A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sziasztok,

Nagyon szép rucikat tettetek fel. Ercsi, az a fotel oltári kényelmes lehet. Mintha a Kikában láttam volna olyat is, de nagyon drágán :(
Úgy látszik mi minden akciót elkerülünk. Tegnap végre eljutottunk a C&A-ba, sok szép rucit vettünk mi is, persze akció már nem volt... :roll: Az eladók nagyon készségesek voltak. Amikor nézegettem a rucikat megkérdezték, hogy mekkora a baba. Mondtam, hogy még a pocakomban van. Erre nagyot néztek... Kabátban állítólag nem igazán látszik, hogy babát várok.
Viszont mamagnak is sikerült vennem két kismama felsőt és egy nadrágot. A felsők darabja 5000 Ft-ba a naci 7000 Ft-ba került.
Én is vettem fehérnemüket, meg hálóinget is. Eddig én is azt hittem, hogy két-három hálóing elég lesz, egyelőre kettőt vettem az Aranypókban. Nem voltak olcsók, de nagyon szépek...

Na most megpróbálok visszaolvasni.... :roll:

Kép
emi29

Nono,
jobbulást neked!!!!

Kisscica,
Ha tudnád én mennyit veszekszem a párommal emiatt. Hihetetlenül rá van telepedve a családja. Volt olyan, hogy nyaralást kellett megszakítanunk, csak azért mert valamit segíteni kellett az apukájának!!! Az is megesett, hogy a párom apukéja kórházba került és a páromnak meg addig át kellett költöznie anyukájához, mert félt és hogy reggelente bevigye dolgozni...
:twisted:
Még most is egy héten kb 5-6-szor megy haza pofavizitre.... Szerintem ez azért elég durva. Ilyenkor azzal nyugtatom magam, hogy mégis a szüleiről van szó, nem tilthatom meg, hogy találkozzanak stb... Nem tudom, hogy ti mióta vaygtok együtt, de szerintem szokd meg, hogy ez nem nagyon fog változni. És nem biztos, hogy a párod a hibás. Én sokkal inkább hibáztatom a szüleit, akik naponta hívogatják, ha nem jelentkezik.

Kép
emi29

Jó reggelt!

Tegnap nagyon nem voltam a helyzet magaslatán, utolért a depi... :roll:
Estére jobb kedvem volt, főleg mikor Zoli hazajött és mondta, hogy holnap szabadnapos, meg péntek-szombat-vasárnap.... el sem hiszem, majd ha ott leszünk... :lol:

Tutik a rucik amiket feltettetek!

Előtej: nekem tegnap volt két csepp a bal cicimből... :) meg néha érzem azt a szúró érzést, mint szopi előtt, amikor folyik a tejci... defura, tökrég éreztem ilyet... :)

Szössz, az éjjel veled álmodtam meg Szabival... valahol találkoztunk szórakozóhelyen... de gőzöm nincsen, miről szólt az álom, csak ennyi maradt meg... :roll: :lol:

Uhh, a hálóingek ismét téma látom... :lol: csini-bini kis hálóingek... :lol: na majd ha mind itt lesz (mert kettő még anyósomnál van varráson) lefotózom, milyen veszettül szexi szerzeményeim vannak! :lol: Erről legalább megismer majd, aki esetleg a Jánosban szül még rajtam kivül... :lol:

Ercsi, .... hát messze lesz a szoptatás a birizgálástól. :lol: szerintem inkább a birizgálás jobban esne majd néha, ha a kis drága rákap és megszivja... :lol: én néha ugráltam a fotelben a gyerekkel együtt, úgy tudott szúrni... de teljesen megszokható! :wink:

Most ennyi.... majd még.... :)
Vendég

Engem kidobott az ágy :shock: :shock:
2-3 napja ez van ...
Hol vannak a jó kis délig alvások?? :cry: :cry:
Férjecske itt szunyókál mögöttem .. érthető, 2-kor feküdtünk le ...
Én meg már mosok meg itt ülök :?

Kiscica - Lefotózgatom a szerzeményeket mindenképp, bár mondtam, én inkább fehérneműt vettem :D :lol:

Pumpóka
- Mindenképp mutasd meg azt a szuper hálóinget .. ha vetekszik Anyukám szerzeményével, akkor én is megmutatom :lol: :lol: :lol: Veszett sexy :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Emi - Örülök, hogy vásárlogattál :) Mondjuk nem voltak olcsók a cuccok, de tuti szépek :) Tarthatsz nekünk divatbemutatót igazán ... Apucinak mondd meg, fotózzon le az új darabjaidban :)
A babaruhákat is mutasd meg, kíváncsi vagyok Lili bővülő ruhatárára :D
Előtej kérdésben nyilatkozol?

Kép
szösszenet

Jó reggelt!

Engem a nagylány dobott ki, nem az ágy, úgy gondolta elég az alvásból :)
Szössz együttérzek veled, én is beindítottam már a mosógépet :)

Szép napot mindenkinek, majd később jövök, mivel szegény párom reggel 7-kor ért haza melóból, nem kopogok a billentyűzeten, inkább hagyom aludni... :)

[quote="szőlő"]J írta:szőlőé... Pedig én legalább 3x végigjártam tegnap és nem láttam, na mindegy :) (Kicsit vaksi vagyok néha) Szerencsére Embör helyben van, ha lesz még, majd hoz.

Az ágyneműgarnitúrás állványon volt, meg pár db törölköző, takaró, én is véletlen vettem észre, ahogy a türcsiket néztem... alatta volt 5-6 db! Nemtom hogy került alá, biztos jól összekeverték a hozzáértő vevők :)

Ui: Szössz majd muti a képeket :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Sziasztok!

Szösz
Tudom, h dögös cuccoktat vettél. Én arra értettem a fotókat :lol: .

Emi
Köszi a bíztatást. Tudom, h nagyrészt nem Ő tehet róla, mert őt így nevelték. Nekünk az esküvő maradt csak el anyós miatt :cry: .
Ők gazdagok, és mindent megtehetnek, mert azt hiszik, h pénzel mindent meg lehet venni. Én "egyszerű" családból jöttem, és még diplomám sincs, így Feketelábú vagyok, ahogy ők mondják. És most a baba..
Hát csinálhattunk volna jobbat is a gyerekcsinálás helyett após szerint. :cry:
Azért az is gáz Emi, h a Te párod is ennyire a hatásuk alatt van még. Én már csak abban bízom, h ha majd a babáink megszületnek, akkor apucik talán kicsit másképp fogják már értékelni az új család fogalmát!

Pumpi
Ne legyél depis!! :wink: Tök jó, h párocskád otthon lesz majd három napot. Akkor talán még az esküvőt is meg fogjátok tudni beszélni!!! :wink:

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80

Hali!

Ma engem is kidobott az ágy már fél 8kor. Pedig most aludhattam volna, mert a gyerekek nem aludtak itthon. De hát ez már csak így van. Viszont nálunk gyönyörűen süt a nap.

Előtej,
nekem egyik terhességnél sem volt, most sincs, a szoptatással viszont minden rendben volt. Mindig annyi tejem volt, amennyi kellett. Danit 16 hónapig, Lizát pedig 1 évig szoptattam. Szóval ezen nem múlik.

Hálóing,
mikor Dani született vettem 4et, azt használtam LIzánál is meg most is azokat szándékozom. Feltéve, ha megtalálom őket, mert szülés után besuvasztottam őket vhova, és azóta már kétszer költöztünk.

Nono,
Jobbulást!

Szösszenet,
én is kiváncsi vagyok a szerzeményeidre!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok lanyok!

Itt vagyok en is.
Nem voltam, mert sielni mentunk. Mikor meg hazaertunk, Zoli benyelte az uj influenzat.

Dobok nektek egy jo sielos kepet.

Kép

Haloing tema:
Zolinal en is kinait vettem olcson a piacon.
Eleg vacakok, igy az egyikben fogok szulni es utana kuka.
Ha harom napig kell korhazba lenni, akkor harmat viszek +1 pizsit.
Lehet hulyen hangzik, de en dragan vettem a brendonba ket db haloinget szoptatosat. Mivel nyar lesz, igy inkabb haloing, mint pizsi. Igaz draga volt, de jol nez ki nagyon mind a ketto. Majd felvaltva mosom es hordom oket, igy tuti el is hasznalom oket egy nyar alatt.

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Ezek eloben meg sokkal jobban neznek ki.
Raszantam magam es vettem szep szoptatos melltartot es bugyit is, hogy ne csak sima feher legyen.

http://www.anita.com/hu/hu/148,1,0,0,42 ... detail.htm

Igy nekem eleg mar a draga kismama cuccokbol.

A korhazi cuccaim is nagyjabol megvannak, mar csak homeopatiat kell vennem es mandulaolajat.

A felszerelesek es rucik mind megvannak, sieles alatt beszereztuk oket olcson Ausztriaban. Remelem igy a sok lanycucc mellett nem lesz megis tokos.

Magi
Vendég

[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80Szösz
Tudom, h dögös cuccoktat vettél. Én arra értettem a fotókat :lol: .

Jah, akkor megmutatom feltétlen .. :wink: :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Szia Szössz!
Nem gondoltam vona, hogy már fent vagy!! Amikor bejelentkeztem és láttam, hogy még éjfélkor is írtatok, arra gondoltam, hogy 11 előtt biztos nem kelsz fel :lol:
Előtejjel kapcsolatban nálam még semmi. Viszont most már azért nekem is látványosan nőtt a mellem... 75B-ről 75C-re.

Apuci, most épp nincs itthon. Délután vendégek jönnek hozzánk és elzavartam sütiért, de este majd szólok neki, hogy fényképezzen le az új szerzeményekben.

Én is kíváncsi vagyok a fehérneműkre, amiket vettél. Nekem nagyon fura volt most normál bugyikat venni, mindig is tangát hordtam, de azok már nem kényelmesek. Amiket én most vettem azok eléggé nagymamások (legalábbis néhány db), de tudom, hogy csak szülés után pár hétig fogom használni őket. Akkor meg nem az lesz a szempont, hogy milyen szexi fehérnemű van rajtam...

Kép
emi29

Tényleg, esküvő!
No, kérdés azokhoz, akiknek nemrégen volt!!!!
Megolvastam a honlapon (önkormis) hogy mik kellenek hozzá... tényleg 30napnál nem régebbi születési anyakönyvi kivonat???? Az eredeti nem jó? Újat kell kikérni?
Ha esetleg van, aki másodszorra házasodott (rémlik, mintha lenne, de lehet, csak a rossz emlékezőkém), a végzés elég nekik, amit a biróság küldött? Mert vmi marhaságot magyaráznak a honlapon, hogy a családi állapotot igazoló anyakönyvi kivonat kell nekik.... a válásról nincsen anyakönyvi kivonat... Zolinak is a végzés van, meg nekem is... vagy arra gondolnak????
Egyébként jövő héten be kéne jelentkezni, mert irásos kérelmet kell benyújtani bizonyitékokkal, meg lószarral együtt ha nem akarjuk kivárni az egy hónapot! De ki akarjuk várni, mert a 30nap semmi és annyi kell, mert a mostani fizu nem lesz elég erre is! Kell a márciusiból hozzátenni! :roll: Úgyhogy én a március 22-ét tűztem ki célul, akkor a fiúknak apás hétvége van, és a fizetés is megjön addigra a legrosszabb esetben is, a kiscsajszi meg jobb esetben még nem jön ki addigra... !!!!! :lol:
Vendég

[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80Hát csinálhattunk volna jobbat is a gyerekcsinálás helyett após szerint. :cry:

:( :( hát ez szörnyű .. hogy tudnak emberek ilyet mondani.
Elfelejtik, hogy nekik mekkora öröm volt a gyerek érkezése .. és hogy gondolhatják, hogy joguk van belerondítani a másik örömébe ... áhhh ... mindig kiborulok, ha ilyet olvasok :(
Nincs annál szebb, amikor két szerelmes babát vállal :)
Peregjenek le rólad ezek a szavak!!!!
Legyetek erősek csajok .... mindenki, akit még hasonló bántalmak érenk :(

Kép
szösszenet

Szia Magi, örülök, hogy újra hallunk Rólad. :D

Ügyi vagy, hogy már mindent beszereztél. Nekünk még elég sok minden kell legfőképp babakocsi és hordozó. Mondjuk tudom milyet akarok, már csak meg kell venni őket.

Zolinak jobbulást és vigyázz, nehogy Te is benyeld!

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

[quote="szösszenet"] írta:szösszenet
[quote="kisscica80"]
írta:
kisscica80Peregjenek le rólad ezek a szavak!!!!
Legyetek erősek csajok .... mindenki, akit még hasonló bántalmak érenk :([/color]

Hát sajnos ezek azok a szavak, amik szerintem életem végéig itt fognak csngeni a fülemben :cry:
De tényleg erősnek kell lenni, mert szegény Maszat egész éjszaka virrasztott velem.. :oops:

Viszon szépen süt a nap, és ez olyan jó :D .

Bugyi:
Én még nem cseréltem le a tangákat, és el sem tudom képzelni, h hogy fogom elviselni a rendeseket..
Na meg szülés után azt a hatalmas betétet :? .
Tuti halál kényelmetlen lesz.
Cicifixek. Most 75B, de már jól esne egy kicsit nagyobb is. Lehet kéne próbálni egy C kosarast, és akkor minden jobb lenne :lol: .

Anyucik, akik szültek már:
Tényleg gátmetszés után jobb kiszedős varratot kérni? Nekem nővérem is a lelkemre kötötte meg egy másik ismerősöm is, h ilyet kell kérni, mert a felszívódó állítólag nagyon szúr.. :shock:

Kép

kisscica80

Kiscica,
nekem első szülés után varrtak kívül belül, felszívódóval. A harmadik nap kezdett el egy kicsit húzódni, szóltam a dokinak és azt az egy varratot kiszedte. Utána már nem volt gondom vele.
Lizát gátvédelemmel szültem, egy picit repedtem, amit két öltéssel kellett összevarrni. Ez is felszívódó volt. De nem is éreztem.
De ezt már én is hallottam. Nekem azt mondták egyébként, hogy azzal varrnak, ami éppen van. :shock:
De nagyon remélem, hogy most nem kell, mert nekem az egész szülésben az volt a legrosszabb élményem.

Andi

Kép
Kép
Kép
felsoa

Kiscica - Én vettem nagyobb tangákat, amiknek az oldala nem egy vékony pánt, hanem vastagabb .. hogy még véletlen se vágjon. Illetve sportos féltangát kipróbálásra ..
Szerintem sátor-bugyit én csak a kórházba viszek majd be. Anyum vett egyet, hogy próbáljam fel .. írtó kényelmetlen volt :)
Vegyél 1-2 C-kosaras melltartót, csodás érzés lesz .. én tegnap átéltem :) Akkor jöttem rá, mekkorát is nőttünk :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Kisscica!

Nekem felszivodo volt es nem szurt. Kivul is meg belul is.
Egy elonye volt.
Negy nap utan csak megnezte az orvos es hozzam sem nyult.
Bele is haltam volna ha hozzamer es varratot szed. Pedig nekem nem voltak gatfajdalmaim, vegig siman ultem. Nekem itthon kipottyant ketto darab egyszer mikor wc-n voltam. A tobbi eltunt magatol.

Valaki meg felhozta a suru pisit is.

En is surun jarok, ha a baba rajta fekszik.
Ellenben nekem mar most ugy meg van dagadva lent, hogy akkora, mint Zolinal szules utan volt.
Kicsit remiszto. Az uram kerdezte is tolem, hogy ez normalis e, de azorvos nem mondta, hogy ne lenne az.

Majd teszek fel kepet a gyerekszobarol is, csak fotoznom kell.
En is a harom tunderlanyos dekort vettem, mint szolo vagy emi, mar nem emlekszem, hogy ki.

Magi
Vendég

Magika - Örülünk, hogy visszatértél!! Tuti nagyon jó lehetett kikapcsolódni :) Mmmm .. ránk is ránk férne egy hétvége .. :)
Várjuk a képeket .. ;)

Én most kezdem fotózni a szerzeményeket :D

Kép
szösszenet

Bolcso, amit kineztem mar regen, de csak kint lehet venni.

Ennek allithato az alja igy akar milyen magasra lehet emelni, illetve leengedheto az oldala es a nagy agyhoz erositheto.

Kép

Kép

Ilyen otthon, Zoli szobajaba van, mert meg nem tettem az agyunkhoz.

Kép

Kép

Ennek nagyon orultem.

Magi
Vendég

Júj, Magi, de szééééép ez a bölcső!!!!!!

Gátvarrat: nekem ebből is volt ilyen is és olyan is... 8)
Atisnál kiszedős, k...vára fájt, mikor kiszedte és baromira szúrt, amig bent volt, hozzáteszem, nagyon kellemes volt, amikor szülés után 4 nappal a doki kiszedte a varratokat az amúgyis baromi érzékeny gátból!!! :shock:
Barninál felszivódó, csak ránézett a doki hazamenetel előtt, hozzá sem nyúlt! Volt egy pici kiálló szálvég, ami szúrt, de szólt is a doki, hogy ha szúr, akkor kiabáljak neki és már le is vágja, de nem bizti, hogy zavarni fog... kicsit zavart, mert hosszú volt, azért szúrt, igy lenyisszantotta, onnan már semmi!!!!
Úgyhogy én nem kérnék kiszedőst, az is bizti!!!!!!! Egyébként sokkal jobban húzódott, mint a felszivódó!!!!
Ja, egy jótanács, ha esetleg valaki nagyon kiváncsi rá, hogy néz majd ki odalent a varrat... én megnéztem tükörből... nem kellett volna... :roll: jobb a képzeletre hagyni, milyen! Én akkor paráztam rá, amikor láttam, előtte nem!! Pszihésen jobban fájt utána! Bár most az emlékek megszépültek azóta... igy egyenlőre nem parázok rajta és reménykedem, hogy harmadszorra szükség sem lesz gátmetszésre!!!!

Képzeljétek, most beszéltem anyuval és mondta, ha holnap átmegyünk hozzájuk, akkor kapunk tőle ajiba aranyat, amiből csináltathatunk jeggyürüt... :) szerintetek olcsóbban jövünk ki igy, ha csináltatjuk vitt aranyból, mintha vesszük készen???
Vendég

Sziasztok!

Előtej: pár hete nekem folyamatosan van, főleg éjszaka; 2 naponta pizsamát kell cserélnem a foltok miatt, szóval elég kellemetlen... :-(
Azt én is hallottam, hogy ez teljsen független attól, hogy később lesz-e tejünk vagy sem!

Magika: nagyon édes a sielős kép, biztosan jó lehetett... (Kicsit irigyellek titeket, mert imádok síelni, és nehezen viselem, hogy ki kellett hagynom ezt a szezont...)

Kisscica: sajnállak nagyon a párod családja miatt, de én is csak azt tudom mondani, hogy próbálj meg ne foglalkozni velük, másképp nem megy...

A ruhák, kiságyak, fotelek mind nagyon szuperek!
Tegnap mi is vettünk pár apróságot az Auchanban: avent cumisüveget, tetra pelenkát, gumis lepedőt meg egy tigrises zoknit...

Holnap délelőtt megyünk a kötelező 30 hetes uh-ra... Úgy várom már, mert Karácsony óta nem láttuk Benit!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Sziasztok

Úgy tünik, ma sokat fogok írni, mert hát emberemmel nem sűrűn komunikálunk, így veletek fogok ma beszélgetni :D .

Szösz:
Tuti fogok nézni nagyobbat, mert a B-s szerintem már határeset.
Jöv. héten fizú, és akkor belevetem magam a cicifixek vásárlásába.

Varratok:
Akkor úgy tünik, h nővéremnek varrták össze annó szerencsétlenül. Szegénynek emlékszem, szülés után még egy hónappal is szét volt még nyílva lennt a seb. Hámosítóval kenegette a végén, és attól gyógyult be.

Reméljük nekünk az Imrében, akkor majd felszívódósat fognak adni, ha vágni kell.

Tényleg, első szülésnél is lehet már kérni gátvédelmet, vagy az annyira nem szokott összejönni.

Magi
Én is irigyellek a síelés miatt. Tök jó lehetett.
ÉS az a bölcső :D . Kár h itthon nem lehet kapni, mert praktikusnak tünt nagyon!

Zorróné
Köszi Neked is a bíztatást. Majd ezen is túllépünk. Csak minnél több az ilyen tüske, annál nehezebb lesz később.. :(

Kép

kisscica80

Pumpóka - Mi nem vittünk aranyat, úgy csináltattuk .. nem is mondok összeget. Nagyon durva volt.
Szerintem vigyétek az aranyat, mérjétek le, hogy mennyit kaptok, és azt osszátok el 2-vel ;) És eleve kérjétek, hogy azokat a gyűrű-mintákat mutassa, ami ebből a grammból kijön. Akkor nem kell nekik hozzápótolni drágán .. :) Szerintem ki tudtok jönni olcsóbban.
De egyszerű ... amit kinéztetek, kérdezd meg mennyi ha adod az aranyat, ill. ha tőlük veszed.
Amúgy tudok egy helyet, ahol a legnagyobb a választék, és legjobb az ár!!! (olyan, mint egy nagyker :lol:)

Kép
szösszenet

Pumpi
Csak helyeselni tudok Szösz írására.
Mi sem vittünk aranyat, de csomó helyet végigkérdeztünk, mert azért volt pár ezer forint is a különbség..
Aztán max. 5800 Ft grammáron hoztuk ki. De ahogy meghallják h karikagyűrű, máris dupla árat mondanak :(

Kép

kisscica80

Kiscicc!
Hát én nem tudom, hogy első szülésnél mennyire jön be a gátvédelem... megpróbálni érdemes, ha olyan a szülésznő, hogy segit benne.... gondolom ezt is kórháza-orvosa-szülésznője válogatja, de elsőre szerintem nagyon kevés az az arány, akinek sikerül megúsznia a gátmetszést... mert ha repednél, akkor úgyis vágni fognak...
Én még a másodiknál sem úsztam meg, csak lényegesen kisebbet vágtak, mert gátvédelmes szülés volt...
Szerintem erről a szülésznőnél kell érdeklődni, akinél szülni fogsz, hogy ő hogy áll a gátvédelemhez, mert ők csinálják, nem a doki...

Szerintem a nővérednek varrták bénán... :roll: annak pár nap alatt össze kell forrnia, hiszen a kiszedőst is az utsó nap szedik ki, a kórházból hazamenetelkor. Tehát valamit nem jól csináltak nála... :shock:
Vendég

Kisscica, nekem volt gátmetszésem, és felszívódóval csinálták, szerencsére semmi bajom nem volt vele, és tényleg nem kellett már utána puiszkálnia az orvosnak!
Maga a seb fájt, de a varratból nem éreztem semmit!

Pumpóka, én is tükörrel lestem meg, bár nekem nem volt annyira elrettentő, lehet azért, mert 3-4 nap után láttam csak...

Magi, nagyon szép a kiságy! Hát igen, külföld mindig jobb!
Mi március első felében megyünk Ausztriába síelni, vagyis én csak sétálni :lol: , nekem is tervben van egy bevásárló kőrút kint, mivel ott sokkal olcsóbb minden!
Apósom sokat jár ki a munkája miatt, szinte minden hónapban, és fillérekért hozza mindig Szandinak is a ruhákat!
Ti merre voltatok Magi?

Most fejeztem be lánykám farsangi jelmezének utómunkálatait, majd ha gondoljátok teszek fel képeket, katicabogár lesz :)

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici

Köszi Szössz, Cicc! :)

Mondjuk, anya ezt felajánlotta, de igazából lehetek őszinte?
Én azon kevesek közé tartozom, akik utálják az aranyékszereket. Sokkalta inkább az ezüstöt részesitem előnyben... :roll: nincs is egy darab aranyam sem, nyakláncom, gyürüm, fülbevalóm is ezüst....
Csak mivel ezt anya mondta, meghogy azért mégis karikagyürü, hát illik aranynak lennie... gondoltam kikérem a véleményt, hogy szerintetek hogy éri meg... ?? Mindenképp visszük az anyagot hozzá, de nem tudom, hogy a munkadij mennyi lesz... mert ha horror, akkor ciki ide-oda én bizony beslattyogok az első ezüstöshöz és veszek ott karikát ezüstből (olyan szépeket láttam), olcsóbb, de azért azt nem lehet mondani, hogy nagyon olcsó, mert amit én néztem ki, annak darabja volt 9ezer... :shock:
Azt nem tudjátok, hogy a munkadijra mennyit számolnak fel kb.??? Merthogy ti is csináltattátok... vagy nem volt feltüntetve külön az anyag és a munkadij??? Lehet, hogy butaságot kérdezek...
Vendég

Én is utálom az ékszereket, az aranyat is, ezért mi fehéraranyból csináltattuk a cuccot, Gyömrőn. (És csak az utcán van rajtam a gyűrű, ahogy hazaérek, veszem is le...)

Kép
babyteve2

Na, most végigolvastalak, :oops: ha mindened ezüst, akkor jobb lenne a fehérarany. A sárga érdekesen nézne ki az ezüstökkel (bár elég sok sárga-fehér jegygyűrű van).

Kép
babyteve2

Nici!

Mi Becsbe voltunk a SCS-ben a babyone es a toys r us-ban. Illetve meg van ket toys becsben oda is beneztunk.

Erdemes, mert ha jo akcio van akkor sokkal olcsobb.

Probaltam sielesre keveset pakolni, mert hat haza sokat kellett hozni.
Meg jo, hogy kombi autonk van. :lol:

Amugy mar en sem sieltem. :(

Egy par mai pocakfoto +8 kg.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Magi
Vendég

A mi gyűrűnk meg fehérarany-arany vegyespáros :)
Azonnal beleszerettünk .. Szabi szerint úgy néz ki, mint egy csillagkapu .. :D Ne kérdezzétek, miért .. nagyon vagány .. nem giccses. Az egyetlen volt, amire azt mondtam, hogy ez neki is zseniálisan áll!!!! :D :D
Nem tudok Pumpóka munkadíjat :( .. mi egyben kaptunk rá egy ajánlatot, és elfogadtuk, mert már több helyen néztük azt a típust, és ott volt a "legolcsóbb" (Bláthy Ottó utca) ..

Kép
szösszenet

MAgika, Nici! Tudnátok írni nekem ausztriai üzlet neveket, ahol érdemes körülnézni? Férjem nem az a nézelődős típus, én meg egyedül... :roll: nem szívesen... (Mági, a bölcső nem Höffneres?)

Nekünk fehérarany a jegygyűrűnk, mivel én is ezüstös vagyok. De ezt Levi választotta egyedül. Én lehet felesbe (aárga-fehér) választottam volna, de szerintem egy teljesen sima karikagyűrű is nagyon szép! Ciráda nélkül talán olcsóbb is...

ercsi_3

Ercsi!

A bolcsot a babyone-ba vettem a SCS-ben.
Ott volt sargaban es rozsaszinben.

De lehet kapni a toys r us-ban is, de ott csak keket.
Ja es 20 euroval olcsobb a toys-ban.

En ezt a ketto lancot ismerem en mindig ebben a kettoben vasarolok.

Mondjuk most elegge le voltak fosztva gondolom a karacsony miatt.

Magi
Vendég

Ercsi én sajna nem tudok neveket, azt sosem kérdeztem még apóstól hol vásárol, csak mondom neki mi kell, és hozza :)
Annyit szokott mesélni, hogy miket látott, és hogy mekkora a választék, meg milyen olcsók, és mire van szükség köv-re...
Márciusban velük megyünk ki, így gondolom majd megmutatja a helyeket, és mivel lesz egy hetem rá, hát bevetem magam, amíg Ők síelnek :)

nici

Magi, erre gondoltál?

http://www2.scs.at/index.php

nici

Sziasztok!

Pumpóka, az esküvőre bejelentkezéshez nekünk nem kellett 30 napnál nem régebbi születési anyakönyvi kivonat, az eredetit vittük, elhitték hogy nem változtak az adatok :D (Nem is kértek újabbat) Ugyan nekünk első házaddág, de nem kellett semmi más igazolás, megkérdezték hogy első házasság? Az. Ennyi.

Gyűrű kérdésben nem vagyok otthon, mert nekünk a legeslegegyszerűbb sárgaaarany karika van, én kikötöttem hogy csakis ilyet vagyok hajlandó hordani életem hátralevő részében ha karikagyűrűről van szó. :oops: :lol: Ez meg 24 000 volt a kettő együtt.

Mágika, ez a bölcső nagyon szép! És a pocakod is! :wink:

Kép Kép
szõlõ

Mágika, látom te még nem szedted ki a köldököldből az ékszert, nekem már vízszintesen állna szerintem :lol:

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok mostanában még le vagyok maradva a családi programok miatt.De majd még visszaolvasok.
Hálóing:én nem akarok abban lenni a kórházban anyós meg beindult h mér nem bírom ki azt a pár napot.Mert h gombos kell csak abban lehet szoptatni.Mondom a pólót is fel lehet húzni úgy is hozzáférek a mellemhez.De ő ezt el se tudja képzelni me nem ez a szokás!Mondom én meg sz...ok a szokásokra ha nem akarok nem veszek fel hálóinget és kész.Sztem egy vékony otthoni gatyó ugyanúgy megteszi mondjuk fehér vagy vmi világos színben vagy egy pizsama.
Úgyhogy most két napja harc van anyóssal me ilyenekbe is beleszól.
Ma reggel:menjek be a keresztfiamhoz amíg ő mosogat.Mondom nem megyek me ott az apja én meg a párommal kártyáztam.(ritkán hagynak nekünk szabadidőt amit egymással tölthetünk)Azt mondja anyós h a gyerek apja most gyakorol(gitártanár).Ja mé nem akkor gyakorol mikor ott a neje nehogymá én menjek oda h ő azt csináljon amit akar!Nem vagyok önző de tudom hányszor fog a srác az enyémre vigyázni amíg mi mást csinálunk,egyszer se.Neki mindig más dolga van semmiből nem veszi ki a részét.Ja bocsi nekem is jönnek a vizsgák mé én játszam a pesztonkát.Van egy apja is annak a gyereknek.
Ne haragudjatok de elegem van a családból!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nici!

Igen ez az es dobom neked az oldalakat.

http://www.babyone.at/index.html ez inkabb babafelszereles, ruha, babakocsi, butor stb...

http://www.toysrus.at/ ez meg inkabb jatekok, de itt is van babafelszereles es ruha is, csak kisebb valasztekban.

Mind a ket oldalon talalsz boltlistat, mert nem csak Becsben vannak.

Szolo!
Nem is fogom kivenni.
Nekem ez mar terhes ekszer, muanyag hosszu rud es rajta ket femgomb.
A sima mar nem ferne el benne.

Amugy regen nagyon szep volt, de miutan megszultem Zolit mar nem lett ugyan olyan.
Gondoltam, hogy kiszedem de az uramnak tetszik igy maradt.

Csinaltam a szobarol is kepeket.

Johetnek?

Csak veletek tudom ezeket megosztani, mert nalunk senki nem tudja, hogy mi lesz, igy az emelet, ahol a szoba is van meg minden tabu mindenki szamara. Csak Zoli, Ember, takcsineni es en tudom, hogy kislany lesz.

Magi
Vendég

Szolo!

A piercing!

Kép

Meg egy pocakkep, igy joval nagyobbnak tunik. :lol:

Kép

Magi
Vendég

Jaa értem. Én kiszedtem, de majd visszateszem szülés után, olyan rég óta ott van hogy már hozzám tartozik :roll:

Persze, muti képeket!!!!! :D

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Pumpóka: én már elváltam egyszer, és most októberben volt a házasságunk Szabival. Előtte a bejelentkezéskor csak személyit vittünk, az esküvő előtti napon csütörtökön kellett bevinnünk a személyinket, születési anyakönyvi kivonatot, nekem a válásról a végzést, illetve úgy emlékszem, hogy a területileg illetékes (ahol az előző házasságod kötötted) anyakönyvi hivatal ki tud neked adni igazolást arról, hogy sikeresen elváltál. A válási végzést lehet helyettesíteni ezzel az anyakönyvi igazolással, ha nincs meg a végzés (neked biztos megvan, én elkevertem :roll: )
mi is csináltattuk a gyűrűnket, vittünk be hozzá saját aranyat, olyat amit nem használtunk már ezer éve, és nagyon sokat levett a költségeiből. Szerintem megérte.

előtej: nekem a második trimeszter elején kezdett szivárogni ilyen áttetsző vizes valami, mostmár úgy egy hónapja fehér színű, mindennapos, alvás/ zuhanyzás/ ha megnyomom a mellem vagy szex közben is van. Jah és az az érdekes, hogyha a barátnőim babáival játszok, akkor is elkezd szúrkálni a mellem és jön a tejem :oops: olyan fura. :oops:

kiscica: uhh, nem semmi milyen rossz helyzetben vagy :( ilyen anyóssal-apóssal :(

Cinyke

levelibeka

Mindenkinek nagyon köszi a házasodással kapcsolatos hozzászólásokat! :wink:

Jajj, Leveli hsz-éről jutott eszembe most a szex közbeni tej-áradat... :lol: na az még nagyon komoly, amikor közben ömlik az ember teje.... :lol: hozzá kell majd szokni újra, már Zolit edzem rá, mondtam már neki, hogy milyen mókás lesz, amikor tejben fog fürcsizni szeretkezés közben... :lol:
Nekem még csak egyszer jött, tegnap, szex közben nem figyeltem, mert mostanában olyan nálunk nem volt... nekem fáj kicsit, vagyis kellemetlen érzés... :roll: pedig szeretném... de most már kihúzom fél lábon is a hátralevő időt, plusz a 6 hetet... aztán mindent bele újra.. :lol:

Magi, csini poci! :wink:
Vendég

Magi, nagyon szépen köszönöm!!! :)
Muti képeket!

Én is most csináltam a katicabogaramról :)

nici

Ha nem gond, akkor mutatok párat :oops:

Kép Kép Kép
Kép Kép

Holnap lesz a farsang, már nagyon várja :)

nici

Hogyhogy több helyen ilyen korán van a farsang? Nálunk február utolsó hetében lesz... :roll:
Vendég

Nem tudom, bevallom én sem értettem, eddig nekünk is mindig február közepén, végén volt... :roll:

nici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?