A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008-ban szülünk

ÖRÖMMEL JELENTEM BE, HOGY MA REGGEL 10 ÓRA 30PERCKOR MEGSZÜLETETT MARTIN BABA. 52CM ÉS 3570 GRAMMAL.
MAJD HA HAZA JÖNNEK MESÉLNEK.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

JA MÉG ANNYIT AKARTAM ÍRNI, HOGY APÁS SZÜLÉS VOLT ÉS NAGYON BOLDOGOK.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Pandi!

Kb 2 ujjnyira vagyok nyitva.
(egy héttel előtte meg 1 ujjnyira)

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Gratula Vickinek!

Sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit.

Kriszti

bchris

Bchris,

Zsúnak kell gratulálni az én kicsimet majd Máténak fogják hívni.

Pandi,

hol vagy? Mizu van nyákdugó ügyben?

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Krisz!

Nem Vikci szült meg, hanem SzemokZsu! :wink:

2 ujjnyira? Nyákdugód benntvan még?
De jó neked, h. ennyivel is előbbre vagy...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Vikci épp fenttvagy?

Kép

Kép
nagy vera

Zsu,
Hatalmas gratula nektek, jó egészséget :lol:

Chris,
Az tök jó, annyival kevesebbet kell majd tágulnod :wink:

Vikci,
Semmi, szülésznőm is mondta hogy az a nyákdugóm lesz, ez jó jel, de azért ez sem jelent igazán semmit.

Voltam ctg-n minden rendben, fájások vannak mint mindig. Megbeszéltük, hogy akkor kedden lenne az indítás. Hétfőn kell a dokimmal megbeszélnem a részleteket.
Vendég

Pandi, láttam, hogy a tied az uccsó hozzászólás, gyorsan kattintottam, hátha a férjed jött a képekkel...nem baj, ami késik, nem múlik!!!
Hogyan indítják a lányzót? Zselével?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati,
Oxitocin, burokrepesztés ha tágultam már annyit. Pozitívan állok hozzá, szerintem elég neki egy kicsi lökés és tudni fogja a dolgát, hiszen a méhem már most is aktívan dolgozik. Amúgy meg te elöbb fogod ide beírni mint a párom, mert amint megszületett kapod az sms-t :wink:
Vendég

Pandácska!!!

Nagyon tetszett a videód :)

bchris!!!

Hadd kérdezzem már meg milyen érzés ha ki vagy tágulva??Bocsi az intim kérdésért.... :)

Snacky
snacky

Zsu,

Gratulálok a kis Martinhoz!

Pandácska,

Bízz benne hátha megindul a szülés még kedd előtt.Látom már túl vitted,nem segített az amnioszkópia?

Kép
Kép
Kép
junag

Sziasztok!

Először is:

[b]NAGY GRATULÁCIÓ ZSUNAK ÉS CSALÁDJÁNAK! NAGYON ÜGYIK VOLTATOK, VÁRJUK MIELŐBB A FOTÓT ÉS EGY RÖVID ÉLMÉNYBESZÁMOLÓT (AZTÁN KÉSŐBB JÖHET MAJD A HOSSZABB IS :-))[/b]

Végre idejutottam a gép elé. Elég mozgalmas napunk volt ma, Vikivel ügyintéztünk egész nap, stb.stb.

Nálam is változatlan a helyzet egyenlőre, görcseim vannak, de aztán egy idő után megszűnnek.
De bízom benne, hogy most már szinte majdnem mindennap jelentkeznek, egyre erőteljesebben, így talán csak napok kérdése és meglesz a bébi! :-)

Pandi!
Nagyon remélem, hogy magától megindul ez a kislány, látod Zsunak is szótfogadott a gyerkőce, pedig azt mondják a lányzók szófogadóbbak! :wink: :D

Egyébként lehet, hogy nekem is elment a nyákdugóm, mert csütörtök este fürdés után a törcsin volt egy-két rózsaszínes folt, péntek reggel meg jött egy ilyen hosszú sárgás-nyálkás valami - bocs a részletezésért :oops: - de arra gondoltam, hogy ez csak attól lehetett, hogy csüt. megnézte a doki a méhszájat.
Szerintetek?

Üdvözlet az újaknak! Olyan jó, hogy mindig bővülünk, legalább mindig lesz kiért izgulni!!! :-) Mivel itt már egyre szaporodunk, kell az utánpótlás!

Eszter!
Örülök, hogy már otthon vagytok és minden rendben veletek! Ha lesz időd, majd várjuk a beszámolót tőled is!!!

Ma egyébként nagyon mozgékony a kicsikém, egyfolytában a lábait tornásztatja, meg rettenetesen nyom lefelé a buksijával, sokszor félóránként megyek pisilni. Remélem már keresi a helyét! :-)

Most megyek, kezdek mindjárt bealudni itt a gép előtt... tegnap ilyenkor már rég aludtam :oops: :D
Tiszta mormota lett belőlem a napokban.

Amúgy ma azt mondták, hogy hidegfront jön, bízzunk benne, hogy hatásos lesz többünknél is!!! :wink: :D

Jó éjszakát mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Megyünk a kórházba majd jelentkezem!
Vendég

Pandácska!

Magy a drukk ezerrel, remélem már túl is vagy rajta és melletted szuszog a kis csomagod :D

Zsu!

Nagy nagy gratula a baby-hez, ügyesek voltatok! :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

PANDA: DRUKK!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
P.S: na végre!!!! :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép

mpatr

Panda!!!
Végre!

Kata!
A méhszájnézéstől nem kéne semminek lenni. Inkább a nyákdugó szerintem. Drukkolok Neked is!

Vikci?
Vera?

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Zsu,

NAGY-NAGY GRATULA A KIS JÖVEVÉNYHEZ ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK.[color=red][size=18]
[/color][/size]

Pandus,

Na végre, DRUKKOLOK NEKTEK, hogy ma már végre a karjaidban tarthasad a kicsi lányod.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Sziasztok!

Én még nem jártam itt,egy másik fórumba szoktam írni,de örömhírt szeretnék bejelenteni:

MA REGGEL 5 ÓRA 35 PERCKOR MEGSZÜLETETT SZILVI KISFIA , BARNA BABA, 2700 GRAMMAL ÉS 49 CENTIVEL!!!!!GRATULÁLUNK NEKIK!!! :lol: SOK-SOK EGÉSZSÉGET ÉS TEJECSKÉT KÍVÁNUNK! :D :D :D :lol:

Hajrá lányok,itt nemsokára sok baba lesz,látom! :wink: :lol:

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Hurrá!!!!!!!
Hajrá Panda és Dórka!!!!

Eszter! Hatalmas gratula nektek és nagyon örülök,hogy minden rendben!
Majd várjuk a beszámolót ha lesz egy szesszanásnyi időd!

Zsu!

Hatalmas gratula nektek is,ügyesek voltatok!
Remélem jól vagytok és nemsokára tudtok nekünk mesélni!!

Többiek?
Még mindenki egyben van?
Ki a következő?

Megy a drukk mindenkinek!

Sok sikert lányok!!!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

GRATULÁLOK a sok uj babának, és persze az anyukáknak is! Jó egészséget, sok tejet kívánok!

d.dodó

IBM,

szerintem mostmár nekem kéne jönnöm. Holnapra vagyok kiírva. Remélem elindul ez a kis manó.

Panda,

szerintem már meg is született Dórka.

Megy a drukk azért ezerrel!

Pati,

hol vagy? Nem tudsz valamit Pandiékról?

Szilvinek hatalmas gratuláció! ok tejecskét kívánunk neki![color=darkred][/color]

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

MINDENKINEK A SZUGIJÁT SZERETNÉM KÉRNI! MINDENKI KÖRBE SZÜL EZ NEM IGAZ. VAGY MÉGIS :-)
BARNUS IS MEGSZÜLETETT ELŐBB. VERA MÉG TE IS BEELŐZÖL A. :-( NA JÓ ANNAK ÖRÜLNÉK. MOST KEZDEK BEGURULNI.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Még egy gyors bekukk. :wink:
Egy kép Barnusról.

Kép

További szép napot mindenkinek! Meg izgalmasat! :wink:

Dalma.

Dalma

KépKép

KépKép

Kép
dalmacska

Ma 12.15-kor a Föld és az Ég egy pillanatra összeért!Megszületett kislányunk, Kovács Dóra Bianka 3850 g, 56 cm. Határtalanul boldogok vagyunk:Anya és Apa.

Sok boldogságot, egészséget, tejcit a pici babának, nem is pici!Pandus ügyes voltál!
Vendég

Panda írt!!!

Ma 12.15-kor a Föld és az Ég egy pillanatra összeért! Megszületett kislányunk, KOVÁCS DÓRA BIANKA, 3850 g 56 cm. Határtalanul boldogok vagyunk! Anya és Apa

PANDÁCSKA, GRATULÁLUNK NEKTEK!!!!
TEJJEL FOLYÓ KÁNAÁN LEGYEN A CSEPP DORKÁNAK!!
JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNUNK!!!

Kép
Kép

mpatr

Lafi :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép

mpatr

Beszéltem Pandussal, nehéz szülés volt, másfél óra kitolással, mert nagyon nehezen tágult, de ahogy ő fogalmazott, megérte. Dorka ott van vele, nézeget :D .
A többit majd ő, ha velünk lesz megint.

JAJ, ANNYIRA ÖRÜLÖK!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Pandácska!

Hatalmas gratula Nektek, ügyes voltál! :D Jó egészséget, és nagyon sok tejcsit kívánok Nektek! :D És milyen nagy lett Dorka! Ki gondolta volna aból a pici pociból :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

aból=abból :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szilvinek is nagy gratula Barna babához! Sok tejcsit és jó egészséget kívánunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Pandi/ Szilvi!

NAgyon nagy Gratula nektek!

Pandus!
Na látod, csak kibújt ez a kismanó!!!!! A szokásos jókívánságok mellet én nyugodt éjszakákat is kívánok nektek!

Vikci!
Mostmár te jössz! Drukkolok!

Nálunk semmi: illetve ugyanaz mint Katánál: görcsölgetések, amik elmúlnak... :cry:
Tegnap este már olyan rémálmaim voltak: nem tudtam megfogni a babát, nem tudtam megfürdetni, csak álltam felette és nem tudtam mit kell csinálni.
Nektek is vannak ilyen rémálmaitok?

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Pandácska!
Teljes szívemből gratulálok Dorkához!!

d.dodó

Szilvinek hatalmas gratula Barna babához!
Sok tejcsit kívánok és várjuk a történetet ha már jelentkezni tudsz! :lol:

PANDA!!!!!!!

Óriási gratula nektek!
Annyira vártam már!
Nagyon örülök,hogy minden rendben,szép "kis" súlya van Dudorkának! :lol:
Ettől a szövegtől még a hideg is kirázott!
Szerintem az egész BABANET értetek izgult!!!! :lol:
Nagyon sok erőt és tejcsit kívánok nektek!
Vigyázz magatokra és várunk vissza mielőbb!

Hajrá Vikci!!! Megy a szugi!!! Te vagy a következő akiért izgulhatunk!
Vera?

Ki van még????????????

Nagyon beindultatok!
Szuper!!!!!!!

Kép

Kép
ibm

Pandi! nagyon gratulálok a kis Dokához! Minden szépet nektek amit csak szeretnétek!

Köszönöm a szorításokat. Nagyon rám fér semmit nem érzek. Remélem mostmár én jövök a sorban.

Vera,

ez vicceas amit írtál. :-D
Ezek szerint pont fordítva lesz ügyes anyuci leszel. :-)

Már most nincs kedvem holnap elmenni a táppénzes papíromért meg a dokihoz. Történjen már valami.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Hát micsoda babaesős napok vannak itt!

PANDI!
ISZONYÚ NAGY-NAGY GRATULA NEKTEK!!!!!!!!!!!
LÁTOD MEGÉRTE AZ A SOK TÜRELEM! :wink: DORKA TUDTA MI A DOLGA, MÉGSEM AKARTA, HOGY EGY SZÜLÉS-INDÍTÁSSAL "ZAKLASSÁK"!!!!
NAGYON SOK TEJCIT KÍVÁNOK NEKTEK, várjuk majd a beszámolót, ha lesz időd!

SZILVINEK IS ÓRIÁSI GRATULA!
SOK-SOK TEJECSKÉT ÉS ÖRÖMET KÍVÁNOK!
Éppen tegnap jutottál eszembe, hogy vajon mi lehet veled, mert kb. egy időre voltunk kiírva, hát beelőztél!!! :wink: Szuper!
Mégegyszer gratula! Nagyon édes a kis babuci!

Vikci!
Mennek a drukkok, de azért ne ess kétségbe, ha nem érkezik napján, bár itt a jelek szerint minden baba "betojt" attól, hogy anyát kórházba fektetik, vagy megindítják a szülést!
Szerintem a tied is szótfogad, ha még kicsit dumcsizol neki!
Gondolok rád este, hogy esetleg éjjel kibújjon a kis manótok!

Mindenkinek megy a drukk!

Nálam ma meg tegnap szélcsend.... lehet, hogy vihar előtti??? :wink: :D Nem bánnám....
Holnap megint NST-re kéne mennem, ezt most valahogy szívesen felcserélném egy babázós délelőttre... :D

További szép napot mindenkinek!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Én is gratulálok minden új anyukának!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Katuci,

köszönöm, hogy gondolsz rám. Remélem bejön és egy boszorka veszett el benned. :-)
Én is így vagyok vele,hogy szívsebben babáznék ,mint dokihoz rohangálnék. Holnap az egész napom majd ezzel megy el.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Szilvi,

Nagy gratula a kis csemetéhez!

Pandi,

Gratulálok a pici lányodhoz!!!!Látod egy picit rá kellett csak ijeszteni!!!Tudta,mi a dolga.

Vikci,

Szurkolok neked,talán,ha kicsit te is megijeszted szót fogad és megunja a bent létet.

Kép
Kép
Kép
junag

Pandácska
Isten hozta a csöpp lánykát! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Én eddig úgy voltam, h. milyen jó lenne, ha a kis Márkunk mihamarabb kijönne, erre most telefonál anyukám, h. húzzuk még ki 1 hétig mert Ő is és az Öcsém is (aki vidékről felhozná anyut) influenzásak lettek, így nem tudnak feljönni segíteni az első napokban...

Szóval lányok leelőzhettek, megbeszéltem vele, mi még nem szülünk a következő héten...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Pandácska,Isten hozta Dorka babát!
Sok örömet,és sok sok tejcit!!!
vedresandi

Pandus,

GRATULÁLOK DÓRKA BABÁHOZ, NAGYON ÜGYES VOLTÁL, SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCIT KÍVÁNOK.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Szilvi,

NEKTEK IS GRATULÁLOK, ÉS SZINTÉN KÍVÁNOK RENGETEG TEJCIT.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vera,

pedig szerintem lehet, hogy pont most fog elindulni a kislegény. Szurkolok, hogy ne így legyen. De nem lehet őket befolyásolni sem arra , hogy kibújjanak sem arra, hogy ne. Na ezt jól leírtam. :-) Én már próbáltam Mátét is megszugizni, hogy kibújjon de makacs.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Sziasztok!

Bocsi tegnap kicsit szorakozott voltam :oops: :oops: . Bármibe fogtam az rosszul sült el.

Zsu!

Sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit.

Kriszti

bchris

Vera!

Szerintem még megvan a nyákdugóm, vagy csak nem vettem észre h mikor hagytam el. :roll: :roll:

Kriszti

bchris

Snacky!

Én nem érzem semmi különöset.
A belső combomba szokott a fájdalom belenyilalni, és akkor ugy érzem, hogy nem érzem a lábam.
Egyébként más különöset nem érzek

KRiszti

bchris

Panda, Szilvi!

Gratula a babákhoz.
Sok tejcsit, jó egészséget.

Kriszti

bchris

Szilvi!!! Óriási gratula ehhez az édes csöppséghez!! Várunk a beszámolóval és további képekkel!!!!!!

Kép
Kép

mpatr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?