ZSUZSANNÁKAT ISTEN ÉLTESSE!
Den, Zuz, Zsugyu, + akit véletlen kihagytam!
Ríd,
mondanám, hogy vedd meg a dm dobozt, de már olyan terhes vagyok, hogy nem hinném, hogy át tudom venni valaha

). meg hol volt a Bartók mozi? (a doboz magas zöld, s a fedele rendes nyitómechanikával rendelkezik, egy pöcköt megnyomok és felugrik. és minden fajta kendő jó bele) most látom lejjebb, hogy Nuk lehet, hogy ad egyet!
Zsanci,
még hogy le a kalappal??? veszed vissza mindjárt, te 3 gyerekes ősanya, aki folyton szoptat, meg elfoglalt!
NUK!!!!
KÜLDD EL LÉGYSZI NEKEM A DOBOZT LÉGYSZILÉGYSZILÉGYSZI! ZUZIÉK NAGYON KEDVES SZOMSZÉDASSZONYÉK MINDENT ELHOZNAK NEKEM!

és akkor az új babánál már nem szívatom magam a másikkal.
férjem már nem dolgozik felétek

.
ha Zoli nappalos tud lenni, akkor talán sűrűbben tud téged is karban tartani. (szó szerint

)
Zsini,
egyszerűen muszáj volt frufrut vágni, ami csak a képen ilyen rövid, mert épp fel volt túrva. életben nem olyan gáz, én sem örülnék, ha mindig ilyen bilivel körbenyírt gyerek nézne vissza rám

. még el kell döntenünk, hogy teljesen le akarjuk-e vágatni a haját, s ha igen, akkor megint visszük fodrászhoz, mert járt ám már ott is!
Tinu,
én is vhogy így csináltam a eperrel stb-vel, de az olajos magvak még nagyobb korában is megviselték (fosti, hasfájás). most már nem. szerintem módjával érdemes kezdeni, aztán ha minden okker, lehet nyomatni.
a gomba kitint tartalmaz, nehéz emészteni, Lencse nem is szereti, csak az anyja.
KITTYHEZ:
igazán aranyosak vagytok. tényleg én csiniáltam, de el vagyok keseredve, mert tényleg benga lett. (hiába a sok dícséret, egyre bénábbnak látom) tudom jól, hogy mit hol csesztem el. két választásom van. szétszedem, vagy újat csinálok. Lencse nem engedi a szétszedést. kettő ilyen meg nem kell. de lehet, hogy majd csinálok egy óriást neki (úgyis egy óriás Kittyfej párnát akartam), a leesés gátlója mellé, hogy ne üsse bele magát. igen, asszem ez lesz a legjobb megoldás
hab a tortán, hogy a hüle keresztanyja (tesóm) most vett neki egy HK-t plüssből (este hívott telón), pedig férjem megmondta, hogy nincs már újabb plüss, amit veszünk. na, én meg biztos ezért kezdtem gyártani, azt csak nem szólhatja le apjuk.

(aki különben este meg volt lepve, azt hitte bótban vettük amit csináltam)
LENCSE TUDOMÁNYA:
már jó ideje reggel nem akar öltözni. ám, ha kikészítem a cuccot neki, magától levetkőzik, felöltözik. a felsővel mindig oda jön hozzám, hogy húzzam a fejére, de a többit felhúzza simán. tök frankó, mi? addig én Babanyetelek.