A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jó estét!

Gabi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem már jobban!

Reni, boldog 1,5 évet Ivánnak, nagyon ügyes a wc-zésben, gratula!

Köszönöm csajok a bíztatást, tényleg nem egyszerű már ebben a korban... s mi lesz később??? :lol:

Tünde, nem csodálkozom. Az lett volna az érdekes, ha minden gördülékenyen megy, s nem kell idegesítenie magát a kismamának. :twisted:

Kati, Andival sajna nem találkoztunk a kórházban, de a hatásodra jól ki is beszéltük ma, hogy szinte váltottuk egymást, egy nagyon kedves lány így volt mind a kettőnk szobatársa is. Andi szombat reggel hazament, én vasárnap délután érkeztem.

Heni, nálunk szerencsére MÉG nincs testvérféltékenység, de sztem ez azért van, mert nincsenek veszélyben Ákoska játékai. Bár a LEGO földről való kitoloncolása már azért okoz némi problémákat Áki lelkében. :D
A házépítésben megtudlak maximálisan érteni, mi is ugyanezt játszottuk 8 éve. Kisház lebont, nagyobb megépít. Igaz, talán pocakosan könnyebb volt, mint két gyerkőccel! Kitartás, nemsokára birtokbavétel!!! :D

Brigi, igen, ma (is) voltunk dokinál. Ádi 7.24 kg, ami csudajó. Megkapta a 2. agyhártyagyulladás elleni oltást. Hős volt megint, de hát már szegénykém egy ementálihoz hasonlít lassan, annyit szúrkálják.

Viszont Ádi megtanult tapsolni. :lol: Biztos a tegnapi táncnézés, és a mai felsős farsangon való zsűrizés hatása... :D Na jó, a tapsitapsimamának is lehet köze hozzá. :-)
S ma utánam indult a nappaliba... asszem 2 nap és nyalhatom a követ folyamatosan, ill. szedhetem le Ádit a hatalmas vérebünkről. Palotapincsi. :lol:

Vica, ilyen rossz nem lehettél! :lol: Azért köszi... :wink: :wink:

Hol vagytok régiek? Masni pl.? Meg sűrűn látott régiek? Steffi, Eni, Manóka, Ktina, Zill... Kismamák? Encsike, Borsika, Linocs, Banana... Ha azért erre jártok egy helyzetjelentésre ugorjatok be kérlek!!! :D Durcáékról van valami hír?
Bocs, ha kihagytam valakit, de most olyan hiányérzetem van... :oops: :oops: :oops:

Na, jócccakát, sok-sok álommanót minden porontynak!!!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Balunak boldog hófordulót, remélem anyukája is jól van!

Micunak visszaküldjük a gyógypuszikat + megy takonykergető gyógymanó is! Örülök, hogy Martint is láttam a képeken, akkor ezek szerint Steffiék jól vannak.

Vali,
ne csüggedj. Én pont így éreztem, mikor Flórkát hazahoztuk a kórházból, egy kicsit elvesztettem az én tündéri kisfiamat, helyette várt egy pörgő, örömozgó, zaklatott rosszcsont. És persze a helyzet konszolidálódott azóta, de az elevensége, öntudata megmaradt, ahogy írtad, igazi nagyfiú lett(ma-holnap 3 éves ugye). Akkor azt mondta a védőnénink, hogy bizony minden új helyzetben (bölcsi, ovi, iskola) ezt fogjuk érezni, hogy egy kicsit elveszítjük őket, kicsúsznak a kezünkből...ilyenkor érzem, hogy bár tényleg az anyaság a legszebb dolog a világon, de a legnagyobb lelki szorongatás is...Ádámsúlyhoz, tapsoláshoz gratula!

Dóri,
remélem nem vagyok tiszteletlen, ha azt írom, hogy annyira aranyos a Déditek. Olyan igazi Dédi...Nagyon jó egészséget kivánok Neki.

Brigi,
vagyok-vagyok, csak nem jutok ide. Most épp vasalnék, de megérkezett Jankómama, mondta, hogy ne kezdjek neki, majd Ő holnap eltünteti, amíg én sétálok a gyerekekkel...van aki tud élni, látod? A találkát megdumáljuk, de egyeztetnem kell Nagyjankóval, mert én sem vagyok az a vagányvolánbetyár(vérciki, de ha átugrunk a falu másik végibe Gyuzsóékhoz, ő fuvaroz minket, mert én f..élek vezetni, pláne a gyerekekkel)...de összehozzuk.Vagy Ti jöttök.
Restellem, de nem t'om, kire gondoltál nyaralós doki álnéven...

Gabi,
rástartolnék az aranygaluska receptre, átküldöd nekem, ha jobban vagy és van egy perced? Cserébe egy kis ruhasimogatás...csak Szentendre(most már) nekem olyan messze...

Borsika,
ezt a fogyasszuk a kismamákat dolgot én sosem értettem. Az édességet hanyagold, próbálj enni sok gyümölcsöt, zöccséget, meg húst a munkásokkal, de ne éhezz sztem se.

Hé Hanna,
jól vettem ki a szövegkörnyezetből hogy Áron Emmának is csapja a szelet? Csak aztán Flórka fel ne húzza az orrcimpáját...

Lányok, a képek szuperek, Öcsietetőskrampusz, Copfosdurcilány, Kendősmacskamasszőr, WCnművelődőcsupasziván na és Szivacsonelnyúlómindjártegyéves, Balubalu, meg EgyedülhajtomakocsitBenedek és hát persze Fürtöskékcumivaléscuminélkül, hogy Andi kismama könyvét már ne is említsem!

Hófordulós köszöntéseket Flórka tenkju.

Még kórháztémához akartam(tudjátok írtam pár oldallal korábban, hogy két héttel szülés előtt tudtam meg, hogy lehet, hogy nem az én orvosommal szülök-és tényleg): szóval ne gondoljátok, hogy azt várom, hogy egy orvos álljon rendelkezésre az év 365 napján, meg nyilván történhetnek olyan dolgok, amikor nem a munka az első(ez az én esetemben sztem nem olyan volt), inkább csak az fájt, hogy én a pénzemért nem kaptam meg a választás lehetőségét, illetve nekem olyan romantikusosan fontos lett volna, hogy ugyanannál szüljem meg mindkét gyerekemet és ettől is megfosztottak. Meg ha már így alakult, jól esett volna, ha rápillant a kisbabámra, akit csak végig terhesgondozott(aztán erről később beszéltünk a szülésznőmmel, ő azt mondta, szerinte azért nem jött, mert nem akarta, hogy úgy érezem, hogy vár tőlem valamit...) De rossz érzésem, élményem nincs,nem volt, mert az ügyeletes orvossal is nagyon jól jártam, sőt...csak fura volt, hogy két fájás között beszéltem vele először. Na.

Most szunnyadok, jók legyetek!
Dejákné

Kép
Kép
paklincs

Bocsánat, vicces ikonok lemaradtak de ugyi érzitek, ahol vicceske voltam? Jóvanakko. gotúbed.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok,

Látom mindenki lustizik, nagyon helyes. Tegnap nem tudtam már jönni, most meg Tündérke visszaaludt, így kicsit olvasok, utána megyünk családozni. Nagyon jók a fotók egytől-egyig.

Gabi: remélem már jól vagy és vérnyomásod is visszaállt.

Vali: gratula Ádi kilóihoz, csak így tovább szőke herceg!

Renáta: Ivánnak utólag is boldog másfél évet!

Rakok fel egy tegnapi fotót, ahol a fogacskák jól látszódnak:
Üdv: Dori

Kép

KépKép

KépKép
snowwhite

Halihó,

Emese-dejákné, hát már hiányzott egy jó hosszú szösszenet tőled! Nagyon helyes, nehogyan vasaljál már!
Én alapból nem vasalok... csak az ingeket... arról meg férjet leszoktattam :) :oops:
Egyébként én is úgy éreztem, amikor hazajöttem, hogy Benét elvesztettem, merthogy nagyon apás lett ebben a 2 hétben. Ő nagyon nem változott, de tény, hogy eltávolodott tőlem, és ezt rossz elviselni. Persze majd ha 2-esben (bocsi, 3-asban) leszünk itthon, biztos helyreáll a lelkünk.

Mi ma elmentünk családilag piacra, Villő aludt végig, emberek azt hitték 2 hónapos, majd szívszélhűdést kaptak, mikor mondtam, hogy 2 hetes. ÉS MÁR KIHOZZA??? Hát ez a 2. gyerkők sorsa.

Nálunk minden tönkremegy. Mikró, aztán most a párologtató... Pedig Villő szörcsög születése óta, így nem ártana. Mikró meg a tejmelegítéshez kéne... Na de valahogyan megoldjuk.

mtunde

Sziasztok és köszi a hiányolást!
Nem, még nem haltam éhen! :D És nem is volt olyan rossz ez a gyüminap, a másnapi klotyó aktivitásomat jól megdobta, ha értitek :lol: A kilók meg mennek le szép lassan.

Cancan, a lényegre tapintottál, mikor írtad, hogy a súlyfelesleg miatt nem szeretted, ha fotóznak, pedig ezt a legelső korszakot én se szeretném fotó nélkül átvészelni, de ugyanígy reagálnék (nyáron a kertben, rövidgatyában, babával a kézben, stb) Úgyhogy újult erővel vetem bele magam a mértékletes táplálkozásba! :D Hogy nyáron ne kelljen sokat sanyargatni magam.. meg akkor már amúgy is könnyebben megy.
Vida doki közvetlen stílusa számomra sem ismeretlen, tudnék mesélni, pedig nem is ő az orvosom.. :lol: De az emberem meg pont ezért nem szereti őt, már a legutóbbi uh-n is láttam... :lol:

Gabi,
Hogy vagy????
JOBBULÁST!!! +++++++++++++++++++++++

Szuperek a képek! Köszi!
MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG.....

Vica10,
"felismerted a bokádat"?? Ez jó! Igen a nyár emiatt nehéz, de sok előnye is van. Én például már rendszeresen a télikabátom zippzárjával küzdök(nem tudom behúzni a hasamra..), múltkor egy eladó már kedvesen meg is jegyezte, hogy: "látom, már jöhetne a jó idő..." :lol: :lol:

Paklincs,
amit írtál, hogy a terhesgondozás + vizsgálati díjak stb után elvártad volna, hogy ő legyen ott, azzal teljesen egyetértek. Végül miért nem jött be? Valami nézeteltérés volt? Vagy nyaralt? Biztos írtad már de nem emlékszem, szorri.. :oops:

Ja, a vasalás téma látom itt központi kérdés, én meg soha nem... :oops: Most így én jó anya leszek??? (Babaruhát kell vasalni?? :oops: Mert akkor az én tempómmal az jó sokáig fog tartani... :lol: )

Veronikusz
hogy vagy? hogy vagytok?
én is évek óta a hányásos korszakomban ittam először kólát (azóta sem)..jól esett..

Linocs?

Encsike, úgy eltűntél!! Mi vaaaan????
Vendég

Ja,
csakmégegy. Hogy a férfiaknak könnyebb örömet szerezni, mint gondolnánk. Nem kell ide hatfogásos halvacsora!
Ma a lakásba bundáskenyeret vittem (dupla verzió, két szelet kenyér közte sajtkrém és egy szelet sajt és így a fűszeres tojásba), kb egy tonnát cígöltem át, de egyből benyomták. Most após meg pár haver robotol ott az emberemmel együtt. Ma én is hozzájárultam a lakásfelújításhoz.. :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Mi nagyon korán keltünk. :x
El mentünk vásárólni és olyan sokan voltak.Viktor persze élvezte. :lol:

Gabi jobbulást.
A képek nagyon jók . :lol: MÉG MÉG képeket.
Láttom mindenki kint van a szabadban.
Majd este visszanézek hátha nagyobb a mozgás erre felé.
V

valentina

Steffi???? Merre bujkálsz? Jól vagytok?
És pár kép a kis zsivány Viktorról. 8)
Kép
Kép

valentina

Tünde,
vagány csaj Villő!!! Menjetek csak, ilyen szép napos, hideg időben, meleg overállban nem lehet sok baja a piacon sem!!!

Vali,
mi is gratulálunk Ádám súlyához!!! Tapsitapsi-szőke királyfi!!!

Emese,
köszönjük a gyógypusszokat!! Vasaló nagyival némileg csalás!! :wink:
én csak ingeket vasalok, muszáj.. :roll:
Jankók totál jól vannak már?
Áron kitart Flórka mellett, ahogy én láttam!! :lol:

Dóri,
csini 2 fogacska!!! tiszta anyukája ez a lány, gyönyörű..!!

Valentina,
Viktornak a szeme sem áll jól!! :lol: növényeket nem "ápolja"?? :lol:

Heni,
a tuti fogyós recepte majd küldd át!! :lol: ha már nem szoptatok, én is ledolgoznám azt a 2-4 kilót!! :lol:

Borsika,
mi is májusiak vagyunk, én a végén 1 kilókat híztam már, élveztem a rengeteg gyümölcsöt!! óvatosan a fogyóval azért!!!
a bundás kenyér borsika módra nagggyon jól hangzik!!! lennék nálatok munkás! :wink:

Nálunk Miklós belecsapott az aranyéletbe: tegnap halas nap volt (bár nem veszzük szigorúan a böjtöt), tengeri halat vettem, azt lapátolta a gyerek is és sütőtököt sütöttem, Apja örömére
és persze az olívaolajos kenyér!! :lol:

köhögés konstans, de a Mica kedve jó, csipa meg állandóan a gyerek társaságát keresi, nem is értem... bolond ez a macska..? :lol:

Kép
macsek csak ásítozik!!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyerkőcök csudaszépek! :D :D :D
Képekről:Tündér valódi kis tündér, Micu és Viktor meg belevaló pasi.
(most csak ezt az oldalt néztem)

CD-gyűjtők: Mi Halász Judit rajongók vagyunk, tőle megvannak az új cd-i: Minden felnőtt volt egyszer gyerek, Hívd a nagymamát, Szeresd a testvéred.
Ha valakit érdekel szóljon!

Borsika
Felnézek rád a kitartásodért. Én nem vagyok egy balerina alkat, de a várandósság alatt nem foglalkoztam a kilóimmal, Vida dr. is csak a vérnyomásom miatt kérdezte.(egyedül a védőnő szekált) Igaz az is, hogy most meg szenvedek miattuk, de a szoptatással sok fölösleges súlytól lehet megszabadulni.
Félve írom le, hogy Marci születése után közel 30 kilót adtam le egy év alatt(merthogy a két gyerekkel ennyit szedtem fel)

Betegeskedők jól vagytok már?
Küldöm a gyógyító energiát!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Sziasztok!

Zsuzsi
Igazi fotóalbumba való kép!!! :lol:
Peti rettentően jót nevetett!!! :lol:

Valentína
Igazi kis csibész!!! :D

Tünde
Mi is sétáltunk 2 hetesen annyira szép volt az idő, én is kaptam ilyen megjegyzést.... Áron 3 hetesen már kint aludt egy picit a levegőn. Csak jót tesz!
Képet kérhetünk? :roll:

Dóri
Tünde szépséges baba... :D
Szoktam Rád gondolni, amikor tolom fel a babakocsit a dombunkra... :D

Orsi, Steffi
Jól vagytok? Puszi Nektek!!!

Borsika
Nagyon jó dolga van a mestereknek Nálatok! :wink:
Jól érzed Magad?

Emese
Nem- nem kitartunk, bár a kisértés nagy!!! Flórka szépsége megigézett bennünket!!! (és nem nem közeledésünknek semmi köze nincs a vasalós, finom túróspalacsinta készítő főnyeremény Nagyihozzzzzz! :D )
Bolond módon mindent vasalok még a pizsiket is! :roll:
Mikor taliznak a gyerkőcök?

Sajnos csatlakozunk a betegeskedőkhöz, Áronnal náthásak vagyunk és ez nagyon rányomja bélyegét az éjszakáinkra. Orrszívózunk és kuráljuk magunkat! Reméljük gyorsan odébb áll ez a nyavajás nátha!!!
Gyógypuszik a betegeskedőknek!

Hanna

Kép
hanna09

CD lista
remélem meg tudjátok nyitni
1202584878.8881.doc

emano/Andi
KépKép
emano

...és ez még csak a kezdet!!! 8) :D
Kép

Kép
hanna09

Andi
Balázs jobban van? Gyógypuszik!!!

Kép
hanna09

Hajni!
Mi is :D tutkó a kép!
Kép

Nálunk nagyon durva a fog helyzet éjjel tömény vigasztalhatatlan ordítás de már kint van két rece talán javulni látszik.....

Sajnálom Áron-babát jobbulást!

Viktor, Mica szerelmunk és Tündérke :D :D:D tuti képek!

Andi!
Mi újság?

Tünde!
Mindig bajban vagyok most Villő vagy Boró nem akarom megsérteni a csajszit :D

Adri!
30 kg az nem semmi ügyes vagy! nekem is kéne egy jó pár... :oops:

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Emese!
nagyon hiányoztál te meg a híres humorod! Tessék többet írni, ja és van még két brokkolink (konzerv) Flórka csípné? Emmát puffasztja...

Orsi

borsa

Sziasztok!
Bali már alakul!!!Köhög,igaz nem annyira trutyisan!!!!
Holnap estig megy az antibiotikum :?

Áron baba, Emma baba,Micu baba gyógyúúúúúúljatok!!!!
most megyek,majd megpróbálok még jönni

emano/Andi
KépKép
emano

Andi a lényeg hogy javul örülök neki puszi nektek!

Orsi

borsa

Jaj és borostyán-láncosok!
Láttok valami eredményt? Tényleg jó mert akkor én is beszezek egyet!

Reni!
Neked meg dagadhat is a melled nagyon jó kis csávó Iván ;)

Orsi

borsa

Sziasztok!

Ma reggel elmentem suliba...mire hazaértem délután már 39 fokos láza volt Daninak.
Germicid kúp...azóta semmi baja...
Amíg lázas volt addig ömlött az orrából a takony...
Ki érti ezt ???????? :shock:

Borsa!Mikor is mész angolozni????? Vagy már voltál?????
Brokkoli konzerv?????? Olyat hól kapni????????

Gyuzso!
Micu csudapofa...hát még a macsek... :D

Hanna!
Áron csak nem babanetezik??????????? :D :D :D

Paklincs!
Elárulod a doki nevét????? Mostmár nagyon izgat....
Én azt tudtam a dokimról, hogy májusban valamelyik hétévégn nem lesz, de emiatt nem akartam másik orvost.
Aztán amikor már nagyon az utolsókat rugtam és mondta a doki, hogy elutarik akkor kértem, hogy szűljünk :oops:
Azt mondta nem csalogatja ki...
Na tessék...így megszületett nélküle...mondjuk nemaggódtam emiatt, hisz tudtam, hogy lesz orvos aki tud segíteni...a lényeg úgyis Erika volt :wink:

Na elteszem magam holnapra....NAGYTAKARÍTÁS lesz :roll:
Paklincs nem adod kölcsön anyóspajtit??????????

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Ja...még pár kép

Kép Orsi 8 hónaposan

Kép Dani 8 hónaposan

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Én is itt ám, csak csendes olvasó módban.

Nagyon jók a képek az összes babáról! Tündérke milyen szépséges! És dédije is irtó aranyos!!! Réka és Beni mekkorák mááár :shock: Őrület, hogy nőnek a kölkök!

Emese!
Aranyos vagy megvagyok, csak a kedvem nem túl fényes, bár alakul. Azért az írásaidon mindig derülök, mondhatni nap fénypontja.

Mi is csatlakozunk betegeskedőkhöz, tegnap éjszaka 10től félóránként ébredés, habos nyál, takony egybe, orrszívás ezerrel. Ma 3x aludt napközben, hát igen, ha beteg akkor pihenni kell. Minden betegeskedőnek sok gyógypuszi, fogzóknak kitartás! Ja plusz jön az ucsó 4 rágófoga gyermekemnek :shock:

Jó éjt, bocs, ha kihagytam valakit, megyek őrzöm gyermekem álmát tovább. És olvasom a Harry pottert :lol: :lol:

Ja kérdeztétek Masnit! Jól vannak. Minden rendben, csak masni dolgozik, napközben nem nagyon jut géphez, este meg már korán fekszenek, de majd ha lesz össznépi bandázás jönnek. na tényleg lépek.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Borsa, Villő is meg Boró is, mindkettőt hazsnáljuk, nem lesz sértődés :)

Borsika
, én nem vagyok etalon, de nem vasalok... Egyszer, első hordás előtt kivasalom a babaruhákat, fertőtlenítés céljából, de amúgy nem...

Mindenkinek jobbulást, főleg Hanna, Steffi!

Séta: szerintem sem árt, sőt. Jó az idő, miért ne? Olyan vicces, hogy simán hazahozhatjuk őket a kórházból, aztán meg hetekig ne menjen ki? Butaság. Pláne egy 4 kilós gyerekkel.

mtunde

Jó reggelt Lányok!

bocsi de csak rövid leszek.

először is sok-sok gyógypuszi minden betegeskedőnek! Szülőket is beleértve. :oops: :oops:

Mi megvagyunk. Tegnap Apuci-nap volt. ITTHON VOLT. :D :D :D :D Igaz csak DE alart velünk lenni, de végül kénytelen volt maradni, mert nem tudtam kimenni Katáért a dédihez Kistarcsára. :oops: (Papámék kivitték magukkal.) Így a férjem vezetett én meg fogtam a zacskót :oops: :wink: Köszi a tippet, de a szénsavas gondolatától már ... :oops: talán később megpróbálom. Sajnos most semmi nem esik jól. :oops: Amit megkívánok az is csak az első harapásig jó. De legalább tudom, hogy kapaszkodik Hármaska és ezért ez az egész :D :D :D Már ennek is lehet örülni. :D
Most megyek, mert mára meghívtak az ősök ebédre!!!! érdekes lesz!!! remélem nem bukta lesz a vége! :lol: :lol:

sok pusz mindenkinek! további kellemes hétvégét!

A képek meg ..... :D :D :D :D :D infós osztályt nyithatunk! :D :D

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsika: vasalás :roll: ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom, nagyon. Sanyarú gyerekkoromban kb. 8 éves koromtól én vasaltam az összes hétvégén a család vasalnivalóját. Édesanyám nap mint nap más és más rucit vett fel, apám minden nap más inget hordott, és az ágyneműk, terítők - valahogy soha nem fogyott ki a vasalós kosár....fújjjjjjjjjjjjjjjjj.
De tegnap nekiálltam a babó cuccainak, amiket először fog felvenni, fertőtlenítési célból - mert hogy a kis újszülöttek bőre nagyon érzékeny... A vasalással éjjel 1-kor lettem kész - de most már jöhet a láblógatás ;) Ha ráveszed mégis a vasalásra, ajánlom, hogy rakd a vasalódeszkát a legalacsonyabbra, és tedd oda a tévénézős ágy, fotel stb. elé, és szép kényelmesen tévénézés közben vasalj - gyorsabban elmegy az idő ;)
linocs

Minden betegeskedőnek xxxxxxx és jobbulást!

borsa

Szerintem használ a lánc. Persze csodát nem tesz. Viburcol kúpot próbáltad? Homeós, nem gyógyszer. Kamillás cucc. Ha jön a foga én fürcsi után tolok egyet és mindig nyugodtabban alszik. De napi 3-at lehet adni. Dm-ben kapható 3-as fogkefe készlet. Isteni. Első fázis, a buzogány, amit imádnak rágni, fogzáskor (én is szívesen rácuppannék, mikor jön a bölcsességfogam :?) , aztán a gumi sörtés kefe míg kibújik az összes és végül mezei gyerek fogkefe...Sztem nagyon jópofa. Nálunk bevált. Buzogány most is használatban és a fogmosás sem gond.
Ha lánc és kúp ellenére totálbrutál, akkor Nurofen, de azt csak végszükség esetén....

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Ja, és Borsa... az én mellem már ha lehet ne dagadjon tovább!!! Örülök, hogy egy picit "összement" :lol: És még így sem pici...

Kilókról még... Én összesen 10kg-t híztam 67ről 76ra, de állandóan nyaggatott a doki... :twisted: A kórházból már 70 kilósan jöttem haza és szopi alatt tényleg olvadnak a kilók...

borsika
Én csak azt vasaltam mindig is, amin meglátszott :lol: A pelusok jobban mutatnak és kevesebb helyet is foglalnak vasalva, de bodyt, rugit....soha... Csak a dögös ingeket szoktam vasalni :lol:

linocs
Valaki megmondhatná, hogy amit a szülő úúúútál csinálni, azt miért a kölöknek adja utasításba?! Nálunk ilyen volt a szamétlevitel és az esti konyhafelmosás. Mai napig nem látom be, miért kellett este 9 után még takarítani... :shock: Igaz, Anyu sem tudta megmagyarázni...
Szóval vajon mi is ilyenek leszünk?
Apu Németo.-ban dolgozott. Mikor hazajött, mindig én vasaltam az ingjeit. Kaptam értük 1 "márkát", mmint darabjáért. Azóta is szeretek inget vasalni :oops: Igaz, mostmár senki nem fizet érte :? :lol:

R

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata

Sziasztok!

Gyuzso: A virágokat már megszeretgette Viktor 8)
Most a függöny a mennő nála,azt szokta rángatni, meg kalapál a radiátoron :)

Séta: Szerintem is remek ötlet. Mikor és hol?

Holnap nem leszünk a városban,mert el kell utaznunk. :? :cry:
Kedden dokihoz megyünk reggel,de utána ráérünk,a szülinap már úgy is le van zsirozva. :lol:
Betegeskedőknek jobbulást és rengeteg gyógypuszi.
Na lépek mert megyünk ki játszani.
V

valentina

Sziasztok,

Betegeskedőknek mihamarabbi jobbulást!!!!!

Vasalás: én általában szeretek, férj minden nap inget hord, alatta egy pólót is, meg Tünde ruháit is vasalom, mert gyorsan haladok vele és nagyon hatékonynak érzem magam miatta :)

Sétába mi is benne lennénk, Margitsziget is közel van :wink:

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Kép
(Pite cica vagyok, oktatófilmet nézek)

Kép

Kép

Kép
memme

No akkor fussunk neki mégegyszer. :twisted:
Eredetileg bköszöntem, majd a következőket írtam:

"Sziasztok!

Csak a képeket nézegettem, kettőt meg is válaszolok:

A fenti képhez annyit írtam, hogy: "Szia Csipa!"

Kép

Kép

Kép
memme

A másik:
"Szia Gergő! :) "

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1202660830.0925.jpg[/img] [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Kép
"Szerintem menőbb vagyok, mint Piroska"

Kép

Kép

Kép
memme

sziasztok!

megint csak beköszönök....
nem tudok visszaolvani-bocsi
remélem hamarosan 100%-os leszek megint.
csajok én lennék a legboldogabb ha amiatt szédülnék,mert terhes vagyok...de sztem más ez.sajnos....
majd ha többet tudok akkor szólok, holnap majd bejelentkezek vmi orvoshoz...vizsgáljanak ki :? de szerintem ez a vérnyomásemelkedés,meg magas pulzus,ezek tünetei valami betegségnek....nemtom majd kiderül....szóval még izgulhattok értem :wink:
most megyek
puszi mindenkinek
Vendég

Sziasztok!

Egy pár kirándulós kép :)

Még indulás előtt
Kép

Már úton
Kép

Kép

Kép

További szép estét! :D

Kép
tikó

Gabi!
Jó hogy jöttél mert már nagyon izgultam mi van veled! Ígérd meg ha megtudsz valamit szólsz! Vigyázz magadra nagyon!

Reni!
Köszönöm az infót a láncról és arról a rengeteg mindenről amit a fogacskákhoz mondtál holnap elmegyek a DM be és beszerzem amiket írtál, mégegyszer köszi :D Hát a szoptatás tényleg sokat levitt de már annyira nem mint az elején és sajna nem vagyok túl szerencsés alkat.... úgyhogy muszi lesz valami tesmozgás után nézni...

Kati!
Hogy te milyen figyelmes vagy :D Tegnap volt az első angol nagyon élveztem és elég jól ment azt hiszem.... :oops: a brokkoli konzerv Kecskeméti volt pár üveg betározva bár jobb szeretem én készíteni a főzeléket... kipróbáltam és sajna nagyon felfújta szegényt... :(

Ma nagy szülinapi buli volt az unokaöcsikém Simon 5-én volt 4 éves azt ünnepeltük. Sütöttem Borsa-tortát :D és szerintem tök jó lett. A nagyfiú kapott egy görkorit, hát le sem akarta venni, teszek majd fel képeket! :D

Steffi, Hanna gyógypuszik!

Nekünk egy fogtündér kéne mert megint nagyon sírós éjszakánk volt de holnaptól bedobom a Reni trükköket ;)

Tünde!
Hát mivel mindkét név nagyon szép és különleges (én is Borókát akartam) így megértem hogy a kisasszony mindkettőt használja :D

Orsi

borsa

Tikó!
Pont egyszerre, nagyon szép kislány Dorina, merre voltatok?

Orsi

borsa

Andi? Eni? Emese? Zsu?

Orsi

borsa

Jaj és Memme nagyon tutkók a képek! :D

Most már lelövöm magam!

Kriszta? Vica? Barbi?

Orsi

borsa

Borsa!

Csak itt a környéken voltunk. :D Pilisvörösvár szélén lakunk, mellettünk egy kis fenyves erdő van, meg közel vannak a víkend telkek (nagyon szép üdülő övezet), nem messze van egy lovarda is.
Meg az a sziklás rész is itt van tőlünk 100 méterre.
Szóval nem voltunk messze, de ez a környék mindíg tartogat meglepetéseket :D És szombaton olyan szép idő volt, hogy nem lehetett kihagyni a kirándulást.

Kép
tikó

Tikó!
Jól tettétek! Jó hogy ilyen szép helyen laktok Dorina biztos nagyon élvezi főleg a lovakat!

Jaj és lemaradt lukas az agyam... Dani és Orsi kép nagyon zaba :D

Orsi

borsa

Kép
Kép
Kép
Pár kép a mai buliról!

Orsi

borsa

Jankónak boldog születésnapot kívánunk!!!!

Pankának, Heni-Beninek, és Gabbó-Zsombinak boldog hófordulót kívánunk!!!

KépKép
Kép
gyuzso

KisJankónak Nagyon Boldog Szülinapot Kívánunk!!!!! :D
Várunk képeket a szülinapi banzájról!(Flórkát is kéretik csempészni a fotókra!!!) :wink:

Kép
hanna09

Kati,
úgy látom, egyre jár az agyuk a gyerkőceidnek!! porszívó-betyárok!! :lol: :lol:
Dani az egyszeri láz óta rendben van?

Laptop-ördögökről nem is beszélve!! Biztos msn-eztek, mi? :wink: :lol: Figyel ám a Miklós!! :wink:

Steffi, Hanna, Orsi,
hogy vannak a gyerkőcök???
tortamaradék van..? :D

Andi,
Balu teljesen meggyógyult már?

Gabi,
és Te..???? Hogy vagy? Vérnyomásod?
azért halkan drukkolunk...

Veronikusz,
gratula az Apa-naphoz!!! bizti úgy kellett a csajokat leműteni Róla!!!
:lol:

Tikó,
Dorina nagyon vageszül nyomja a túrát!!! milyen jó, hogy ilyen természetközeli helyen laktok!!!

Eni? Barbi? Ancsa?Síelésből visszatért Kriszta és Zsófi??

Nekünk sem voltak jó éjszakáink mostanság, csúnyán köhög még Mica, délig eldöntöm, elviszem-e orvoshoz...
Apa csuda rendes volt, tegnap legálisan beteg lehettem 2 órát, addig elmentek a Fiúk sétálni.. :lol:
én meg bedobtam egy neo-citránt és aludtam-izzadtam egy kört :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Memme,
Melinda fotó :lol: :lol:
Pite cicát üdvözli Csipa!! nem kisdarab a jószágotok!! :lol:

Vasalók előtt le a kalappal!4 én tegnap vasaltam az emberem ingeit, elegem is lett belőle! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Jankónak szeretettel!
Kép

Adri
Kép

Kép

Kép
phadri

Jankónak nagyon sok boldogságot szülinapja alkalmából!!!

Gabi!
Remélem hamar rendbe jössz! Nagyon szorítunk! Várjuk a jó híreket!

Cukipofa!
micsoda segítséged van! :lol: :lol: :lol: esetleg vállaltok takarítást is? :lol:

Memme!
Édes a kis PUCÉRKA! :lol:

Borsa!
ti is nagyon szépek vagytok! Emma kicsit meglepődöttnek látszik :lol:

Tikó!
nagyon szép a nagylány! :D irigylem a kirándulást :wink:

Gyuzso!
jobbulást neked!
Csipát meg tényleg nem értem! :shock: lehet hogy egy FAKÍR!!!! :lol: szenzációs a kép!

Kriszta? Zsófi? még síelnek?

Mi megvagyunk. Lányok kicsit szörcsögnek, de éjjelente jól alszanak. Most elkezdetm velük egy erősítő kúrát. (Bérest) Remélem kicsit összeszedik magukat. Hívtam a bölcsit hogy nem mennek, erre mondták, hogy jobb is, mert múlt héten az egész bölcsi kiürült a hányós-hasmenéses kór miatt. Még a gondozónők is dögrováson voltak. :shock: Még szerencse hogy nem mentünk!

A tegnapi nap meg az elejét és a végét leszámítva egész jó lett. Bár a reggeli alma a WC-ben kötött ki :oops: de Anyukám kajája viszont bent maradt, mert evés után le tudtam feküdni. Este viszont nem tudtam aludni megint a rosszulléttől. :oops:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!
Csak röviden: Megjöttünk, a hét végén próbáltam visszaolvasni.

Veronikusz! Óriási nagy gratuláció! És köszönjük, hogy megosztottad velünk a hírt.

Jankónak Boldog Szülinpaot Kívánunk!!!

Én holnap megyek AFP-re.
Amíg síelni voltunk, apukám kórházba került. 80 éves. Annyira legyengült, hogy egyáltalán nem tudja ellátni magát. Etetni kell, itatni kell, meg a többi. Most próbálunk valamit találni, ami megfizethető, de nem elfekvő. Nem tudom, mi lesz.

Gabi! MI van???

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?