Felkeltem teát főzni és már megint itt kötöttem ki.
Nono! Légszomj nálam is van. Most panaszkodtam máshol, hogy korábban csak lépcsőzésnél volt, mostanában már akkor is, ha pihenek vagy a jobb oldalamon fekszem. Evés után meg mindig, pedig nagyon módjával csipegetek. Ma rákérdezek a dokinál, mert egy kicsit korainak tartom, állítólag ez már a vége felé szokott jelentkezni.
Geni! Szuper hírek, örülök.
Zorróné! Köszi a két hét már letelt, akkor ma elküldöm a párom az eredményért.
Kisfruzsi! Sajnos ebben a témában is érintett vagyok. Amikor este bedagad, nyomogasd meg a lábad. Amíg nem marad meg az ujjad nyoma bemélyedésként, addig nincs gond. (hű remélem érthető voltam, de nekem is kb. így magyarázta a védőnő) Egyébként sószegény étrenddel, megfelelő vízbevitellel mérsékelhető a probléma. Én az elején nagyon vizesedtem, most viszont alig. (mondjuk nálam a cukor miatti diétás étrend is rásegít)
Örülök, hogy egyébként minden rendben volt a dokinál.
Mezsó! Ha végeztél a dokinál jelentkezz! Várjuk a jó híreket.
Mamacka! Háda Kft. boltja a Keleti pu-nál (több is van, de a 7-es vonalán a Berzsenyi u-i megállónál lévő csak gyerekruhákkal foglalkozik) Én még csak 1X voltam, de szerintem jó.
Szösszenet! Én is kicsi babákra számítok, de nem vettem 50-es méretek. Én összeírok néhány üzletet a férjemnek, és ha szülés után úgy látom, hogy nagyon elvesznek az 56-ban, akkor őt elküldöm venni néhányat. Szerintem akkor sem kell sok, mert az 50-est biztos nagyon gyorsan kinövik. Mellszívóval ugyanez a taktikám. A környezetemben egyetlen barátnőmnek sem kellett, hátha én is megúszom anélkül. Ha meg nem azt még akár a Tescoban éjszaka is megveheti a párom, addig meg adnak a kórházban.
Ollem! Szerintem ne is számolj előre, csak feleslegesen idegesíted magad. Amit meg kell venni, azt próbáld meg olcsón kifogni, max. ennyit tehetsz. Nekünk nagyjából megvan minden, márcsak a kiságyakat várjuk, de én még utólag sem merem összeszámolni. A családban és az ismerősi körben mindenhol babáznak, ezért nekünk mindent meg kellett venni.