Sziasztok!
Először is:
[b]NAGY GRATULÁCIÓ ZSUNAK ÉS CSALÁDJÁNAK! NAGYON ÜGYIK VOLTATOK, VÁRJUK MIELŐBB A FOTÓT ÉS EGY RÖVID ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT (AZTÁN KÉSŐBB JÖHET MAJD A HOSSZABB IS
)[/b]
Végre idejutottam a gép elé. Elég mozgalmas napunk volt ma, Vikivel ügyintéztünk egész nap, stb.stb.
Nálam is változatlan a helyzet egyenlőre, görcseim vannak, de aztán egy idő után megszűnnek.
De bízom benne, hogy most már szinte majdnem mindennap jelentkeznek, egyre erőteljesebben, így talán csak napok kérdése és meglesz a bébi!
Pandi!
Nagyon remélem, hogy magától megindul ez a kislány, látod Zsunak is szótfogadott a gyerkőce, pedig azt mondják a lányzók szófogadóbbak!
Egyébként lehet, hogy nekem is elment a nyákdugóm, mert csütörtök este fürdés után a törcsin volt egy-két rózsaszínes folt, péntek reggel meg jött egy ilyen hosszú sárgás-nyálkás valami - bocs a részletezésért

- de arra gondoltam, hogy ez csak attól lehetett, hogy csüt. megnézte a doki a méhszájat.
Szerintetek?
Üdvözlet az újaknak! Olyan jó, hogy mindig bővülünk, legalább mindig lesz kiért izgulni!!!

Mivel itt már egyre szaporodunk, kell az utánpótlás!
Eszter!
Örülök, hogy már otthon vagytok és minden rendben veletek! Ha lesz időd, majd várjuk a beszámolót tőled is!!!
Ma egyébként nagyon mozgékony a kicsikém, egyfolytában a lábait tornásztatja, meg rettenetesen nyom lefelé a buksijával, sokszor félóránként megyek pisilni. Remélem már keresi a helyét!
Most megyek, kezdek mindjárt bealudni itt a gép előtt... tegnap ilyenkor már rég aludtam
Tiszta mormota lett belőlem a napokban.
Amúgy ma azt mondták, hogy hidegfront jön, bízzunk benne, hogy hatásos lesz többünknél is!!!
Jó éjszakát mindenkinek!
Kata