Hát lányok, szép jó reggelt!
Tegnap este itt röhögtem a hétvégi - főleg a szombat esti - termésen, közben kiszaladtam valamiért Apa leült és a törének elkezdett Titeket felolvasni, kérdezte is, h ezt nem mondom, h ennyi csaj itt dumál??? (nem egy netezős típus)
Mondtam, h hát itt csupa fontos dologról van szó
Babakocsi, mi kb. egy másfél órát sétálunk midennap, ha tudunk, Robesz mindig is hason alszik, de a kocsiban kicsit megdöntve háton, nézelődik, majd bealszik, egész jól viseli, néha kicsit nyüszög, de ahogy megy a kocsi megnyugszik.
Emese, gratulálok Zsófikához olyan kis ügyes, lehet, h előbb fog mászni, mint forgolódni????? Kíváncsi vagyok a méretekre. A képek nagyon jók.
Ja alvás, igen nálunk is minél később fekszik annál előbb kel, én sem értem.
Juba, szerintem is megváltozik majd, én Robeszon látom, h mennyi minden változik, kitartás.
Fleur, Kiskolbi, én is megnéztem mindenkit az iwiw-en, (Felur, Regi után én is rájöttem, h hiába is kereslek, de most már bejelöltelek)
Ja Fleur, egy kérdés, milyen a babakocsi bevált, nekünk is van egy nagy és nehéz, de itt Érden tök jó ezekre az utakra, meg jó széles is, de ha menni kéne vele autóval, szóval most akarok venni egy szupi könnyűt. Néztem egy párat a neten, de majd élőben. Szóval kíváncsi vagyok a véleményedre, mert az a chicchot is néztem.
Kiskolbi, milyen meggyet adtatok Máténak, fagyasztottat? Mi most még csak barack, almázunk, de van fagyaszott meggyünk, meg vettek körtét is.
Regi, Robesz is van, h többször felébred, de van, h egyáltalán, szombat éjjel volt a csúcs háromszor is fent volt, és nem akart cicizni sem, már ott sítam, h mi van, aztán fejtem megette és utána szopizott, ezt még eljátszotta 3x most minden ok volt.
Bongyi, fürdés, tuti lehetett
K.Timi, Anitja, csúcs mindegyik kép
l.Móni, Grétikének jobbulást
Dmaggie, nálunk is volt ilyen, és tényleg változott, hála istennek, de mindig jön valami újítás
Szóval képzeljétek, mint már írtam, szombat este, éjjel, és vasánrap reggel ellökte magától a cicimet, jaj borzasztó érzés volt, gyorsan utánna olvastam állítólag lehet, parfümtől, kérmtől, valami fűszertől, és tarthat pár óráig, vagy pár napig is. De lefejtem és azt megette, ott ültem 1/2 3-kor és bőgtem, Apa is kivolt, de azátn cicizett vasárnap délelőtt mintha mi sem történt volna, szóval nem értem.
Tegnap Anya szülinapján voltunk kapott egy polót is Robesz képével, annyira cuki volt ahogy örült.
Ja Emese, és képzeld tegnap senkinél sem volt jó, csak nálam, vagy az Apjánál, pedig Anyumat nagyon jól ismeri, de valahogy a környezet ugye más volt. Hát kíváncsi leszek a következő korszakára, úgy veszem észre mostanában itthon érzi jól magát, vagy ha máshol vagyunk, akkor nálam, vagy Robinál.
No megyünk majd sétálni ha felébredt, vennem kell egy Blikket, állítólag benne vagyunk a férjemmel
Már voltunk benne családostul, most az esküvő képet tették bele