A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sajnos nem pedig széttröhögtem volna az agyam rajta!!
Persze ha az enyémek csinálnák akkor tuti nem lenne ennyire vicces de így nagy kedvencem!!!! :lol:

KépKép
juba

Detti!

Voltam én csak olvasó üzemmódba.
Most meg apjuk sokáig játszot.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Ildi!Mi van belőttétek a hanfalat???

KépKép
juba

Boldog hófordulót Dorka babának is!

Mind 3 csajszinak.

Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hörcsög, videót hol és mikor nézhetjük meg 8) ?
dettyk

NA asszem tépek aludni mert holnap végem lesz!!Majd csak este jövök mert megyek anyucikámhoz!!!

Jó éjszakát!!!
Kép

KépKép
juba

Detti!
Bocsi elfelejtettem írni
már csak holnap még a telefonon van
át küldöm majd a gmailre.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Oké, [b]Hörcsög, holnap várjuk!
Juba[/b], jóccakát!

Mostmá télleg megyek alunni :roll: !
dettyk

Nektek is jó éjt
Kép

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Jó reggelt!

Csajok! Mit műveltetek itt tegnap HE? :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma leszek, mert szegény Anyósék betegek, és szóltak, hogy ne menjünk.

Na indítom a napot Csücsöriborsónál. (Szegény fél órája fent van, várja a cicit, miközben mesét néz a kiságyából. 8) Én meg itt olvaslak titeket! :oops: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Anyáááám! Zombi vagyok! :shock: :shock: :shock: Máté-Drágám 2-kor megint felkelt, hogy éhes, aztán 5-kor újra, mert jött a kaki és a pukiáradat. Azóta fent kukorékol, fáradásnak semmi jele! :shock: Apával felváltva próbáltunk altatni, de feladtuk, mondván inkább jól fárassza le magát, aztán akkor majd durmol.

Emese: mé éhezteted azt szegény lyányt, he?!!

LIZIBABY, DORKA, BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!

Megyek hajat mosni, nehogy Anyós részéről megint szó érje a ház elejét.

Detti
KépKép
kiskolbi

Kiskolbi! (És az összes anyóslátogatással szenvedő kismama)
Nem kell mindig "okos enged szamár szenved" játékot játszani.
Nem kell mindig jópofizni, mert a férjed szülei, vagy mert a kisbabád nagyszülei.
Ha valaki beleszól a gyermeknevelésbe (nem javasol, hanem megmondja mit csinálj), azt nem kell eltűrni, Te vagy a gyerek anyja, Te tudod, mi a legjobb a Fiadnak.
Ha elkezdenek pakolni, nyugodtan mondd meg nekik, hogy ez a Ti lakásotok, és a dolgok nagyon jó helyen vannak ott, ahová tettétek. Ti szerettek reggelente hasraesni a gyerekjátékokban. :wink:
Ha ők babázni akarnak, de a baba nem, akkor nem fognak.
És ha valami nem tetszik, nem magadban tartani, mert "de hát ők anyósék, és mi lesz, ha megsértődnek, meg nem akarok konfliktust, inkább nem szólok"!
Mindennek, ami nem tetszik, vagy ami éppen tetszik, adj hangot (és itt nem arra gondolok, hogy le kell üvölteni a fejüket, hanem arra, hogy finoman is meg lehet jegyezni bármit).
Éreztetni kell velük, hogy ők a vendégek, és nem hazajöttek.
Apának persze nagyon sokat kell segítenie.
Ne stresszelj, azzal jobb nem lesz, csak Máté nem fogja érteni, hogy Anya miért ilyen csúzli.
És ami a konfliktus-elkerülést illeti, érdekes, hogy általában (tisztelet a kivételnek) az anyósok, apósok nem stresszelnek semmin, nem stresszelnek azon, hogy bárkit megbánthatnak a szavaikkal. Ők csak a képedbe vágják!
Szóval ügyesen, okosan, Te vagy a kakas a saját szemétdombodon! Neki kell alkalmazkodniuk!
Ha meg nagyon kiborítanának, vagy éppen nagyon jól sikerül a látogatás, írjál nyugodtan! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi!

[quote]M írta:egyek hajat mosni, nehogy Anyós részéről megint szó érje a ház elejét.

Erről beszélek Csáje! Ne anyós miatt, hanem magad miatt mossál hajat!
(No! Tartok én neked itten agymosást szívest örömest!) :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Ja, gyerek pocakja tele, most gyűri a játékait, és karmolja a lábam. :shock: Asszem körmöt kell vágni!

Lizi bébinek boldog hófordulót!

Vadvirág! Megint eltűntél! :(

Kép
Kép
Kép
gremese

KÖCCE, igyexem megfogadni a jótanácsokat, oszt majd jövök beszámolni! :D

ÉÉÉÉÉsss: MÁTÉ ELALUDT!!!!!! :D Vagy mégse....?! :shock: :shock: Nem csodálnám, ennie is kéne már valamit. Hajmosás elhalsztva egy kicsit.

Detti
KépKép
kiskolbi

Jó reggelt, Csajok,
hogy Ti mit bohóckodtatok este össze! Én meg Monkot néztem apával, mondjuk azon is vinnyogtunk eleget... ;-)

ÉLJENEK A HÓFORDULÓS BABÁK: LIZIKE, DORKA!

Sense, ez a kakisztori csúcs! :D

Alvás: köszi, lányok, az infókat. Bongyi: tudod, én a 9 órát nem úgy keveslem, meg tök jó, hogy sokszor sikerül Ádinak egyben lealudnia ezt a mennyiséget (pl. ma éjjel is), de 6 után már az istennek nem akar visszaaludni, elkezdődött nála a nap. Csak közben az apja mondjuk dolgozott bele a sz. gépén az éjszakába, és vagy 3-4 óra alvás után kukorékol Ádi. Meg aztán nappal sem viszi túlzásba a dolgot a kismanó: 1,5-2 óra az átlagos összalvása, vagyis napi 10-11 órát alszik cuzammen.

Kolbikám, nem lesz HP-olvasási verseny, csak ráizgultam a dologra. De nekem meg itt áll a házimunka halomban + egy szakkönyv, amit ki kell olvasnom (röpke 170 oldal és tömény). Úgyhogy HP max. esténként lesz egy picike. Szerintem fél év alatt végzek is vele. :wink:
ANYÓSÉKHOZ KITARTÁS!!!

Fleur, nagyon örülök, hogy anyukád jól van!!! Írd meg mindig a híreket vele kapcsolatban!

Juba: én sem értem, miért kritizálod magad, tök jó csaj vagy!!! :D

Kép
Kép
irina

Szép napot!

Nem mondjátok komolyan, hogy 3 oldalt teleírtatok… :shock:

Most olyan Fleur-os leszek! :wink:

Megnéztem a spektrumon az Embergyereket! Fantasztikusak a babák!!!!!!!! :D

Viranka! Miért is boszitopic??? :roll:

Juba! Berta éééédi! :D

Bongyi! Az lehet (anya)! :D
Jaj, de zabálnivalóak!!! :lol:

Zitának boldog hófordulót!!! :D

Mesi! Zsófi milyen ügyi!!! :D

Kaqk! Kismama babakonyhája, Füzesi mondókás könyvek MP3-ban (bár ez nem könyv :roll: ), Babamasszázs, meg egy könyv Anyunak. :D

Ágica! Akkor a dokid csak tünetileg kezel… ettől még nem tudjuk, mi a kiváltó ok… De nem szeretem az ilyet, mikor elintéznek egy gyógyszerrel, kivizsgálás meg nuku. :evil:

Sense! Jó az új avatar! :D
Jaj, jól szétkente a kakát! El tudom képzelni!!! :shock:

Kiskolbi! Hát én nem akadok ki a nyusziugráson, látván Mátét anno négykézláb. :wink: :D
Milyen edzésre ját Gergő? :roll:

Timi26! VikDani is micsoda ügyes már!!! :D

Heni! Péter nagyon cuki, édesen nevet! Kacsacumi ott is bejön, látom! :lol:

Akkor most a HP-sek el fognak tűnni??? :roll: :evil:

Irina! Én is azt olvastam, hogy lesznek még itt 10-12 órás éjszakai alvások. Szeli egyelőre fél 9-től fél 7-ig alszik kb. (persze fél óra + - ).... ja! Az már 10 óra... :roll: :lol: Feltéve, ha nem ébred inkább fél 6-kor...

Kép

Kép
regcsiken14

Heni! Nyál: igen, az van bőőőőven! :D

Kolbi! Én ezért vettem magasra állítható kiságyat és járókát… Nekem eleve magasabbról kéne hajolnom!!! :wink: :lol:
Én nem szoktam Szelit átöltöztetni… Kivéve azon ritka alkalmakat, mikor kifosik a pelenkából… :shock: Általában a tesztilpelus felszívja a nyáltengert. Amikor hasra teszem, akkor is mindig van egy a feje alatt. Abba törli magát! :D
Jaj, micsoda vendégsereg. :? Megy ez ERŐŐŐ!!! +++

Mesi! Én is úgy tervezem, hogy még egy méret, és inkább harisnyázunk. Úgyis jön a tavasz, csinin kell öltözni! :wink:

Juba! Szépek vagytok! TE IS!!!!!!!!!!! :D

Dotildi! Babaúszásról beszámolót kérünk!!! :D
Ezt Te nem értheted! Férfidolog!!! :wink: Ők meg azt nem érti, hogy mit tudunk ennyit trécselni a kakás pelenkáról! Hihihi! :lol:

Dettyk! TV dettó. El se tudom képzelni, hova akarja tenni. :roll: Persze az új szekrénysor várhat… Szerinte! Úgyis az lesz előbb!!! :twisted:

Kép

Kép
regcsiken14

Nem semmi termés a tegnap este :)

Juba: Tényleg ennyire idióta már annyiszor megfogadtam hogy eljövök tőle de valamiért még mindig ott vagyok én hülye. :oops:

Regi: Én is reménykedtem hogy elküld vmi vizsgálatra de nem.Ráadásul már bevettem 3 szem gyógyót tegnap dél óta és semmi változás :shock:

Mesi: Tök jó és hasznos amit leírtál de én is hasonló vagyok ebben az anyós témában mint Kiskolbi vagyis nem szólok de mikor már nem bírom akkor beszólók.Nálunk a kórházba volt egy eset jöttek hozzánk látogatni én az uzsokiba szültem és ott úgye úgy van hogy kitolhatod a gyereket a vendégekhez de kivan kötve legalábbis rám rám szólt egy csecsemős hogy senki nem nyúlhat hozzá max az apuka meg persze én.És megérkeztek az volt az első neki hogy elkezdte a lábát fogdosni de teszem hozzá Petruskám olyan szépen aludt.Nem szóltam csak megböktem a párom aki finoman szólva nem szólt az anyjára csak annyit hogy ne piszkáld.Erre telik az idő már tényleg nem bírtam és tisztelettudóan mondom neki hogy észre vegye hogy ez azért jó hogy ide kihozhatjuk a gyereket de az a feltétel hogy nem nyúlhat hozzá senki!!!! És mintha semmit nem mondtam volna fogdosta tovább a lábát mire Petrus elkezdett mocorogni na itt elegem lett mondtam neki ha azt akarja hogy bevigyem és ne legyen itt akkor "nyugodtan fogdossa" .Én igy tudtam lereagálni.Meg már egy csomószir hallottam hogy kibeszél a hátam mögött és a szemembe meg nyáladzik.Mindegy!Ez nem olyan lényeges volt..

Kép

Kép
agica1126

Lizi babynek és Dorkának boldog hófordulót!!!

Juba! :lol:

Irina! Milyen szakkönyvet olvasol Te??? :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Ágica! Dehogynem volt lényeges volt!!! Anyósodnak: :evil:

Én nagyon oda tudok mondani, ha valami nem tetszik (nem kiabálok, csak odamondok)... :oops: És általában okosan válaszolok (ezt most nem nagyképűségből mondom, de tényleg sokszor nem tudnak rá válaszolni... :lol: ) Zsolti szerint vissza kéne fognom magam, és legyek egy kicsit "képmutatóbb"... :roll: Hát nem tudom... :roll: Bár jó ideje nem volt "ütközésem" senkivel!!! :D Lekopogom!

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt :D !
Fent vagyok ám már, csak elláttam a gyermekeimet :wink: .
Apa éjfélkor futott be egy fél kilós langyos kenyérrel :shock: . Nem bírtam ellenállni neki (mármint a kenyérnek :oops: :lol: ).

Regi, én is textilpelenkát használok nyálügyileg :D . Kajáláshoz anno totál műanyag lemosható előkénk volt, Micimacis, azt naon szerettem :roll: .

Mesi, hát ezér' eszi az a szegény lyány a saját lábát... :wink: :lol: :lol: !
dettyk

Helló Csajszik!
Jó éccakám volt Bertus egyszer kelt 5-kor,szopi aztán aludt tovább és 8.kor csinálta az ébresztőt!Rendes gyerek :lol:
Na mi mindjárt megyünk anyáékhoz,sütünk mákos meg diós kalácsot.Valamikor este keveredek haza úgyhogy csak módjával ám csajok mert nem akarok semmiről lemaradni :wink:

ui.köszi a dicséretet!Tudtam én csak tőletek is akartam hallani :lol: :lol:
(csak viccelek)

KépKép
juba

Dettyk!A kenyérnek mi?????????

KépKép
juba

Panka nagyon édes, ahogy próbálkozik! Már nem sok kell. :D
Zsófinál ugyanaz a hibaüzenet, nem tudom megnézni. :cry:
Ildikének van ám hangja!!! Ő lesz az újabb szólóénekes??? :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt Sziasztok!

Gmail- on van a videó,látom Regi már járt arra. :D

Juba!
Nehogy már ne tegyél magadról képet
igenis jól nézel ki. :D

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Boldog hófordulót Zitának, Dorkának és Lizi bébinek tegnapra!
Boldog hófordulót Gréti! Hogy van a kis királylány?

Húúú lányok, mi volt itt tegnap este? Mindenki az oldalnyitásra hajt, mi? :wink: :lol:

Sense: Kaki :lol: :lol: :lol: Nagyon jó az új avatarod, szépek vagytok!

Juba: Édi Bertus és igen, TE IS NAGYON SZÉP ANYUKA VAGY, mint ahogy mindenki itt a topikban! :wink:

Bongyi: Nagyon szépek vagytok!

Kakq: Édi Emma az etetőszékben! Jó, hogy nincs baj!

Ágica: Szédülés javul? Ha nem tudta, hogy mitől van, mire írt gyógyszert? :roll:

Kolbi: Kitartás a hétvégére!

Dotildi: Várjuk a beszámolót az úszásról!

Na megyek is, megetetem Mátét, aztán nekiállok főzni. Jön Anyum meg az öcsémék ebédre.

Szép hétvégét mindenkinek!

KépKépKépKép
meryke

Jó reggelt :lol: :lol:

Lányok :!: Mi volt itt éjszaka :shock: :lol: :lol: :?: Azt hittem sosem jutok a végére.

LIZI, DORKA, ZITA BOLDOG HÓFORDULÓT

Sense Jót nevettem rajtatok :lol: :lol: :lol: Mondjuk ha velünk történik biztos nem találom hirtelen olyan viccesnek :roll: :lol:

Heni Mi is sok előkét használunk, én is bevetettem azt amit Kaqk olyat teszek a nyakába aminek neylonos ( ezt tuti rosszul írtam)az egyik oldala. De így is általában 2-3 kell egy napra.

Forgás Cica úgy csinál mint aki elfelejtette :cry: :cry: Mondjuk tegnap hasról átfordult a hátára háromszor de hátról hasra mostanában nem hajlandó :cry: Viszont mostanában kutyázik :lol: :lol: és a tengelye körül körbejár a földön és rájött, hogy tud tolatni :lol: :lol:

Kiskolbi Minden OK lesz, csak úgy állj a dologhoz ahogy Mesi írta Megy a sok+++++++++++++++

Fleur Jaj de jó :lol: Igazán örülök, hogy anyud jobban van és még be is tudtál menni hozzá :lol: Most hétvégén néz apa kocsit, lehet, hogy személyesen visszük el a DVD-t nektek :roll: :lol: De még nem biztos 8) gréta cica jobban van de még nem az igazi :? Ezért ki is hagytuk a mai úszásórát :cry: Majd jövőhéten bepótoljuk.

Kaqk Nagyon jó az etetőszék :lol: :lol:

Juba Jó kép rólatok és nem vagy "gáz" Csini vagy :wink: :lol:

Ma már túl vagyok egy kis nosztalgiázáson. Ma 5 hónapja, hogy Grétacica úgy döntött mégis kibújik és megismeri a szüleit. Ilyenkor már azon tanakodtunk apával, hogy bemenjünk-e a kórházba azért mert vérzek vagy majd úgyis megyek délben NST-re és akkor megvizsgál a doki. Jaj úgy szeretném már ezt az érzést újra. A terhességet és a születés csodáját. Az izgalmakat és azt az első fantasztikus pillanatot amikor találkoztunk és végre magamhoz ölelhettem. A francba, újra potyognak a könnyeim.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Jó reggelt!!!!
én az este kipróbáltam az "álometetést". Olyan vicces volt, álmából szopizott :-) igaz nem sokat, de legalább a szokásos 2 helyett 4ig birta:-) de már 6től felvagyunk:-(
Annyira édes éjszaka amikor szopizni átteszem az ágyamba, nagyra nyitott szájjal, két kezecskéjét a cicim felé nyújtava várja a hamit:-) Napközben ilyet soha nem csinál :-(
De most békésen alszik.

Emese te ezzel az anyóstémával nagyon otthon vagy! Az enyémet is lekellene rendezni :twisted: Csak inkább nem szólok, mert félek durva leszek. De egyszer úgy is kiborul a bili az tuti.

Agica kinél szültél? én is az Uzsokiban szültem:-) meg Viranka is!

Csajok ha a gyerek fölé hajolok rögtön belekap a hajamba és húzza ezerrel:-( ezentúl kötelező a lófarok?

Heni
KépKép
heni81

L.Móni, Boldog hófordulót Grétinek!!
dettyk

Meryke Köszi a köszöntést. Grétike már jobban van, de egy picikét még taknyos. Ez már nem vészes a nehezén hála istennek túl vagyunk :lol:

Heni Hajtépés nálunk is megy. Sőt nekem a szemüvegemet imádja a lány megmarkolni :? Apa már kész optikus, mindig Ő hozza helyre ha a kicsilány elferdíti.

KépKép
Kép Kép
l.móni

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ! Nédda Juba, a végén még sikerül a rekordkísérlet: beelőzni Mesit oldalkezdésben :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: !
dettyk

l. móni: éljen Grétike, boldog 5 hónapos fordulót! Móni, ne aggódj, hogy nem forog a pici, tényleg óriási szórások vannak. Ádi eddig kb. 5-ször fordult át ÖSSZESEN, általában csak az oldaláig jut, de még mindig a hátán nézelődni szeret leginkább. Kis lustám. ;-)

Regi: szakkönyv: mindig beesik valami föladat, most pl. hó végéig kell írnom egy cikket, szerencsére nem a semmiből (már van alapanyag hozzá), de ebbe be kell építenem egy új könyv idevágó részeit (bár mondjuk az egész "idevág"). Napközben erre semmi idő, este meg inkább a férjemmel szeretek lenni és egy kicsit szusszanni az egész napos intenzívkedés után. Bár nagyon szeretem a hivatásomat, sosem hívom munkának -- munkának csak azt és akkor hívom, amit a munkahelyemen rossz feltételek között kell csinálni (nulla motiváltságú diákok, rengeteg óraszám, ötmilliárd vizsgázó -- tudom, másutt feleennyi teendő van...)

Kép
Kép
irina

mmmmm... diós kalács, mmm... langyos kenyér!!!!! :oops: :D :D

Höcsög: én még nem jártam a gmail felé, de ha Máté nem szól közbe, megnézem hamarosan. :wink:

Nyáladzás: hát a textilpelust mindig viszem utána, ha épp nyusziugrásban közlekedik. :lol: Jobb esetben sodorja magával (így polírozta múltkor a padlót :lol: ), de még így is jut a ruhájára bőven. Nem lehetne elzárni, mint egy csapot?!

Regi: Apánk piváte szertornázik, úgyhogy mikor edzeni van, én itthon azon drukkolok, hogy le ne essen a gyűrűről, és hogy ne közölje be a lovat, mert akkor Kistesó csak álom marad. :( Egyébként nagyon ügyes, csak mivel nem egy kis seggdugó, mint a tornászok általában, egy-két elemet esélye sincs megcsinálni, hiszen akkora testet mozgatni, vagy megtartani, ha valaki segít Neki, nem piskóta. Akárhogy is, az egészsége szempontjából nagyon jó, és külalakra se semmi tőle a Drágám. :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

Egyébként az éjszakai "dorbézolásnak" meg lett az eredménye: apa éjfélkor jött haza, kicsit még beszélgettünk, éppen elaludtam volna, amikor pici lány felsírt fél kettőkor :shock: . (Egyébként nem egy ébredős "típus" :wink: ). Magam mellé vettem, cici be, és 5-kor arra ébredtem, hogy álmában engem csapkod :shock: :D . Kiságyba vissza, 8-ig alvás- neki 8) . Úgyhogy kicsit kótya vagyok :D .
dettyk

Kiskolbi, már a képeken is feltűnt, milyen helyes apátok :oops: . És még külalakra is? :oops: :D
Kistesó :lol: :lol: :lol: :lol: . Most biztos sokkal jobban vigyáz magára a lovon :wink: :lol: :lol: :lol: .
dettyk

Detty Rendezzetek ma alvós napot :lol: :lol: Mi múlthéten vasárnap csináltunk ilyet :lol: Kora du az összebújva aludtunk mind a hárman, nagggggyon jó volt. Szerintem ma is lezs ilyen :roll: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Azt hiszem, megvan a kedvenc Ádi-képem (épp az imént készült):
Kép

Kép
Kép
irina

l.Móni, nagyon jó ötlet, szerintem alkalmazni fogom, köszi :wink: :lol: !

Irina, szupeeeer!!! :D
dettyk

Jó reggelt!!!

Húúú, basszus, tényleg nagyon lemaradtam!
Este lefeküdtem aludni, nemrég keltem, hagytak aludni!!! :lol:

Dettyk: aludjál nappal vazze!!! :wink:

Szerintetek ki az a bolond, aki télen megy férjhez???
És ráadásul február 9-én???
Hát ÉN!!! :lol:

Főzök, takarítok, aztán igyekszem jönni!!!

Kép
Kép
timi26

Timikém, boldog házassági évfordulót! ;-)

Dettyk: köszi! :D

Kép
Kép
irina

Timi Boldog házassági évfordulót!!!!!
Pihend ki magad az esti "évfordulóra" :-)

Heni
KépKép
heni81

Timi26 és Vikdan apa:
Kép
dettyk

Timi26, ja, és aaaszok délbe, vazze :wink: :lol: !
dettyk

Timi26: Én is „bolond” voltam! 28-án tíz éve, de olyan csodaszép idő volt aznap, hogy még télikabát sem kellett! :D
Boldog házassági évfordulót!
Kép

Irina: De édes Ádi, csodaszép! Kis csillagszemű.

KépKépKépKép
meryke

Heni: egy a dokink a Virankával ott ismerkedtünk meg a terhesrendelésen amúgy a Halász dokinál szültem volna csak akkor épp sopronba utazott és igy a Járányi doktornőnél egy tündéri nő:)
És te?

Kép

Kép
agica1126

Timi26: Boldog évfordulót!!

Imóni: Boldog hófordulót Grétinek!

Fleur: Csak ennyi van írva a papírra hogy szédülésre...

Kép

Kép
agica1126

ÁGICA igen tapasztalatam, hogy a doktornő nagyon szuper, semmi közöm nem volt hozzá, mindig megált nálam és beszélgetett velem, valószinű szimpatizáltunk:-)
amúgy Csapónál szültem, ő is nagyon szuper!

Heni
KépKép
heni81

Hú, de kihalt a topik! 8) Mindenki ebédel vagy sétál?

Kép
Kép
irina

Egy egyéni rekordról szeretnék beszámolni: Ádó reggel 6-kor ébredt, és fél12-kor aludt el (!!!), majd most ébred, kemény félóra alvás után... :shock:

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?