A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Bongyi Akkor neked is fárasztó napod lehetett.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Bongyi!Legyen olyan!!!!!!

KépKép
juba

Eljött a búcsú ideje, pá!

Kép

KépKépKép
bongyi

Csajok nem tom mi van lehet belémdumáltátok de én is tök álmos lettem. Majd holnap jövök!

KépKép
juba

Jó éjszakát!!
Kép

KépKép
juba

Anitja: én pénteken intéztem, ott tudtam meg, hogy kell. De elég ha postán küldöm a fénymásolatot.
A legutóbbi belépési nyilatkozat kell. Ez egy A4-es papír, tagsági okirat, de én kaptam (OTP) egy plasztikkártyát is, azon is rajta van a szám.

Kép
Kép
timi26

hehe látom este mindenki én pasimat kukkolta :)

Móni
:lol:
no szerinted kitől örökölte kicsi lányom
jajj de jó, írigy
És azt még nem is írtam, h Gréta cicától újra kedvet kapott a dumáláshoz :)
HP hát hajrááá

De dilisek voltatok ti este, itt röhögök rajta

Irina
sztem ebbe én is belekukkolok

Ktimi
cuki

Dettyk
nagyon csini volt

Anitja
Én már elintéztem, de nekem szerencsére a meló helyem intézi. Nekik már régen leadtam a magánnyugdíj pénztári nyilatkozatot, de az nem volt záradékolt, sőt még eredeti sem.

KépKép
KépKép
fleur

Jövök és megyek. Most tettem le Zsófit :shock: (harmadszorra sikerült).
Fáradt és álmoska vagyok. Megyek aludni!

Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
gremese

Megyek én is alukálni!
Hogy apa hogy bírja ezt minden hétvégén??? :shock:

Jó éjszakát!!!

Kép
Kép
timi26

Jó reggelt!

Látom, aludt az éjszakai műszak. :)
Zsófit későn tettem le, és korán kelt. :shock: Hogy működik ez a gyerek.... :roll:

PankaPanna csuda aranyos és csinos a fotón!!! :D

És Ádi se semmi, ahogy püföli a klaviatúrát! :D

Mi 10.50-re megyünk oltásra (meningococcus ellen). Kíváncsi vagyok a méretekre is.

Kép
Kép
Kép
gremese

Naaaaaaaaaa, most mit olvassak a kávém mellé?

KépKépKép
bongyi

Jó reggelt!

Borzasztó éjszakánk volt :evil: .

Zsófinak kitartást az oltáshoz :roll: .

Már intézni kell a Gyedet :shock: ?

Nekem is a melóhely intézi elvileg, szerintetek szólnak előtte?

Bongyi, jó buli lehetett a fürdés :lol: :lol: . Keress képet, vagy Photoshop :wink: !
Nekünk ez kivitelezhetetlen lenne, ülőkádunk van, én is alig férek el benne :shock: :oops: .

Timi26, teljesen igazad van :evil: Én koránkelő vagyok, de egy ilyen hétvége után tudnék tovább aludni :roll: . Apa bezzeg felkel az utolsó pillanatban, elintézi a dolgát, és képes visszafeküdni :shock: . Azt mondja, helyettem is pihen :roll: .

Ádi nagyon profi :wink: :lol: !
dettyk

Nincs mit olvasni, Bongyi, péntek-szombat volt duhaj éjszaka, kifárasztotta a lányokat rendesen :wink: :lol: :lol: !!

Szerkessz pancsis képet 8) !!
dettyk

Halihó!

Lányok! Kb hatszáznyolcvan oldalt írtatok, nem hiszem, hogy sikerülni fog visszaolvasni. Az utcsó oldalt csak.

Látom, tegnap másoknál sem aludtak a csemeték. Nálunk szintén, sőt az éjszakák sem javultak még. Ma meg már 6 előtt ébredtünk, de most éppen alszik a kicsi Albert.

A könyv pedig tényleg jó, de ma reggel Veletek kezdek, mert nagyon lemaradok! Du-n végre összejön az ÖTYE!
dmaggie

Minden hófordulós babócának sok puszit küldök!

Timikém, Nektek meg azt kívánom, amit az anyukám szokott nekünk: Még két hetet, vagyis 77 évet! Legalább!

Móni, megkaptam, köszönöm, köszönöm, köszönöm!
Nagy sikere volt.
dmaggie

Dmaggie! De jó, hogy jelentkeztél! :D

Bongyi! Fel a pancsolós képet a gmail-re! :D

Regi! Hol vagy?

Zsófi tegnaptól ünnepélyesen egy új mutatványt próbál.
Hason van, karjaival kinyomja magát (popó lent, karok egyenesek, hát homorít). A fejét leszegi, és erőlködik, hogy négykézlábra álljon! :shock:
Majd rá kell vezetnem, hogy így picit nehéz lesz, mert a popóra is koncentrálni kellene.
Ez persze meztelenül még jobban ment. Van is róla fotó.
Utána fogtam egy takarót, a hasa alá tettem, összefogtam (benne a babával) és felemeltem. Így az én segítségemmel négykézláb állt. És elkezdett menni. Vagyis tett pár "lépést".
Talicskáztunk is, elengedtem a mellkasát, így teljesen Ő tartotta meg a saját súlyát úgy, hogy én a popóját emeltem.
Nem erőltetem, csak megmutattuk neki, milyen az élet négykézláb. Kíváncsi vagyok, mikor megy majd magától. :D

Bár ez nem újdonság, hiszen van már egy négykézláb álló (fiatalabb!) babánk: Máté. :)

Szerintem Kiskolbi csak akkor tud jelentkezni, ha anyósék elmentek. :roll:

Kép
Kép
Kép
gremese

Dmaggie! Én újragyártottam a vonalzómat. (Bár most sem értem, mert kedden született, nem akkor kellene 3 hetesnek lennie? :roll: )

Kép
Kép
Kép
gremese

Lányok! Még egyszer megkérdezem. Nem kell valakinek Milupa Milumil 3. 300 Ft-os kupon?

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! De jóóóóóóó! Annyira ügyes a kiscsaj! Simán lehet, hogy a további mozgásfejlődés majd úgy felgyorsul, hogy csak kapkodod a fejed. :lol: Összenéztem a vonalzókat! :roll: Nem értem. A legutóbbi hónapváltás hétfőre esett. Szerintem azokhoz méri a heteket, napokat, de akkor Albert hogyan lehet most 3 napos? :roll:
Lassan olvasok vissza! Mennyi minden történt!
dmaggie

Újra gyártottam én is, Albert néhány perc alatt 2 napot öregedett, de még mindig nem jó szerintem.
dmaggie

Irina! Most volt egy félrenyeléses jelenetünk. Még jó, hogy nem mentem ki semmiért a szobából. Nem tudom, mi lett volna. Olyat köhögött (fuldoklott :shock: ).... Még a szeme is kigúvadt. Én persze kaptam fel úgy, ahogy van, ment a visszajövő tej mindenfelé.
Ja, mindehhez annyit, hogy 7-kor evett, és most 8 óra, és simán játszik mellettem a hátán, ahogy szokott.

Dmaggie! Lehet, hogy most begyorsul a drága. Egyébként szerintem sok mindentől függ az, hogy mikor kezdenek bele egy új mozdulatba. Először is babafüggő természetesen, másodszor is - szerintem - vannak olyan tényezők, amikkel ezeket a fejlődéseket befolyásolni, segíteni tudjuk.
Pl. A Pampers pelus a legvékonyabb (ha ez van rajta, könnyebben emelgeti a lábát és fogja meg háton. A Liberó ennél vastagabb, a Babylove a legvastagabb (mindegyik jó, nekünk ezek vannak itthon).
Vagy. Ha pl. nadrágban van, nem mozog úgy, mintha harisnyában lenne. Minél kevesebb cucc, annál nagyobb, több mozgás.
Pucéron elképesztő miket művel, repked, forgolódik, próbál mászni, annyira boldog. (Mi minden pancsi előtt meztelenkedünk 10-15 percet).
Plusz ha többet teszem hasra, akkor van igazán lehetősége próbálni új mozdulatokat.
Ezt persze nem Neked akarom mondani (egy 3 gyermekes édesanyának, mert nagyon jól tudod, mi a dörgés 8) ), csak leírtam, hogy én ezt hogy látom, tapasztalom. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

És pár másodpercig megtartja magát ülve segítség nélkül. (Utána persze előredől, mint egy darab fa.) :)

Kép
Kép
Kép
gremese

Szerdától hózápor? :shock: :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Szép jó reggelt!

Írtam este, hogy a kis drágám már 8-kor elaludt. Háááááááát reggel 1/4 8-kor ébredt, én meg 6 óta figyeltem a neszeket :? Most olyan nagyon édes, sikoltozik és magyaráz. Viszont valami nem oké :( ma reggel hőemelkedése volt és még mindig taknyos. Mindjárt felhívom a védőnőt, hogy emiatt bevigyem-é a doktornőhöz. Azért most már nagyon zavar. Lassan egy hete taknyos, na jó hőemelkedése most van először :roll:
Este mi is fotóztunk. Majd válogatok és később teszek egy párat a gmailre :wink:

Emese, Maggie Nahát én ezért váltottam vissza a babafalvásra. Ez tuti jó :lol:

Fleur Egyenlőre nincs még új kocsi :( Apa igényei és a kínálat na meg az ár még nem találkozott :? Na de előbb-utóbb :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Mesi Ne már. Maradjon tavasz!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, de bedepiztem :oops: (premenstruációs szindróma… UTÁLOM! :evil: ) Már vége!!! :lol:
Ja! Térdemre használok svédkeserű krémet, úgy tűnik használ! Anyukám hozta nekem! :D

Bongyi! Gratula a forduláshoz! :D
Szeli is közel van hozzá (persze ez eltarthat még hetekig), de Apával állandóan azt lessük, hogy „na, most”… :P

Heni! Tényleg!!! Kihagy az agyam!!! :oops:

Mesi! Ez ismerős. Szelihez se szabad hozzászólni, ha játszik a járókában, mert akkor rájön, hogy éppen nem vele foglalkozunk!!! :shock: :lol:
Szeli eddig csak engem ver! Főleg arcon csap, a múlktor meg úgy belekarmolt a számba belülről… :? Meg a lábait szokta csapkodni, mikor hason fekszik, de ütemesen. Olyan vicces! :lol: Mintha ezzel még külön szórakoztatná magát. :wink:

Juba! Szeli sincs meg a babakocsiban ébren, mióta ilyen mozgékony, és inkább hason szeret lenni. Én is mindig rohanok vele haza, amint felébredt… :shock: (Pedig emlékeztek, ősszel 3 órákat sétáltunk, hát ezt egy időre elfelejthetem… :( )
Boltba esetleg hordozókendővel mehetnél. Abban szerintem ellenne, Szeli legalábbis szereti, bár mi ritkán használjuk.

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!
Maggei!Jó,hogy meg jöttél! :D

Emese!Szegény Zsófika,még jó,hogy ott maradtál mellette!!
Nálun akkor van fuldoklás ha sír (mert nem tudom valamiért rögtön felvenni)akkor annyira behergeli magát,hogy meg akar fulladni.
Azt hallottam,hogy ez idegi alapon van nekik.Rámegy a gyomrukra at ideg.nem tom de rémisztő az biztos!

Gratulálok Zsófika nagyon ügyi :D Bertus most arra jött rá,hogy ha belekapaszkodik a mutató újjamba akkor átt tud fordulni!!!Állandóan a kezemet lesi ,mikor nyulok felé,elkapja és már húzza is magát,olyan ari :lol: 8)

KépKép
juba

Móni!Jaj szegény gréti cica,jobbulást neki!!

Én nem akarok havat!!!!!!!!!!!OLyan depi leszek tőle :cry:

KépKép
juba

Regi! Nálunk meg pont fordítva van. Régen csak 30-40 percet tudtunk babakocsizni, és mikor felébredt, tűzni kellett haza szopizni.
Ma meg elszik (szokásos) fél órát, ha felébred, félig ülő helyzetbe rakom (fekvőből) a babakocsit, és jól elnézelődik. Annyira cuki.

Kép
Kép
Kép
gremese

Annyira utálom amikor a neveket írom kisbetüvel :evil:
Bocsáss meg Grétike!!!!!!!!

KépKép
juba

Juba! Bertus nagyon ügyes!!!!!!!! Ez az ujjba kapaszkodás jó, mert nem Te fordítod, hanem Ő húzza magát. MAholnap már pörögni fog, mint a motolla! :wink:

Idegi alapon? :roll: jaj! :(

Kép
Kép
Kép
gremese

Juba! Még az jutott eszembe, hogy a mi babakocsinkon van egy hálós rész oldalt, amiről le lehet cipzározni a takaró részt, és így kilát oldalt. Kicsit segít a helyzeten. Persze ez is csak akkor jó, ha nem fúj a szél.
De asszem már lemaradtam itt a tanácsokkal… :roll:

Bongyi! Ilyenkó nem szabad frissíteni, mert lemarad az ember (tapasztalat). :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Ééééés elolvastam, igaz csak gyorsban! Virágos jó kedvetek volt.
Olyanokat rötyögtem itt magamban!!! :lol: :lol: :lol:
Babakocsis témához: Albert sem igazán szereti. Én már próbáltam mindenképpen. Ha nem alszik akkor csak rövid ideig nézelődik, majd jön az üvöltés. Próbálom kivenni, de úgy meg nem haladunk. Tehát marad a sírás, én meg próbálom terelni a figyelmét, beszélek hozzá, stb., de halottnak a csók. Van egy jó hírem! Változni fog! :lol: Ú.hogy nyugi Juba! Láttam a képeteket, ahol együtt vagytok Bertussal. Nagyon szépek vagytok! :lol:
Már Bertus is, csak az én kisfiam lustizik még?! Nagyon ügyi!

Gréti cicának jobbulást! Gyógypuszkók ezerrel!

Irina, én is elolvasom a cikkedet! Tudsz már valamit a könyvedről? Én már több, mint a felét elolvastam.
Mocor van, megyek
dmaggie

Ja! MEGLEPETÉS!!! Ma kapok egy Baba-mama tornát is, úgyhogy azt is küldöm Móninak!!! :D :D :D

Felébredt az Örömgolyó (by apa). :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt !

Timi : köszike. Ma próbálkozunk majd a tornával.

Grétinek : jobbulást.

Lányok nálunk 9-kor feküdt a drágám fél 8-kor kelt megkajolt és már alszik is tovább. Azt hiszem az én kicsi fiam egy mormota. Mindig tud aludni és elég jó nagyokat alszik.
Igaz szerintem most max 1 órát alszik de utána gyorsan felöltöztetem és megyünk sétálni. Ilyenkor alszik még kicsit de a nagy részt nézelődik.

Babakocsi téma : mivel nálunk Ádi itthon hason alszik így a kocsiba max fél - 1 órát alszik. De jó mert a kemény mózest tudjuk még használni igaz kezd már szükős lenni de a mózesnak is lehet a háttámla dőlés szögét állítani így ha felébred a drágám akkor átállítom neki , hogy kilásson.
Persze ha elindulunk sétálni akkor kell kb 20 perc mire elalszik addig megdöntve van aztán lefektetetm és majd ha felkellt akkor újra fel.
Szóval jól eljátszom vele míg lent vagyunk.

Tegnap anyukámék vigyáztak rá délután. 2-kor aludt már a drágám és fél 6-kor kellt fel. ANyukám 5 percenként nézte, hogy lélegzik-e a gyerek.
Míg a nagyszülőknél volt Ádi addig mi elmentünk vásárolni. Vettünk is neki egy bermuda nacit. Hát annyira édes benne. Majd csinálok képet és megmutizom nektek.

Csajok annyit beszéltetek a térd fájásról, hogy már nekem is fáj.

Na megyek felöltözöm és lesben llok, hogy mikor kell fel, hogy aztán menjünk sétálni.

Mesi : nem kell már nekünk a hó !!!!!

Olyan szépen süt a nap de tutti tök hideg van.

Mindenkinek kellemes napot ! :lol: :lol: :lol:
20200310173350

Köszi Maggie a dicséretet,átadom Bertusnak is!

Regi!Neked meg azt köszi,hogy próbálsz segíten a babakocsival kapcsolatba!Szerinte most egy darabig próbálom szüneteltetni,hátha késöbb minden visszaáll a régi kerékvágásba.

Emese!Én is csak hallottam dokinál nem voltam vele! Nekem is gyomoridegem van ha rossz hírt kapok...

KépKép
juba

Egyébként Szeli továbbra is többször felébred éjjel, de aztán visszaalszik, én meg zombi, de már kezdem megszokni! :wink:

K.Timi! Nagyon aranyosak a haverok! Micsoda sapi! :lol: Nem semmi, milyen szuper cuccokat beszerzel neki! Nagyon vagány!!!! :D

Heni! Lovaglás ismerős. Szeli térdelve szokott rugózni az ölemben. Nagyon aranyos!!! :lol:

Kaqk! Küldtem privit! 8)

Anitja! Habtapis kép csúcs! Már a betűket tanulja! :wink: Édi! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!
Még csak a 345. oldalon tartok a visszaolvasással, de nem olvashatom végig, mert reagálnom kell. :shock:
Ugyanis: el a kezekkel ill. a kíváncsiskodó szemekkel Máté Apukájától! :twisted: Nem lehet semmilyen fórumon nézegetni, csak házi használatra készült. Nekem 8) :lol: . Aki netalántán véletlenül nyáron összekakad velünk a strandon, az jól megnézheti, többször úgyse fogja látni. A Többieknek meg a fantáziájára bízom. Illetve nézzetek meg egy szertornaversenyt, na olyan. Csak 20 centivel magasabb kiszerelésben.
Megyek visszaolvasni, míg Máté alszik, oszt majd gyüvök a kisregénnyel. :wink:

Detti
KépKép
kiskolbi

Panka nagyon csini bébi! :D Én is ilyen rucikat akarok lassan beszerezni! :wink:

Bongyi! A közös fürdés buliiii! :lol:

Fleur! Én meg össze-vissza kereslek az iwiwen, mire rájöttem, hogy be se vagy nekem jelölve… :shock:

Mesi! Köszi, de mi BEBÁt eszünk. :)
Anno Szeli többet aludt a babakocsiban, szerintem most azért bírja kevesebb ideig benne. Most 3/4 óra a maximum, amit benne alszik. Utána ébredés 10 perc nézelődés, ordítás, hazarohanás. (Esetleg a kukucsláló „ablak” kinyitása :wink: .)

Juba! De édi lehet Bertus, ahogy kapaszkodik az ujjadba! Nagyon ügyes!!! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Dettyk, tegnap akartam írni, hogy nagyon édes Panka szerelése!

Gremese, Zsófi nagyon belehúzott a mozgásba! Biztos minél hamarabb röpizni akar :wink:
(Egyébként én nem vagyok valami sportos természetű - igazából semennyire sem, - de speciel röpizni nagyon imádok!!! Volt olyan, hogy egy 10 napos gimis nyári tábort reggeltől estig végig röpiztem. Bedagadt ujjal, ugyanis egy darázs első nap megcsípte a kezemet)

Látom, tegnap este mindenki hamar kidőlt.
Még jó, hogy hamar aludni mentünk, mert Dorka a szokásos 7 helyett ma 4:45-kor kelt :shock: Kicsit kialvatlan vagyok.
Minden tiszteletem azoké az anyukáké, akik hajnalban is, vagy éjjel többször is szoptatnak még. Én már nagyon elszoktam ettől...

Juba, tök jó ez az ötlet (ujjba kapaszkodva forgatni), én is kipróbálom Dorkával, hátha.... A takarós forgatást csináljuk, de magától még mindig nem forog :cry:

Kép
dotildi

Kiskolbi, szerintem kezdd el hét lakat alatt őrizni Apát; úgy látom, ez a szertornázás nagyon sokak fantáziáját megmozgatta :lol:

Kép
dotildi

A sportról jut eszembe, én imádok mozogni. Kézilabdás voltam, akárcsak Szeli :lol: , de minden mást nagyon szeretek. Az egyik nyári táborban a gyerekekkel végig fociztunk, strand röplabdáztunk, stb. Máskor meg a szülőkkel játszottunk jókat. Volt kerekesszékes kosár is. Anno, még a főiskolán az utcsó évben új tesi tanárt kaptunk, aki Ónodi Henriett edzője volt. (Kolbi, torna). Mi, mármint a csoport imádtunk röpizni. Ez a nő, mármint a tanár megjegyezte az egyik ismerősének: Ezek mindig röplabdázni akarnak, jó lenne, ha tudnának is. Erről ennyit. De legalább lelkesek voltunk, nem lógtunk az órákról.

Petrát meg minggyá megmutizom a királyfinak! Vagy ő már foglalt? Már nem tudom követni a szerelmi szálakat!
dmaggie

Hát lányok, szép jó reggelt!
Tegnap este itt röhögtem a hétvégi - főleg a szombat esti - termésen, közben kiszaladtam valamiért Apa leült és a törének elkezdett Titeket felolvasni, kérdezte is, h ezt nem mondom, h ennyi csaj itt dumál??? (nem egy netezős típus)
Mondtam, h hát itt csupa fontos dologról van szó :D
:D :D :D

Babakocsi, mi kb. egy másfél órát sétálunk midennap, ha tudunk, Robesz mindig is hason alszik, de a kocsiban kicsit megdöntve háton, nézelődik, majd bealszik, egész jól viseli, néha kicsit nyüszög, de ahogy megy a kocsi megnyugszik.

Emese, gratulálok Zsófikához olyan kis ügyes, lehet, h előbb fog mászni, mint forgolódni????? Kíváncsi vagyok a méretekre. A képek nagyon jók.
Ja alvás, igen nálunk is minél később fekszik annál előbb kel, én sem értem.

Juba, szerintem is megváltozik majd, én Robeszon látom, h mennyi minden változik, kitartás.

Fleur, Kiskolbi, én is megnéztem mindenkit az iwiw-en, (Felur, Regi után én is rájöttem, h hiába is kereslek, de most már bejelöltelek)
Ja Fleur, egy kérdés, milyen a babakocsi bevált, nekünk is van egy nagy és nehéz, de itt Érden tök jó ezekre az utakra, meg jó széles is, de ha menni kéne vele autóval, szóval most akarok venni egy szupi könnyűt. Néztem egy párat a neten, de majd élőben. Szóval kíváncsi vagyok a véleményedre, mert az a chicchot is néztem.

Kiskolbi, milyen meggyet adtatok Máténak, fagyasztottat? Mi most még csak barack, almázunk, de van fagyaszott meggyünk, meg vettek körtét is.

Regi, Robesz is van, h többször felébred, de van, h egyáltalán, szombat éjjel volt a csúcs háromszor is fent volt, és nem akart cicizni sem, már ott sítam, h mi van, aztán fejtem megette és utána szopizott, ezt még eljátszotta 3x most minden ok volt.

Bongyi, fürdés, tuti lehetett :D

K.Timi, Anitja, csúcs mindegyik kép :D

l.Móni, Grétikének jobbulást

Dmaggie, nálunk is volt ilyen, és tényleg változott, hála istennek, de mindig jön valami újítás :D

Szóval képzeljétek, mint már írtam, szombat este, éjjel, és vasánrap reggel ellökte magától a cicimet, jaj borzasztó érzés volt, gyorsan utánna olvastam állítólag lehet, parfümtől, kérmtől, valami fűszertől, és tarthat pár óráig, vagy pár napig is. De lefejtem és azt megette, ott ültem 1/2 3-kor és bőgtem, Apa is kivolt, de azátn cicizett vasárnap délelőtt mintha mi sem történt volna, szóval nem értem.

Tegnap Anya szülinapján voltunk kapott egy polót is Robesz képével, annyira cuki volt ahogy örült.

Ja Emese, és képzeld tegnap senkinél sem volt jó, csak nálam, vagy az Apjánál, pedig Anyumat nagyon jól ismeri, de valahogy a környezet ugye más volt. Hát kíváncsi leszek a következő korszakára, úgy veszem észre mostanában itthon érzi jól magát, vagy ha máshol vagyunk, akkor nálam, vagy Robinál.

No megyünk majd sétálni ha felébredt, vennem kell egy Blikket, állítólag benne vagyunk a férjemmel :D
Már voltunk benne családostul, most az esküvő képet tették bele :D

Kép
Kép
nektarin

Dotildi, hát igen nem egyszerű, mi minden nap kelünk 4 és 5 között enni, aztán 8-9ig alszik, bár most 8-kor kelt és most újból alszik, végre én meg olvasok, igaz még hálóingben :D

Dmaggie, jaj én is imádok mozogni, csak a súlyfeleslegem mostanában kicsit akadályoz, de hát majd egyszer csak lekerül rólam :D , ált iskben kéziztem, bár rá kellett jöjjek nem nekem való.

Kép
Kép
nektarin

Irina! Lementettem a dolgozatodat, nagyon kíváncsi vagyok rá. Beleolvastam és akkor láttam a neved. Ha jól emléxem, Te írtad. Az én lánykori nevem is Dér! :lol: Olyan izgatott lettem, hogy gyorsan le is írom! :lol:
dmaggie

Kolbi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lefényképeztem az újbakapaszkodós forgást majd este felteszem.Le is videjóztam de azt nem tom feltenni g-mailre mert béna vagyok :oops:

KépKép
juba

Nektarin, sajnos én sem voltam egy nagy ász. Nem voltam elég erőszakos, viszont jól láttam a pályán. A fiainknak sokkal jobban megy. A múlt héten Gergő lőtte a győztes gólt!!!!!! Nagyon régen látam már játszani. Dávidot majd március elején, remélem. Ő az igéretesebb. A volt középisk-ás edzőm tavaly nagyon megdícsérte. Szerinte korosztálya egyik legjobbja. Egyből nőttem néhány centit.
dmaggie

GYorsan pötyögök valamit:

Sport: egyszer Churchill mondta, hogy "sportolni elkezdeni sose késő, úgyhogy inkább én még várok vele." nA, valahogy ez igaz rám is. Anno táncoltam, de annyi volt, egy lusta dög vagyok. Pedig ha mozognék, biztos izmosabb lennék, és nem érezném magam gebének. Nem baj, majd a Máté-cipelészéstől és az utánarohangálástól megedződöm. És tisztelek minden mebert, aki kitartóan, rendszeresen sportol.

Nektarin: a fagyasztottat javasolnám, mi sajna befőttből szedtünk ki Neki, de megnéztem előtte az összetételét. Akárhogy is, nem lett baja tőle.
Ha Robesz és Lilla is egészséges, tőlem jöhet a tali!!!

A hétvégi eseményekről majd akkor írok, ha Máté alszik, az hosszú lenne.

Jajjj, micsoda nyűglődééés!!!! Megnézem, mi van...

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!!!

Regi: deőresszió elűzésére nagyon jó a babanet! :D Legjözelebb próbáld ki! (Bár remélem nem lesz legközelebb... :? )

Gremese: jaj, Istenem, de megijedtem, amikor olvastam!!! Tényleg szerencse, hogy ott voltál!!!

KTimi: nincs mit, remélem nektek is beválik! :D

Nektarin: Blikk??? :shock: Mit kerestek ti ott benne? Megyek délben anyuékhoz, ők szoktak venni, majd megleslek titeket!!! :D

Juba: ujjba kapaszkodik? Az nagyon jó!!! VikDan újabban a kiságy rácsába, úgy fordul meg!
Lassan nekünk is lejjebb kell tenni, mert szerintem nemsokára ülő pozícióba is felhúzza magát! :shock:

Kiskolbi: :lol: :lol: :lol: :lol: Jól van na!!! Azért a véleményünket elmondhatjuk, igaz??? Hagy hízzon csak a májad!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
timi26

Ancsi: Melinek BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Anikó Marcijának és Áronnak pedig BOLDOG HÓFORDULÓT!!!

Tényleg, Nyerkit, hol vagy???

Kép
Kép
timi26

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?