Domi:
boldog hófordulót, Csöppség!
Dettyk és Kiskolbi: nagyon boldog névnapot, drága Bernadettjeink!!!
Dettyk: tündéri ez a kis Panka! És hogy belenőtt a hordozóba...
Granda, Sense: zseniálisak a cipőitek, Granda, az esküvői cipellődnél álmodni nem lehet szebbet! Én is nagyon szeretem a szép cipőket, de nem tudok menni bennük sajnos. Jellemző módon van két "gálacsizmám" itthon, szépek, magas sarkúak, na ebből kifolyólag hordani nem tudom őket. (Azt most ne firtassuk, normális-e, aki így vesz cipőket, mint én...)
K. Timi, Dotildi: az uszodás képek tüneményesek! Számunkra (l. középfülgyuszis előzmény) ez csak álom marad, de nagyon jó nézegetni ezeket a fotókat.
Mmarica: Tudod, Linikére már alig találni jelzőt, olyan szépséges kislány!
Viranka: remélem, jobban van a nagylány! Meddig tarthat el a betegség?
Párnatöltet: idézem: "habkönnyű habosított polisztirol mikrogyöngy"
Nektarin: nagyon tetszett a megismerkedésetek története! Nem mondom, bonyolult tud lenni a szerelem...
Kiskolbi: Máté tüneményes, ez a reggeli ébredős kép az egyik kedvencem lett róla.
Timi26: mielőbbi jobbulást a bátyádnak!!!
A tegnapi vendégeskedés (a legjobb barátnőmnél, akinek egy egyéves kisfia van) nagyon jól sikerült, Ádi is élvezte. Úgy tűnik, ha Ádi teljesen rendbe jön (a sebe), heti 1 vagy akár több napot is ennél a barátnőmnél fogok tölteni, a férjem bevisz minket hozzájuk kocsival. Így mindketten "kiszabadulunk" a szokásos hétköznapokból, remélhetőleg tudunk beszélgetni, elmélkedni... Felvillanyoz a dolog![/b]