Júj, Magi, de szééééép ez a bölcső!!!!!!
Gátvarrat: nekem ebből is volt ilyen is és olyan is...
Atisnál kiszedős, k...vára fájt, mikor kiszedte és baromira szúrt, amig bent volt, hozzáteszem, nagyon kellemes volt, amikor szülés után 4 nappal a doki kiszedte a varratokat az amúgyis baromi érzékeny gátból!!!
Barninál felszivódó, csak ránézett a doki hazamenetel előtt, hozzá sem nyúlt! Volt egy pici kiálló szálvég, ami szúrt, de szólt is a doki, hogy ha szúr, akkor kiabáljak neki és már le is vágja, de nem bizti, hogy zavarni fog... kicsit zavart, mert hosszú volt, azért szúrt, igy lenyisszantotta, onnan már semmi!!!!
Úgyhogy én nem kérnék kiszedőst, az is bizti!!!!!!! Egyébként sokkal jobban húzódott, mint a felszivódó!!!!
Ja, egy jótanács, ha esetleg valaki nagyon kiváncsi rá, hogy néz majd ki odalent a varrat... én megnéztem tükörből... nem kellett volna...

jobb a képzeletre hagyni, milyen! Én akkor paráztam rá, amikor láttam, előtte nem!! Pszihésen jobban fájt utána! Bár most az emlékek megszépültek azóta... igy egyenlőre nem parázok rajta és reménykedem, hogy harmadszorra szükség sem lesz gátmetszésre!!!!
Képzeljétek, most beszéltem anyuval és mondta, ha holnap átmegyünk hozzájuk, akkor kapunk tőle ajiba aranyat, amiből csináltathatunk jeggyürüt...

szerintetek olcsóbban jövünk ki igy, ha csináltatjuk vitt aranyból, mintha vesszük készen???