Jó reggelt!
Kaqk! Jaj, már Titeket is irigyellek a babauszi miatt! Látszik rajtatok, hogy mennyire élveztétek! És az a bugyika Emmácskán.... Nagyon cuki!
Fleur! Császármorzsa!! Nyammi!!!!
Az Anya, taníts engem könyvet nem találtam az Alexandrában, így a Libriből rendeltem meg.
Juba! Abban van igazság, hogy ha jön a foguk, akkor hasmenésük lehet. Minden esetre az a biztos, ha egy gyerekdoki nézi meg Bertust!
Timi26! Nem lehetett semmi a borotválkozós sztori!

Azt hiszem Rebeka most megtanulta, hogy azt inkább a felnőttek használják!
Bfagi! Ti is a Balcsi parton sétáltok? Irigy-irigy....
Autósülés: Mi szombaton rátettük az ücsire a tetejét - mondván szél van. Elég régóta nem tettük rá. Patentoljuk be Apával, erre mondom, hogy nem jól tettük rá, mert púpos a teteje.
Erre kapcsolok, benézek az ülcsibe, és az én pici lányom benyomorítva ül, miközben a buksija tolja ki az ülcsi tetejét...

Hát mi akkorát nevettünk, Ő meg nem értette, min szakadnak a szülei.
Nekünk van egy olyan ülésünk, amibe ültetni kell, de az még korai neki.
A postások engem is ismernek már. Van leveles, meg csomagos. Nyáron szinte naponta jött csomag a teszveszes babaruhákkal. Nagy pocakkal mentem mindig. A végén már a postás becsöngetett, hogy menjek ki, odaadja a
babaruhákat , mert nem fér el a postaládában. (Ezt honnan tudta, hogy ez van benne?

)
A csomagos postás meg mikor hozta a járókát, már ájuldozott, hogy ekkora a baba, hogy már járóka kell neki?
Miléna! Biza, ennyire anyás! Nálunk egyszer volt itt egy 7-8 hónapos baba. Tök jó volt minden, az anyja kiment pisilni. Na azt az üvöltést, amit levágot...... Nem lehetett elnyugtatni. Mikor az anyja visszajött, már minden rendben volt!
A másik pedig, amit
Dmaggie írt. Zsófi szinte kizárólag csak nálan nyugszik meg, és ettől Apa tényleg kivan. De már elfogadta, hogy neki én vagyok az első.
Most
Bongyi-módszerével írok (egyik ablakban olvasok, a másikba írok).
Most ezt elküldöm, és folytatom.