Motiot
Köszi szépen rám fért, talán vége. Így estére elég is volt belbőle.
MóniMÁK

Miért van ennyi visszásság. Ha állambácsi késik, akkor az természetes, viszont, ha Te 2 perccel később fizetsz be valamit, akkor már jön a büntetőkamat. Lehet, hogy kérned kellene a kamatot is?! Nem mondta a Kedvesed, hogy akkor fizesse ki ő a zsebéből, aztán majd később megkapja?
Tünde! Ez jóóóóó!
Juba! Ó, szegénykém! Majd igyekszem én is törni a buksimat.
De jó,nagyon ügyes. Hajrá, hajrá! Látom, már tényleg mindent kipróbáltál. Nekünk hétfőn az vált be, hogy félig ülő helyzetbe tettem Albertet + megfordítottam a tolókart, így nem akadályozta semmi a nézelődésben. Ilyen jól még soha nem viselte a kocsit.
Én kíváncsi vagyok az esküvői ruhádra!
Irina, Drága!
Jól próbára tesz Titeket ez a BCG. Remélem nem kell majd műteni. Ha meg igen, meglátod Ádám megint segíteni fog Nektek. Édes kicsi bogárka! De legalább a kedve jó! Csodakenőcs gyógyítsd meg a mi kis barátunkat!
Miléna!Én minden fürdésnél visszahúzom finoman a bőrt, persze nem feszegetem. A két nagyobbnál segíteni kellett, de akkor már sokkal nagyobbak voltak. Dávidnak egy szondával nyúlt a gy.doki a bőr alá, Gergőnek meg sebész húzta fel. Elég ronda látvány, én azért próbálom tréningezni, hátha megússzuk majd ezt a tortúrát.
Én is irígykedek ám, de ha nem akartál fogyni, én szívesen adok az enyémből.
Timi! Ez igen! Szép szál legény!
Majd hamarosan folyt. köv.