Fruzsi!
Énis alszom háton, sőt, szerintem az éjjel nagyobb részét hátonfekve töltöm. Én nagy hasonalvó vagyok, de nagyon szenvedek most, oldalt csak nehezen tudok...
Hasszúrósoknak.... nekem is szúrt most reggel megint, igy fiúk maradtak itthon, nem fogok szúrós hassal hegyet mászni velük az oviig... de már múlik. Lehet, hogy elfeküdt (em) valamit...
Magi, dejó neked! 50 nap! Bár én már a 30.hét betöltésének is nagyon örültem!!!

Most valahogy gyorsabbnak tünik az idő múlása, hogy a bűvös hármast átléptük...
Mariann! Ha én nem vásárolnék egyedül és nem szervezkednék-rendezkednék a babadolgokban, nálunk sem lenne semmi még! Ezek a pasik úgy látszik ilyenek, legalábbis a nagy részük, persze, tisztelet a kivételnek!!! De pl. ha nem kezdek hisztibe, hogy rakja össze ezt, csinálja meg azt (vagyis nem kerülök hisztiközeli állapotba, mert szerintem ennyi is elég neki, hogy belássa, jobban jár, ha megcsinálja) akkor énis itt állnék még szétszedett kisággyal, stb.
Nekem nagyon nagy bánatom (már megint a panasz) hogy nem jön velem vásárolni. Szombaton (mint már emlitettem) elvoltunk Szfehérváron barinőmnél ágynemü+rucikért... api vitt le kocsival, Zoli szabadnapos volt, mondta, hogy ő is jön (már kezdtem örülni, hogy esetleg érdekli, mit szeretnék venni).... odaértünk, kiszállt velem a kocsiból, rágyújtott, eljött a kapuig velem, mondom neki, gyere, aszongya, menj csak... mondom, nem jössz? Erre:

ha felmegyek veled, a felét nem veheted meg, mint amit egyedül igen...

húúú, fel tudtam volna robbanni! Mindegy, kapja be! Két pasi volt velem, egyik sem jött fel, lefelé barinőm segitett a cuccokkal, bár nehéz nem lett volna, csak terjedelmes... mondtam is, hogy szégyelljék magukat mindketten!

Hazafelé anyáékhoz mentünk ebédre, szerintetek ott megnézte, miket hoztunk? Pedig anya a szeme előtt szedte szét a ruhákat és visongott, hogy milyen édesek, meghát az ágynemü is... ezek meg pasik álltak a konyhaablakban, szivtak és járt a szájuk egymásnak... itthon sem nézte meg a ruhákat...
Tegnap este látta az ágynemüt, mert úgy hagytam, hátha észreveszi. Észrevette, vigyorgott, mint a vadalma, hogy milyen csini malackás lesz a kiscsajnak... ezt többször is elmondta, ok, tetszik neki, de nem igaz, hogy nem lehetett volna egy pillantást vetni rá, hogy ugyanmá, mire szórja az asszony a fizetésemet.... (minimális részét).... de akkoris meg egyáltalán és különbenis....