Húha mennyi macskosz meg kuty! Gyönyörűek! Mi a szomszédba járunk kutyát simogatni, itthon max hangya van (jön a tavasz, mert már megjelentek a fürdőben). De azért szertem őket (mármint a kutyákat és macskákat, nem a hangyát

)
Kriszti, Nadin nagyon ügyi! És nehogy már szabatkozz, hogy beszámolsz a szuper lánykádról. Én szeretem olvasni, hogy milyen ügyi. Nem okoz lelki válságot, hogy az enyém még miért nem csinálja ezt vagy azt.
Fogzáshoz: Bendeknek 3 hónaposan mondta a doki, hogy jé, mindjárt áttöri a foga az ínyét, aztán 7 hónaposan tette meg.
Ábel is átment már bernáthegyibe, csak úgy folyik a nyála. Próbáltam kitapogatni a fogát, de semmi,még az ínye sincs megduzzadva. Viszont rendesen tuszkol be mindent a szájába és vadul rágcsál.
Jutta, bent alvás szupi! Ábel is ébred 30-45 perc után, ha jókor kapom el,akkor cumi be és alszik tovább, vagy cumi+kis ringatás és alszik tovább. Ha nem, akkor ennyi volt. Tök változó. Ma pl. 30 perc volt séta közben kint a kocsiban délelőtt, aztán délután 1,5 óra bent. Akkor lesz gáz,amikor majd átállnak a napi 1 alvásra. Benedekkel volt olyan, hogy 1x25 percet aludt napközben.
Bea, szépek a gyerkőcök! Boti sem egy kis darab. Mennyi a súlya?
Gabci, Ádi,mint az éhes kis madárka, úgy nyitja a száját
Lányok, akik tápiból diplomáztok

A tejpép miért gáz? Vagy rosszul értem? Inkább tápszer, mint tejpép? Vagy mi az álláspont?