A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Csak egy gyors bekukk és reagálás a parára:
tavaly december közepétől júni végéig (Várandósságom 1-6 hónapjában!) tökegyedül laktam (na jó, Mátéval :oops: ) egy különbejáratú, sötét kertre néző ajtajú tetőtéri garzonban. Kicsit se voltam ám beszarva!!!! :shock: Főleg télen. A házzal szemben a hajléktalan-kajálda, mellettünk a hajléktalan-kocsma... :shock:
Hát igen, akkor már Apa Pesten dolgozott, engem pedig még Pécsre kötött a munkám. :( Nem dutom, hogy bírtuk ki, de senkinek nem kívánom. Máté tartotta bennem a lelket.
Juba: örülök, hogy jobban vagytok.
Anikó: sok gyógypuszi Marcinak!
Jóéjt Mindekinek, hónap gyüvök.

Detti
KépKép
kiskolbi

Tudjátok ki tűnt még el? Cukika! Vele is mi lehet??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Dotildi! Fordulni nálunk is luxus. Bezzeg vigyorogva lemászni a padlóra, aztán sipítozni, hogy csúszik és nem tud haladni, AAAAZ menő! Néha meg is kérdezem tőle, hogy "Kisfiam, tudod Te hány hónapos vagy?"

Ja, a NAP HÍRE NÁLUNK:
APA MEGKACAGTATTA MÁTÉT!!!!! :D Először!!! Olvadozok!!!! :oops: :lol: Ooooolyan éééééédi hangja volt!!!!

Mosmá télleg jóccakát!!! :D

Detti
KépKép
kiskolbi

Anitja nem hintázik közben:-)

Heni
KépKép
heni81

Regi: cukika októberi topikos, de elvonultak ők is. Viszont ha megnézed van néhány kép a babájáról.

Próba elmaradt, viszont megyek alukálni. Hátha tudok aludni egy jóóót végre!!!

Kép
Kép
timi26

Dotildi!És azóta minden rendben van a veséddel??Mi volt a baj vele?Köszi a 7.-ei dukkot,szükségünk lesz rá!!
Milyen betörők????????

KépKép
juba

Kiskolbi! Jó, hogy írod (tiszta hülye vagyok).
Szeli is akkorát kacagott ma. :lol: :lol: :lol: :lol: Pár napja már volt egy-két hehehe elvétve. De most!!! Fürdés előtt, amikor vetkőztettem, néha belefúrtam a pocakjába az orromat, és odadörgöltem neki játékosan. Szerintem csikizhette. Annyira aranyos volt. Apa át is jött a másik szobából, nehogy lemaradjon!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Heni!Mi van a vonalzóddal??

KépKép
juba

Van nekünk is etetőszék de még nemtudjuk használni
csak ha már ülni tud nem dönthető,örököltük.
Ildike lesz a 3. aki használni fogja.

Dotildi!
Hát nem semmi mesélj róla.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

A videó még töltödik. Odafekszem Apa mellé, nehogy szó érje a ház elejét, hogy "MÁR MEGINT NETEZEL!"... :oops:

Holnap jövök! Jó éjt!!!
Kép

Kép

Kép
regcsiken14

Na mi van mááááá hol kolbászoltok???

KépKép
juba

Vagyoooook! Csak óvastam.

Kép
Kép
Kép
gremese

Mindenki megy aludni? én is án is, csak apa még nem jött, emma épphogyelaludt, nem merek még fürcsizni menni, mert tuti felébred ha beülök a kádba.. De ha nem megyek, tuti nem kel fel. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Unatkozok, ebben a hülye TV-ben nincs semmi értelmes. Apa még sehol! :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Olyan balf@sz vagyok,apa alszik én meg egyedül nem tok képet feltölteni :evil:

KépKép
juba

Kaqk! Hú... Én sem szeretek egyedül lenni. Pláne, mióta Zsófi van. Ilyenkor becsukok mindent. Mondjuk plusz védelem a két kutyu, de azért az az igazi, ha Apa itthon van.
Apának jobbulást! Ne menjen betegen dolgozni!!!

Bfagi! Heninek van igaza, olyan sokan vagyunk, hogy szinte már azt sem tudjuk, kit hiányolunk és kit nem hiányoltunk éppen.
Timike nagyon ügyes, és olyan szép pofikája van!

Nekünk örökölt masszív, kemény fehér IKEA-s van, ami állítólag nagyon jó. Egyelőre a pihiszékben folynak a kóstolgatások. Csak arra kell figyelni, hogy ne hintázzon.

Heni! Az esti menet a következő (nagyjából betartva): f8-kor ébred, készülés a fürdéshez, pici játszás, pucérkodás (nagyon élvezi! Ilyenkor próbáljátok meg forgatni őket, és ha hason vannak, támasszátok ki a kis talpaikat, és mászni fognak! Sokkal könnyebben megy minden pucéron!)
Fürcsi kb. h8-8-kor, majd szopi n9-felé, és f9-h9-ig legkésőbb már bele is alszik a szopiba.
És reggel 7 körül ébred. :)

Kiskolbi! Emlékszem, mikor írtad, hogy egyedül vagy, és milyen rossz! Tényleg nem lehetett túl jó időszak, de Máté mindig ott volt Veled.

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! A képek a számítógépen vannak elmentve, vagy a fényképezőben?

Kaqk! Tényleg ne menj még fürdeni, mert ahogy beleültél a kádba, Emmácska fel fog kelni! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese számítogépen vannak már lekicsinyítettem,elküldtem saját magamnak,csináltam neki új könyvtárat de nem tom áttmásolni :cry:

KépKép
juba

Átmásolni? Az ablak alatt - amibe írsz - van a "melléklet feltöltése" gomb. Arra rányomsz, majd azon belül a "browse" gombra, és a könyvtáradból kikeresed a képeket.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!

Ildike is nagyon szeret pelus nélkül lenni olyankor annyira
pörög úgy jár a lába mint aki el akar szaladni.
Na persze olyankor jobban a szájához tudja húzni a lábát is.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Köszi :oops: :roll: igyekszem gyakrabban jönni
Juba: tényleg, te hol laksz, milyen városban?

Képzeljétek, azt mondta a védőnőnk, hogy először adjam a babának a gyümölcsöt/ főzeléket és utána szoptassam. Én eddig pont fordítva csináltam, mert úgy olvastam/tudtam, hogy először szopi aztán a hozzátáplálás, ha nem elválasztani akarjuk. És akkor kell fordítva, ha a szoptatást akarom elhagyni. Viszont az igaz, amit mondott, hogy akkor bizti többet enne, mert a szopi után már nem nagyon akar enni, pedig amúgysem szopik túl sokat....gyakorlatilag alig akar hízni....nem tudom most mitévő is legyek, inkább etessem meg előszök, talén akkor jobban hízik, viszont akkor a szopi elmarad, vagy fordítva :roll: :roll:

Nekünk az etetőszék nagyon bevállt, nagyon szeret benn lenni, mikor először raktam bele, nekiállt hangosan kacagni, meg azóta is, mikot evés után még egy kicsit benn van, mindig nagyokat mosolyog, kacag :lol: :lol: én is a vaterán szereztem, kb fél áron, mint a brendonban vagy ugyanez

Kép
bfagi

Köszi Emese megpróbálom de ...

Bfági!Nem város csak egy kis falu Csetény nem tom mond-e neked valamit?!

KépKép
juba

Emese!Én a könyvtárba nem tudokm bemásolni a képet ha meglenne már feltudnám tölteni Kép

KépKép
juba

Juba! Ha nem megy, szólj!! Megódjuk Apa nélkül! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

A betörős sztori a következő:

6 éve történt egy júniusi éjszakán. Akkor még a szüleimmel laktam, családi házban. A hálószobák is a földszinten voltak, és a húgom kivételével otthon aludtunk mindannyian; a cicánk a lábamnál békésen szundikált.

Hajnali 4 óra körül arra ébredtem, hogy nyikorog a pincébe vezető ajtó, valaki mászkál az előszobában, megzörget egy papírzacskót...utána benyit az én szobámba és figyel, körbenéz :shock:
Vagy fél percig figyelt, és mire én felemeltem a fejem, már pont becsukta az ajtót. Azt hittem, Anyu nem tud aludni valami miatt, és körbenéz a házban, hogy minden rendben van-e.

Mivel a cicánk is felébredt a zajokra, és kitalálta, hogy engedjem ki a szobából, gondoltam, egy füst alatt megnézem, mi a helyzet. Elindultam az előszobán át a nappaliba.
A nappaliban azt láttam, hogy tőlem kb 2 méterre egy alak indul a szüleim szobája felé. Rosszul láttam (nem volt rajtam a kontaklencse)+nagyon kómás is voltam, sötét is volt. Megkérdeztem: "Anyu?"
Erre az a sötét alak felém fordul, és szembevilágít egy zseblámpával :shock: :shock: :shock: Hát, leesett, hogy Anyu nem szokott éjjel zseblámpával mászkálni a házban.
Egy hang sem jött ki a torkomon, teljesen leblokkoltam. Szerencsére nem álltam a betörő menekülési útjában, a teraszajtón kiszaladt. Megvártam, míg kimegy, majd gyorsan becsuktam a teraszajtót, vissza ne jöjjön :) Utána felkeltettem a szüleimet.

Szerencsére nem vitt el sok értéket, mert a pincében kezdte a kutakodást. A rendőrök szerint kb. 1,5 órát :!: töltött a házunkban, mire én felébredtem.

Igazából az viselt meg nagyon, hogy az egész család békésen aludt, és közben egy vadidegen ember mászkált közöttünk... bármi lehetett volna....

Kép
dotildi

Juba! Írtam privit!

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotildi! Te szent atya ég! :shock:
Na ennél a mondatodnál kivert a frász!
[quote]u írta:tána benyit az én szobámba és figyel, körbenéz

Úristen! :shock:
Most jól betojtam! Én ott haltam vona meg! Bár ki tudja élesben mi lett volna. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Most mondják, hogy Zséda kisfia Nimród. Milyen érdekes név...

Dettyk! Talán Te kérdezted korábban, igen, Rába Tímea megszült, és Timi26 infója szerint októberben. Ő baba nélkül, Toncsi a kislányával volt.

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba, írtam privit.

Kép
dotildi

Dotildi!

Hát ez nem semmi de legalább nem bántott senki inkább lelépet.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Én kezdtem :lol:

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Remélem, azért nem rontottam el a ma éjjeli álmotokat :roll:

Azóta előfordul, hogy éjjel felkelek valami zajra, és jól beijedek tőle, de most már szerencsére ott van mellettem Apa, hozzá tudok bújni :D
De volt már egy párszor, hogy felkeltettem, és megkértem, nézzem körbe.

Kép
dotildi

Hűha Dotildi, én tuti belehaltam volna a rémületbe... kemény vagy!!!vazzeee

Hát nálunk ugye elmarad a fürcsi előtti alvás, félvén az estitől, de soha többé nem hagyjuk ki azt a 20 perces szunyát, mert 7től-8ig úgy kialudta magát, hogy mostanra tudtam visszaaltatni :-( Ki is fáradtam mint egy ló, igy húzok is aludni, de legalább szopizott még, hátha tovább alszik éjszaka.

Heni
KépKép
heni81

Dotildi!Besz@rás!!!!Most jó beijedtem még jó,hogy apa itthol van mert nem aludnék az bizti! Képzeljétek mi meg a temető utcájába lakunk!!!!Először alig mertem itt aludni mikor apa éjszakásvolt téptem haza a szüleimhez!!!

Ildi!Válaszoltam!

KépKép
juba

Megyek én is aludni!
Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Dotilidi: végog sem mertem olvasni, már betojtam az előbb mikor említetted. De apa itthon van. no para.

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, a temető utcája is elég bizarr :roll:

Bocsi, tényleg nem akartam rátok hozni a frászt! Lehet, inkább reggel kellett volna megírnom.

Kép
dotildi

Jó éjszakát mindenkinek! Kép

KépKép
juba

SZiasztok !

Hát na most ezután a story után aludjon el az ember ?
Hát nem semmi.

Nálunk már fél 10-től alszik törpi.
Így van kicsit időm netezni, de mire oda érek, hogy írjak addigra mindent elfelejtek.

Teszek képet.
Ma készültek.
Kép először csak a lábát kóstolta meg
Kép aztán jött a feje

Kép első rémület a fejemen
Kép aztán jól megvizsgálta

Na lépek én is elteszem magam holnapra mert ismét jönnek a babás családjaim vendégségbe.
Holnap délután jönnek és csinálok valami fincsi kajcsit is.

Jó éjt mindenkinek.
20200310173350

Hello Lányok,

Dotildi, köszi az info-t. Vajon a nyers sütőtök levére gondolt a védőnőd??? :roll:
Betőrők: brrrrrrrrrrrrr, már nálunk is jártak 2x (no, nem itt :lol: ) Pokoli sz.r érzés, hogy áttúrják az ember személyes holmiját :twisted:

Bfagi, nagyon édi Timi. És, h milyen jó dolga van!!! :lol: Úgy látom nem unatkozik, van játéka bőven.

Regi, de ficánkol ezerrel. Látod, erre nem is gondoltam :oops: Annyira szeretem ölben etetni! Meg tápinál nem mocorog annyit. Annak tudtam be, h izgatott az új ízek miatt és azért ilyen kis aktív. Lehet, h kipróbálom holnap az etetőszéket. Ha már megvan, használjuk erre is :lol: :lol: :lol:

Gremese, majd légyszi írd meg a tapasztalataidat (ha már lesz) az ikeás etetőszékről. Ez a 3000-es fehér, ugye? Kinéztem, h majd a nagyszülőkhöz ilyet kell beszerezni. Csak azt nem tudom, h jó-e.

silka
silka

Era
Nemáá azért Sz.fehérvár annyira nem vidék :)
Te frizud is szuper!

Köszi a baba dicsiket :)

Móni
Tömd a sütivel apát is. Hát kismanó nem lázas, csak taknyos. Tegnap és ma hajnalban, meg ma este is ki kellett szívni az orrát. És nagyon rosszul alszik, én is alig
kicsit pafff vagyok.
De nincs olyan rosszul, csak kicsit nyüszi

Dettyk
Wow jó lett a frizu, gondolom most furcsa :)

Heni
Türelem. Már megszokta, h így alszik, nem lesz könnyű átszoktatnod, de szerintem sikerülni fog. Próbáld úgy, h amikor nagyon sír kiveszed megnyugtatod. Ha megnyugodott vissza.
És mellette maradsz simogatod a hátát, kedvesen beszélsz hozzá.
Szerintem egy idő után sikerülni fog.

Juba
Na szuper hír! Minden rendben lesz!

Timi
Nagyon jó a szám
Jajj de jó hír ez!!!!!!! Mi jógázunk!!!!!

Kaqk
Nem én voltam a gyümis...

Aniko
+++++++++++++++++++Marcinak. Jó hír, h már jobban vagytok!

Hörcsög
Mi beadatjuk, de csak 1 éves kora után.

Kiskolbi
Nem mondod, h kúszik????? :lol: az igen

Becka
Miért ne tudnátok járni, ha már mászik. Ahova én járok ott mászós babák is vannak és semmi gond. Köztünk kolbászolnak :)

Bfagi
Szerintem még körözést is adtunk ki rád pár oldallal korábban :)

Dotildi
Brrrr. Még szerencse, h nem lett bajotok.

Ma elkezdtünk aktívabban forgolódni. Ma többször sikerült hasról hátra és hátról hasra is :lol:
Még jövök képekkel

KépKép
KépKép
fleur

Ilyen volt
Kép

Ilyen lett
Kép

És
Apa amikor kicsi volt
Kép

Amúgy szokott pont ilyen elmélázó fejet vágni majd igyekszem elkapni

KépKép
KépKép
fleur

További képek mert már régen tettem:

Fészkes fenevad Kép

Ott jön a fogam
Kép

Jó a kedvem
Kép

Mini tali további képek
Gréta cica
Kép

Lilla és Gréta
Kép

Én is megtanulom, h kell a cumit berakni a számba
Kép

Best friends
Kép

KépKép
KépKép
fleur

És külön köszönet Heninek a tegnapi vacsoráért :lol:

Kép

Kép

KépKép
KépKép
fleur

na jó van írogattam itt össze vissza hátha abból a 3 ból 4 lesz :lol:
Már kifolyik a szemem aludjatok jól ti is én is megyek.

Azééé most már jó lenne egy éjszakát átaludni.
Jajj reggel 7ig mit nem adnék érte.

KépKép
KépKép
fleur

vegre ujra itt, el sem hiszem, azt hittem sohasem lesz mar ilyen, h ide irok!!!! :oops:
annyira edesek a babak, es nagy otlet az ilyen volt-lesz

annyi munkam van h hihetetlen es persze nem liniketol veszem el ra az idot,. igy ejszaka dolgozom meg a delelotti jatszasok alatt es a nappali alvasok alatt - igy meg annyi idom sem volt, h elolvassalak benneteket! most nagyjabol sikerult vegre!

helyzetjelentes: linike kicsit kohog - most mar en is, jah meg tominak lehet vesekove lesz/van :shock:

dobok par kepet, es meg jon egy nagy menet munka - kb 1 het mulva, aminek febr vegen lesz vege es aztan jon a jol megerdemelt 2 honap pihi 8)

Kép Linike ma Kép Kép

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok, csak beköszönök, nehogy azt higgyétek, hogy elvesztünk!

Nagyjából rendben velünk minden, ma talán lesz is időm Babanetezni, bár gondolom, a visszaolvasásra jó sok időt kell szánnom. Most sajnos még a képek nézegetésére sincs időm!

Remélem, mindenki jól van, puszi, majd még jövök!

KépKépKép
bongyi

sziasztok!

Jelentem tegnap voltunk méreckedni 7880gr-ok vagyunk. Oltást halasztunk,mert hőemelkedésünk volt 37,2 majd jövő7en.

Dotildi: még jó,hogy nem lett bajod!kirázott a hideg.az meg az én szerencsém,hogy korán lefeküdtem és nem olvastam el.tegnap előtt és tegnap egész nap mi is egyefül voltunk a picicvel.eléggé bevoltam sz@rva,mivel ide is próbáltak már bejönni. :shock: körülöttünk nincsenek házak csak egyik oldalról a marcali felől jövő csatorna sétáló kikötő,a másik oldalt meg szinte semmi,egy lélek se.persze a hátsó ajtót üvegesre csináltatta meg a cég,mindig attól félek,hogy elmegyek előtte és majd ott ál valaki,a másik meg sima ajtó.októberben miután túlvoltunk egy etetésen 2 körül leraktam aludni Domit.lekapcsoltam a villanyt és lefeküdtem aludni.azt tudni kell,hogy ahol van a fejem azon a falon van a villanyóra meg a bejárati ajtó is.a villyanórába bedugtunk egy lámpát ami kint égett a falon időzitős,hogy legalább valami világítsa ki a bejárót,meg kapjanak észbe,hgy lakik ott valaki.na szóval lefeküdtem eltelt vagy fél óra mire hallom,nyílik a villyanyóra ajtó és húzznak ki valamit. :shock: na ekkor már kész voltam,meg sem mertem mozdulni :!: a következő zaj,hogy próbálják nyitni az ajtót.a szerencsénk az volt,hogy bent volt az ajtóban a kulcs elfordítva,és ezt nem lehet leemelni csak nyitni.szabályosan lehetett hallani,ahogy dugják be a kulcsot vagy mit és próbálják a kilincset lenyomni.kinéztem az ablakon és tök sötét volt,átrohantam apához.de sz.tem valaki kint figylet,mert mire mentünk kifelé,addigra halható volt,hogy gyorsan visszadugják a lámpát és kész.nem engedtem ki apát,mondta mi lesz,ha őt leütik én meg itt leszek kettő kisgyerekkel és bejönnek.teljesen kivoltam.tudták,hogy itthon vagyunk megvárták míg villanyoltás stb. és próba,mennyi ideig figyelhettek minket? bele gondolni is rosz. :?
mostanában meg volt olyan,amire felébredtünk,hogy mintha valaki kopogott volna,na mit adj isten másnap a vámügyesek meg a rendőrök közösen kerestek valakit,utánna hallotuk,hogy fenyvesen egy bandát kaptak el ,akik betörtek már itt a környáken több helyre is.brrrr...kirázott a hideg is még jó,hogy apáék ma jönnek haza.
Huuu tényleg örülök,hogy nem olvastalak este csak ma,mert akkor még ennyit sem aludtam volna. Én is a hangokra már pattanok.

Jaj valami jót is írjunk,a fiam körbe körbe köröz az ágyában. Most ez az új módi. :lol:

Köszi a receptet megyek nézem is Regcsiken. :)
varga tünde

Boldog névnapot Linike!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Mmarica! Linike mekkora baba..... És elképesztő csinin tudod Őt öltöztetni! Nem beszélve azokról a hatalmas nagy kék szemekről! :)

Vesekő? Szegény! Igyon sok sört! 8) De tényleg! :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?