A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Dmaggie: köszi! :D Bár én még csak most tanulom a 2 gyerekes létet, igyekszem megtalálni az egyensúlyt! Hát...néha ez nem sikerül... :oops:
De azért jó, hogy vagytok ti is, 3 gyerekesek, szerintem sokat fogtok segíteni!!! Előre is köszi!
Ezt a játékos dolgot Rebeka az oviban már megtanulta, remélem itthon sem lesz gond... :roll:

Jó éjszakát!!!

Kép
Kép
timi26

Timi, ugyanmáááá! Tök ügyi vagy!!!!! Nyugi. Mi anno meg akartuk tépni egymást az öcsémmel, most meg...
dmaggie

No, én is megyek. A Kedves is befejezte a munkáját.
Szép álmokat Mindenkinek!
dmaggie

Jó reggelt! :wink:
dettyk

Panka vonalzója nem változott tegnap óta :shock: :evil: .
dettyk

Jó reggelt!

Dettyk: megállt a fejlődésben??? :D

Kép
Kép
timi26

Mondjuk VikDané sem...

Kép
Kép
timi26

Kép

KépKépKép
bongyi

Timi26 :lol: :lol: . Nőivonal :evil: ...hol jár az eszük mostanság...?! :roll:
dettyk

Bongyi, jó reggelt :D ! Hogy vannak a gyerekek?
dettyk

Timi26 ! Hogy van Vikdani? Ez a harmadik nap a homeóval, vagy már a negyedik?

KépKépKép
bongyi

Szia, Dettyk, úgy tűnik, tényleg javulunk, ha lassan is, és ha tényleg szép tavaszias lesz az idő, azt imádni fogom!

Most nézem az időjárás jelentést, hááát, annyira nem lesz azért tavasz!

KépKépKép
bongyi

Bongyi, de jó, nagyon örülök :D .
Én is másra gondoltam, amikor tavaszias időt jósoltak :oops: :cry: .
dettyk

Bongyi: a köhögés alábbhagyott, az orrfolyás nem. Viszont sikerült nyugisan átaludni az éjszakát!!! :D
Úgyhogy most nem tudom, mi van. De délután megyünk vissza a dokihoz, majd megmondja...

Kép
Kép
timi26

Megyek oviba, meg ügyintézni, majd jövök!!!

Kép
Kép
timi26

Szép jó reggelt a kakasokkal kelőknek! Indulhat a nap? Már ilyen korán jó híreket lehet olvasni!!!!!! :D Kellene már nagyon az a napocska.
dmaggie

Visszaolvastam "gyorsan"!

Regi, a macskaki a ronda de finom kategóriába tartozik, fénykép nem készült, olyan gyorsan elkapkodta a család.....

Juba! A fenébe is! Ez nekem már az elején is eszembe jutott, hogy erőlködéstől lehet vér, de azért nem írtam, mert bár nekünk nem volt még, de azt gondolom, hogy okés, erőlködik a gyerek, nyom, és megpattan egy ér. Akkor lesz egy pici vér, de nem hiszem, hogy ez akkor napokon keresztül tartana, az meg olyan hihetetlen, hogy minden kakinál megpattan egy ér....A másik meg, hogy az szerintem inkább keményebb székletnél van, nektek meg hasmenés van. De azért jó lenne, ha csak ennyiről lenne szó!

Fogzás-hasmenés: Én úgy tudom, hogy ahogy már volt róla szó, fogzásnál, a rengeteg nyálból le is nyel a gyerek, és igen, attól lehet hígabb a kaki, és mivel folyamatosan nyáladzik a csemete, lehet folyamatosan hígabb. Ugyanígy taknyosság esetén, mivel a nyák egy része esetleg nem az orron keresztül távozik, hanem a bélrendszeren keresztül....

Kaqk, jók az uszis képek, ilyenkor mindig irigykedem!

ÓÓ, Timi26, ez a borotva!

Autósülés: nekünk összesen most ugyebár három van, ebbe ülnek sorba, egymás után a gyerekek. Mi úgy "szoktuk", hogy a hordozóban ül szinte egy éves koráig, illetve ha hosszú a baba, akkor rövidebb ideig, én Zitának is nyárig szeretném használni. Aztán van a 0-18 kg-ig, ez dönthető ugyan, de mi egész néhány hónapos babát nem tettünk bele, el is veszne benne. Ez a középső ülés a legkényelmesebb amúgy, nálunk ebben hároméves korig ülnek a srácok és aztán jön a nem tudom hány kilótól 36-ig használható, ami később szétszedhető és csak ülésmagasítónak is jó, és azért nem annyira kényelmes, mert elalvásnál össze-vissza lóg a gyerek feje, nincs annyira jól megtámasztva.
Ja, a "középsőben lehet négyébes korig is, ahogy Timi írta, csak nálunk ugye a gyerekek nagyjából kétévenként jöttek, amikor Ákos kinőtte a hordozót, értelemszerűen adódott, hogy a kihasználtság miatt Levinek megvesszük az eggyel nagyobbat az övébe meg ül Ákos. Na, ezt jó hosszan tárgyaltam!

Irina, Juba, Fleur, Anikó: Drukk a dokilátogatáshoz! Írjatok majd, hogy mi volt! (gondolom, csak utána olvastok)

Csőrös pohár: mi a hozzátáplálás komolyabb beindulásakor, amikor már a folyadékot pótolni kellett, ebből itattuk a gyerekeket, nagyon hamar megtanulták. Van belőle olyan, ami csöpögésgátlós, először érdemes ilyet venni, még ha drágább is, nem olyan könnyű félrenyelni belőle!
(Aztán egyeske egyévesen, ketteske másfél évesen már áttért a pohárra)

Timi26, persze, hogy Rebeka meg fogja érteni, hogy őt is ugyanúgy szeretitek, csak még idő kelle neki. A többiek tanácsa mellett még az jutott eszmbe -persze lehet, hogy már így van- hogy fogd be Vikdan ellátába a lányod is. Úgy értem, hogy pl, hozza oda a popsikrémet, vagy egy pelenkát, vagy mit tudom én, akkor is, ha te is meg tudnád tenni. Aztán persze nagy dícséretek, hogy neked mennyivel könnyebb így, hogy ő segít. Vagy amíg te egyebeket intézel, megkéred, hogy segítsen, szórakoztassa az öccsét. Vagy ilyesmi ezer variációban.

Na még beugrom a gmailre!

KépKépKép
bongyi

Kép

Fleur! Hát igen! Én pl. azért fürdök Szelivel, mert így egyszerűbb (és persze jobb is :wink: ), mert így Apának csak annyit kell segíteni, hogy kiveszi a kádból, és elkezdi öltöztetni, amíg én gyorsan leszappanozom magam, és megtörölközöm. :D De a hajmosás hosszabb idő, és heti 1x azért jól esik az embernek elnyúlnia, és kiáztatni magát!!! :wink:

Nagynehezen kibírtuk reggel a 2 órát ébren (szoktatom, az úszás miatt). De szegénykém a végére már totál kivolt. De szerintem haladunk!!! :D
Tornáztunk, labdagimnasztikáztunk, játszottunk! :lol:

Betegeknek mennek továbbra is a gyógypuszik!!!

Kép

Kép
regcsiken14

Regi! Olyan ügyesek vagytok! Egyébként nekem folyamatosan az az érzésem, hogy Ti mindent jobban tudtok, csináltok, mint én anno. Szerintem én annyit bénáztam az első gyerekkel! :o A mostani kismamákon meg azt látom, hogy mindent egyszerűen, természetesen oldanak meg.
Gratulálok mindenkinek!
Maggie
dmaggie

Fleur, haláli apátok van, nagyon jó képeket csinált!

A fiókos sztori is jó, bár arról ne beszéljünk, mennyire lehet steril az a kutya. Igaz, a gyereket nem nyalogatja....

Szia Maggie!
Szia Regi!

Nektek is Kép

KépKépKép
bongyi

Bongyi! Recept?!
dmaggie

Mindjárt bemásolom, meg hogy honnan van, csak sürgős átpelenkázás esee forog fenn!

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Kaqk! Jaj, már Titeket is irigyellek a babauszi miatt! Látszik rajtatok, hogy mennyire élveztétek! És az a bugyika Emmácskán.... Nagyon cuki! :)

Fleur! Császármorzsa!! Nyammi!!!! :)
Az Anya, taníts engem könyvet nem találtam az Alexandrában, így a Libriből rendeltem meg.

Juba! Abban van igazság, hogy ha jön a foguk, akkor hasmenésük lehet. Minden esetre az a biztos, ha egy gyerekdoki nézi meg Bertust!

Timi26! Nem lehetett semmi a borotválkozós sztori! :shock: Azt hiszem Rebeka most megtanulta, hogy azt inkább a felnőttek használják!

Bfagi! Ti is a Balcsi parton sétáltok? Irigy-irigy.... :wink:
Autósülés: Mi szombaton rátettük az ücsire a tetejét - mondván szél van. Elég régóta nem tettük rá. Patentoljuk be Apával, erre mondom, hogy nem jól tettük rá, mert púpos a teteje.
Erre kapcsolok, benézek az ülcsibe, és az én pici lányom benyomorítva ül, miközben a buksija tolja ki az ülcsi tetejét... :lol: Hát mi akkorát nevettünk, Ő meg nem értette, min szakadnak a szülei. :lol:
Nekünk van egy olyan ülésünk, amibe ültetni kell, de az még korai neki.

A postások engem is ismernek már. Van leveles, meg csomagos. Nyáron szinte naponta jött csomag a teszveszes babaruhákkal. Nagy pocakkal mentem mindig. A végén már a postás becsöngetett, hogy menjek ki, odaadja a babaruhákat , mert nem fér el a postaládában. (Ezt honnan tudta, hogy ez van benne? 8) )
A csomagos postás meg mikor hozta a járókát, már ájuldozott, hogy ekkora a baba, hogy már járóka kell neki? :D

Miléna! Biza, ennyire anyás! Nálunk egyszer volt itt egy 7-8 hónapos baba. Tök jó volt minden, az anyja kiment pisilni. Na azt az üvöltést, amit levágot...... Nem lehetett elnyugtatni. Mikor az anyja visszajött, már minden rendben volt! :)

A másik pedig, amit Dmaggie írt. Zsófi szinte kizárólag csak nálan nyugszik meg, és ettől Apa tényleg kivan. De már elfogadta, hogy neki én vagyok az első.

Most Bongyi-módszerével írok (egyik ablakban olvasok, a másikba írok).
Most ezt elküldöm, és folytatom.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese, már éppen hiányolni akartalak! Púpos tetejű ülcssi? :lol:
Vizuális típus vagyok!!!!! :lol:
dmaggie

jó reggelt, mindjárt visszaolvasom amit termeltetek csak tisztába rakom a gyermekem :-)
Vendég

csak még 1 muffint is eszem gyorsan előtte :lol:
Vendég

Emese!

Szerintem elfogyott a könyv, mert én se az alexandrán, se a bookline-on nem találom... :evil: Pedig most akartam a napokban megrendelni (egy pár másikkal együtt :oops: ).

Nálunk meg pont fordítva van, Szeli Apánál is megnyugszik, csak Apa nem hiszi ezt, és inkább odaadja nekem, ha sír... :lol: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Era! Egy rugóra járhat az agyunk, én is azt ettem. Ráadásul lustaság vagy csak a függőség miatt még pizsiben!
dmaggie

Maggie! Jaj, köszönöm! :oops: (tényleg? :roll: )

Kép

Kép
regcsiken14

Emese! Azt azért még hozzáteszem, hogy pár napja még ott volt a könyv a bookline-on... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Irina! Igen, már észrevettem, hogy Apósaink egy húron pendülnek... Szerencsére Apa állandóan nyugtatgat, én meg emiatt tudom Őt kezelni. Már elég jól haladok, nincs már annyi beledumálás, mert lerendezem az "Öreget". :wink:

Anitja! Amit múltkor mondtál, tényleg! Milyen igazad van! Itt ülök az ágyon a laptoppal, Zsófikám meg a talpával nyomkodja a lábamat. De csak az egyikkel. Így vagyunk folyamatos kontaktusban, Éééééédi!!!!! :D

Era! Ha jön a foga, akkor meg van duzzadva az ínye. nem "csík", mint idáig, hanem olyan, mintha egy gyöngysor készülne kitüremkedni. Világosabb rózsaszín az ínye, ahol meg nagyon készül a gyöngyöcske kifelé, ott akár fehér is lehet. Látszik, ahogy a fogacskák feszítik az ínyt.
Ha benyúlsz a szájába - még ha nem is látszik -, de már érezheted az ujjaddal, ha jön a fogacska, recés a felszíne. Általában az alsók jönnek először.

Sokszor a védőnők olyan "okosak", hogy falnak lehetne menni tőlük. (Az enyém szerencsére kivétel.)
Én anno - mikor csak egy cici működött, és jött Zsófinál az ugrás, Apát elküldtem gyógyszertárba, szerezzen valami tápot. Vagy egy óra volt, mire visszajött, mert a gyógyszertáros nagyon alaposan utánanézett egy könyvől, hogy mit is lehetne neki adni.
Nem tudom, a dokinénink mit szólt volna, de nekünk azonnal kellett a tápi, mert Zsófi éhes volt.

Persze, ne hagyd (hagyjátok) egyedül a babákat, ha zuhiztok, de én ismerem Zsófit, azt, hogyan alszik, és tudom úgy nyitni az ajtókat, ablakot, hogy halljam ha mégis felébredne. :)

Csőrös pohár: Nekünk van egy, de még nem használtam. Azt hiszem 6. hónaptól lehet. De gondolom ki lehet próbálni hamarabb is.

Heni! De! Dögös vagy a képen! :wink:

Juba! Tudjuk, hogy kislányod van, csak mi ilyen hülék vagyunk! :wink:

Dettyk! Rád zuhan egy meteor? Ez aranyos! :lol:

Csokis muffin: Örülök, hogy sikere van! :D

No ezt megint elküldöm. Van még mire reagálni... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!
Juba! Anikó! a véres kakiról itt írnak:
https://www.babanet.hu/faq/gasztro18.php
Tejfehérje allergiától is lehet :roll:
és Timi! azt olvastam itt, hogy a tejfehérje allergia elsősorban felszívódási zavarokkal jár, vagyis ezért kell Vikdaninak HA-s tápit ennie, mert azzal tuti jól felszívódnak a vitaminok a bélrendszerében.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Fogzás-hasmenés: Tegnap kikészítettem 10 pelust - mondván most megnézem, mennyit használunk egy nap.
10-et! :shock:
Zsófinak pár napja hasmenése van, tegnap kb. 2 pelus volt csak pisis...
Nem tudom, hogy a fogzás miatt-e, vagy valami átszalad rajta... :roll:

Timi26! Egyetértek Bongyival! Én is ezt akartam javasolni, hogy csináljatok együtt a gyerekekkel annyi mindent, amennyit csak lehet. És dicsért meg Rebust, akkor majd látja, mennyire fontos!

Regi! Nagyon jól csinálod, menni fog ez az ébrenlét! :wink:

Dmaggie! Legközelebb lefényképezem a púpos tetejü ülcsit, és persze Zsófikámat is, ahogy les, mint hal a szatyorban. :lol:

Hiányoltál? Éljen, éljen!!!!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ki keresett táskává csukható játszószőnyeget?

http://www.teszvesz.hu/item303749468_k_ ... 1_ft_.html
dettyk

Na végére értem az irományaitoknak! :)

Csináltam Nektek egy kis összeállítást.

Cím: Zsófi arcai közvetlenül ébredés után

Kép 10 hetes
Kép 15 hetes
Kép 18 hetes
Kép 19hetes
Kép tegnap

Nem nevetni! Ő az én Gyöngyöm!!!!!!! :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

NA, egy pelenkázásból kettő lett (nem ugyanazon a gyereken :lol: )

Aztán szopi, de úgy, hogy Zita két oldalról tartja, támasztja nyitott tenyérrel a cicit, nehogy elszaladjon!

Szóval gyerekkaki után cicakaki!
Babanet/várandósság/2006-ban akarok szülni - topiklakók receptjei ----na innen van az ötlet. Idemásolom a receptet is, meg az ottani képet is. Ugyibár nekem nem volt időm fotót csinálni, mert elfogyott hamar.

2 tojást, 25 dkg porcukrot, 15 dkg margarint, 5 dkg kakaót összekevertek, aztán lassú, nagyon lassú tűzön forrásig kevergetve főzitek!
Belekevertek 25 dkg darabos kekszet és diónyi halmokat raktoka masszából zsírpapírra!
Másnapra dermed meg!
A neve azért ez, mert olyan az alakja.

Kép

Az íze a hozzávalókból adódóan olyasmi mint a keksztekercs vagy golyó, de mégsem egészen olyan. Ja, és nekem volt itthon darált kekszem én azt tettem bele, nem daabosat, persze egyből duplát csináltam és muffinformába raktam papírkákat és abba adagoltam bele. legközelebb meg úgy tervezem, hogy ún. diákcsemegét (mogyoró, mazsola és egyéb aszalt gyümölcsök és olajos magvak vegyesen) keverek bele.

Timi26, még valami eszembe jutott, ne haragudj, ha sok vagyok. Én azt is szoktam, hogy ha a legkisebbet vagy akár a középsőt megdícsérem valamiért, vagy akár csak kiszakad belőlem, hogy mennyire szeretem, akkor gyorsan a másik kettőnek is mondok valami szépet. Pl. először mosolygott Zita, elmeséltem Ákosnak meg Levinek, hogy milyen volt, amikor ők mosolyogtak először, mennyire boldogok és büszkék voltunk apával és kerestünk is erről fényképeket. Tehát mindig róluk is sztorizgatok.

KépKépKép
bongyi

Emese, miért nevetnénk? Zabálnivaló!

KépKépKép
bongyi

Mesi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , bocs, de nem lehet kibírni!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Csúúúúúúúcs!!!
dettyk

Dettyk! Köszi! :oops: :D

Bongyi! Ez tényleg macskakai!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

ja, még egy szösszenet az édességhez: én hűtőbe tettem, így nem kellett másnapig várni a kóstolgatással......

KépKépKép
bongyi

Szegény Szeli. Úgy kifárasztottam, hogy 8 óta alszik... :oops: :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Szép napot mindenkinek :)

vissza még nem igazán olvastam,csak hétvégén bele-bele kukkangattam a topikba :oops:

Emese!
Annyira édes :) :) :) megmosolyogtattál :)

Bálint bőre
Végül Dunakeszire mentünk(Hajni azért talonba jól jön a dokinéni címe :) ).Gyerekorvossal a fodrásznál futottam össze és Ő mondta h. Keszin nagyon jó bőrgyógyászok vannak(Ida is dícsérte őket).Csütörtökön mentünk(végül atópiás dermatitiszt írt a beutalóra a gy.doki),tündér középkorú dokinénit kifogtunk,Bálint vigyorgott rá mint egy tejbetök végig ,mikor vizsgálta is.Írt fel gyógyszertárban kikeverős krémet,ami úgy néz ki h. használ :) a piros foltok a testén halványodnak,az arca is olyan puha :) Majd rakok fel ilyen volt,ilyen lett képeket :) Azt is mondat 2-3 hét múlva menjünk,ha változik ha nem :)

Amúgy jól vagyunk,egész hétvégén jelmezt csináltam, pár dolog még hiányzik :) Míra készül a farsangra,pillangó lesz.A csoportjában meg 2-en már bárányhimlősek,remélem holnapig nem lesz pöttyös :)

ilyen száraz volt a bőre (aztán elocolmos krémmel kenegettem pár napig) Kép Kép

Kép Kép
így alszik mostanában :)
Kép

KépKép
viranka

Viranka, szegénykém :cry: . Nagyon száraz volt... :shock: . Nekem is, és Bencének is szokott ilyen lenni, de csak apró foltokban. Nekem a felkaromon, Bencének néha a törzsén és a lábán is. Én is azt tapasztaltam, hogy a gyogyótári kutyulósok nagyon gyorsan rendbehozzák, ha jól eltalálja az orvos. De tilos mindenféle márkás kozmetikum használata, mi pölö csak Neutráliával tusolhatunk (vagy Elocommal, dehát ki bírja azt :shock: :oops: ). Én a képemet sem kenhetem akármivel, mondjuk lehet, nem is baj... :wink: . Panka is hajlamos rá, őt is csak gyogyótárival fürdetem :roll: .
dettyk

Jaj, azt el is felejtettem írni, hogy a többi képen milyen szépnek látszik a bőre, és tündériek Mirával :lol: .
dettyk

No átfutottam,amire emléxem :oops:

Juba!
mírát is állandóan fiúnak nézték,még ha talpig RÓZSASZÍNBE is volt :shock: mert nincs fülbevalója és azért érdeklődött az illető h. fiú vagy lány :shock:
amúgy +++++++++++++ remélem hamar megoldódik minden bajotok :)

Anitja!
Nolka baba ündér :) Azok a szemek :oops: ha 30 évvel fiatalabb lennék... :oops:
Jógaórára többen járnak már?

Timi!
Míra is féltékenykedik : :( HA Bálint épp valamit csinál akkor utána Őt is rögtön dícsérni kell.Ha apja képet csinál B-ről rögtön Míráról is kell :) persze erre figyelni kell,látom Míra arcán a csalódottságot h. épp nem vele foglalkozunk :oops:

Kaqk!
Nagyon édes Emma a képeken :) láthatóan élvezte a dolgot :)

Regi!
antikvarium.hu -n próbáltad?

Bongyi!
Jól néz ki a süti :) mindjárt megyek csoki után kutatni :) Apának biztos van dugicsokija :) Szabásminta miatt ugye még nem írtál ?

Dettyk!
Bálintot nem szokta zavarni az arcán a fejbőrén annál inkább :( Azt vakarja előszeretettel :( de olyan jó h. már pihe puha bababőre van :)

Könyvet én nem veszek majd ha apjuk megkapja a kulturális utalványát :) lehetett választani h. üdülési csekket kapjon többet vagy havi 6000 ft értékű kulturális utalványt kér :) Moziba ugysem megyünk egy darabig,olvasni meg szeretek :)

Gyógyótárból hoztam homeos füzetecskét a téli bajok megelőzéséről :) Szerintem nézzétek meg ha van a közeletekben Gyöngypatika akkor kell h. legyen náluk :) www.gyongypatikak.hu

mék mert még kell csinálgatni a jelmezt :)

KépKép
viranka

Lányok! Nagyon köszi a tippeket, igyekszem meríteni belőle!!!
Sokmindent úgy csinálok, ahogy írtátok is, de ez kevés Rebekának.
Főleg, ha itthon van az apja!!! Akkor teljesen kezelhetetlen!!!
Egyébként imádja az öccsét, sokmindenben segít is, játszik vele, meg tudja nyugtatni, énekel neki.
Leginkább az apjára féltékeny. Azt már tudja, hogy anyának sokat kell foglalkozni a kicsivel, mert még tehetetlen, de hogy még az apja is vele játszik néha??? És nem vele tölt minden időt???
De ez az én irányomban is így van. Képes addig fent lenni, míg mindketten ki nem bukunk, az apa csak vele alhat...stb.
Még bírom, de asszem hamarosan féltékeny leszek a saját :shock: lányomra!!!

Anitja: ez komoly??? Most akkor tejfehérje allergiás a fiam? Vagy egyébként is jobban felszívódik a HA tápszertől a vitamin?
Jó hírem van!: Ma kétszer is bepuszilt 2 decit a HA tápszerből!!! :D
Lehet, gigy csak meg kellett szoknia az ízét... :roll:

Gremese: mondtam már, hogy IMÁDOM Zsófi arcait??? :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Viranka: de jó lenne, ha tényleg hatna valami! De messziről tényleg nem látszik Bálint bőre!
Ő nem szokott vakaródzni? VikDan még a koszmót se bírja elviselni a fején, állandóan véresre kaparja!

Fleur: most korán van a farsang, mert már márciusban húsvét lesz!!! :shock:

Jaj, kinek kell még írnom? Elfelejtettem... :oops:

Kép
Kép
timi26

No, kis ezmegaz után én ismét itt tudok lenni.

Emese! Az nagyon jó lesz, bár el tudom képzelni. Egy kicsit azért szabad? Kicsi Albert még be is kakilt a képeket nézve. :lol: Tegnap este találgattam, hogy mit kellett vajon sürgősen főznöd? :lol:

Bongyi, köszi!!!!!! Jól hangzik, de ahogyan kinéz..... :lol: Ez olyan Gergő-mesterszakácsnak való recept.
Szerintem le fog csapni rá. Imád a konyhában tüsténkedni. Én meg hagyom, bár néha nem győzök utána takarítani. Neki most ez kell a törődéshez. Így fontosabbnak érzi magát. Ő a középső gyerek, mi is nagyon figyelünk rájuk, rá. Igaz, ő ki is harcolja magának a figylemet. Sokszor úgy neki esik a kicsinek, hogy majdnem lerepül a feje vagy kiszakad a karja attól tartok. Szerencsére a kicsi még bírja. Gegőnek szokott még kacagni. (rajtam kívül) Addig bolondozik neki, amíg a kis lüke nagyokat nem kacag.

Viranka, de jó hallani Rólatok! Örülök, hogy használ a kencefice. Biztosan egyre jobb lesz majd. Mírával olyan drágák együtt!!!!! :D :D :D Csak súgom, hogy én bizony kicsit irígykedek a kislányos anyukákra. Bár nem adnám a fiaimat semmi kincsért sem.

Timi, biztos vagyok benne, hogy mindent elkövetsz, megpróbálsz. Ne aggódj, ne emészd magad, idő kell és türelem. Ezt az allergiát nem tudom, de nem hinném.
dmaggie

Dmaggie: köszi! Igyekszem :D
Van még valami, amire nem láttam még példát!
Rebeka, ha kedvezünk neki (ajándékot, kap, elvisszük állatkertbe, strandra...stb) utána midig megsértődik valamin és duzzog: nem maradtunk elég sokáig, vagy nem olyan az ajándék, amilyet ő elképzelt! Legutóbb pl. amikor kész lett a jelmeze. Szegény srác egy egész napig dolgozott rajta (aki csinálta) apával egész este a kiegészítőkkel küszködtünk, hogy minél szebb legyen. Erre besértődik!!! :shock: Ahelyett, hogy örülne, vagy egy kirándulás után az élményeit mesélné, nem őneki mindig baja van valamivel!!!
Arra is rájöttem, hogy nem direkt csinálja, viszont arra nem, hogy tehetnék ellene...

Kép
Kép
timi26

Ja és úgy néz ki, hogy a múltkori elmaradt próbát ma, holnap és holnapután bepótolják...itt nálunk... :evil:
De délután még jövök!!! :D

Horcsog: hol vagy???

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?