volt időpontunk, akkor azt mondta, hogy úgy néz ki, hogy tüdőgyuszi annyira hurutos volt a tüdeje!Ja és tiszta pötty volt a hasa!!Arra kaptunk fenistil cseppetMÁsnap irány Heim Pál röntgen!!Nem tüdőgyuszi "csak"hörghurut!Vissza a lelettel az orvoshoz,aki annyit mondott, hogy akkor szombatig a köptető!!!
Na itt durrant el az agyam és kerestem másik gyerekorvost!Aki mellesleg az én régi gyerekorvosom!Jövöhéten hívom fel!!!
Amúgy még mindig csak borzalmas hangon köhög és szenved és szörcsög,még mindig nem tud semmit felköhögni!!!
- a munkahelyem megszivtott adóbevallásügyileg,mert nem hajlandóak megcsinálni csináljam meg én!!!!
-mikor mentünk a kórházba röntgenre elestem a járdán :lol: :oops: :cry: térdre,majdnem eltört a térdem, azóta is alig tudok menni :oops: :cry: :lol:
hát így röviden ennyi...
bocs kicsit sok voltam

emano/Andi
KépKép
emano

ja és alig alszok lassan már 1 hete(na de nem akaromsajnáltatnimagam)

emano/Andi
KépKép
emano

Andi
pedig nagyon sajnállak!!!
Gyógypuszik Balázsnak!
Hátha az új dokinéni tud segíteni...

Kép
hanna09

Na, Hanna, ezért a hozzászólásért egyszer még kivasalok Neked... :D

Andi,
Nálunk még egyikőjük sem köhögött ilyen drasztikusan, úgyhogy ahhoz nem tudok okosat mondani. Ha nálunk köhögés van, akkor én hársfa teát nyomok Jankónak, de az abban segít "csak", hogy felszakadjon a cucc.
Én egy tök nagy cégnél dolgozom, de nekünk már tavaly sem csinálták meg az adóbevallást. Sőt, az én emberem BM-s, és neki sem. Nem tudom, miért passzol(hat)ja le minden munkahely...
Hát ez az utolsó mondatom elég hülyén hangzik( :shock: :oops: ), de bevállalom, most Neked is jár, nemcsak Balunak:
küldök a térdedre egy gyógypuszit(én szóltam előre...)
:D

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Emano: Ez a gyerekorvos... pont olyan....szóval olyan mint a miénk :oops: Nagyon fáj a térded? :?:
Küldünk neked gyógypuszikat meg a maradék+++++++
Teszek fel pár képet Viktorról csak neked, hogy jobb legyen a hangulatod./ Persze a többieknek is, hogy felviduljanak/ :lol:

Nekem csak egyszerüen rossz hetem van. Az éjszakáim rémesek, De nem folytattom :oops:
Kép Kép
Kép
V

valentina

Andi, most jut eszembe, hogy ha holnap is köhög, utána mi lesz? Jó fej, hogy hétvégét mond... Mi lenne, ha elvinnétek Balázst a hétvégén valamelyik ügyeletes gyerekkórházba, ha nem használ a köptető. Olyan messze van még a hétfő, szegényt nagyon sajnálom. Hátha tudnak valami értelmesebbet is mondani...
Vagy csak egyszerűen az ügyeletre... több szem többet lát elven. Főleg, ha ilyen lekezelő a saját dokitok.

Még a térded is... hihetetlen, a baj nem jár egyedül. Még jó, hogy nem volt a kezedben Balázs. Nézd ezt az oldalát, ha egyáltalán lehet ezt így felfogni ebben a helyzetben...

Küldünk sok gyógypuszit, de még több ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++-t!!

Renáta, a szopi témához csak annyit kérdeznék, hogy biztos, hogy jó az, ha 1.5 évesen 200g szilárd ételt eszik egész nap? Nem tudom, de azt olvasom mindenhol, hogy pl. a fogzás megkezdődése az egyik jele annak, ha érett a baba a szilárd tápálék feldolgozásához.
Azzal egyetértek, hogy sokan egyszerűbbnek és átpasszolhatónak tartják az etetést, s hamar elkezdik a szilárd ételt. Ma is a dokinéninél fültanúja voltam annak, ahogy beszélgettek az anyukák, hogy Te miért nem adsz neki 4 hós bébiételeket, nem számít az a két hét, hogy még csak 3.5 hós a babád...
Többek között én is ilyen voltam... :shock: Első gyermekemet 7 hónapig szoptattam, de hajtott már a kíváncsiság, és a vágy, hogy szilárdat egyen. Nem emlékszem a pontos folyamatra, de sztem Ákost tudtam volna tovább szopiztatni, de talán nem volt már kedvem. Mára már benőtt a fejem lágya, és Ádám 6 hónapos koráig kizárólag anyatejet kapott, még a nagy kánikuládban is többször tettem cicire, de nem teáztattam. Ma is 4-5x szopizunk.
S még nem is szóltam az orvosok és a védőnők hozzáállásáról.
Sajnos igazuk van a többieknek, hogy nem mindenki a tankönyvek alapján tud szoptatni. Úgy ahogy nincs két egyforma baba, miért lenne két egyforma mama? Sztem ezeknek az anyukáknak a kitartását, a próbálkozását, a KÖNNYEIT még jobban tiszteletben kell nekünk tartani, hisz mi szerencsére nem tudjuk, hogy ők lelkileg min mennek keresztül. Én mindenesetre leemelem a kalapom a küzdő anyukák előtt!
Uff, befejeztem... :lol:

Ja, Hanna a 10 perces összebújos dolog nekem nagyon tetszett!

hali

Kép
Kép
Kép
v30

Paklincs, én nem szóltam jól, hozzánk nem jössz vasalni? :lol: De ha gondolod még házhoz is viszem a cuccot! :lol:

Kép
Kép
Kép
v30

Emese
Mennyiségi korlátozás nem volt, :D Tanuim vannak!!! :wink:
De időpontot Te választhatsz :wink:

Valentina
De Viktor kárpótol! :D :D :D

Hanna

Kép
hanna09

Vali
képeket már rég láttunk Tőletek!
Nagyon igazad van, Tiszteletet érdemelnek az anyukák!!!

Kép
hanna09

De Vali, nagy voltál...szóvatl bírjátok ki tavaszig (én balga lélek, minek jár mindig a szám), ha Jankóanyukáék ideköltöznek, egyeztetünk időpontot. De először az én halmomat tüntetném el, ha nem gond... :roll: Aztán Brigit befűzöm, ha ennyire kapós a dolog, elkezdünk vállakozni...órabérért persze...

Veronikusz? Isztok már?
Ancsa?Ennyi vendégetek nem lehet...

Nekiállok palacsintát sütni...pudlingosat. :twisted: Sziasztok!

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!
Hát lányok ilyen komoly eszmefuttatásokra nem számtottam ma tök jó hogy feljött ez a téma. Hihetetlenül tanulságos. Pont ez ami engem mostanában foglalkoztat hiszen Emmus úgy rákapott a "kanalas" kajára (értsd: mindenre amit mi eszünk) hogy napközben már nem akar annyiszor szopizni. Olyan mintha már nem kötné le annyira, ezt most lehet hogy félreértitek de csak azt akartam mondani hogy olyan érdekes minden ami körül veszi hogy nem marad meg sokat egyhelyben. Persze reggel este és éjjel még nagyon is igényli. Én teljesen lelki beteg voltam emiatt elkezdtem a szilárd kaja előtt tejcivel kínálni de ez sem jött be. Így beletörődtem hogy neki már csak napi 5 szopira van szüksége az éjszakát is beleértve. Szerintem (most már így érzem ezért is köszönöm a véleményeket) még mindig jobb hogy ő akar elválni (elnézést azoktól akik nem önszántukból nem szoptatnak már) mintha én nem tudnék már adni neki. Minden este sírok egy kicsit de ez a dolgok rendje.
Hanna, Eni a ti hozzászólásaitok különösen a szívemhez szóltak!

Andi!
Remélem hamar rendeződnek a dolgaitok, ha bármiben tudok segíteni szólj, de komolyan. Éreztem hogy valami baj van nálatok, örülök hogy leírtad!

Vali!
Mi volt ma a doki néninél?

Emese!
Ti hogy vagytok? Mennyiért vállalnád a mi ruháinkat? ;)

Györgyi!
jó hogy néha benézel, képek Jázminról?

Mi sajna újra a régi nemalvós kerékvágásban.. na de egyszer fenn egyszer lenn

Zsófi!
Micsoda szemek! Szerintem tiszta Mamája, már most látszik!

Barbi!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat szupik a képek irigykedünk ám! :D És hát a Micu Lara pároshoz Emmusnak is lesz pár szava :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!
tovább javult a helyzet. Megtette hatását a sok vizes-híg tápszer. Reggel + délben már valakit agyon lehetett volna vágni a nehéz pisis pelusokkal. :lol: Sajnos úgy külön nem iszik. :oops: Ma viszont nem hányt senki. :D
Én olyan fáradt vagyok, hogy ha valaki azt mondja hogy fussak, különben agyonüt, én akkor se mozdulnék. :lol: Szofi a tápanyagszagény vizes tápszertől folyton felkelt éjjel és DU sem akart aludni. Bízom a ma éjszakában! :D

Eni!
örömmel látom, hogy aktivizáltad magad :D és örülök, hogy ilyen ügyesen alszik már Beni. :wink:
Túlélőhősmami! Azért ez túlzás :D csak teszem a dolgom mint itt MINDENKI más is. :D

Zsófi!
Tüdnéri a Kis Maszat! :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz
örülök nektek!

Orsi

borsa

Sziasztok,

Lányok,
Veletek lépést tartani.... Hát hogy is mondjam nehézkes! :lol: Az összes képet végig néztem és mást nem is tudok mondani, hogy gyönyörűek!!!!

Gabi,
Encinek Nagyon Sok Boldogságot, Jó Egészséget Kívánunk!!!!!!!!
Látom, azért a dob felszerelés nem maradhatott el! :shock: Nagyon nagy lányod van és tünemény!!!! Tesó miatt ne izgulj, gyorsan összefog jönni!

Tünde,
Blogot megnéztem, fantasztikus kis csaj Villő!!!! A bátya pedig imádnivaló!

Zsófi,
Mégegyszer gratula pocaklakóhoz!!!! Nagyon jó a kép! Jó síelést!

Emano,
Mi az hogy "nincs időpont mára???" Hát én bizti elküldtem volna a melegebb éghajlatra.... Én is a helyedben megnézetném mással, mert hosszú a hétvége! Nekünk pl. ősszel olyan erős köptetőt írt fel a doki, hogy éjszaka majdnem megfulladt Réka és már ott tartottunk hogy irány a kórház. Aztán nem is adtam neki többet abból és másnap visszavittem, hogy akkor most írjon fel neki valami mást. Vigyázz Magadra...

Ne hari többiektől de megint mennem kell.... ááááááááááááá

Mindenkinek csók!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Veronikusz,
Örülök, hogy jobban vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Vali!
Amit ma a rendelőben hallottál az nagyon durva! Az aláírom amit Eni ír hogy kevés tejcinél elkezdte a hozzátápit, nade csak azér hogy lepattinthassák magukról.... akkor minek szülnek na mindegy ez az én véleményem.

Orsi

borsa

Óh Hanna, óh Andi, óh Vali, óh Orsi! :cry: :D Ez a dolgunk. Néha összeroskadunk, sírunk, mit sírunk, jól kibőgjük magunkat, majd FELÁLLUNK ÉS TESSZÜK TOVÁBB A DOLGUNKAT. A gyengeséggel semmi baj, ettől vagyunk nők, és ettől vagyunk ANYÁK. Nekem sokat segített, hogy ezt most már normálisnak látom. Jó volt ez a nap.

Andi, neked nagyon sok drukk. Talán most még nem így látod, de javulni fog a helyzet, és azt hiszem, ebben az egészben a nemalvás a legrosszabb. Nagyon együttérzek veletek. Jól tetted, hogy másik gyerekdoki. :wink:
vbea

Hát nem gondoltam, hogy ilyen "lavinát" indítok el ezzel a témával :oops: bár tudom, hogy ez egy érzékeny téma..
(titkon azonban örülök, amiért ennyien hozzászóltatok, lehet, ha csak feldobom a kérdést, nem is reagál senki..)
Szóval remélem senki nem bántódott meg, azt hiszem a lényeg tényleg az, hogy mindenki másképp csinálja, úgy, ahogy tudja és ahogy neki jó.
(Egész nap csak olvastam, nem is mertem hozzászólni. :shock: Nem is fogok - mert nem tudok-, inkább csak megpróbálok mindent megjegyezni... illetve mindenből azt, ami szerintem nekem jó... :wink: )
Vendég

Jajjj lányok olyan jó,hogy vagyok Nekem!!!
Imádom ezt a "cyber csapatot,családot"
:)
és egy pár kép
Kép Kép

ja ahol tud Balázs feláll :shock: akkor ugye végem van :lol: ...

emano/Andi
KépKép
emano

Eni
:D :wink:

Emese
Diétáztok vagy erőt gyűjtesz a bevállalt munkához? :D
Na jó, ha akarod a vasalást felcserélheted sütésre is nálunk. :wink:
De akkor 100 palacsintáig meg sem állunk!!! :D

Veronikusz
Végre, Végre! Reméljük le is tudjátok ezzel az ez évi betegeskedéseket!
Te a fáradságon kívül jól vagy? Pihizz a hétvégén! :D

Borsa
Ez a dolgok rendje, Emmus nagyon is jól tudja mire van szüksége és az a lényeg, hogy azért még szopizik. Reméljük még sokáig! :D
Álommanókat küldjük!

Zsu
Ennyi foggal akkor most már jöhet a Csülök Pékné módra?!! :lol:

Ancsa
Két vendég között, suttyomba csak egy pár sort.....? :roll:

Borsika
Ez a legfontosabb, ahogy Neked és a Babádnak a legjobb! :D

Csak azért van ennyi időm, mert Apa elment pótszülinapi bulira Áron pedig már alszik. Bár Nagyik ajánlkoztak bébicsősznek, de még nem érzem, hogy itt az idő, majd pár hónap múlva.
Szerdán voltunk Ringatón, tervezzük, hogy megyünk máskor is, mert tetszett mindkettőnknek, legalább ismerkedünk egy kicsit a többi gyerkőccel.
Most megyek eldőlök a heverőn Évát olvasgatva, miközben Emese palacsintáira gondolok... :D

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Andi
Balázsnak mielőbbi gyógyulást kívánok. Számomra nem ismerten a problémád, szorítok nagyon. Marci is mindig hörghurutos lett, ha megfázott. Nehezen múlik, de kitartás. Hamarosan jobb lesz.
Próbálj meg időt lopni magadnak egy kis pihenésre. :oops:

Veronikusz
Örömmel olvasom, hogy a gyógyulás útjára léptetek. Gyógypuszi a lányoknak és neked is.

A mai szopi témához nem szólok hozzá, csak annyit, hogy nekem sokáig ment, de ezt mindenkinél rengeteg tényező befolyásolja.

Partira jelentkeznénk. Esetleg vasalással egybekötve.

Szép estét mindenkinek!

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Most látom, eltűntek a vonalzóim.
Vajon miért? :roll:

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Lányok!
ill rosszalvó babák!
A nőklapjacafén van egy cikk a rosszalvó gyerekekeről. ha valakit érdekel.

Orsi

borsa

SZiasztok!!

húúúúúú, igen látom mindenki hozzászólt a témához ki így, ki úgy.De ez így van jól. ezért van ez a fórum, hogy kidumáljunk mindent!!!és persze nem baj ha eltérőek a vélemények,unalmas lenne a világ ha minden egyforma lenne.

Emano! most akkor pihenj, illetve gyógyuljatok, ne a cd-immel foglalkozz,majd visszatérünk rá, ha már kilábaltatok a "bajból".
és tényleg irány másik orvos! ilyen paraszt hogy lehet vki? az én gyerekdokim olyan aranyos, hogy este otthon,bármikor hívhatom..kijön házhoz is,minden zokszó nélkül.
próbálná azt mondani,hogy nincs rendelés vagy nem fogad vagy ilyesmi. Kép

Veronikusz! örülök,hogy jobban vagytok!!!hajráSZofika!!!!
ANya te is pihenj-amikor tudsz.... :D
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?