A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2007. őszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Kriszti
csak tájékozódom asztma ügybem

fotózok neked,de em tudom tudode én ruhamániás vagyok :-)
Vendég

Timi, ez igen! :lol:

KépKép
kertikiri

Gabci! Jajj, nehogy azt hidd, hogy megsértődtem!!! Nekem már így természetes, hogy kopaszok, azért annyira különleges a hosszú haj az én szememnek. Levi is ilyen kopasz volt, és most tök dús, erős haja van! Remélem, Ádi nem lesz betegebb! Nekem is tegnapra Boti taknyos lett (én is), de neki szinte már el is múlt.

Kiri!Nadin tényleg nagyon ügyes. Boti nekem még mindig véletlenszerűen fog, még nem is forog, csak oldalra próbál, de őt a terpeszpelus is akadályozza. Ma is tart a szopisztrájk?

Timi! :lol: Behalás!!! Maja jól van? Hiszti volt mostanában? Nálunk az a legújabb, hogy Réka nem szereti, ha nevetek vagy énekelek, és befogja a szám. Ha folytatom, sír. Ki érti ezt?

na, pá!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

:lol: :lol: :lol:
Csúcsfej! :D

ukati74

Kriszti
fotóztam,de nem so látszik belőlük
Kép
ez vizes azért foltos ,capri naci
kocsiszandi :-)
az a virágos meg fürdőbugyi kalappal

Kép
Kép
Kép
Kép

nyári kolleksön egy töredéke :-)
:-)

Bea
Maja kicsit köhécsel,de szerintem azért mert már megszokta,meg néha gyorsan veszi a levegőt,de jól van,csak félek,október közepe óta minden napom rettegés :-(

hisztikék vannak,de azokat könnyen leszerelem,sok jó tanácsot olvastam abbba könyve,hasznosíom :-)
Vendég

Kép Kép Kép Kép
A macsek Csavargó, a kutyus Samu, a kalapos a férjem! :wink:
Többiek, elő az állatokkal! (Timi, mi van a vicces kutyával? Hajni, mosómaci? Zsu, lábharapós?)

Kép
ermoni

olyan jókat tud kitalálni egy 4 éves, kiderült mért köhécsel Maja,mert ügyeletesdit játszanak :evil:
Vendég

Móni
nagyon jó a macsek kép,a harapóüs :-) a kutyuson meg látszik ,hoogy tündér

vicces kutya??? utálom :evil: jójó nem őtehet róla,de olyan idióta,nem lehet tőle kimenni,mert állandóan leszedi a ruhát Majáról meg elveszi ami a kezében van,nagyon lüke állat.olyan dagadt alig bírom el.

meg van nekem a Franciska,tudod a leszbi,udvarol neki a Hamvicsek ,tök édesek,igaz Franci lepofozza ha belép az intimszférájába,de Hamvi kitartó :-)

holnap lefotózom az állatsereget,had ámuljonak az újonnan érkezettek az állatkertünkön
Vendég

Hű, teleírtátok megint az oldalt, míg én a képekkel szöszmötöltem. (Ez a butítás az agyamra megy!)
És közben divatdiktátor Bibus ruhatára is felkerült...
Kriszti! Én csak egy jótanácsot tudok adni, és hidd el tőlem hiteles! Türelem és kitartás. (Janka 24 napig sztrájkolt és most szopizik! És maradt tejem, na jó, nem elég, de eddig sem voltam tejcsárda!) Fog enni és a tejed sem apad el! Nyugi!

Kép
ermoni

[quote="ermoni"] írta:ermonis közben divatdiktátor Bibus ruhatára is felkerült...

Maját is anno divatdiktátornak hívták a topikjába :-) régi szépidők :-)

és mennyit örököl Bibus,nem vagyok normális,de mindig kell szép,"új" ruha

jöjjön már apa,hoz nekem enni!
Vendég

Vendég

na többet nem mutatok,kitellene belőle 6 oldal :-)
Vendég

Timi, rengeteg ez a ruha! És már nyáriak :shock: Mekkora méreteket vettél? Biztos nagyon csini lesz bennük!

Móni, én abszolút ilyen forma macsekot képzeltem Hozzád :lol: , és ha nincs a közös kép a férjeddel, akkor is azt gondoltam volna, hogy inkább az ö terepe a kutya :) Pointer?

Én már tettem Malackáról (becsületes neve Míra), de teszem újra:

Ilyen volt:

Kép

Ilyen lett: Kép

KépKép
kertikiri

Hello Kitty-s gatyát én is vettem Jankának a h&m-ben, de mi még csak a tavaszi cuccoknál tartok. Nem tudom mekorra méretet vegyek nyárra. (Nem felejtem el, h amikor hazajöttünk a kórházból a fele 56-os cucc kicsi volt. Feleslegesen kidobott lóvé...)
Nekem az első tetszik a legjobban! :wink:

Kép
ermoni

Móni
nagyon szép az a napozó,de azzal az egyel lehet mellé nyúltam,mert kicsinek nézem,de a többi az tutira jó lesz,mert most hord 68-ast Bibu ,ezek 6-9 hósak 74-80 as méretűek,napozóba meg nem baj,hogyha laza 8) ha laza lesz,Maja egy évesen hordott 80-86asokat abból is van rengeteg úgyhogy lesz miből válogatni :-)
de a képek nem adják vissza,nagyon szép mindegyik 8)

télleg Janak hány cm?

Kiri
ő kedves kutya?

74-80-asok,én mindige lőre vásárolok,mert előre gondolkodom legalább 3 hónappal :-) és amikor olyat látok ami megtetszik,megveszem :-)

jövő hónapra:biztosítások,húsvét,utána spórolni kell isofixes autsülésre Bibunak,utána meg nyaralásra

tényleg kinek van isofixes autója?mindnekinek isos ülés van benne vagy csak nekünk ez a mániánk??? Majának az van,de iszinyat drágák
Vendég

Kriszti! Aha, pointer! És valóban a férjem a falkavezér, de rám is hallgat! Mondjuk csak azóta, h isibe járt... :lol:
Hány éves Míra? Lány? (Név meg nem van amikor nem egyezik! :lol: ) És bocsi a tudatlanságért, de milyen féle-fajta pontosan? Szép jószág lett!
A mi Samunk amúgy Fröccs névre van tözskönyvezve! (Amíg még nem volt a miénk kisFröccs vilt a neve, mostmár inkább hosszúlépés! :lol: )
És a képen ez kutyasuli vagy kiállítás?

Kép
ermoni

Fröccs :-) :lol:
Vendég

nekünk vol egy dalmatánk úgyhívták,hogy Tüsketavi Athos,mondom apuéknak adjunk neki valami könyebben kimondható nevet,erre elneveztem Astornak,jelentősen könnyebb volt kimondani :lol: na jó csak 14 voltam

állatleltár:
husky,labrador,pincsi,francia bulldog,vörös macska,hamvas szürke macska,Franci perzsa,cirmos,szomszédból egy fekete és egy cirmos,2 papagáj,40 galamb,13 tik asszem most más nincs
Vendég

Timi! Nekünk régi az autónk, még nem isos! Nekünk van talp vagy mi, a hordozóhoz, mert nem bírtam bekötni anélkül a kocsiba. Szal mi így utazunk! (Abba csak be kell kattintani! Bár qrva drága volt, annyi mint a hordozó! :shock: )

Kép
ermoni

Timi! Ennyi dögöt.... :lol:
De ezt már anno is írtam, legalább a Te gyerekeid tudják, h néz ki a tyúk, én meg majd vihetem állatkertbe, vadasparkba (hozzátok? :lol:), h lássa ki tojja a tojást!

Kép
ermoni

Móni
akkor az is ilyen isos bigyó,szerintem :roll:

dög az van bőven,volt két liba is de meghaltak Márton napra

én mondtam jöhettek hozzánk :-) nem szedek belépőt :-) sőt enni is kapnátok :-)

A Dia unnokatesóm falun is sokat volt mégis azt hitte a nyúl tojja a tojást :lol:
Vendég

hát ma is egyedül fürdetek,mellette éhen halok úgyhogy keresek valami csokit addig is :evil: megyek előkészülődni :arrow:
Vendég

Na, én olyan jót röhögtem.
Ügyeletesdit játszik :lol: Bocs Timi, de teccett.
Móni: olyan okos pofija van hosszúlépésnek :D
A cica meg nagyon gyönyörű. Mutattam Apának is. Oda volt érte.
A kedvence a fekete maccs, nekem meg a vörös. Ahogy a mellékelt ábra mutatja én nyeretem a cica kiválasztásnál. Mukikának volt ugyan ilyen félhosszú szőrű testvére is, csak fekete. A párom őt akarta elhozni. Azóta is ezt hallgatom, ha Mukkmacska épp bolond ( ami gyakran van), hogy jobban jártunk volna a feketével...
Kertikiri: Mira is gyönyörű szép.
Timi: hány szekrény van tele a lányok ruháival?
Isos autó? Hmm. Én nem tom a miénk az-e :oops:
Mostanában én is örökké éhes vagyok. Vissza is jött a lefogyott 2 kiló. Most újra ... vagyok. (szal, sok)

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Annyi mindent irtatok ,hogy nem birok reagálni mindenkire igy nem is teszem!

Betegeknek mihamarabb gyógyulást és tavaszt!

Ágika jól van még mindig szürcsizik éjszaka de nagyon jól van most Apával beszélget!

Hát leléptem gyümit venni és nem kaptam 4 szem narancsot rohadtak voltak!(nagyáruház)

Cicák : gyönyörűek IMÁDJUK őket mi is .
Nekünk is volt kettő szobacicák voltak 6 évig ahogy ide kiköltöztünk állandóan leléptek a lakásból igy kinti életre átlátak(bár most halt meg az egyik)
Majd rakok rólla képeket!
Egyébként nagy állatbarátok vagyunk!
Dolgoztam kisállatkereskedőben is és volt olyan esett ,hogy kértek a kigyónak egeret és nem adtam(meghallota a fönőkőm na kaptam is érte) :oops:

Állatkínzás: igazi szadista volnék ilyenkor meg nem csak az állatkinzókkal hanem az erőszakolokkal meg a gyerekbánalmazokkal!Kiméletlen lennék!

Timi: csak ennyi!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kertikiri: tök véltlenül nem vagytok fent a netboardon?
Gyönyörű kutyus valaha volt nekünk is gyerekkoromban!

Gyerekeink gyönyörűek!

Móni: favorit vagy nállam szoptatás ügyben!
Anett: de te is ,hogy ilyen kitartó vagy!

Kép
mogyoland

Szépek az állatok. :)

Jutta:
igen, azóta a tápszernél sem bukik Lilla.
Próbáld ki, hátha...

Timi:
milyen az az isos autó? :roll:
Nekünk is olyan az ülés aminek van talpa.
Nagyon szépek a rucik. :)
Pedig simán szedhetnél belépőt az állatkertbe. :lol:

Csajok:
a macsekok lakásban laknak? A babákat nem piszkálják?
Én is rég szeretnék egy main coon-t, de mindenki lebeszélt róla. :(

Kép
Kép
h@jni

Hajni
az újabb autókba van isofix,nem kötözni kell bele az ülést hanem csak összetoligálni,sokkal fixebb ,mint biztonsági övvel.

ne hagyd magad,hajrá cica :-)

Mogyó
én simán kinyírnám pl a pedofilokat :evil: :evil:

Gabci

mindegiknek szekrénysor van :-)

nekem is állandó hetnékem van
Vendég

Hajni: semmi gond a cicusokkal!
Bár még most várnék kb. addig mig Lilla 1 éves lesz!
Volt kint a doki?

Párom sokáig Szfinx-et szeretett volna( csak 100000ft)
A kutyákra igy is sok ment el!
Én meg most rongybaba cicát szeretnék de az is húzos állitolag mikor simogatod akkor ugy elengedi magát mint egy rongybaba(Ragdoll azt hiszem a neve)

Na lépek már fürcsi kaja és nézzük a Monkot és alvás!

Kép
mogyoland

Hát Timi én azzal kezdeném a pedofiloknál hogy szépen lassan levágnám neki karikára szeletelve!

:oops: :oops: :oops: :oops:

Bocsi de ezt le kellet ,hogy irjam!

Kép
mogyoland

Mogyó
nálam is favorit a rongycica,de nagyon drágák :-(

én is így gondolom nyugi,jól megkínoznám őket :evil:

múltkor volt a tévében egy drága jó nagypapa aki a süketnéma szellemi fogyatékos unokáját teherbe ejtette na az ilyet simán...............
Vendég

Hajni!

Lakásban vannak nálunk is. A gyerek szoba tabu nekik, a gyerekkel nem maradhatnak hármasban és nem bántják.
Igaza van Mogyonak, én várnék a helyedben amíg Lilla már jár.

Ja, akkor nem isos a kocsink.
Ádinak nagyon folyik az orra. Egyelőre híg a cucc, de van rendesen.
A kézi orrszívó szuszogásán úgy kacagott. Annyira, de annyira édes volt. Mi meg jól meglepődtünk, nem ezt a reakciót vártuk.

Kép
Kép
gabcii

Nos, nekünk is volt egy nagyon aranyos labradorunk. Nyáron egyik reggelre eltűnt, du-ra úgy került meg, hogy alig bírt menni. Állatorvos kijött, megállapította, hogy tüdőgyuszija van, valahova valószínű bezárták étlen-szomjan (pont azon a héten, amikor minden nap megdőlt a melegrekord), és még a tüdőgyuszit is valószínű beteg, fertőzött állatoktól kapta el. 4 napig szenvedett, nem tudott menni, inni ivott, de enni nem, végül hőgutát is kapott és elpusztult. No, akkor én is csak szépeket tudtam kívánni annak, aki ezt tette. Nagyon barátságos kutya volt, senkit nem bántott, azóta is rejtély hogy tűnt el fél napra...

Kép

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

ÁÁÁÁÁ, csináltam a gyerekek vonalzójához is képet, de AZT HOGY KELL feltölteni! HELP! Nos, jóccaka, ha senki nincs, majd holnap megpróbálom újra.

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Áááá, én ezt nem értem, a Levié már jó, a többit is ugyanúgy csináltam. Fáradt vagyok, majd holnap...
Betegeknek jobbulást, mindenkinek átalvós éjszakát!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Móni, Timi, Míra lány, és keverék, amerikai bulldog és dán dog. Megmentett kutya, nagyon rossz helyre született szegény. Az előző kutyám is befogadott kutya volt, és én is nagy állatbarát vagyok, régebben voltam önkéntes állatmenhelyen. A képen kutyasuliban van, ill az még az ovi, de már akkor is egy óriásbébi volt :-) Már kupálódik. Kedves kutya nagyon, mindenkit imád, suliban sorban állnak az agresszív kutyák gazdái, mert a kutyájuk csak Mírával játszik, a többiekkel verekszik. Csak elég nagy, akkora slunggal közlekedik otthon, hogy kő kövön nem marad :-) De anyukáméknál van a kertben.

Bea, szerintem újra kell csinálni a vonalzót, és amikor csinálod akkor felajánlja, hogy tölts fel képet. Édi nagyon a labrador. Az előző kutyánk nekünk is eltűnt egyszer a 40 fokban, azt hittem elmegy az eszem, kiplakátoltam a kerületet és két napig reggeltől estig cikáztam a környéken. Második nap este az M5 felvezetője mellett találtam rá egy bokorban teljesen véletlenül, már hazafelé mentünk a keresésből és sötét is volt, amikor láttam valami foltot az út mellett, Csabi meg sem akart állni h biztos nincs ott semmi, aztán mégis Alíz volt, ölben cipeltem a 30 kilós kutyát vissza a kocsiig, mert már menni sem tudott úgy ki volt száradva szegény. Aztán felépült :)

Timi, ez a sokminden nálatok van a kertben? A huskyval hogy bírsz, az a szófogadatlan fogadok :-)
Móni, a házunkban van egy main coon, na annak senki nem parancsol, olyan önfejű hűvös egy dög :)

KépKép
kertikiri

Mogyó, mi az a netboard? Szerintem nem vagyunk fent.
Hajni, jobban vagy? A main coon-t Neked akartam írni persze, nem Móninak :-)
Timi, mi kocsink sem isos, de biztos jók azok az ülések, csak nem isos kocsihoz nem lehet használni, ha mondjuk a szüleid vinnék valahova majd a lányokat, akkor nem tudják ha nekik nincs, nem?
Anett, akartam már kérdezni, hogy mit akarsz tanulni szeptembertől?
Macsek, megkaptad a cuccost?

KépKép
kertikiri

Hé, ott a kép Leviről :-)

KépKép
kertikiri

Móni, a macsek nagyon illik hozzád! :D Meg a férjed is! :D :D :D

Jaj, olyan jó, hogy állatbarátok is vagyunk! Úgyhogy mindenkitől kérünk képeket a házi kedvencekről is!

Timi, asszem te nyertél állat-létszámban. De ne izéljetek már... most komolyan nem a nyúl tojja a tojást???!!!

A ruhák nagyon jók, és nagyon rutinos vagy, hogy így előre bevásárolsz, én nem merek! Olyan szinten nem találom el a méreteket, hogy borzalom! Két hete vettem két rugit, már kicsik... A sapka mérete harmadszorra jött össze, meg ilyenek.

Kriszta, HR-t szeretnék tanulni. Jó sok pénz lesz! :( A kutyus gyönyörű!

Bea, megsirattam a labradort... :cry: Tutira ellopták, amikor meg rosszul lett, kidobták.

Hajni, nálunk benn vannak a cicák. Nem bántják Esztit egyáltalán.

Mogyo, köszönöm a dícséretet, nagyon jól esik a biztatás!(Most is fejek.) Tetszett a kisegeres sztori, hát én se adnám oda eledelnek!

Valaki magyarázza el, mi az az isofix!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
waterlilly

Ja: koszmó. Én ha azt látom, hogy készülődik a kis mocsok, akkor természetes sörtéjű körömkefével átdörzsikélem Eszti fejecskéjét ( a haj mennyisége elenyésző az ő fején is, szal nem egy Bibus.... :D )

Kép
waterlilly

Húha mennyi macskosz meg kuty! Gyönyörűek! Mi a szomszédba járunk kutyát simogatni, itthon max hangya van (jön a tavasz, mert már megjelentek a fürdőben). De azért szertem őket (mármint a kutyákat és macskákat, nem a hangyát 8) )

Kriszti, Nadin nagyon ügyi! És nehogy már szabatkozz, hogy beszámolsz a szuper lánykádról. Én szeretem olvasni, hogy milyen ügyi. Nem okoz lelki válságot, hogy az enyém még miért nem csinálja ezt vagy azt.

Fogzáshoz: Bendeknek 3 hónaposan mondta a doki, hogy jé, mindjárt áttöri a foga az ínyét, aztán 7 hónaposan tette meg.
Ábel is átment már bernáthegyibe, csak úgy folyik a nyála. Próbáltam kitapogatni a fogát, de semmi,még az ínye sincs megduzzadva. Viszont rendesen tuszkol be mindent a szájába és vadul rágcsál.

Jutta, bent alvás szupi! Ábel is ébred 30-45 perc után, ha jókor kapom el,akkor cumi be és alszik tovább, vagy cumi+kis ringatás és alszik tovább. Ha nem, akkor ennyi volt. Tök változó. Ma pl. 30 perc volt séta közben kint a kocsiban délelőtt, aztán délután 1,5 óra bent. Akkor lesz gáz,amikor majd átállnak a napi 1 alvásra. Benedekkel volt olyan, hogy 1x25 percet aludt napközben.

Bea, szépek a gyerkőcök! Boti sem egy kis darab. Mennyi a súlya?

Gabci, Ádi,mint az éhes kis madárka, úgy nyitja a száját :wink:

Lányok, akik tápiból diplomáztok :lol: A tejpép miért gáz? Vagy rosszul értem? Inkább tápszer, mint tejpép? Vagy mi az álláspont?

KépKép
KépKép
prücsi

Kertikiri: netboard!
Az egy kutyás formum.anno rengeteget voltam fent!

Kép
mogyoland

No, jó reggelt! Jól aludtatok. Nekem Botikám eddig egyszer kelt, de most pár napja 2-szer is felkel...Mondom, hogy mindig lehet vissza is fejlődni. :roll: Úgyhogy ma éjszaka vagy 4-szer ébredtem: 2-szer Boti, 1-szer Réka jött át, Levi 1-szer pisilt, jó volt. De ezt én már megszoktam, régebben el sem tudtam ezt képzelni. Mondjuk estére hulla vagyok, és 10 után nem nagyon bírok fenn lenni, van, hogy hamarabb elalszom Rékánál...Aztán felkelek, hogy még mindig mellette fekszem, és csak akkor megyek át a hálószobába. Úgyhogy nálunk az éjszaka egy nagy vándorlás, mert hajnalban meg a nagyok jönnek utánunk általában...Jó, nem?

Prücsi! Boti csütörtökön volt 7140 g (3950-nel született), szóval tényleg nagy. Bár itt Ákos az abszolút csúcs! Mióta nincs kutyánk, az én gyerekeim is a szomszédba járnak kutyázni. A lányomnak meg a malacok a kedvencei, az állatkertben is azt kell nézni! Igazi falusi csaj!! Ábel nem viszi túlzásba az alvást...Botikám még mindig egész sokat alszik (azt, hogy mennyit, ne kérdezzétek, nála már nem nézek órát).

Anett! köszi az együttérzést! Mi is nagyon megsirattuk (még 2 éves sem volt), most nem is kaarunk egy ideig kutyust, pedig itt nagy udvar van a templom körül, elférne...

Kiri! Úgy csináltam, le is kicsinyítettem a képeket, és mégis csak a Leviéhez töltötte fel. Vagy 10-szer próbáltam. Na, mindegy, ha lesz türelmem, még próbálkozom.

Na, ma lehet, hogy megyünk a nyíregyházi állatkertbe, mert olyan szép idő van. Az egy nagyon szuper hely! Jolka biztos ismeri, de a többieknek is csak ajánlani tudom, ha erre jártok véletlenül! Szép napot!

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Bea: nagyon tündéri a kutyus. Aki ilyet tesz azzal meg én nem is tudom mit csinálnék :evil: :evil:
Képet csak akkor tudsz feltölteni, ha 10kbyte alatti és max 80x80-s, és a jpeg is kisbetűvel van írva. Legyen minden kisbetűs és ékezet nélkül.
Kertikiri: Nadin étvágya hogy áll?
El tudom képzelni mit éreztél, mikor elveszett a kutyusod.
nekem is volt benne részem minkét macskusszal. családiházban laktunk, Cibetke kijárós cica volt. Kb fél éves korában úgy döntött, hogy elmegy 1 egész napra hapsizni. Mikor haza érkezett, csapzott és ilyedt volt. A kiruccanás eredménye késöbb, 4 kiscica lett. Egy héttel elöbb születtek, mint mi költöztünk át lakótelepi lakásba... gondolhatjátok mi volt itt, mire akkorák lettek a kicsik, hogy el tudtuk ajándékozni őket.
Mukikát meg bezártam véletlenül a konyhába. Nyár lévén ablak nyitva. Megbirkózott a szúnyoghálóval és lelépett. Ő világ életében szoba cica volt. Ő csak egy délután nem volt meg, de már lemondtam róla. A szivem szakadt meg mert akkor még ő volt a mindenem. Sötétedés után talált haza.

Az éjszakánk közepesen telt. Ádika 2x kelt sírva.Orrszívás, teáztatás után vissza aludt. Szegénykém elég taknyos, de a kedve jó.

Kép
Kép
gabcii

Kati: Marci mennyit eszik a baby fittből?
Prücsi:Ábel miket csinál forgás terén?
A tejpép: megoszlanak a vélemények közöttünk. Én spec azért várok vele, mert Ádi eddig HA-s tápit evett. Most váltottunk. 2 újat egyszerre nem akarok bevezetni.

Kép
Kép
gabcii

Gabci!

Köszi! A kisbetűs dolog bejött, erre nem gondoltam...Mégegyszer köszi! Jó nagy szabadulóművészek a cicáid! Remélem, Ádi alakulni fog ma. Nekem Botinak 2 nap alatt szinte teljesen elmúlt a náthája. Csak én küszködök még vele.

Mindenkinek szép napot! Betegeknek jobbulást! (Jolka, Hajni, hogy vagytok?)

Bea

Kép
Kép
Kép
csibea75

Sziasztok Csajok! Képtelenség visszaolvasni amennyit irtatok.

Végre megnéztem a képeket! szuper lehetett! Bomba csajszi vagy! Van piercinged? Nem vetted ki nagy pocakkal, vagy visszatetetted?

Bocsánat, hogy senkire nem reagálok (mivel nem olvastam vissza), csak arra, hogy a fotók megint gyönyűek, picik, nagytesók egyaránt! És ez a háziállat-sereglet!
Pár napig nem leszek, ma este vendégségbe megyünk (gyerekes-felnüttes buli) reggel meg indulunk kehidára. Ez Betti meg az én szülinapi ajándékunk, egy hét van köztünk (ja meg 26 év, de az nem számit)

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Gabci, Ábel a hasrafordulással indított, aztán egy hétre rá a hasról hátra is megvolt. Hasra nyögéssel párosul a dolog, annyira akarja, csak nehéz a popója, hátra meg elég darabosan megy neki, kicsit zakkan közben és a feje kicsit ütődik a földön (azaz a habtapin). De mi Dévényezünk, enélkül szerintem még sehol nem tartanánk. ÉS elkezdte felhúzni a lábait hasonfekvésben, ez már a kúszás előszobája. Persze nem halad vele semerre, mert a kar-láb koordináció még hiányzik.

Köszi a pépes választ.
Azért kérdeztem, mert anno amikor Benedek abbahagyta a szopizást (félve írom le itt, de 16 hónapos volt...ugyen nem gyűlöltök nagyon :lol: ), akkor a dokinéni adott mindenféle babatej mintát, hogy próbálkozzunk. Hát az én fiam elküldött melegebb égtájakra az összes löttyel együtt. Aztán kipróbáltuk a HA tejpépet. ÉS megette! De mást nem volt hajlandó. ÉS most ahogy olvastalak titeket elgondolkodtam, hogy mi lehet a tejpépben, ami nem OK, ami miatt vártok vele.
Amúgy tejet nem iszik ma sem B, mert hurutos cucc jön elő neki tőle, vagy ha nem is tőle, de erősíti a meglévőt, meg bőrén is kijön ez-az (pedig a tejbegrízt imádja, de csak néha állok kötélnek). Így marad nálunk a joghurt, sajt, túró, stb, mint tejtermék.

Miért váltottatok HA tápiról Ádival?

KépKép
KépKép
prücsi

Bea: kétszer voltunk már a Nyíregyházi vadasparkba imádom annyira jó!
Ha lány akkor lesz őt is elakarom vinni!

Hát a lány majdnem egy üveg sárgarépa bébiételt megevett és még rá 140 mili tápszert egyszerűen sirt a tápiért!
Nem sok ez egy kicsit!
Bár most nem tudom mikor lesz éhes a kis drágám!
Belendült a kajázásba!

Hát nállunk hippes tejpép van és natur elolvasta a dokim és azt mondta ,hogy nyugodtan mehet neki!
Bár még nem adtam neki!

Kép
mogyoland

voltunk ma anyóséknál meg ot voltak a rokonok én olyan de olyan idegben voltam ma!
Megetettem a lány anyósékmár kézről kézre adták állandóan nyuzták ,és hiába mondok én bármit!
Azt hiszem egy kicsit nagyobb lesz én nem is megyek majd apjával bemegy ő!

:oops:

Kép
mogyoland

Sziasztok!

Tényleg szupi hely a vadaspark. Itt is lehetne a tali egyszer. :) :wink:
Ági, Bea szóljatok, ha erre jártok. Kisvasúttal kimenni a legjobb. De ünnep napokon jobb elkerülni a vadasparkot.

Volt tegnap a dokinéni. :) Javulgatnak a fiúk, de köhögni fognak még egy darabig.
Bocsi ennyi, megyek mert millió dolog van

Kellemes héétvégét

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Ági!

Elhiszem, ezt én is átéltem. Majd meglátod a második gyereket "leseszarják". Első mindnekinél ilyen nagy dolog. Én is frászt kaptam mikor kapkodták a gyereke egymás kezéből. Én ilyenkor fogtam a gyereket és mentünk szopizni, ide senki sem jöhetett. :) brrr....rosz belegondolni, milyen érzés volt akkor....Ne félj nem veszik el tőled...

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?