Sziasztok Csajok!
HIZÁS:Tegnap rá álltam a mérlegre és meglepődtem,hogy már 6kg hiztam. Pedig nemrég még csak 3-mat. 61 ről indultam,most+67kg vagyok. Kicsitt meglepődtem.

De még a fürdő rucim jo rám.

De mit fogunk hordani nyáron csajok??
MOZGÁS: Napok ota piciket mozog,na tegnap este 11 kor olyanokat rugott lent belém,csak ugy jajgattam.
Szilvaquieen!!! Milyen kismama vellnes hétvégére gondoltál? Te voltál már szülés felkészitőn?
Ez a bababolt az egyik ismerősömé,amit már felraktam.
www.nikicabababolt.hu
Nekem is akkora a hasam h.3hete át akarták adni a helyet egy hivatalba.
wera!! Menyasszonyi ruha igy oké.Nem tudtam h.Pesten ilyen drága a bérlés. Jobban jártál igy.
Gigi! Elevitbe nincs,jod,azért szedem még plusz azt is. Porcerő meg kell a forgom miatt,rég volt egy szánko balesetem. Össze roppant az 1-2es csigolyám. Ujra kellett tanulnom járni. Hajszál hijján h.majdnem lebénultam. Mondták Kiskoromba (szart ettem a homokozoba) És az utobbi 2 évbe a forgomra kihat,volt olyan h.nem birtam felkelni annyira fájt belül. Mindig zsibbadt a lábam rola.Babaprodzsekt elött kivizsgáltattam magam.Semmit sem tudtaK MEGÁLLAPITANI.MRI-n rég voltam és félelmetes volt,fobiám volt.Rászántam magam tavaly ujra,és nem a forgom MRI-zték,hanem a gerincem.Azt állapitották meg amit eddig is tudtam.Ugyhogy egy kalap szar volt a sok utána járás.Mégegyszer meg nem fekszek be abba a gépbe.Az lett volna a érdés h.mi van a forgomal.csak a porcerő segit,rég cataflánt szedtem rá.Én már voltam akkor MRI-n,idegseb,ortopédia,stb.
Azt mondják a porcerőbe nincs Kálcium.De találtam ithon CALcium Sandor pezsgő tabletát az jo nem Gigi?
Magne B6-ot én nem szedek,nincs haskeményedésem. Akkor nem kell,Ugye??
mia_snow!!! De jo neked is h.voltál már 4D uh-on.
almaai! Cukik ezek a kis játékok. Ténleg nagyon jo árban vetted.
buci79!!!! a
www.tikotiko.hu De csak kizárolag a felfujhatos fém küllöst láttam masszivabnak. Ami 43.000ft Rámentem az oldalra. Ennek a kocsinak a neve: Tiko city Prive
Ami nekünk van kiságyunk Kombi pelenkázos,az is rajta van. Kurva jo árba van. 43.000ft. Brendonba ez 60.000ft
Egyébként a mi kiságyunk már áll. Tegnap a kis zenélő játékot is össze szereltem rá.
Hétvégén lett össze szerelve,és h.használtan vettem Át kellett törölni.Meg voltak rá ragaszva kis apro cimkék,levonok. Uh de utálom.
Dobok egy képet,nemsokára.