A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Na szép jó éjszakát mindenkinek,legyetek jók és vigyázzatok magatokra és a babócákra!!

Holnap jövök ha minden jól megy!
Kép

KépKép
juba

Emese, nagyon szúrnak a tűk, én meg nem vagyok fakír!!!! Nem bírom, mi van már????
dmaggie

Mivel mi van?

Kép
Kép
Kép
gremese

Rendben ment az utcsó szopcsi?
dmaggie

Ja, nem írtam azóta. Megvolt az uccsó szopi, jól leizzadtam a parától. Sajnos most nem bízom Zsófiban... :oops: Félre ne értsd, de bármikor megcincálhat, és komoly fájdalmat okoz.
Apa is csak lesett, mikor vérző mellbimbóval átrohantam hozzá, és zsepit kerestem, közben potyogtak a könnyeim.
Sajnos nem tudom elengedni magam szopi alatt, az ujjam a szája sarkánál készenlétben, és feszengek, nem tudok ellazulni.
De azt hiszem ez érthető.
Ha Picikém megtanulja, hogy ez Anyának fáj, és nem harapdál, akkor természetesen újra bízni fogok benne, és minden rendben lesz.
Egyáltalán nem haragszom rá, mert honnan is tudná, milyen fájdalmat okoz azokkal sz izékkel, amik a szájában vannak. :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Tényleg jó a füstölt sajtos kép! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Nyugi, biztosan neki is új ez a helyzet. Meg fogja tanulni! Szeret ő annyira szopizni! Jól csinálod. Egyébként ma veled, illetve a defektes történeteddel vigasztaltam a barátnőmet. (akinek 5 nappal idősebb a kisfia). Szegénykének tejláza lett. Mondtam neki, hogy nyugi, ne temesse még a tejcsit, vissza lehet hozni.

Látod, még így is segítesz!
dmaggie

Jaj, nagyon örülök, ha segíthetek! Nekem szörnyű kálváriám volt! Anyósomék már azt mondták, apasszam el a tejemet, mert ez így nem mehet, tönkre fog menni az egészségem.
Odáig jutottunk, hogy Apa is már felhozta ezt.... Én meg makacsul mentem a fejem után, és megérte ezerszeresen!
És nagyon sajnálom, azokat a babákat, akik betegek, mert én azt mondom, inkább legyek én beteg, mint a Picikém.
Túlvagyunk egy könnyes szemen, egy összenőtt puncin, amit szétszestem, és egy hasmenésen. Soha rosszabb ne legyen, illetve soha nagyobb baja ne legyen!
Inkább nekem!

Kép
Kép
Kép
gremese

szétszestem=szétszedtem

Kép
Kép
Kép
gremese

Szívemből szóltál, legyen ez a mai végszó! Pihenj Te is! Holnap kisüt majd a napocska és minden jó lesz!
Szép álmokat Nektek!
dmaggie

Puszi és jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Jáájj jegyzetelgettem, de még nem fejeztem be és most már tényleg mennem kell aludni.

Anyut ma megműtötték, de még semmi közelebbit nem tudok. Felhívott a drága valami elhaló hangon, azt hiszem meg akart nyugtatni, h jól van, de nem úgy hangzott :? no majd holnap már okosabb leszek. Lényeg, h túl van rajta végre.

A többivel majd holnap, bár nyűgi cica mellett nem olyan könnyű :(
Remélem ő is jobban lesz holnap.

Jó éjt és puszi nektek!!

KépKép
KépKép
fleur

Jó reggelt!
A tegnap esti altatás kicsit hosszúra sikeredett :oops: . Elkezdek visszaolvasni... :roll:
Egyébként most rusnya köd van :evil: !
dettyk

Anikó, örülök, hogy jobban van a babácskád! Mondtak valamit a kakira, hogy mikortól kell szebbnek lennie?

Gremese: tudom, hogy mindenekfelett kiállsz a szopiért, ami remek, és szerintem is tényleg megéri! :-) Nekem is eszembe jutott már párszor, amikor helyzet volt, hogy na, ezt így nem csinálom tovább, de aztán mégis...

Juba: tudod, holnap nagyon drukkolunk Nektek, ha mégis mentek a vizsgálatra -- ha nem, írd meg, mikor lesz, és küldjük az energiát!!! Hm, én nem látom Bertust fiúsnak, de bevallom, rendszeresen szoktam kislányokat fiúnak nézni (Ádit is nézték már lánynak, úgyhogy...) ;-)

Fleur: de jó, hogy túlesett Anyukád a műtéten! Írd meg, amint közelebbit tudsz róla!!!

Ádikám bőrét teljesen kikezdték ezek a sebragtapaszok, rossz ránézni... olyan, mintha folyamatosan lángolna. De így is naponta vagy 4-5-ször ragtapaszt kell cserélnem rajta, szerencsére ő magát a letépkedést nagyon jól viseli (mert egy hős, azért).Szerintem megint fogzunk (fog nélkül), mert ezeket a rejtélyes eredetű, erős és cicizés nélkül gyakorlatilag vigasztalhatatlan sírásokat nem tudom, mi más váltaná ki. Tegnap is volt egy ilyenünk fél 10-kor (miután Ádó 9-kor elaludt). Ismerős ez vkinek?

Kép
Kép
irina

Boldog névnapot Dorottyának!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Gratulálok Ádinak visszamenőleg az 5. hónaphoz!!!!!!!!!!!!!!

Lehet, hogy a foga.... Hiszen - ha még a fog nem is látszódik -, folyamatosan nő, feszíti a kis ínyét.
Szegény! Ádó tényleg egy hős! Csúnya ragtapasz! :evil: Meddig kell még ragasztgatnod?

Fleur! Ez szupi, hogy Anyud túl van a műtéten! Gyors felépülést kívánok Neki!!!

Juba! Az emberek "érdekesek". Egyszer Anyum engem sétáltatott, és megállította egy néni. Jaj, milyen szép kisfiú! Anyum: De hát ő kislány (kislányosan is voltam öltöztetve). Erre: Tényleg nagyon szép kisfiú! :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

1 kérdés: K-vitamint lehet recept nélkül is kapni? Elfogyott, a doki meg csak jövő héten jönne...

Kép
Kép
irina

Gremese, köszi!!!
Sajnos nem tudom, meddig ragtapaszolunk, de amíg gennyedzés van (és nem forrt össze a seb, ami ahogy látszik, eltart egy darabig), gondolom, igen. Majd pénteken, ha nem apad a mennyisége, felhívom a sebészt, hogy ez még normális-e. Tudod: paramama. ;-)

Kép
Kép
irina

Irina! Persze, inkább hívd fel a dokit! Kell valamivel fertőtleníteni a sebet?

Kép
Kép
Kép
gremese

Óóóó! Micsoda szégyen! ISTEN ÉLTESSEN DRÁGA ÁDÁM! DORKÁNAK IS BOLDOG NÉVNAPOR KÍVÁNOK!

Fleur! Gyors gyógyulást kívánok édesanyádnak!

Irina, szerintem a K-vitamín vényköteles. Te még mindig adod? Nekem azt mondta a gy.doki, hogy két hónapig kell. Azóta nem is adom.

Nem próbáltad még leáztatni a ragtapit?

Emese, milyen volt az első szopi, ha már volt persze?
dmaggie

Irina, ne ostorozd magad, szerintem természetes, hogy aggódsz, ez még nem paramama!
dmaggie

Dmaggie! Köszönöm az érdeklődésed! :) Hát leizzadtam, de nem "bántott". Mondjuk reggel ömlik a szájába a tejcsi, nincs is alkalma rágcsálni. De persze jött a kaki (kicsit nehezebben, mert az esti szopi előtt is almáztunk).
Ilyenkor "verekszik", és huzogatja a cicimet. De most úgy huzogatta, ahogy szokta, nem ért a fogához, csak a nyelvéhez. :D
Nem akarom elkiabálni...

Ami meg új, hogy szopi alatt jár az egyik keze (pedig nem kell kakilnia), és tépi a haját. Belekapaszkodik, és még a hajas fejbőrét is meghúzza. :shock: Haj nem jön. Ha meg megfogom a kezét, akkor az én kezemmel együtt rángatja az övét...
Miért van ez? :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok

gremese: Minden elismrésem a tied a szopizással kapcsolatban biztos nagyon fájdalmas lehtett belegondolni is rossz amíg volt tejcim és szopizott Petra volt hogy úgy rákapott azthittem elájulok a fájdalomtól. :shock: de neked foggal biztos iszonyatos lehetett.

Fleur: Jobbulást az anyukádnak

irina: Szerintem is hívd fel a dokit a saját megnyugatatásod miatt is.Úgy tudom nem lehet recept nélkül kapni a K-vitamint de ha normális a gyógyszertáros akkor ad anélkül és max visszakell vinned a receptet nálunk volt már ilyen hogy igy vettük.

Mi ma visszük Petrus székletét laborba.Bár nem nagyon értem mert odavittem egy teli pelust a dokinőnek mert igy beszéltük meg hogy elküldi elemzésre.Erre a kezembe nyomott egy kupakos kis valamit és mondta hogy itt a papír ide és ide kell vinnem.Meg voltam róla győződve hogy ezt ők intézik lehet naiv vagyok.De ennyire??
Egy kicsit magam alatt is vagyok Petrus nem nagyon szereti a főzelékeket(üveges).A héten a sárgarépát kostoltuk és végig üvőltött de úgy hogy az első amit a szájába tettem fent maradt a szájpadlásán és úgy sírt nem is csukta össze a száját hogy megízlelje mire végre összezárta lenyelte kezdődött minden előről.
:shock: :oops:

Kép

Kép
agica1126

gremese: Petra a mai napig igy eszik hogy közbe vagy a haját vagy a fülét mostanába azt markolássza és akkor én is elveszem neki onnan és akkor az én ujjamal folytatja tovább.

Kép

Kép
agica1126

Ágica! Hagyd most a főzeléket! Adjál neki gyümit! Olyat, amit szeret. Semmit nem szabad erőltetni. Petrus még ráér, hiszen most volt 4 hónapos. Lassan kell haladni.
Vigyázni kell, nehogy megutálja a "kanalazást".
Zsófinak adtam egyszer anyatejes krumplit. Köpte ki. Nem erőltettem, ciciztünk utána. Másnap gyümit kapott, de látszott rajta, hogy sandán nézi a kanalat. Utána már minden rendben volt, miután megkóstolta a gyümit, ugyan úgy repkedett, és nyitogatta a száját.
Anyum azt javasolta, ha nem ízlik neki valami, ne adjak utána mást, amit szeret, hanem hagyjam abba, és szopiztassam.
Másnap próbálunk valami mást.
Kitartás, és fokozatosság.
Persze én közben mindig mosolygok, és "hm.... de finom!"-ozok, és az is segít, hogy látja az én arckifejezésemet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Ágica! Köszi, akkor ez biztos normális. :shock: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!

Kaqk! Jaj, bocsi! :oops: Tegnap már nem olvastam a válaszodat, mert Szeli felébredt, fürdés, aztán csak fél 10 körül tudtam letenni aludni (nem volt álmos :shock: ), aztán én is kidőltem! :wink:
Szelinek még nem jön a foga. (Minden nap nézegetem neki! :lol: )
Emma jobban van? Nem lett magasabb a láza este? :roll:

Ismét jógáztunk!!! Nagyon élvezzük. :lol: Szeli akkorákat vigyorog közben. Asszem kezdi megszokni, hogy tovább van ébren! Juhéjjj! :D

Emese! Ez olyan rossz!!! Én is tiszta stressz voltam, mikor szét volt repedve a mellebimbóm. Mindig görcsben voltam szopik előtt. :cry: Tudom, milyen! Remélem, mihamarabb rendeződik!!!!!
Szeli evés közben a fülét akarja állandóan letépni. :shock: Olyankor inkább beteszem az ujjamat a kezébe, inkább azt rángassa. Szerintem ekkora már a mozgásigényük (de lehet, hogy hülyeséget írok, én erre tippelek :roll: ).

Fleur! Anyudnak +++++++++++++++++

Jaj! Ádinak nem gratuláltunk! Boldog hófordulót! :D
Dorottyának boldog névnapot! :D

Ágica! Petrának lehet, hogy még korai a főzelék!!!??? Szerintem szüneteltesd! 8)

Kép

Kép
regcsiken14

Nolka és Zsófi tündériek a videón! :D :D :D

Kép

Kép
regcsiken14

Botond nagyon aranyos, ahogy így kacag!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Hellóbelló!

Köszönjük a fotós dicsiket, Anyuci dagad a büszkeségtől :D , és azt kérdezi magától, hova tűnt ez a Kisangyal, mert Máté Úrfi ma megint Tasmán ördög-Sikolycica keverék... :shock: remélem, még jobb kedve lesz azért.

Fültépés-hajtépés: nálunk inkább fütépés van (rájött, h a haja túl rövid hozzá :lol: ), ráadásul mindig bal oldalon (bal oldalra veszem, ha tápizunk), így már mondtam is Neki, hogy féloldalasan elálló füle lesz, ha nem hagyja abba. :lol: Kézbe ujjdugdosás mit sem ér, tépi úgy is.

Fleur: Édesanyádnak sok erőt és kitartást! A nehezén már túl van! Lépked a lejtőn szépen felfelé. :wink:

Ágica: mi is elvittük a teli pelust, és nekünk is a kezünkbe nyomták a cuccot. Aztán fel kellett adni postán. Azt gyanítom, hogy "friss" kaki kell, mert ugye később is megtelepedhet benne valami. Ezért kell jól lezárni és hűtőben tartani a mintavevő kütyüt. Persze ez csak tipp, de logikus lenne. Főzelék: én még csak sütőtökből adtam Máténak üvegeset, de az, és amit én főztem, ég és föld volt. Te melyiket ennéd szívesebben: a zacskóslevest, vagy a Nagymamád húslevesét? Én mindig ebből indulok ki, és ha módom van rá, inkább pepecselek. Szerintem próbáld ki, hogy Te főzöd a répát. Úgy bitzos ízlik majd Neki. :wink:

Dmaggie: azt hiszem, Te jegyezted meg, h Máté is már mekkora. Jelentem, kb. 7 kg (alulról), én vagyok a pici hozzá képest :oops: , nem Ő az óriásbébi.

Megyek, felébredt a Manócska, pussz!

Detti
KépKép
kiskolbi

Szijjasztok! :D

Hát minket nagyon elért a fogzás!!! :(
Mondjuk éjszaka jól alszik de a nappal az katasztrófa!!!
Elaltatni alig lehet, ha el is alszik nyugtalan, ha fent van semmi se jó neki, az ökle állandóan a szájában van, még meg is hánytatja magát néha! Szörnyű!!! Fogunk meg még nincs!

Ádinak boldog hófordulót!!!

Dorkának boldog névnapot!!!

Ágica: ha szereti az almát tegyél kicsit mindenbe! Úgy nagyon finom és az íz is ismerős lesz neki!!!

Kicsit több időm lesz jövök. Amíg alszik összepakolom gyorsan a lakást!!!
Pussz!!!!

Kép
Kép
timi26

Gratulálok Máténak is, hogy betöltötte az 5. hónapot!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Na megyek zuhizni, hogy szép anyós legyek.... hihihi... :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Máténak gratulálok az 5. hónaphoz.

KépKép
kaqk
Debrecen

Dmaggie: köszi! ;-)

Gremese:
csapodás: ez a hajtépkedés nálunk ugye régen van, szopi közben is műxik, de a kézcsapkodás is! Utóbbi annyira állandósult, hogy Ádi szinte mindig csinálja: pelenkázón, "csak úgy", és szopi közben is. Mereven kinyújtva tartja a karját és csapkod vele: bumm, bumm! ;-) Néha aláteszem a kezem, hogy ne a mellemet vagy saját magát verje. Szóval nem egyedi dolog...
Sebkezelés: aszonta a doki hétfőn, hogy már ne betadinozzam (ja, egyszer betadinoztam, mert annyira jutott mód), csak tiszta víz, rá ragtapi. Én azért teszek a ragtapi alá steril gézlapot benne egy kicsi steril vattát, mert azok a ragtapik szinte alig szívnak fel valamit, pedig igazán gyakran cserélem a kötést.

K-vitamin: mindenkinek köszi a tanácsot!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Ádinak boldog hófordulót!!!

Képzeljétek végig aludta Domi az éjszakát. :) Egész reggel meóztam,hogy miért.. De rájöttem,hogy egy fog már megint kibújt,ezért tudott aludni. :) Ezekkel a fogakkal csak a baj van.. :) :? :lol:

A homeoban ezt írják a fogzásról: Vannak babák,akiket a fogak kibújása nagyon megvisel,vielkedésük megváltozik,fogékonyabbak lesznek a betegségekre. :( Maga a fogzás helyi tünet:nyálkahártya,íngyulladás kíséri,a fogíny duzzanatával.Álltalános tünetként fokozott nyálelválaszáts,az arc egyik vagy mindkét oldali pirossága ( kiskolbi nem lehet,hogy nálatok ez okozza a pirit?nem is bőr probléma :roll: ) fokozott orrváladékpzás,esetleg hőemelkedés,láz léphet fel. Emellett gyakran jelentkeznek:fülgyulladás (na ez kerüljön mindenkit!),emésztési tünetek (hányás,hasmenés,étvágytalanság,fogyás),viselkedési zavarok 8izgatottság,álmatlanásg,düh) ekcéma az orcákon,kiütés a baba popsiján.A tüntetek tehát nagyon változatosak!

CHAMOMILLA 15CH: 5 golyó akár negyedóránként. 30CH-ból_ napi 2-4*5golyó. Nyűgös,dühös,szeszélyes vislekedés jelentkezhet az egyébként kedves,jó babáknál.A fájdalom hatásásra fokozott érzékenység,ingerlékenység,alvászavar figyelhető meg,gyakran emésztési rendellenesség,hasmenés van.A fogzás okozta nyogínyfájdalamt csillapítja,eztáltal a baba nyűgösségét,rossz alvását is jelentsően javítja a szer.A baba arcának egyik oldala piros és meleg,a másik sápadt és hűvös lehet. A gyerek állapota javul,ha ringatják,felveszik,kocsikázni viszik.

PHYTOLACCA 9CH napi 3-4-5golyó: Fogzáskro a csecsemő erősen összeszorítja a fogínyét a fájadlom miatt.

ÉRdemes a könyvet megvenni sok jó dolog van benne.Gyogyitárban kapható 500ft-ért.
Találtam egyik könyvemben nagyobb babáknak,ha beteg milyen kaját és italt csináljunk.Nátha ,hányás stb. Ha gondoljátok később ollozok belőle is valamit.

Na most megyek és lefoglalom Benit,mert nem bír magával. :? :roll:
varga tünde

Ez lemaradt:
Dmaggie: nekem a doki aszonta, hogy K-vitamint addig kell adni a babának, ameddig szopizik, mert az anyatejben nincs (gondolom az "alapanyag" nincs, amiből aztán a beleink szintetizálják a vitamint magát).

Kép
Kép
irina

Huuu Mátécskának is boldog hófordulót!.. :)

Én is úgy tudtam,de a múltkor a védőnő már nekem sem adott vény rá,mert csak 3 hónapos korukig kell (szerinte). Most akkor meddig kell vagy nem kell :shock: :? ..

Hát ez is olyan,hogy mindenki mást mond. Mármint orvos és védőnő,tegyél igazságot közöttük. :?
varga tünde

Hát nálunk is egyre erősebb a fogzás :-( annyira nyűgös, meg nyugtalanul alszik.Az éjszaka sem birt visszaaludni.

Köszi Tünde a homeós tanácsot, én tuti veszek, mert nagyon nyugtalanul alszik és hátha segit. Kevés vizben oldva kell beadni???

Csapkodás is van :-( mindig beveri a kezét a pelenkázó szélébe :-( Meg szopi közben is hadonászkodik.

Heni
KépKép
heni81

Ádinak, Máténak boldog hófordulót!!!

Heni
KépKép
heni81

Tündi: épp most beszéltem a dokinkkal: szerinte a K-vitamint VÉGIG adni kell, amíg a baba CSAK anyatejet kap (nálunk ez a helyzet; az ok a fenti: még nincs olyan baktérium a babában, ami szintetizálná ezt a vitamint, ha mást is kap, akkor már lesz!), utána már nem. De az adagolási mennyisége már az orvosok között is vitatott, van, aki heti 1 ampullát javall, mások havi 1-et (a mi orvosunk az előbbi eset).

Kép
Kép
irina

Heni81: köszi!!!

Kép
Kép
irina

Emma baba is 5 hónapos!!!!! Neki is boldog hófordulót!!!!

Ma a csak csajokban beszéltek a hozzátápiról. Azt mondta a nő, hogy semmit nem kell erőltetni, ha nem izlik neki, majd 3 nap után ismételten bepróbálkozni ugyanazzal az izzel. És ha akkor sem jön be, akkor hagyni.

Heni
KépKép
heni81

Szép napot!

Dorkának boldog névnapot :)

Dmaggie!
Én is úgy tudom h. addig kell a K vitamint adni a babáknak amíg szopiznak.De minden orvos mást mond ebben sincs egyetértés.

Kolbi!
Annyira jók a képek :)

Ágica!
még mindig zöld Petrus kakija?

Juba!
Mennek a drukkok holnapra :)

Anikó!
Hogy vagytok?hasmenés teljesen elmúlt Marcinál?

Rólunk:Tegnap Bálint megkapta a 4 hós oltást és egy mukk nélkül tűrte.Még mosolygott a dokinénire is :) Meg is dícsérték milyen szép a bőre :oops:
Míra élvezte a farsangot,mondta is papának kár hogy nincs mindennap farsang :) Ma ha hazajön ismét beöltözik :)megbeszéltük :)

S pár Míra beszólás:
Jövünk haza az oviból s megszólal:
Anya valami megcsípte a lábam könyökét :shock: (ez mint kiderült a bokacsontja)
Üzenetet kaptam,rezgett a telefonom a szekrény tetején,Míra megkérdi:
Anya pukiztál :oops: :lol:
felvett egy kockás szoknyát,csíkos harisnyát,mondom neki a szoknyát vedd már le mert úgy nézel ki mint egy cigányasszony.Errre mondja ,nem baj ma cigányos leszek :)
S a képek :)
Kép Kép
s ennél a képnél azt mondta apjának:Apa fényképezz le a Micimackós újságommal is :)
Kép

ezt meg úgy szeretem :)
Kép

KépKép
viranka

Naszóval: a K1 nincs meg a babákban, nem a baktériumok :oops:. De majd Kiskolbi helyreigazít. ;-)

Kép
Kép
irina

Heni: gyerekeknek kevés vízben feloldva kortyonként itatva,vagy műanyag kanállal adagolva is beadhatók. A lényeg,hogy a száj nyálkahártyájáról szívódik fel.

Irina:ettől megyeg a falnak. :shock: mi meg úgy szedtük,hogy heti 1 ampulla,de én már elkezdem bevezetni a kaját az tuti,így akkor már nem fog kelleni.
varga tünde

Na ezt le kell írnom. Mosom a kezem,nézem az egyik pici arckrémem üres.Totál még talán ki is kett törölgetve.Gondolkodok nem is használtam azt mostanság,hogy lehet üres?. :shock: Oda hívom Benit kérdezem,te használtad? Erre ő -Hát igen én kenegettem az arcom,hogy szép legyek meg olyan bulis. :shock: :lol: :lol: Még jó,hogy csak egy minta volt,nem egy méreg drága krém. :shock: :)
varga tünde

Kerestem régi képet Beniről éssss ezt találtam:

Kép Helló mindenki. :D Itt 3,5 hónapos volt. :)

Itt meg Domi 3 hónapos és most Beni így néz ki. :)

Kép ketten.. mennyivel husisabb Domi,hát igen az a plusz 1kg sokat számít.. :)
varga tünde

Máténak és Emmának is BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

varga tünde: éjszakára hatott a bogyó, de nappal nem nagyon!!! :(
Nekünk összesen napi 3x5 golyócskát javasoltak, pedig én is olvastam, hogy negyedóránként is lehet!
Beni: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Rebeka múltkor a kedvenc parfümömet fújta magára, amí el nem fogyott! Pedig már kevés volt benne úgy osztottam be magamnak!!!

Viranka: Míra csuda aranyos a jelmezben!!! És azok a beszólások!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Viranka Nagyon szép pillangód van :lol:

Anikó80 Tudom, hogy vagy de pár napja nem adtál hírt Marciról és szerintem mindenkit érdekelt hogy vagytok :wink: :lol:

K vitamin Mi még minden héten egyszer adjuk. Addig amíg csak anyatejes. Nekem is fel kellen iratnom mert az utolsó ampulla jön a hétvégén, de fel akarom hívni a védőnőt, hogyha jön hozzon már receptet :roll:

Köszönjük a pozitív drukkokat, ámbár eddig sajnos nem használ. Talán egy kicsit taknyosabb is mint tegnap. Láza, hőemelkedése hála istennek nincs. Most adom neki a cebiont, remélem használ és hétvégére rendbejön :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?