A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Leni,
ha tudnám, már beírtam volna. Libadagasztó cső :lol:

Amit asszem még nem írtam: éljen minden homo sapiens, pláne, ha lépeget is. :D

Macska, most épp nyaral?

És még1 üléses: elvileg 9 kiló után lehet menetirányba forgatni dedet, de ezt sem kell túl komolyan venni, mert Eszter pl másfél évesen lett 9 kiló, és addigra már oly hosszú volt, h el nem fér volna háttal bekötve.
Zsan, nem emlékszel, mikor bótoltuk le azt a régesrégi üléseteket? Philippo vagy mi, kék. Mert ott már biztos rendesen ült benne a lány (nem háttal), de a hordozóra nem emlékszem, h mikor hova kötöttük be.
neet
neet

Leni: nekem a Knauf nevű márka penészölőjét ajánlottak. Lehet itt is, nemtom. De a lényeg, hogy én hiába kerestem tegnap Auchanban. Állítólag az Obiban lehet kapni. Nekünk is kék, mert tiszta penész az ablak körül a tapéta/fal. :evil:

Kép
Kép
tinu

Van, aki itt még kiigazodik???
régi oldal: http://www.jogsicentrum.hu/kresz2007.html

újabb: http://totalcar.hu/tanacsok/autojogasz/ki80112/

Most én vagyok hülye, vagy ezek tényleg ellentmondanak??
neet
neet

Tionu, köszi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
cici gyógyulásnak örülök ám! :wink:
leni

Jó reg :)
Nuk,
megértelek kutyaügyileg ;) És tök jó, hogy van ajándéktipped ;) Áh, de édesek a Goldi kölykök!!! Én olvadozok ha csak rájuk gondolok! :lol:
Ülésügyileg meg köszi az infókat ;) De olyan ellentmondásod ez az egész :?

Neet, látod?! erről beszélek! Ki a franc tudja 100%-ra, hogy hogyan szállítható egy 3 év körüli gyerek elől??? :? Jó össze van ez kutyulva :roll: Engem azért izgat ennyire, mert Zs-nak kistehergépkocsija van. és félek, hogy ha valamikor ő szállitja a gyereket, megszívhatjuk :?
szóval...... :roll:
hodozó elől, az okés... de mi van a nagyobb üléssel.... :? három cikket olvastam, és mindháromból mást szűrtem ki :? :roll:

tudatlanmása.
szmagdi

Mása,
azon a totalcaros linken, amit Neet előbb megadott, írj az autójogásznak, hogy milyen típusú autóról van szó stb és amit ott válaszol, az jó kell legyen a rendőrnek (és lehet is neki mondani, ha megállít) :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szmagdi,
én most úgy vagyok vele, h leszarom a törvényt, csak biztonságosan legyen dedem. Elvileg nekem nem is lehetne dedemet szállítanom kis Skodrimban. Vagy mégis, de akkor meg ülés nélkül. :roll: Viszont apjuk bombabiztosan beapplikálta az 5 pontos-öves ülést, meg se nyekken, míg pl anno a Volvoban legalább 5 centis elmozdulást produkált 8 irányban. Viszont ezt Eszter kezdi kinőni, és nem tom, h egy nagyobb ülés hogy fér majd be.

Jajj, Nuk, annyiszor akarom már írni: Újkutya ruuulez!! :) Én azért kifüggeszteném a képét itt-ott, nem jól látható helyeken vagy 2 napig. :wink:

neet
neet

Neet,
ezek a linkek tényleg furák, de nem mondanak ellent hiszen mindkettő ugyanazt törvényi helyet idézi szóról-szóra - nem tudom, melyikek az M, N kategóriás kocsik, de ki lehet olyat mondani, hogy abban nem lehet 3évesnél fiatalabb gyereket szállítani? :o és akinek az van, az mit csinál?
mondjuk neked Eszci 3éves elmúlt, tehát őt szállíthatod - más kérdés h méretileg melyik gyerek mekkora
autójogászt kell szerintem minden ilyesmiről megkérdezni, és remélhetőleg éárthető, egyenes választ ad :roll:

Kép

Kép

szrekuc

és és tényleg a biztonság a lényeg, úgyh ha kötözködik rendőr (de miért kötözködne rendesen bekötött gyereknél), akkor megmondod, hogy Skodrinak integrált gyermekbiztonsági rendszere van, amely megfelel az APA illetve ANYA biztonsági előírásainak :mrgreen:

biztonsági öv beszerelése passz, de én a csilli-villi skodaszervízt kérdezném előbb, max utána keresnék szakit vagy régi skodákra specializálódott szervízt :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
kösz a jótanácsot. :) Eközben én elkezdtem gondolkodni is (nem ér röhögni, szoktam ilyet), és rájöttem, h akármilyen ülést is veszünk, mindet be tudjuk majd tenni úgy, ahogy ezt tettük. Ha meg magasabb a támlája, mint a kocsi ülése, az sem lehet akkora baj. Hordozó meg betehető előre háttal nézve, ott van öv, úgyhogy ha apa meggyógyul, nekiesek, elhárulni látszanak az akadályok. :lol:
(Fenti linkek nekem azért látszanak kétértelműnek, mert míg a régebbi állítja, h nem lehet ilyen gyereket ilyen kocsiban, addig a másik megnyugtat, hogy de igen, nagypapa, lehet. )
neet
PS: A csillivilli skodaszervíz az egyazonos a csillivilli skodaárussal? Erről sem ír a Blikk Nők. 8)
neet

És bal első ülésre miféle tv vonatkozik? :lol:
Kép
(tavaly nyár)
neet
neet

Szrek!
És milyen igazad van 8) Majd jól kifaggatom ;)

Neet,
csajod versenyre készűl! 8) Milyen happy hogy ott ülhet :D

Leni,
Nektek is ++++! És remélem tényleg "csak" a nagy adag kajcsitól volt a hányás. Megmondom őszintén, hogy én most már harcba szállok, ha beleszólnak a dolgaimba és eléggé erélyesen kimondom a véleményem 8) Szerencsére most már sokkal ritkában kell, mert leszoktattam a familyt :mrgreen: Én meg azt adok, amit jónak látok, és annyit, amennyit akarok....... Na, pont tegnap volt egy "kedves" húzása egy rokonnak, mert Kinder tejszeletet meg Danoninót hozott Levenének :shock: :x Mondtam, köszi-köszi, a lányom jól járt :mrgren:

Nuk,
most Jármiban vagyok(Mátészalka mellett)....... Egyébként én Beregszászi vagyok...

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet,
nagypapásnál 4éves a gyerek, tehát szállítható, mert nem 3év alatti :)
Hú, annyira bevinném a csillivilli szalonba, hogy lássam a VW-Skodások fejét :mrgreen: 8)

Kép

Kép

szrekuc

Zsanci,
tudtommal csak azon üléseknél kritérium a nem mozgósság, amelyek kisebbek, vagyis nem a junior, hanem azok a magasítottak, amiket most Nuk akar venni. az isofix ezen még jobban segít, ott totál mereven áll az ülés.
az új ülésünk, amit már nem fog semmi, vagyis csak előtte át van vezetve az öv a gyereken, az simán mozog nekünk is. abban bízom, amit mondasz, hogy az öv majd megfogja vész esetén.

Mása,
csak akkor, ha nincs elől légzsák, vagy ki lehet kapcsolni. kisteherben meg nem hinném, hogy van légzsák.

Neet,
3 ülés nem fér el hátul, de szinte kizárt, hogy 3 azonos korú kőcöt visz az ember, így pedig a legnagyobbnak már lehet, hogy elég egy kis picsányi ülésmagasító középre, ami simán elfér. (az enyém nem :) )
és van olyan kocsi, ahol hátul nincs öv és ezt még engedélyezik a hatóságok? vagy vmit félreértettem?

Nuk,
engem sose nem a rendőr izgatna, ha ülés nélkül vinnék bárkit is. (főleg más gyerekét) mióta hallottam a "csak egy sarokig megyünk ülés nélkül" sztorit, amiben a gyerek tán meg is halt, egy lépést se teszek ülés nélkül. tehát hiába nem kötelező a taxiban az ülés, nem szívesen ültetném bele Lencsét. (főleg, hogy 3eFt-ért kapható ülésmagasító, minden fillérkúró taxis megengedhet magának egy ilyet, s tarthatja a csomagtartójában)

btw
gyerekülés mindig a sofőr mögötti helyen van a legnagyobb biztonságban.

ancsipancsi

Neet,
értem már. nincs hátul öv, de kötelező lenne, viszont nem tudsz beszereltetni és ezért hordod elől a "babát". nagyon helyesen jársz el! habár vannak - ha hiszed, ha nem - %-os statisztikák, hogy a vezető mögötti ülés a legbiztonságosabb (mert karambol esetén a vezető ösztönösen az ő oldalát védi), de a te esetedben ez szóba se jöhet, ha hátul nincs öv; szóval nagyon jó, hogy inkább előre ülteted.

azt a kis fektetős bébihordozót meg azért menetiránynak háttal kell bekötni, mert olyan a konstrukciója, hogy fogja egyrészt az első ülés, másrészt a hátsó ülés háttámlája. a súlyhoz nincs köze.

ha valaki vhol olvassa - a nagy kutatásban -, hogy a légzsák miért veszélyes a kölökre, írja már le, mert én elfogadom a szabályt, csak kíváncsi lennék a miérjére. ugyanis az oldal légzsákot pl. nem kifogásolják, csak az elsőt.

KÉRDÉS:
mit is jelent , ha az ember felállás után csillagokat lát (közben fejbe se vert senki?). mert ma ilyen tüzijáték-szerűt láttam, legalább vagy fél percig.
ancsipancsi

Ancsi,
csillaglátás: alacsony vérnyomi. ÁLt akkor van ilyen, ha hirtelen felállsz, stb..

légzsák:
csak a hordozót tudom, mert ha kinyilik, akkor jól hátranyomja a gyereket ülésestül a székhez.
ha rendesen van bekötve, gőzöm nincs miért nem lehet, bár pl a Pierre Cardin ülésre direkt rá volt irva, h semmiképp nem lehet oda rakni ,ahol légzsák van.

és bár nem azonos korúak a kölkeim, nálunk új autó kellett, mert nem volt megoldható a kényelmes utazás. 3 ülés nem fért el hátul, igy egyik elől, én meg középen, FÉL helyen, mert még a junior ülések is elég nagyok ahhoz, h elvegyenek helyet. Középre meg a régi autókba nem lehet gyerekülést rakni, mert csak olyan derékfogó része van. Ja, meg nem is férne el.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

A légzsák bazi erővel rohan feléd. Felnőtt kibírja pl égési sérülésekkel, súrlódás-zúzódás, de kisebbek komolyan sérülhetnek (gerinc?), ha hülyeséget írok, majd valaki kijavít, de nekem ez rémlik, h olvastam vhol. Mert gondolom, az a pár mp, amíg ráborul, nem fullaszthatja meg.

Öv: Miért ne tudnék beszereltetni? Kivágnak 2 lyukat, beapplikálnak valami szerkentyűt és visszatemetik a lyukat, he?

És és és én egyből Zsanékra gondoltam a 3 gyereküléssel. Zsan, ki ül elöl? A méret a lényeg vagy az attitűd?
neet
neet

Ja, és nálunk az jött be, h ded átlósan ül a sofőr mögött, (ergo anyósülés mögött) így hátra lehet nyúlkálni etetni, itatni, cumiztatni, egyebek. Vagy ha utazunk, dednek csitt? ;)
neet
neet

Apa megint 39 és fél fokos, :cry:
Eszter elvan, csak köhög néha és endlessly orrot folyat. Szal holnap is itthon, írkálhatunk még sokat...
neet
neet

Ancsi: igen, én is az alacsony vérnyomásra tippelnék. Nekem is szokott volt lenni régebben, kicsi koromban asztmás roham után, meg felnőttként, mikor hirtelen felállok. Terhesen is volt egy időben, de hamar elmúlt.

Kép
Kép
tinu

Leni :) Iginek nagyon sok +++++++++++++++!!! Remélem tényleg csak a túl sok kaja a ludas!

Tinu, Leni :) A Knauf-ot Vicáék is próbálták és asszem a Tesco-t említette :wink:

Votiv :) Lilinek továbbra is +++++++++++ és jó utat Nektek!!

Mása :) Kinder és Danonino :lol: Mi apával ronda disznó szülők vagyunk, mindig mi esszük meg a csokit, amit a gyerek(ek)nek hoznak :oops: :mrgreen:

Neet :) Eszti nagyon édes a kormány mögött! :D :D Bulást a családnak!! ++++++++
denizsa

Bretegek gyógyuljatok meg!

Votiv: jó bevállalós vagy ha Józsival igy nekiindultok...én biztos nem mernék! Bár ott is van H ha valami nagy gáz van és ott is magyarul beszélnek még :) Remélem nem lesz semmi gond, csak Józsin kijött az utazás előtti izgalom!++++++

Neet: igen Macsesz már napfürdőzik és valszeg kevesebb ruhában, mint mi :)

Ancsi: vérnyomi a gond!

Zsan: ezt dzsászt for júú: www.terrahaz.hu és www.markerinvest.hu
Amennyiben kégliprojekten vagytok még!

Curse: Adél abba is hagyta a szopit?! Egyfelől szerencséd van, hogy legalább nem kell szívoznod a leszoktatással, másfelől...hm...akkor mostmár 100%-ig kinőtt a jányod a csecsemőkorszakból :( :) Hajrá KEtteske projekt!! 8)

Mása: jó pihit!!

Vera: Dóci a mintagyerek :lol: új munkához grat!

Ma megvettük Kamillának a kisasztalt+székecskét az ikejába és este apájával már össze is szerelték. Asszem a szerelés nagyobb boldogságot okozott neki, mint a kész mű :lol:
És bejártuk az egész outletet egy nyomoronc téli csimmáért nekem de SEMMIt nem találtam :cry: :cry: :x Igy jövőre is nyomhatom túrashúba egész télen :?

Ööö nálatok is üvölt a gyerek hajmosásnál????? Konkrétan olyan hangot ad ki, mintha ölnék :roll: Menek is segítek apjának..

Rylie
rylie

Rájli,
konkrétan nem a mosás a gond, azt megcsinálja ded magának, de az öblítésnél itt áll a fél gyivi az ablak alatt... :roll:
Ikeás szerelés meg fun!

Den,
te ronda disznó szülő. :lol:
neet
neet

Ancsi,
szerintem is vérnyomi. Nekem is volt ilyen.

Rylie,
nálunk ha Zapa mossa, nem sír..... De ha én, akkor néha nyafog :?
Zs. úgy csinálja, hogy lefekteti a vízbe, megfogja a buksiját és duma/bohóckodás közbe leöblíti. Nagyon profi 8)

Deni,
és azt mondod azoknak, akik hoznak "gyereknasit", hogy: De rendesek vagytok, a "gyerekek" nagyon szeretik :mrgreen:

Most L, ébredés van..... Holnap jövök.
Jó8
szmagdi

Újkutya:
Kép

Régi gyerek, aki éppen mókus:
Kép

nukada

SZiasztok!
Benéztem, és egy édes RÉGI Rékát találtam :)
De a kuty is helyes ám! Ezek szerint nem jelentkezett érte senki. Hehe, jó dóga lesz nálatok! :)
Vezető Eszci is éédi! Nítférjnek meg bulást!

Állítólag 8én még nem próbáltam) ha vki telefonon hív taxit, akkor lehet kérni olyat, amiben van gyerekülés. (Lehet,h nem minden társaságnál.)
És én láttam már olyan autót, ahol 3 gyülés volt hátul, igaz az egyik csak ülésmagasító. (Pl.Fiat Albea, Opel Zafira-ezutóbbi nagyon tetszik, mert van egy vagy 2 + ülés hátul, máris megoldódott a probléma). Hehe, én is szoktam 2 gyerekülés közé préselődve utazni, elég kémenyetlen (ahogy P mondaná).
Állítólag az a jó, ha minél tovább háttal van a gerek, mert így jobban védve van a nyaka. Enyimek nem voltak 9kg, de már hosszban nem fértek el.

Ancsi, sztem is vérnyomi, nekem is volt ilyen, és ált.90/60 volt. Ja, de látom a többiek is erre voksoltak.

Macsék remélem remekül érzik magukat!!!!!

Leni, azóta nem volt hányás? Bizti csak túlette magát.

És Votivék elutaztak? Az jóóó, akkor LR már jól van! :)

Rylie, hajmosás nálun kmostanában kezd rendeződni, de legjobb, ha vki (ált.Apa) fogja közben a kezét. A habos haját "formázni" szoktuk, és megnézi a tükörben, ezen nagyon röhög, és elfelejti,h utálja a hajmosást. És még elmeséltem hozzá,h az imádott nagynénjével is ilyet játszottunk, amikor gyerekek voltunk. De sokat számított, amikor egy nagyobb barátnője is látta "hoyg milyen ügyesen mos hajat".

Mása, akkor most pihi van? De jó neked!

Mi Apákunk már Szicíliában, lányok összebalhéztak elalvás előtt (P pusziért tartotta az arcát Bnek, aki egy nagyot beleharapott...) üvöltés a köbön... Sajna P sztem nem fogta föl,h B nem tudja még,h ez fáj, és nem rossz szándékkal tette. :(
B mostanában csak nagynagy nyugiban tud szopizni, na, ez nem volt este, ezért nem akart elaludni. (Ilyenkor Apa ki szokta vinni, én gyorsan elaltatom Pt, és jöhet a nyugis szopi. De most egy 7ig bonyolultabb lesz a helyzet.) Szal egyik nem hagyta szopni a másikat, a másik nem hagyta aludni az egyiket...
Szal, elvagyunk. Na, dőlök, mert hulla vagyok...
Jószakállt mindenkinek!!!
rídonli#

Még egy fontos :) ma voltunk játszótéren, és B sétálgatott, meg hintázott, sőt kicsit csúszdázott is, szóal már rendesen használta a játszóteret! :)
rídonli#

Ja, és P, amikor lenyugodtak kicsit a kedélyek este, közölte,h "Saját szobát akajok!" mint egy kamasz, pedig még csak 4 lesz... :roll:

(Télleg L)
rídonli#

Csillaglátás:
alacsony vérnyomás nálam másnképp szokott lenni, inkább feketeséget látok (minden elsötétül, biztos az agyamat látom :D), volt már, hogy el is vágódtam, de inkább kisebb koromban, mikor hirtelen ugrottam fel.
most meg is mértem, nem hogy alacsony, hanem nekem magas 131/84 volt (90-es pulzussal).
előtte sokáig egy lábamon ültem (magam alá húzva), szóval lehet, hogy pár mp-re leesett, majd hirtelen felment, frász tudja...

Rylie,
nálunk is üvölt hajmosáskor, nincs az a módszer, ami tetszene neki.

tegnap Lencse este 2x veszett össze az apjával, s mindahányszor átrohant hozzám, én próbáltam vígasztalni (pedig nem érdemelte meg), mire közötle, hogy "nem szejetjet téged, csat az apát!" :). úgyhogy, mikor pár mp. múlva segítségért fordult hozzám - nyissam ki a kis ovis táskájának a csatját - , mondtam, hogy kopjon lefelé :)
azt vettem észre, hogy minden nap kap már egy idegrohamot, s akkor meg is mondja, hogy nem szeret engem, s nem egyszer üt-ver és rombol.

ancsipancsi

Nézzük a reggeli remek műsort. Épp V. Xavért mutatják. Eszter kérdez: "-Ő fiú vagy lány?" :lol: :lol:

(nekem semmi bajom vele, nem is ismerem, mielőtt valaki támadna)
neet
neet

Neet, Eszci kérdésére a korrekt válasz azt hiszem az "is-is" lett volna :wink:

igim hála égnek azóta nem hányt, Knauf kipróbálva, úgyhogy tegnap óta undorító bűz lengi be a lakást, pedig minden nyitva, ami még kibírható, de lehet, hogy amúgy a hányás mégsem túlevés volt, vagy ha igen, akkor én is túlettem, mert elég csálén áll a gyomrom tegnap óta :?
leni

Jaj jaj mennyi kis beteg. Bulást minden betegnek.
Hányósoknak egy tipp, ami nekünk nagyon bejött. Szőlőcukor egyszerűen.... az valamiért nem úgy szivodik fel mint más dolgok, tehát az nem jön ki az emberből, ezt egy orvos mondta nekünk, amikor gipsz volt Fanni lábán és még bónuszba jött a hányás is. És tényleg bevállt. Minden betegecskének jobbulást kivánunk.

Rólunk: nem nagyon tudok jönni, egyik munkából pattanok a másikba és közben persze Fannival vagyok, amennyit csak lehet, mivel bölcsibe azóta sem járhat.
Nem nagyon van kedvem irni, mert eléggé lehangol az a tény, hogy Demoklész kardjaként lebeg felettünk a műtét gondolata, sajnos a lába begyulladt, ott ahol a fém be van téve, igy minden pillanatban várjuk (dehogy várjuk) a kövi műtétet. :-) És ezzel bizony nem akarlak titeket fárasztani.

Szép napot mindenkinek
Johi és a kis bicebóca

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok!
Johi, szegény kicsi Fannikád! Fáj neki a gyulladás? :( :( :(
SZtem nem fárasztasz senkit, sőt, tudni szeretnénk, hogy hogy van a kis bicebóca! ++++++++++++++++++++++++++++++++++

VX :lol:

Leni, jobbulást! Azért az jó,h Igi nem hányt többet.

Enyim nagynak 2 nagy lila folt lett az arcán, ahol a hugicája megharapta, látszanak a fognyomok...elég ronda, de legalább nem fáj neki. Vettem rá traumeelt.
Ki fogom írni,h "harapós gyerek" :)
rídonli#

Ó,Johi, dehogy fárasztasz minket ezzel!!!
Szegény Fanni!!! :cry: A legjobbakat kívánom nektek!!!!!
leni

Neet: nálunk hajmosás ha CSAK szóbakerül már orbitális sírás van... :?
De akkor megnyugodtam, hogy más gyereke is szenved eme procedúrától! De már látom mi a megoldás!! : Mása Zsoltija heti 1x vagy elég 1,5 hetente eljön hozzánk hajatmosni Kamillának :lol:

Ríd: Aptyukmentes héthez kitartást ++++++

Johi:JAJ!!! És de igenis gyere panaszkodni mert az megkönnyít egy kicsit és hidd el, hogy senkise fogja nyavajgásnak venni! ++++ nektek is!

Nuk: Réka tiszta apája!
A kutya pedig helyes.

Rylie
rylie

Johi:
ne butáskodj,hogy fárasztasz minket :evil:
Nagyon is érdekel engem,hogyan alakul Fannid!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsan:
aranyos vagy,megvagyok! :D
Csak kezdek kényszeres lenni,hogy mindent elintézzek,bevásároljak ebben a 2 hétben :lol:
Az nst rendben volt,az uh-n kicsit elkeserítettek,hogy nincs még 3kg a kislegény :? Persze tudom,hogy mennyire"pontos",de akkor is.Pont ezt mondtam Neked elötte,hogy nem annyira bízom a H-i uh-ban :roll:
Annyira bolondokháza volt a szülőszobán,hogy Gabi csak rámrakta az nst-t és futott is tovább.Egyedül volt szegény,így semmit nem tudtunk beszélgetni :(
Mégegyszer köszönöm a csomagot! :lol:

Neet:
sajna kötelező utólag beszereltetni a bizt.övet,ha gyárilag nincs benne.Míg bogarunk volt,ugyan ez volt azzal is.
Családodnak gyors gyógyulást++++

petergabi

Gabi: Már csak 23 nap :shock: :lol: :o :D :lol: IZGIIIIIIII

És képzeljétek ez tényleg boszitopik, mert ma teljesen véletlenül a körzeti után benéztünk a plázába és kaptam csimmát olcsón és szép és bőr és juj :D És persze Kamillának első dolga volt felpróbálni! Íme:

Kép

R
rylie

Sziasztok lányok!

Vége a vakációnak, tesóm nem szült meg, míg otthon voltunk sajnos. De már nem sok van neki hátra és végre a nevet is kitalálták, úgyhogy Balázs lesz.

Kis betegeknek bulást (Igi, Lili) és a nagy betegeknek is természetesen (Leni, Neet Apa)!

Kis Fannikának is ++++++++! Ez a gyulladás most hogy befolyásolja a műtétet? Előrébb hozza vagy épp késlelteti?

Ríd! Kitartás a hétre,én biztos nem tudnám egyedül végigcsinálni.

Kamilla olyan mint a Csizmás Kandúr :)

Csajok! Mi annak a kék cicikrémnek a neve? Egyszerűen nem jut az eszembe, tesóm meg így nem akar bemenni érte a gyógyszertárba, hogy kérek egy kék cicikrémet.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi,
Garmastanra gondolsz?
http://www.pirulapatika.hu/000003692/adatlap

drukk tesódéknak :D

Johi,
nektek is +++++++ :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok,

csak gyors bekukk, mert kivételesen volt időm kicsit visszaolvasni. Jól vagyunk, de Vinci az oviból mindig hazahoz vírusokat, és ezért a 3 gyerkő közül 1, 2, vagy netán mind3 beteg szinte állangóan. Most éppen az ikrek közül a 2.szülött hörghurutos, de már jön kifelé a kórból (legalábbis remélem).
És várjuk a tavaszt. :D :D :D

Doeblin,
(ha jól írom a neved) én orvosom Marietta, 3 gyereket szültem vele (a második kettő ikrek) és szívesen válaszolok minden kérdésedre, írj mélt (korevera kukac yahoo pont com). Viszont az általad említett szülésznőt nem ismerem, én mást választottam, és vele is nagyon jól kijöttünk (én, apa, baba, orvos, stb), szerintem az az igazán fontos, hogy neked szimpi legyen. :D

Autó:
nekünk focusba (ami pedig nem egy túl nagy autó) befér hátul 3 gyerekülés (nálunk ugye visz. kicsi a korkülönbség, és még a legnagyobb sem ülhet csak ülésmagasítón, hanem rendes ülés kell neki) - és ez elég jól működik, azt leszámítva, hogy ha unatkoznak menet közben, egymást nyomogatják, paskolják csak kedvesen, de néha sírás a vége, és ilyenkor nehéz menet közben békét tenni... :roll:

B.
blaye

Rylie! Az az, köszi :)

Szia Vera! 2.szülött :lol: Ő a Blanka? Remélem, mire kitavaszodik, ti is meggyógyultok végre.
Képek?????
lindicita

Rylie,
Kam és a csizma :mrgreen:

Lindi,
én is Garmasztan-ra gondolok, mint Szrek.

Gabi,
Húúú de izgi, hogy már nemsokára.......... öööööö :) Mi lesz a neve Kisöcsinek? Én lemaradtam??? :roll:

Blaye,
Lindihez csatlakozva képeket plíz ;)

Zuzi, Indi??? elég rég jelentkeztek..... :roll:

Az a baj a pihivel, hogy zabálok IS :?

Mása
Kép
Kép
szmagdi

:x De hülye vagyok! Tudtam, hogy valamit elfelejtettem :oops:
Szóval:

Johi!
Ne hülyéskedj! Nagyon jó, hogy megosztod velünk a dolgokat. Így legalább, ha tudunk segítünk (boszitopik ;) ) és nem utolsó sorban tanulunk belőle :roll: Szívből kívánom, hogy minden rendben legyen!!!
Fannikának továbbra is ++++! és sok gyógypuszi.
szmagdi

A Rossmann-nál a héten akciósan lehet előhívatni 26 oldalas fotókönyvet, 2.500.-ft helyett 999.-ft-ért. Mi a múltkor hívattunk elő egy csomót és nagyon nagy sikere volt a családban (mondjuk akkor ingyen volt ...)

http://www.rossmann.hu/onlinefotorendel ... gozas.html
lindicita

Ez a fotókönyves akció a dm-nél febr.20-ig tart :)
lindicita

OK, majd áttöltök képeket és teszek fel, közkívánatra :D

Lindi,
A 2.szülött Dénes, a kis lusta, aki nem nagyon akart kibújni a jó melegből a hideg világba :)

Most kezdem az esti ceremóniát, fürdések, vacsik, dajkálások...

B.
blaye

Sziasztok!

Sopron tök szép, csak a net lassú :P
Liliróza sokkal jobban van, ezért is mertünk elindulni.
Az utat végigaludta, tegnap egész nap nem hányt már, kapta a homeókat, Normafloret és találtam otthon 4 üveg HIPP ORS 200-ast is, így már nem is ment a hasa és bőven ihatott ebből is (és nagyon gyakran, kb óránként szopik is). Aztán este végül mégis hányt egyet, de az megint csak az én hibám volt, mert annyira sírt, hogy éhes, és azt hittem, adhatok neki már egy pár szem sóban-vízben főtt krumplit :oops: de kiderült, hogy az még korai volt. Éjjel is szopizott, és lassan rendbejön, már a kakiját sem érzem büdösnek (megint olyan sárga, mint anyatejes bébi korában :lol:) ma már irtó jó kedve volt, végig dumált is, úgyhogy elmerészkedtünk egy kisebb túrára a Károly Kilátóhoz, fel a Lővérekbe. Szépen sütött a nap, susogtak az óriási fenyők, fent pedig várt bennünket egy csuda jó fajátszótér és egy büfé, forralt borocskával :D

A délutáni alvás (!!) után Istók a tesókkal úszik a szálloda "élményfürdőjében" (egy nagyobb medence művízeséssel az egyik szélén), tegnap én is bementem vele, ma az apja a soros, én pedig Liliróza álmát őrzöm, aztán ha feljöttek, megyünk vacsizni. A főtt kaja nem túl finom, de a reggeli legalább bőséges, és megtaláltuk a város Nagyi palacsintázójá-t :D
Pihenni is tudok valamit, a nagy gyerekek sokat játszanak Istókkal, de étteremben enni vele xtra fárasztó, és éjjel is tök rosszul aludt szegényke, persze rajtam keresztbe :?

Johi, innen is sokat gondolok Rátok, sokszor puszillak és küldöm a ++++-okat Fannika lábának!! (prána nadi nem segíthetne a csontokat forrasztgatni?)

Szia Blaye :D szia mindenki, szép napokat!

votiv 8)
votiv

Sziasztok,
na Ríd,
nélkülem kell szomorkodnod, én nem vagyok most víg-özvegy: uram betegszabin, így kb ötszörös a melóm :-D :shock:
csak gyors helyzetjel.:
van-e még olyan,aki az anyósának tud panaszkodni a férjére? :lol: És ezt a mondatot hallottaátok már anyóstól: "Én minidg Veled vagyok,tudod!";-)

Zsan,
mindennap eszembejut,h meg akarom kérdezni:
miért nem kapnak Te gyerkőid D-vit-t?Én eddig totál aszittem,h jót teszek vele...Homályosíts fel plíz!

Másik fontos kérdés:
újszülöttnek nem adhatom a a mostani 4.hós tejemet, igaz?És meddig nem??Mert nagyon kérnének...
Na,most csak ennyi,
Betegek gyógyuljatok,Fannika külöööööön:+++++++++++++++++

Kép
Kép
szelloke

Szellőke! Én is adtam újszülöttnek az akkor 7.hós tejet, igaz nem volt már olyan sok (2 liter), de mivel az ismerősöm inkább azt akarta adni, mint tápszert, nekünk meg már úgysem kellett (aranytartalék volt, de előbb-utóbb az már a mosogatóban végezte volna). És a kisfiának ez elég is volt addig, míg rendesen be nem indult a teje.
Persze csak zárójelben jegyzem meg, hogy szerintem egyébként is lett volna elég teje, de ők meg voltak győződve a férjével (első gyerek), hogy mivel 2 héttel túlhordta, ezért automatikusan egy 2 hetes gyerek étvágyával született meg a bébi :roll:

KépKép
KépKép
lindicita

Votiv! Jóóóóó pihenést neked :)
lindicita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?