Irigykedem ám azokra, akiknél le lehet deffiniálni az alvást!
Nálunk ez annyira változó!
1. Van, hogy kaja után büfi, ájulás, aztán kiságy és ott szunyál, fel sem ébred. Ez a legritkább, sajnos
2. kaja, büfi, kiságy (ezt mindig kipróbáljuk:), ahol nézelődik és elalszik
3. a 2-es pont vegyítve azzal, h nézelődés után kéri a cumi és elalszik
4. nem marad meg a kiságyban, kiköpdösi a cumit, majd sír, ezért kivesszük és ringatjuk, aztán egyszer csak elaszik, ezután kiságy és ott vagy felébred vagy nem
Persze ez attól is függ, h milyen napszak van, mert napközben, ha látom, hogy éber, jókedvű,akkor énekelünk, 'beszélgetünk' kaja után és utána van csak alvás kb. 1 óra múlva, amikor már ő beájul.
Evés: nálunk is sűrűn beájul a cicin, ezért többszöri büfiztetés és ébresztgetés beiktatása szükséges. Kb. 2-3 alkalommal kell visszatenni a cicire, a végén, amikor már nem éhes, akkor csak párat szippant majd már csak cumizgat és elalszik. Ez kb. 35-40 perc leforgása

Ja és ha utána felébred, akkor ő is tátog, de olyankor már nem teszem vissza, mert az már szerintem is csak ösztönös.
Lego: mi ez a könnycsatorna átfúvás???
Konkri: tényleg tejet kell a szemébe cseppenteni?? Sosem hallottam

Ja, egyébként anyum is mondta, hogy ők adtak un. feles tejet,tehéntejet hígítva nekem, amikor már anyának nem volt teje, mégsem lettem tejallergiás. Kicsit rosszkedvűnek tűntél ma, vagy csak én gondolom?? Egyébként az anyaság tényleg nagyon fájdalmas tud lenni időnként, de máskor meg gyönyörűűű!
köztünk alvás: én direkt nem teszem közénk, félek, h rákap, mert nagyon hamar kitapasztalja, h mi a jó! Úgy vagyunk, mint Blongyiék, velünk van egy szobában az ágya, és 1 éves kora körül tervezem, hogy külön szobába kerül, de addigra azt meg is kell csinálni.
Házimunka: én mostanában napokig tologatok dolgokat

Ma akartam vasalni, nem jött össze... Tegnap főztem, de elég sokáig tartott összerakni egy fránya brassóit

A takarítás sem mindig megy, Marci határoz meg mindent. Ez van csajok, lejjebb kell adni és kész, mostmár nem a házimunka a legfontosabb!!!