sziasztok!
Jelentem tegnap voltunk méreckedni 7880gr-ok vagyunk. Oltást halasztunk,mert hőemelkedésünk volt 37,2 majd jövő7en.
Dotildi: még jó,hogy nem lett bajod!kirázott a hideg.az meg az én szerencsém,hogy korán lefeküdtem és nem olvastam el.tegnap előtt és tegnap egész nap mi is egyefül voltunk a picicvel.eléggé bevoltam sz@rva,mivel ide is próbáltak már bejönni.

körülöttünk nincsenek házak csak egyik oldalról a marcali felől jövő csatorna sétáló kikötő,a másik oldalt meg szinte semmi,egy lélek se.persze a hátsó ajtót üvegesre csináltatta meg a cég,mindig attól félek,hogy elmegyek előtte és majd ott ál valaki,a másik meg sima ajtó.októberben miután túlvoltunk egy etetésen 2 körül leraktam aludni Domit.lekapcsoltam a villanyt és lefeküdtem aludni.azt tudni kell,hogy ahol van a fejem azon a falon van a villanyóra meg a bejárati ajtó is.a villyanórába bedugtunk egy lámpát ami kint égett a falon időzitős,hogy legalább valami világítsa ki a bejárót,meg kapjanak észbe,hgy lakik ott valaki.na szóval lefeküdtem eltelt vagy fél óra mire hallom,nyílik a villyanyóra ajtó és húzznak ki valamit.

na ekkor már kész voltam,meg sem mertem mozdulni

a következő zaj,hogy próbálják nyitni az ajtót.a szerencsénk az volt,hogy bent volt az ajtóban a kulcs elfordítva,és ezt nem lehet leemelni csak nyitni.szabályosan lehetett hallani,ahogy dugják be a kulcsot vagy mit és próbálják a kilincset lenyomni.kinéztem az ablakon és tök sötét volt,átrohantam apához.de sz.tem valaki kint figylet,mert mire mentünk kifelé,addigra halható volt,hogy gyorsan visszadugják a lámpát és kész.nem engedtem ki apát,mondta mi lesz,ha őt leütik én meg itt leszek kettő kisgyerekkel és bejönnek.teljesen kivoltam.tudták,hogy itthon vagyunk megvárták míg villanyoltás stb. és próba,mennyi ideig figyelhettek minket? bele gondolni is rosz.
mostanában meg volt olyan,amire felébredtünk,hogy mintha valaki kopogott volna,na mit adj isten másnap a vámügyesek meg a rendőrök közösen kerestek valakit,utánna hallotuk,hogy fenyvesen egy bandát kaptak el ,akik betörtek már itt a környáken több helyre is.brrrr...kirázott a hideg is még jó,hogy apáék ma jönnek haza.
Huuu tényleg örülök,hogy nem olvastalak este csak ma,mert akkor még ennyit sem aludtam volna. Én is a hangokra már pattanok.
Jaj valami jót is írjunk,a fiam körbe körbe köröz az ágyában. Most ez az új módi.
Köszi a receptet megyek nézem is
Regcsiken.