Sziasztok!
Vera!
Sajnálom, hogy így alakult, de bízzál benne, hogy hamarabb beindulnak a dolgok, mint vártad!!!!
Egyébként nekem is III. fokú a lepény, kevesebb magzatvíz, de egy ujjnyira nyitva a méhszáj.
Most pénteken kell mennem amnioszkópiára, amit annyira nem várok, de a lepény miatt elővigyázatosabbak, nehogy a magzatvíz esetleg el legyen színeződve, stb.
Bár a lányzómmal is anno érett lepényem volt, tök átlátszó magzatvízzel. Szóval bízom benne, hogy most is így van.
Én attól félek csak, hogy ne húzzam a 40. hétig, mert onnantól naponta kéne járnom NST-re, ami egyenlő azzal, hogy befekvés, mivel 40 km-re lakunk a kórháztól...
Sokat "riogatom" Lilikét, hogy az nagyon-nagyon rossz lenne anyának, ha ott kéne feleslegesen feküdni és várni a hatást.... pláne, hogy ott aztán nyugalom nem lenne, mindennap vizsgálgatnának, stb. Aztán nem tudom.
Esetleg az amnioszkópia pénteken megindíthatja az eseményeket, úgy tudom, hogy néha okozhat burokrepedést... bár az sem túl jó, ha előbb a magzatvíz folyik el, de akkor talán beindul a folyamat.
Boeske!
Szóval azt mondod, hogy III. fokú lepény és kevesebb magzatvíz már jelent valamit?
A nyákdugó kérdésemre is te adtál megnyugtató választ, és azóta többen is mondták - egészségügyisek - hogy biztos, hogy "elhagytam".
Meg voltak elég húzós görcsöléseim is. Szerinted nem húzzuk ki a végsőkig?
Vikciről mit tudtok???
Danidaniel!
Zsófi nagyon édes kisbaba! Most már biztos fog menni a szopizás, ne aggódj, vannak ilyen kis lustizós babák, akik inkább csicsikálnak szopizás helyett...

Aztán majd rájönnek, hogy vagy alszunk, vagy eszünk, a kettő együtt nem megy!!
Nálunk tegnap este szabályos földrengés volt a pocakban, azt hittem Lilike kirúgja az oldalam és ott kibújik!
Ilyenkor normális, hogy még ennyire mozgékony??? Nagyon erőteljesen rugódozott, meg fészkalódott, szinte fájt, ma meg alig-alig akar megmozdulni is. Ez lehet valami jelzés féle? Vagy csak azt akarom hinni.....??
További szép napot mindenkinek!
Jó baba-szugerálást!!!!
Kata