A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

De olyan finom a sárgája.... :oops: :roll:
Egyébként az alját jól átsütöm...

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nah .. összeszámoltam a rucikat.
Szomorúen nyugtáztam, hogy még kell venni ezt azt .. volt olyan rublika, amibe nem került szám .. tehát nincs .. pl. 56-os plüss rugit nem vettem .. viszont kaptam 3-4-et .. meg 62-esből van vagy 5 ..
De szerintem Alíz pici baba lesz .. úgyhogy vennem kell kis méretet is.
56-osnál kisebbet érdemes? Vagy az a pénzkidobás kategória??
Mert én pl. 50 cm-rel, Párom 51cm-rel született .. ha estelen a lányunk is hasonló méretekkel születik, akkor nem fog elveszni az 56-os rucikban?
A kapott rucikat nézve .. 62-es méretből kaptam bőven .. biztos nagy volt a baba :) És az 56-osokon látszik, hogy alig hordták őket .. némelyik teljesen újszerű...

Kép
szösszenet

Pumpóka!

Én hozzá sem szólok ezekhez a témákhoz. Eü, tanár, tűzoltó...stb.
A mai világban senki munkája nincs megfizetve.
Akik jól keresnek, azok nem dolgoznak...vagyis olyan a munkájuk, hogy nem tesznek semmit szinte a fizetésükért...
Na én nem szeretnék ebbe belefolyni.

Remélem, jobb kedved lesz neked is, én már javulófélben vagyok.
Vagyis ahogy írtam, inkább olyan érzésem van, mint akit benyugtatóztak és nem érdekli igazából a külvilág, csak a maga pici bezárt világa...
Kitartás!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Pumpóka .. kereslek MSN-en egy vidámkodó, depi-űző dumcsira .. de eltűntél :( Ne negatívkodj nekem .. :evil: :evil: Tessék jókedvre derülni!! :lol: :twisted:

Kép
szösszenet

Geni! Nagyon örülök, hogy jó hírekkel jöttél az uh-ról. Így sokkal jobb számodra, hogy két helyről is megnyugtattak, nem kell aggódnod! Biztos minden rendben lesz! :)

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Jaj Szösszenet!

Mi tegnap összeírtuk, hogy mit kell még vennünk a Picurnak....
Ruhák nincsenek benne, de 100. 000-es nagyságrend jött ki...
Mert hát ugye mi még nem vettünk semmit.
A 100 ezerbe beleszámoltam a kórházi cuccokat is.
Aztán a házhoz is kiszámoltuk, hogy mennyi pénz kell még..... 880.000 Ft.... :shock:
Azt hiszem, nem kellett volna összeszámolnunk.... :roll:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Geni!

Én is nagyon örülök a jó híreknek! :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

A fekvésre kényszerülő kismamáknak kitartást. December óta nekem is kell/kellene. Sokszor van lelkiismeret furdalásom, hogy nem pihenek eleget, de sajnos az itthoni munkát senki nem csinálja meg helyettem. A férjem hétközben este jön haza, nem várom el tőle, hogy még akkor mosogasson. Hétvégén persze segít.

Nekem kb egy ujjnyira van kinyílva a külső méhszáj. A 4D-n azt mondták, a belső zárt. A 18-hetesen viszont még azt látták, hogy a nyakcsatorna 5,9mm-re nyitott. Ezt nem nagyon értem...

12-én megyek dokihoz, remélem nincs válozás.

Zorróné! Tegnap sikerült elérni Katát, de sajnos már nem tudott vállalni. :cry: :cry: Úgy elkeseredtem... Olyan sok jót hallottam róla, és az előadáson is nagyon szimpi volt. Most megvárom, hogy az orvosom javasol-e valakit, csak attól félek, hogy késő lesz.

Pumpóka! Legyen jobb kedved! A hormonok tombolnak, de biztos nem tart sokáig.

KépKép
KépKép
atizka

Atizka! Sajnálom nagyon! Te mikorra is vagy kiírva? Hátha tehetek valamit az ügy érdekében...

Pumpóka Ne depizz! Sokan vagyunk, és sokféleképpen látunk itt dolgokat, de ezen nem szabad fennakadni!

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Mamacka: a függönyboltos olcsó: én 490-ért vettem a plüss rugik darabját, viszont ha most mész a ruhagalériába, most minden bébi és gyerekruhára 50 % kedvezmény van, én így vettem tegnap 600.-ért egy kocsikabátot és egy plüsspulcsit.

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Kép
[/img]
Kép

Íme! Sikerült!
Kicsit duci babának látszik, bár egyikőnk sem az se én se a párom!
Nem tudom kire ütött ez a gyerek?
Tegnap végig tiszta morci volt.
Ráadásul a lepényem is mellső fali kicsi a hely ezért nem tudtak már szép képeket készíteni róla!
És nem elég a lepény de még az arca elött köldökzsinór hegyek tornyosultak ugyhogy alig láttunk valamit belőle!

Kép
geni

Szöszi: szerintem várd meg, míg megszületik és azalatt a 4 kórházi nap alatt max vesz a Mamád vagy hugod 3-4 50-est, ha mégis picinek születik

Kép
Attila 3 éves volt áprilisban
Andris 5 éves volt júliusban
klarka

Atizka! Próbáld meg a Fantha Zsuzsát! Állítólag ő is nagyon jó.

Kép

Kép
kamilla306

Zorróné!
Május 19-re vagyok kiírva. Azt mondta májusra már nem tud, de szerinted azért még van remény?

KépKép
KépKép
atizka

Kisfruzsi! Örülök, hogy te is jó hírekkel jöttél! A + kilókért ne aggódj, szerintem az nem sok.

Mamacka! Igen, ha magántanítványt vállaltam itthon, ott én is kértem pénzt. Én nem erről beszéltem, hanem arról az időről, amit pluszban benn töltöttem, és amit itthon még rádolgoztam nem egyszer éjfélig is.

Geni! Köszi a bíztatást. :)

Pumpóka! Sajnálom, hogy rosszul érzed magad. :( Én azt mondom, ne erőltesd most a házimunkát. Amíg Zsófi jön, bőven lesz időd kivasalni a rucikat. És a takarítás is meglesz pár nap múlva is. Már nem olyan kicsik a fiúk, hogy minden nap porszívózni kellene. Inkább ülj csak, pihenj, ha ahhoz van kedved, tévézz, netezz. Majd meglesz a házimunka is. Helyetted úgysem csinálja meg senki.

Mary! A tükörtojás folyós sárgája nyers. Ha megfigyeled mikor kiveszed a forró olajból, a fehérje forró, a sárgája hideg.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gumimaci_1 2009.03.05 21:10-kor.

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Sziasztok lanyok!

Latom az egeszsegugy tema nem csillapodik.

Pumpoka!
Tessek visszajonni, mert ahogy te nem akarsz minket megbantani, mi sem teged.

Lanyok!

En most jutottam el oda, hogy eltudtam fogadni, hogy szulnom kell megint. Felkeszultem ra, mint testileg es lelkileg.
Eddig rettegtem tole, de mara ez elmult es mar varom.

Alvas tema: en rettento jol alszom es kenyelmesen.
Furcsa is. Majd jelzem az orvosnak. A kisteso meglehetosen keveset mozog. Igaz Zoli sem vitte tulzasba, de ez meg kevesebbet. Igaz ha megpockolom tudat magarol, de napkozben jo ha egy ket alkalommal erzem ejjel meg egyaltalan nem.

Nem erzem, hogy none a hasam es hogy nehezedne. Ugyan olyan, mint egy honapja. Lehet ezert is alszom jol.
En meg nappal is tudnek aludni. Inkabb az a baj, hogy ejjel nappal aludnek.

Meg jo, hogy jovoheten penteken megyek UH-ra, mert kezdek aggodni.

Magi
Vendég

dobok én is pár ruci képet!
Kép Kép Kép Kép

Kép
gabo001

Kamilla! Kata is őt ajánlotta, róla én még nem hallottam. Most gondban vagyok, hogy hívam-e föl még most - különben még onnan is lecsúszok, vagy kérdezzem meg a dokit, de akkor az csak a jövő hét. Azért köszi.

Geni! Nagyon aranyos a béby pofija!!!

KépKép
KépKép
atizka

Geni! Nagyon édes a picur! :D

Atizka! Azért próbálj meg te is minél többet pihenni.

Szösszenet! Nekem is van listám, de még alíg van kipipálva rajta valami. És én is olyan bizonytalan vagyok, biztos lesz minden ami az első napokban majd kelleni fog? Nem vásárolok be felesleges holmikból egy csomót? Olyan nehéz ez... De édes gond is egyben. :D

Elárulom, hogy én azt hittem 56-os a legkisebb méret. :oops: :oops:

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Gabo! Aranyosak a rucik. Most már nekem is be kell szereznem 1-2 csíkosat. Olyan édesek! :D

Ildikó és
Kép
gumimaci_1

Szerintem hívd fel most. Adjak számot?

Kép

Kép
kamilla306

[quote="kamilla306"]S írta:kamilla306zerintem hívd fel most. Adjak számot?

Aranyos vagy, de már megvan. Ok, akkor délután próbálkozom, majd leírom, hogy sikerrel jártam-e.

KépKép
KépKép
atizka

Felkeltem teát főzni és már megint itt kötöttem ki.

Nono! Légszomj nálam is van. Most panaszkodtam máshol, hogy korábban csak lépcsőzésnél volt, mostanában már akkor is, ha pihenek vagy a jobb oldalamon fekszem. Evés után meg mindig, pedig nagyon módjával csipegetek. Ma rákérdezek a dokinál, mert egy kicsit korainak tartom, állítólag ez már a vége felé szokott jelentkezni.

Geni!
Szuper hírek, örülök. :D

Zorróné! Köszi a két hét már letelt, akkor ma elküldöm a párom az eredményért.

Kisfruzsi! Sajnos ebben a témában is érintett vagyok. Amikor este bedagad, nyomogasd meg a lábad. Amíg nem marad meg az ujjad nyoma bemélyedésként, addig nincs gond. (hű remélem érthető voltam, de nekem is kb. így magyarázta a védőnő) Egyébként sószegény étrenddel, megfelelő vízbevitellel mérsékelhető a probléma. Én az elején nagyon vizesedtem, most viszont alig. (mondjuk nálam a cukor miatti diétás étrend is rásegít)
Örülök, hogy egyébként minden rendben volt a dokinál.

Mezsó! Ha végeztél a dokinál jelentkezz! Várjuk a jó híreket.

Mamacka! Háda Kft. boltja a Keleti pu-nál (több is van, de a 7-es vonalán a Berzsenyi u-i megállónál lévő csak gyerekruhákkal foglalkozik) Én még csak 1X voltam, de szerintem jó.

Szösszenet! Én is kicsi babákra számítok, de nem vettem 50-es méretek. Én összeírok néhány üzletet a férjemnek, és ha szülés után úgy látom, hogy nagyon elvesznek az 56-ban, akkor őt elküldöm venni néhányat. Szerintem akkor sem kell sok, mert az 50-est biztos nagyon gyorsan kinövik. Mellszívóval ugyanez a taktikám. A környezetemben egyetlen barátnőmnek sem kellett, hátha én is megúszom anélkül. Ha meg nem azt még akár a Tescoban éjszaka is megveheti a párom, addig meg adnak a kórházban.

Ollem! Szerintem ne is számolj előre, csak feleslegesen idegesíted magad. Amit meg kell venni, azt próbáld meg olcsón kifogni, max. ennyit tehetsz. Nekünk nagyjából megvan minden, márcsak a kiságyakat várjuk, de én még utólag sem merem összeszámolni. A családban és az ismerősi körben mindenhol babáznak, ezért nekünk mindent meg kellett venni.

Kép

Kép
szofi74

na, még két kép, aztán tényleg befejezem! :D Kép Kép

Kép
gabo001

hát nekünk több százezer lesz a babakelengye... orvos, ruhák, babakocsi, kiságy, stb szóval minden. mi egy darab bodyt nem kaptunk!

Kép
gabo001

na, már látom vakuval szebbek a színek!

Kép
gabo001

jól elvagyok magamban...! :D :D :D

Kép
gabo001

Gabo01
nagyon szépek a rucik.

KépKép
kisfruzsi

Jaj drága kisbabám talált valamit odabent, amibe beleüt , belerúg, vagy éppen mintha belefúrná magát....
ott érzem, hogy ott van és eléggé fájdalmasan csinálja....
Aztán ott megsimizem, jó nagyokat rúg, aztán visszahelyezkedik...
Nálatok is előfordul ilyen kedvenc póz???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Gabo!

Nagyon édesek a rucik!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="gabo001"]h írta:gabo001át nekünk több százezer lesz a babakelengye... orvos, ruhák, babakocsi, kiságy, stb szóval minden. mi egy darab bodyt nem kaptunk!

Nagyon cukik a ruhák :)
Én kaptam 1-2 dolgot .. de nem sokat.
Azt sem rokontól, hanem egy távolabbi ismerőstől, akitől nem számítottam rá :) jól esik .. de ott kisfiú volt, így a rucik 80%-a nagyon fiús .. De azért vésztartaléknak számba veszem őket :)

Én amúgy ahogy számoltam .. nem is a ruha kerül sokba .. a többi.
És abból mi sem kaptunk semmit ..
Mi már több százezernél tartunk, pedig mindent olcsón vettünk.
ÉS a szülés még jön ..
Meg még nem vagyunk készen a babacuccokkal sem..
De bizakodó és optimista vagyok :D

Kép
szösszenet

Szösszenet!

Mi a 100 ezret csak úgy számoltuk, hogy szerintem egy csomó dolog nem is jutott eszünkbe, hogy kell....
Na és apróságokat nem is számoltunk.
Meg a szülést se számoltuk....még nem beszéltünk róla, hogy adunk, vagy sem.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Babakelengye: én is összeírtam, 200 000Ft-ra jött ki úgy, hogy mindenből olcsó vagy középkategóriás árakkal számoltam! De most úgy néz ki, hogy kapunk még jó pár dolgot, így talán kevesebből is megússzuk...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Unatkozom... :roll:
Itt sincs túl nagy forgalom ma...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Mary!

Te mar tudod, hogy mid lesz?

Fiad vagy lanyod?

Magi
Vendég

Magi!

Háááát...70 %-ra azt mondták, hogy kislány....
de az a 70% kicsit kevés ahhoz, hogy 100% legyen.
Hétfőn talán kiderül, lesz uh szerintem, mert már 2 hónapja nem volt.

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Nos, csak azért jöttem, mert megkaptam postán a teszveszen vett mellszivómat (Avent) és jött hozzá két cumisüveg is, ami fent sem volt, mikor megvettem, hogy az is tartozik hozzá, csak a szivórész volt lefotózva... ezek szerint tartozott... igy még jobban jöttem ki anyagilag, 3700Ft-ot fizettem postaköltséggel együtt... ami ingyen volt... :)

Szóval, eddigis volt, de most még kettő cumisüveggel gyarapodtam, most van egy nagy Avent, 4 kicsi.... és ezen kivül van két Nuk üvegem is, ami nem müanyag cumisüveg, hanem üveg.... hoztam képet... van egy nagyon pici is... korrektül néz ki... én ebből adtam a tápszert Atisnak az elején, mert csak 40 kellett és pont belefért... mindegy... nem ez a lényeg, megint csak fölöslegesen beszélek sokat...
Ha valakinek esetleg szüksége lenne rá, nagyon szivesen odaadom (akár elpostázom), nekem nem kell, nem azért, mert baja van, hanem mert 5 cumisüveg bőven elég. Ha most nem kaptam volna kettőt a mellszivóval, nem válnék meg ezektől sem... de igy igen, főleg, ha esetleg valaki közületek úgy gondolja, neki jól jönne... nem Avent, de akár tejtárolásra is lehet használni s mivel üveg, akárhogyan ki lehet sterilizálni! Ennyi....

Kép

Akit nem sértenék meg vele, hogy odaadnám, az irjon privit...
Köszönöm.....
Vendég

Sziasztok!

Hát ami azt illeti elbizonytalanítottatok ezzel a Tiramisuval, én eddig nem nagyon figyeltem erre a tojás dologra. :oops: :?

Nekem most szerencsém van, elég volt a Daninál mindent megvenni (akkor mi sem kaptunk semmit), most csak a ruhákra kell 1 kicsikét költeni. :wink:

KépKép
Kép
xsara
Érd

Mary!

Akkor varom nagyon a hireket, hogy mi lesz.

Magi
Vendég

Szia Pumpóka!
Örülök, hogy itt vagy! Este megvolt a nasi?

KépKép
Kép
xsara
Érd

Magi!

Mi is nagyon várjuk a hétfőt!!! Kedden lesz a szülinapom, remélem, már úgy ünnepeljük, hogy tudjuk, ki lakik a pocakban.... :D Kép Kép Kép

Ezek 01.09.-én készültek. Amint látod, nagyon szégyenlős volt. Nem mutogatta magát...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Teljesen esélytelen vagyok a visszaolvasásra. De most egy órát itt vagyok :oops: :)

Szössz, megmutatom a listámat:

- 56-os: 3 db rövidujjú body
- 62-es: az a bizonyos macis szett, meg egy rövidujjú body, de az lehet nagyobb

Őőőő... Ennyi :lol: Tudom nekem +1 hónapom van! :oops: De ez akkor sem sok.

És mi is beléptünk a 3. trimeszterbe! :D

Kép Kép
szõlõ

Szia Szőlő,

Én is hasonlóan állok!!! Még alig van valamink....

KépKép
kisfruzsi

Xsara!

Nem kaptam semmit, Zoli nem gondolt rám... :(

Hát én AKKORIIIIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! megeszem a tiramisut és megeszem a sk. készitett krémeket, amikben nyers tojás van!!!!!!!!
Csakazértis!!!!! :lol: Egyedül a tatár beefsteak (húú, baromi nagy nyelvtudás, biztosan rosszul irtam) 8) az, amiről lemondtam, pedig imádom... és megtiltottam anyámnak is, hogy apinak azt csináljon szülinapjára, mert én nem ehetek belőle... :) de api is lemondott róla, hogy ne csorogjon a nyálam... inkább vettünk egy raklap szendót a McKiwans-nál.... :D

Nem baj, ma csirkepörit csináltam nokedlival, már egy tányérral kivégeztem, minnyá megyek a második adagért... úgyis hizlalni kell a kisasszonyt, a kis egykilóst... :oops: szó szerint törpilla... azért kicsit ez sem volt jóhir, hogy ilyen picurka... :(
Vendég

Kisfruzsi, majd behozzuk :wink:

Holnap végre lehet megvesszük a babakocsit!!! :D Remélem van még belőle.

Kép Kép
szõlõ

Pumpóka a tiramisuról én sem tudok lemondani! Próbáltam de nem ment :lol:

Kép Kép
szõlõ

Pumpoka!

Nagyon jo aron vetted a mellszivot.
En is eszem mindent. Tukortojast, taknyos rantottat, madartejet.
Szoval egyel cska tiramisut.

Lanyok!
Akinek fia lesz nem akar eljonni megnezni a fiam ruciait?
Olcson adom oket es nagyon szepek ujszeruek.
Van benne minden fele body, rugi, nyari szett stb...

VAn egesen az 56-tol 86-ig meret.

Olcsobb, mint a turi es tuti csak a fiam hasznalta oket, ujonan vettem mindent.

Magi
Vendég

Na ha megeszitek, megcsínálom.
Csak szóljatok! :lol:

KépKép
Kép
xsara
Érd

:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 1bambi 2009.01.23 15:38-kor.

Kép
1bambi

Hát holnap nálunk spenót lesz, és bizony én is sütök rá tükör tojást!! Úgy az igazi...!!! Na jó tatár beafsteak az nem, de néha egy tükör tojás belefér szerintem! Meg ha belegondoltok lányok a majonézben is nyers tojás van! :shock: Pedig azt már ettem jópárszor, meg anyum tartár mártását halhoz, saliba! És arra is csak a napokban jöttem rá, hogy hoppá, hiszen ebben is nyers a tojás!
Tiramisut is benyomnám simán szerintem! :oops:

Jó, hogy itt vagy Pumpóka! :D Nehogy eltűnj nekem! Olyan finit főztél, felvettem én is a listámra! :lol:

Kép
gabo001

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?