Gabi! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem már jobban!
Reni, boldog 1,5 évet Ivánnak, nagyon ügyes a wc-zésben, gratula!
Köszönöm csajok a bíztatást, tényleg nem egyszerű már ebben a korban... s mi lesz később???
Tünde, nem csodálkozom. Az lett volna az érdekes, ha minden gördülékenyen megy, s nem kell idegesítenie magát a kismamának.
Kati, Andival sajna nem találkoztunk a kórházban, de a hatásodra jól ki is beszéltük ma, hogy szinte váltottuk egymást, egy nagyon kedves lány így volt mind a kettőnk szobatársa is. Andi szombat reggel hazament, én vasárnap délután érkeztem.
Heni, nálunk szerencsére MÉG nincs testvérféltékenység, de sztem ez azért van, mert nincsenek veszélyben Ákoska játékai. Bár a LEGO földről való kitoloncolása már azért okoz némi problémákat Áki lelkében.
A házépítésben megtudlak maximálisan érteni, mi is ugyanezt játszottuk 8 éve. Kisház lebont, nagyobb megépít. Igaz, talán pocakosan könnyebb volt, mint két gyerkőccel! Kitartás, nemsokára birtokbavétel!!!
Brigi, igen, ma (is) voltunk dokinál. Ádi 7.24 kg, ami csudajó. Megkapta a 2. agyhártyagyulladás elleni oltást. Hős volt megint, de hát már szegénykém egy ementálihoz hasonlít lassan, annyit szúrkálják.
Viszont Ádi megtanult tapsolni.
S ma utánam indult a nappaliba... asszem 2 nap és nyalhatom a követ folyamatosan, ill. szedhetem le Ádit a hatalmas vérebünkről. Palotapincsi.
Vica, ilyen rossz nem lehettél!
Hol vagytok régiek? Masni pl.? Meg sűrűn látott régiek? Steffi, Eni, Manóka, Ktina, Zill... Kismamák? Encsike, Borsika, Linocs, Banana... Ha azért erre jártok egy helyzetjelentésre ugorjatok be kérlek!!!
Bocs, ha kihagytam valakit, de most olyan hiányérzetem van...
Na, jócccakát, sok-sok álommanót minden porontynak!!!
hali, vali

Orsi 8 hónaposan
Dani 8 hónaposan