Sziasztok!
Ádinak boldog hófordulót!!!
Dorkának boldog névnapot!!!
Képzeljétek végig aludta Domi az éjszakát.

Egész reggel meóztam,hogy miért.. De rájöttem,hogy egy fog már megint kibújt,ezért tudott aludni.

Ezekkel a fogakkal csak a baj van..
A homeoban ezt írják a fogzásról: Vannak babák,akiket a fogak kibújása nagyon megvisel,vielkedésük megváltozik,fogékonyabbak lesznek a betegségekre.

Maga a fogzás helyi tünet:nyálkahártya,íngyulladás kíséri,a fogíny duzzanatával.Álltalános tünetként fokozott nyálelválaszáts,az arc egyik vagy mindkét oldali pirossága ( kiskolbi nem lehet,hogy nálatok ez okozza a pirit?nem is bőr probléma

) fokozott orrváladékpzás,esetleg hőemelkedés,láz léphet fel. Emellett gyakran jelentkeznek:fülgyulladás (na ez kerüljön mindenkit!),emésztési tünetek (hányás,hasmenés,étvágytalanság,fogyás),viselkedési zavarok 8izgatottság,álmatlanásg,düh) ekcéma az orcákon,kiütés a baba popsiján.A tüntetek tehát nagyon változatosak!
CHAMOMILLA 15CH: 5 golyó akár negyedóránként. 30CH-ból_ napi 2-4*5golyó. Nyűgös,dühös,szeszélyes vislekedés jelentkezhet az egyébként kedves,jó babáknál.A fájdalom hatásásra fokozott érzékenység,ingerlékenység,alvászavar figyelhető meg,gyakran emésztési rendellenesség,hasmenés van.A fogzás okozta nyogínyfájdalamt csillapítja,eztáltal a baba nyűgösségét,rossz alvását is jelentsően javítja a szer.A baba arcának egyik oldala piros és meleg,a másik sápadt és hűvös lehet. A gyerek állapota javul,ha ringatják,felveszik,kocsikázni viszik.
PHYTOLACCA 9CH napi 3-4-5golyó: Fogzáskro a csecsemő erősen összeszorítja a fogínyét a fájadlom miatt.
ÉRdemes a könyvet megvenni sok jó dolog van benne.Gyogyitárban kapható 500ft-ért.
Találtam egyik könyvemben nagyobb babáknak,ha beteg milyen kaját és italt csináljunk.Nátha ,hányás stb. Ha gondoljátok később ollozok belőle is valamit.
Na most megyek és lefoglalom Benit,mert nem bír magával.