SZiasztok!
Benéztem, és egy édes RÉGI Rékát találtam
De a kuty is helyes ám! Ezek szerint nem jelentkezett érte senki. Hehe, jó dóga lesz nálatok!
Vezető Eszci is éédi! Nítférjnek meg bulást!
Állítólag 8én még nem próbáltam) ha vki telefonon hív taxit, akkor lehet kérni olyat, amiben van gyerekülés. (Lehet,h nem minden társaságnál.)
És én láttam már olyan autót, ahol 3 gyülés volt hátul, igaz az egyik csak ülésmagasító. (Pl.Fiat Albea, Opel Zafira-ezutóbbi nagyon tetszik, mert van egy vagy 2 + ülés hátul, máris megoldódott a probléma). Hehe, én is szoktam 2 gyerekülés közé préselődve utazni, elég kémenyetlen (ahogy P mondaná).
Állítólag az a jó, ha minél tovább háttal van a gerek, mert így jobban védve van a nyaka. Enyimek nem voltak 9kg, de már hosszban nem fértek el.
Ancsi, sztem is vérnyomi, nekem is volt ilyen, és ált.90/60 volt. Ja, de látom a többiek is erre voksoltak.
Macsék remélem remekül érzik magukat!!!!!
Leni, azóta nem volt hányás? Bizti csak túlette magát.
És Votivék elutaztak? Az jóóó, akkor LR már jól van!
Rylie, hajmosás nálun kmostanában kezd rendeződni, de legjobb, ha vki (ált.Apa) fogja közben a kezét. A habos haját "formázni" szoktuk, és megnézi a tükörben, ezen nagyon röhög, és elfelejti,h utálja a hajmosást. És még elmeséltem hozzá,h az imádott nagynénjével is ilyet játszottunk, amikor gyerekek voltunk. De sokat számított, amikor egy nagyobb barátnője is látta "hoyg milyen ügyesen mos hajat".
Mása, akkor most pihi van? De jó neked!
Mi Apákunk már Szicíliában, lányok összebalhéztak elalvás előtt (P pusziért tartotta az arcát Bnek, aki egy nagyot beleharapott...) üvöltés a köbön... Sajna P sztem nem fogta föl,h B nem tudja még,h ez fáj, és nem rossz szándékkal tette.
B mostanában csak nagynagy nyugiban tud szopizni, na, ez nem volt este, ezért nem akart elaludni. (Ilyenkor Apa ki szokta vinni, én gyorsan elaltatom Pt, és jöhet a nyugis szopi. De most egy 7ig bonyolultabb lesz a helyzet.) Szal egyik nem hagyta szopni a másikat, a másik nem hagyta aludni az egyiket...
Szal, elvagyunk. Na, dőlök, mert hulla vagyok...
Jószakállt mindenkinek!!!