A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

kicsit megkésve, de talán holnapra jő ötlet lehet:

lebbencs leves és gombóc (epres, anyósom csinálta még nyáron, bent várt ránk a fagyasztóban). :D

mia_snow

Manka - jól néz ki a kiságy, amit föltettél, bár én nem szeretem a fenyő bútorokat, de ez inkább ízlés kérdése! :wink:

Huhhh, tényleg nagyon drága az anyatej! Én bízom benne, hogy ha leadni nem is fogok tudni, legalább a sajátomnak elég lesz! De ha még sok is lenne, annak bizony örülnék! :D
Vendég

Sziasztok!
Kérek szépen egy rózsaszín cumit :D
Azt mondta most a doki hogy kislány;és az amnionszalag kezd belenőni a méhfalba és nem okozott problémát:)
Tök happy vagyok:) meg van mindene :D :D :D

Kép
trzsike

Szerintetek számít az az anyatej mennyiségénél a szülés után, hogy a terhesség alatt mennyi folyik? :oops:
ewi

[quote="ewi"]S írta:ewizerintetek számít az az anyatej mennyiségénél a szülés után, hogy a terhesség alatt mennyi folyik? :oops:

NEM... semmi összefüggés nincs közöttük...
Vendég

Köszi! :wink: :wink: :wink:
KépKép
ewi

Sziasztok!

Köszönöm az infókat a babaápolásról! Nyert a jó kis gyógyszertári cucc. :lol:
Ewi, ez engem is aggasztott. Gigi, köszi a megnyugtatást! :wink: Mert nekem eddig semmi tejci nem folyt... :roll:

Kép
sziszka82

Hát...Nekem mostanában nagyon sok folyik és azt hittem akkor tutira lesz majd a szülés utánra is reméljük a legjobbakat.

:wink: :wink: :wink:
KépKép
ewi

Ilyenkor előtej??? :shock: Nahát mik vannak :D
Szerencsére nekem nincs(mondjuk tejem sem volt eggyikkel sem)
Vendég

Amugy egy buszos témát én is.Mentem be reggel a suliba vizsgázni mult hónapban,és egy öregasszony odajött hogy adjam át a hejem mondtam neki h alacsony a vérnyomásom és terhes vagyok erre azt mondja hátizsákkal vagyok és hogy ő is mondhat magáról akármit.Elég furán néztek a nőre de átadtam a hejem neki had örüljön. :evil: Remélem majd egyszer vele is így bánik valaki......
KépKép
ewi

Megvagy Zsike!
De jó hangulatuak a képeid..egyszer szeretnék vidéken lakni..
Vendég

Asszem előtejnek nevezik elösször átlátszó volt most meg ijen sűrű sárgás meg ragacsos melltartó betétet kell raknom mert átüt a ruhámon.......
KépKép
ewi

Ewi tudod ki adta volna át a helyet :twisted:
Vendég

Hát jah de itt fehérváron olyan pofátlanok az emberek sokszor kell buszoznom lökik fel az embert mennek mint avalami csorda amit meg a kórházban művelnek....Azért adtam át a hejem mert nekiált obégatni az embernek nincs kedve 20 percig ezt hallgatni amig beér a suliba :lol: Majd ha megszültem és látom rátolom a lábára a babakocsit :lol:
KépKép
ewi

Helló!

Nahát,alig bírtam visszaolvasni titeket.

Nekem is tetszik ez az 1800 ft-os anyatej.Szerencsés,akinek annyi van...

Nálunk ma májgombóc leves és túrós derelye a menü.De megint kaptam jó tippeket.

Zsike:gratula a kislányhoz!Jó,hogy jöttél hozzánk.

Nálunk is annyira szar idő van,esik az eső is.
De várom az esti vacsit. :lol:

Kép
melike

Szilva:megvagy.Van poci,rendesen.Édesek ott egymás mellett. :)

Kép
melike

én is vagyok az iwiwen, írjatok privit légyszi ki milyen néven található meg. Köszi :)

Nálam ma gombaleves és burgonyapüré sült virsli volt a menü.

Kedden megyek a védőnőhöz a terheléses cukor beutalóért, aztán a 24. hét sűrű lesz: vércukor,doki, 4D babamozi.. alig várom.

Ma egész jól vagyok, csak a fejem fáj(már megint), ez az időváltozás tesz be nekem szerintem.

Csajok, tud valaki valamit a TIKO babkocsi márkáról? jó fajta? Van itt a közelben egy bababolt és nagyon jó áron vannak a TIKO márkájú kocsik.
www.tikotiko.hu

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

buci:megnéztem ezt az oldalt,tényleg nagyon jól néznek ki és az áruk is jó!Én ilyesmit szeretnék.
Sajnos a márkát nem ismerem. :cry:

Kép
melike

Buci én is megnéztem az oldalt!
Nekem az autós ülések jönnek be és az áruk is... :D
Olyan jó ilyen oldalakat nézegetni..
Találjatok még sokat :wink:
Vendég

Tudtok olyan weboldalt, ahol aranyos, egyedi bébicuccok vannak? Én csak ezt az egyet találtam, focilabdásat biztos megrendeljük, de ha valaki talál jókat, rakja fel, légyszi!!!

http://vampiregang.com/catalog/index.php

almaani
Kép
almaani

Sziasztok Csajok!

HIZÁS:Tegnap rá álltam a mérlegre és meglepődtem,hogy már 6kg hiztam. Pedig nemrég még csak 3-mat. 61 ről indultam,most+67kg vagyok. Kicsitt meglepődtem. :roll: De még a fürdő rucim jo rám. :lol: De mit fogunk hordani nyáron csajok??

MOZGÁS: Napok ota piciket mozog,na tegnap este 11 kor olyanokat rugott lent belém,csak ugy jajgattam.
Szilvaquieen!!! Milyen kismama vellnes hétvégére gondoltál? Te voltál már szülés felkészitőn?

Ez a bababolt az egyik ismerősömé,amit már felraktam.
www.nikicabababolt.hu
Nekem is akkora a hasam h.3hete át akarták adni a helyet egy hivatalba. :)

wera!! Menyasszonyi ruha igy oké.Nem tudtam h.Pesten ilyen drága a bérlés. Jobban jártál igy. :lol:

Gigi! Elevitbe nincs,jod,azért szedem még plusz azt is. Porcerő meg kell a forgom miatt,rég volt egy szánko balesetem. Össze roppant az 1-2es csigolyám. Ujra kellett tanulnom járni. Hajszál hijján h.majdnem lebénultam. Mondták Kiskoromba (szart ettem a homokozoba) És az utobbi 2 évbe a forgomra kihat,volt olyan h.nem birtam felkelni annyira fájt belül. Mindig zsibbadt a lábam rola.Babaprodzsekt elött kivizsgáltattam magam.Semmit sem tudtaK MEGÁLLAPITANI.MRI-n rég voltam és félelmetes volt,fobiám volt.Rászántam magam tavaly ujra,és nem a forgom MRI-zték,hanem a gerincem.Azt állapitották meg amit eddig is tudtam.Ugyhogy egy kalap szar volt a sok utána járás.Mégegyszer meg nem fekszek be abba a gépbe.Az lett volna a érdés h.mi van a forgomal.csak a porcerő segit,rég cataflánt szedtem rá.Én már voltam akkor MRI-n,idegseb,ortopédia,stb.
Azt mondják a porcerőbe nincs Kálcium.De találtam ithon CALcium Sandor pezsgő tabletát az jo nem Gigi?
Magne B6-ot én nem szedek,nincs haskeményedésem. Akkor nem kell,Ugye??

mia_snow!!! De jo neked is h.voltál már 4D uh-on. :lol:
almaai! Cukik ezek a kis játékok. Ténleg nagyon jo árban vetted. :D

buci79!!!! a www.tikotiko.hu De csak kizárolag a felfujhatos fém küllöst láttam masszivabnak. Ami 43.000ft Rámentem az oldalra. Ennek a kocsinak a neve: Tiko city Prive
Ami nekünk van kiságyunk Kombi pelenkázos,az is rajta van. Kurva jo árba van. 43.000ft. Brendonba ez 60.000ft

Egyébként a mi kiságyunk már áll. Tegnap a kis zenélő játékot is össze szereltem rá. :lol: :D :D :D :) :) :) :)
Hétvégén lett össze szerelve,és h.használtan vettem Át kellett törölni.Meg voltak rá ragaszva kis apro cimkék,levonok. Uh de utálom.
Dobok egy képet,nemsokára.

Kata&Milán

oszman777

Kép

Kata&Milán

oszman777

Oszman:ez nagyon szép!Mintha új lenne.

Kép
melike

zsike: gratulálok a sunishoz :lol: :lol:

ewi: sajnálom a buszos dolgot :evil: , de hidd el, hogy az ember mindig visszakapja azt amit adott

gigi: de szupi oldalakat linkeltél be :D

buci: nem ismerem ezt a márkát :?

oszman: nem voltam még szülésfelkészítőn. Szétakarok nézni, hogy hol indul ilyen. Január végén indult az Életfa központban (babacenter) felett, de arról lemaradtunk. Tudsz vagy tudtok olyat, ami most fog majd indulni?
Nagyon szép a kiságy, nagyon tetszik, mi is néztük ezt a brendonban, de tényleg nagyon drága, meg nekünk most az a lényeg, hogy minél kevesebb helyet foglaljon el a szobában a két kiságy. Nem túl nagy a szoba :?

Nálunk még délelőtt jó idő volt, jól is esett a séta, vettem egy rózsaszín-fehér csíkos body-t és egy hozzávaló gatyót. :D

Mozgás:
napközben nem mozogtak, csak akkor mikor délelőtt és most leültem egy kicsit babanetezni. Ez most kifejezetten tetszik nekik vagy nem? :lol:

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

szerzeményem :D :

Kép

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

Osszman az ágy első osztályú...legalábbis nálam nyerő

Szilvi ez a ruha nagyon édi..hol a kék :D
Vendég

Köszi a véleményeket a kiságyról. Mi szeretjük a fenyőt, két szoba csak azzal van berendezve, ezért is ragaszkodunk hozzá. Egyébként az ára sem annyira vészes 30 körül van.

Oszman - tetszik a kiságyatok! Nem mondanám meg hogy használt, ha nem írtad volna. A zenélőt hol vetted? A véleményedre vagyok kíváncsi, azt hiszem te írtad, hogy otthon vagy babakocsi ügyben. Mi a véleményed a Peg Perego Veneziáról?

Szilvi - hol vetted az új rucikat? Aranyosak!

Manka

Kép

Kép
mankabi

mankabi: itt vettem Debrecenben, egy bababutikban :D

bárány: kérsz egy fenékbebillentést? :lol: :lol: Hol vagy te dagi??? :roll:
Kékben még nem volt, most hozta a csajszi a rózsaszínt és most fogják még a kéket megrendelni. Szerencsére itt az üzlet egy köpésnyire :D , nyakukra fogok járni. :lol:

Szilvi

szilvaqueen

babadiszkont, csak az a gond, hogy nincsenek árak feltüntetve, csak az akciós dolgoknál:

http://babadiszkont.echt.hu

Szilvi

szilvaqueen

melike: poci? Az még karácsonyi zabálásból maradt :lol: :lol: :lol:

Szilvi

szilvaqueen

......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:41-kor.
pironya

.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:42-kor.
pironya

Oszman: nagyon tetszik a kiságy!!! És hogy már fel is állítottátok!!! :D :D

Mi ma délután voltunk egy kedvenc bababútorboltban (Faktumban) és beleszerettem egy Quinny babakocsiba, ami össze-vissza variálható, minire összecsukható, de az ára szörnyen drága. :roll: :? Minden héten másik tetszik, eddig már "túlvagyunk" Jane Carrerán, Firstwhellsen, Concoron, Casualplayen, meg ki tudja még min... Na mindegy, majd csak lesz valamelyik! :wink:

Orsi nem jött még meg 4D-ről? Szorítok a rózsaszín cumiért, de főleg, hogy minden oké legyen!!

almaani
Kép
almaani

Látom, mindenki a Barátok köztet nézi?! :lol: :roll:

Viszont nekem lenne egy intim kérdésem: nektek szeretkezés után szokott keményedni a pocitok? Nekem néha igen, és viszonylag nehezen múlik el. :roll:

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Buci, én nem ismerem a TIKO márkát, de tényleg jól néznek ki. Én azt tervezem, hogy március 30-án a bababörzén nézem meg a kocsikat élőben, gondolom ott lesz jó sok márka, és talán tudok dönteni.
Oszmi, nagyon szép az az ágy! :shock:
Szilva, cuki a kis ruha!!! :lol:
Almaani, nekem szokott... :oops: De gondolom nem gáz, mert nem fáj meg ilyenek. De a páromnak nem merem mondani, mert annyira megijedne, hogy annyi lenne a szexnek. De jó lenne, ha valaki teljesen megnyugtatna...

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Buci, én nem ismerem a TIKO márkát, de tényleg jól néznek ki. Én azt tervezem, hogy március 30-án a bababörzén nézem meg a kocsikat élőben, gondolom ott lesz jó sok márka, és talán tudok dönteni.
Almaani, nekem szokott... :oops: De gondolom nem gáz, mert nem fáj meg ilyenek. De a páromnak nem merem mondani, mert annyira megijedne, hogy annyi lenne a szexnek. De jó lenne, ha valaki teljesen megnyugtatna...

Jó éjt!

Kép
sziszka82

Sziasztok!

Jó éjt!

Kép
sziszka82

:oops: :? Bocsi, de sz...kodik a net....

Kép
sziszka82

Köszi a véleményeket a TIKO-ról, majd elmegyek megnézem. Főleg a súlya érdekel, mert emeletre is fel kell majd vinnem.

Szilva: nagyon édi a kis ruci :D

Wera, Gigi: jelöltem :wink:

Kép

Kép

buci79

Sziasztok!

Vagyok én is; csak be-be nézegetek mert amikor itthon van a párom akkor elég problémás géphez jutnom :) ,de amikor tudok olvasok és írok!

[quote="almaani"] írta:almaani

..... nektek szeretkezés után szokott keményedni a pocitok? Nekem néha igen, és viszonylag nehezen múlik el. :roll:

Nekem is szokott pedig mi nem is szeretkezünk csakhát még így is jol esik a kényeztetés :oops: .Nekem napi 3*1 magnézium citrátot kell szednem és ha akarunk valamit csinálni akkor azzal kezdem :( ez valamelyest segít.
Állítólag ez természetes reakció mert az orgazmus során összehúzódik a méh csak mikor alap méretű akkor nem vesszük észre(gondolom én).

Bárány:
megtaláltalak myvipen :D Nem is vagy dagi , szerintem is jól nézel ki.

Kép
trzsike

Sziasztok!
Szex:Nálam a terhesség a szex-el nem fér össze!!!!
Tudom,hogy az orvosok nagyon javasolják meg minden...
Eggyikkel sem volt...ezzel sem lesz!!El sem tudnám képzelni.
Már akartam is kérdezni Gigit,hogy nincs e valami férfi vágycsökkentő :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Pironya valami 2 oldalt nekem is iszonyatosan fáj...de én ezt nem mondom az orvosnak és nem is fogok rá semmit szedni...majd megszülök és elmúlik(remélem :D )

Világ életemben vékony voltam....én csak ezzel a terhességgel híztam ennyit :oops: De már észbekaptam :oops: :oops:
Remélem időben :D
Vendég

Szilvi:tényleg kár hogy árak nincsenek :(

Ja azt nem is mondtam elkapott valami takonykór,hidegrázással és torokfájással :twisted:
Vendég

jó reggelt mindenkinek!

Ma már korán felkeltem, nem tudtam aludni. Sehogy nem volt jó a fekvés, kipattant a szemem 6kor, pisiltem és aztán néztem hogy alszik a férjem...
Szépen süt a nap, jó a kedvem.

Mai menü: rakott krumpli jó sok tojással :)

Bárány: gyógyulást kívánok, reméljük hamar kilábalsz, igyál sok teát.

szex: mi sem sűrűn gyakoroljuk, úgyhogy ebben nem tudok nyilatkozni... nekem nincs kedvem túl gyakran sajnos... :?

Kép

Kép

buci79

Jó reggelt!

bárány: ó te szegény, kúráld magad és gyógyulj meg minél hamarabb

Nekem is fáj két oldalt, olyan, mintha ideg csípődne be mikor pl. ülésből vagy fekvésből felállok. Állítólag ez a méh növekedése miatti megterhelés oda sugárzik ki.
Gigi: javíts ki ha tévedek :lol:

Szilvi

szilvaqueen

Köszi lányok...már iszom a teát..
Vendég

Menü krumplileves mákosguba.
Vendég

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:42-kor.
pironya

.......
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2010.01.08 22:43-kor.
pironya

Sziasztok!

Bocsi, hogy ilyen ritkán jövök mostanában, de mire elolvasom amiből kimaradtam, már mehetek is enni, vagy vacsit csinálni stb........

A sexet illetően: én is csatlakoznék a nem viszem túlzásba csoporthoz. Valahogy nálam sem fér össze a terhességgel, mint Báránynál. (a párom elég megértő hál' istennek)

Ibm: egy nap különbséggel ugyanott?

Képzeljétek olyan a kiságyunk mint Oszmanéknak, csak egy kicsit sötétebb, és a párom még nem akarja összeszerelni, :( pedig én nagyon várom már :)

Lassan megyek dolgozni, majd igyekszem sűrűbben írni, jó?
bszilvi25

Jó reggelt!

Almaani (meg mindenki aki Faktumban akar vásárolni) - Február végéig rendeljétek meg amit ott szeretnétek beszerezni, mert márciusban 8-10%-os áremelés lesz! El lehet tolni a beérkeztetést, hogy ne kelljen csak később fizetni, a lényeg hogy legyen megrendelve időben és akkor még régi áron kapjátok! :wink:

Sex? - nincs vmi sok kedvem hozzá, extra ritka :(

Menü - görög gyümileves, sokmagos bundában sült pulykamell vegyes körettel. Apa éhen marad mert ő nem rendelt! Na jó, csinálok neki krumplifőzeléket sült virslivel! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?