A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

74-es rucik????? wow, mi épp csak elkezdtük a 62-est. :-) És még mindig nem vagyunk 6 kg. Most mértem fürcsi előtt!! 5930g!!! Már majdnem!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Upsz, rotyog a gatya.... :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Fleur!
Mi Libero pelcsit használunk...

Tudok Neked küldeni. Mire kell? Van valami akció? :):)

Mi nyáron a T-Com Gyerekszigeten nyertünk rengeteg mindent a Libero-sátornál ilyen emblémákkal - pl. Libero nyuszi mintás hosszu- és rövidujjú bodykat, fürdetőszereket, stb.

Úgyhogy érdemes ám gyűjteni egész évben és pl. ott felhasználni.

Vadvirág
Vendég

Sziasztok !

Kaqk : írattam fel Sinlacot . Küld a címed és küldöm.
Nekünk a doki néni most írt fel ilyen Milupe pépet. Milyen volt ? Ja és mennyibe került csak, hogy hogy készüljek a gyógyszertárba.

Ma kapott Ádi szurit. Utolsó Prevenar.

Nagyon tuttik az esküvői képek majd én is teszek csak meg kell keresni a gépen.

Na most lépek lassan megyünk aludni aztán kajcsi és altatás.

Mindenkinek kellemes estét .
20200310173350

Motiot
Köszi szépen rám fért, talán vége. Így estére elég is volt belbőle.

MóniMÁK :twisted: Miért van ennyi visszásság. Ha állambácsi késik, akkor az természetes, viszont, ha Te 2 perccel később fizetsz be valamit, akkor már jön a büntetőkamat. Lehet, hogy kérned kellene a kamatot is?! Nem mondta a Kedvesed, hogy akkor fizesse ki ő a zsebéből, aztán majd később megkapja? :wink:

Tünde! Ez jóóóóó! :lol: :lol: :lol: :lol:

Juba! Ó, szegénykém! Majd igyekszem én is törni a buksimat.
De jó,nagyon ügyes. Hajrá, hajrá! Látom, már tényleg mindent kipróbáltál. Nekünk hétfőn az vált be, hogy félig ülő helyzetbe tettem Albertet + megfordítottam a tolókart, így nem akadályozta semmi a nézelődésben. Ilyen jól még soha nem viselte a kocsit.
Én kíváncsi vagyok az esküvői ruhádra!

Irina, Drága!
Jól próbára tesz Titeket ez a BCG. Remélem nem kell majd műteni. Ha meg igen, meglátod Ádám megint segíteni fog Nektek. Édes kicsi bogárka! De legalább a kedve jó! Csodakenőcs gyógyítsd meg a mi kis barátunkat!

Miléna!Én minden fürdésnél visszahúzom finoman a bőrt, persze nem feszegetem. A két nagyobbnál segíteni kellett, de akkor már sokkal nagyobbak voltak. Dávidnak egy szondával nyúlt a gy.doki a bőr alá, Gergőnek meg sebész húzta fel. Elég ronda látvány, én azért próbálom tréningezni, hátha megússzuk majd ezt a tortúrát.
Én is irígykedek ám, de ha nem akartál fogyni, én szívesen adok az enyémből. :lol:

Timi! Ez igen! Szép szál legény!

Majd hamarosan folyt. köv.
dmaggie

Timi: küldtem pirivit a címemmel.
Ez a HA pép kb 700ft 300g. Vaniliás. Tetszett neki!!!

Liberó: Én kidobtam, de én is pályáznék a nyuszis vagy babás képre a pelus csomagolásáról. :-)

Jó éjt nektek!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Emmát vittem kenguruban overálban, olyan édi volt, nézelődött, majd be is aludt!!! :-)
Csak a gyógyszertárba mentünk. Csak rövid útra merészkedtem. eddig nem tetszett neki nagyon, otthon próbálgattuk eddig, de olyan kíváncsi, hogy tetszett neki a séta.

Ja és a boltokat is szereti, Shoppingolás!!!! Nem lehet elég korán kezdeni, nézi a világítást a szines dolgokat.....:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Látszik én ilyenkor tudok nyugisan írni, emma alszik!!!:-) Mindenki fürdet, etet???

KépKép
kaqk
Debrecen

Na jó akkor megyek tv-zni. Jó éjt ...megint!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú csajok vannak ám ruhaköltemények!!Nagyon szépek vagytok minden!!!!! Maggie,Bongyi,Tmi26,I.Móni, és mindenki akinek volt esküvője tessék képet rakni!! Akinek MÉG nem volt az közös képet amin a kevdes apuka is rajta van!!!!! És mellékeljétek az esküvői meghívót is :lol: 8)

KépKép
juba

Sziasztok!

Fleur én is kaptam a Liberótól csomagot. Hát a 3mas pelust már pár hete nem használjuk, nevettem is rajtuk, hogy kicsit küldenek :?

Kaqk mi is már 74 es bodykat kezdtünk el hordani, én már attól tartok dagi lesz a kisfiam :oops: úgyhogy nyugi szépen gyarapodik a kislányod.
Én is szoktam kenguruban menni vásárolni, főleg piacra.

Csajok nem történt még meg senkivel, hogy a babakocsija valamelyik irányba elkezdett húzni, mert az enyém állandóan jobbra menne, nem tudom, hogy a rúgóval van e a gond, vagy hivjam fel a boltot ahol vettem, hogy beteg a kocsi?

Csajok az én nagyfiam megint egyedül aludt el ( kb. 10 perc alatt ) :-)

Heni
KépKép
heni81

lmóni! MILYEN RUCIT????? :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Csak úgy ragyogtok!

Miléna! Micsoda story! Kastélyban? Nagyon kíváncsivá tettél

Viranka! Csodálatosak vagytok! Jól gondolom, hogy nincsenek unalmas hétköznapjaitok! Látom már, Míra honnan merít! :lol:

Motiot! Gyönyörűséges pár vagytok! Ez a hasonlóság! Valld be, hogy mindegyik képen uaz a személy van! :lol: :lol:

Nektarin! Nagyon dögös képek! Viszont látom, ez volt életed egyik legszebb napja!

Heni! Kitartás!

Fleur! Micsoda szerelmetes pilantások!

Kaqk! Nyugi! A babáknak sem kell egyformának lenniük!

Sajnos, ma nem jutottam odáig, hogy bescanneljem a képeket. Uis délelőtt megjelent az anyósom. :shock: Jól elbeszélgettünk, bár én nem voltam igazán jó partner. A fejem fájt és zúgott ezerrel, majdnem elaludtam a fáradtságtól.
dmaggie

Heni!A magától való elalvást,hogy csináltátok?????????Kérem a receptet!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
juba

lmóni! Te vagy az LMóni 2007? Banyek! Vadászok a kapucnis farmerkabátra, de Te hamarabb licitáltál, így én nem fogok! :wink:
Jaj, annyira szép kis darab! De nem szedem el előled! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Heni! Ügyes, ügyes! Mi már régen maxi pelust használunk, a midiből állandóan kijött a pisi, kaki. Albertnek már 80-as bodykat használok, a többi 74-es.

Móni, Emese! Háát ez tök jó! Én legszívesebben az angol Abey-en (asszem így hívják) licitálnék. A múltkor az öcsémmel találtunk egy 74 db-ból álló ruhacsomagot, kb. 10e Ft körül lett volna. Olyan jó dolgokat lehetne kifogni.
dmaggie

Juba megfürdetjük 7kor, szopi, aztán még hancúrozunk, majd 8kor beteszem az ágyba, megpuszilom, simi, majd kijövök. 5 perc sirrás után visszamegyek, cumi, simi, csititgatás és alszik is.
Elhatározás kérdése az egész. Én eddig sajnáltam sirni hagyni, de hétfőn meggyőzött a védőnő, meg sokat olvastam erről.

Heni
KépKép
heni81

Heni, de jók az új avatarok!!!!!!!!!
dmaggie

De jó neked Heni!!És erre,hogy jöttél rá???

KépKép
juba

Az esküvői fotók frenetikusak! Tényleg, Granda nagyon jól fogalmazott, Irinából árad a természetes szépség, és egyáltalán nem látszik 8 kiló vakolat!

Nektarin olyan igazi pasivadító, szexi menyasszony!

Fleur! Te meg csodásan néztél ki! Esküszöm, télen fogok férjhez menni! Nagyon tetszett a ruhád!

Motiot! Alólad már csak a zenéló doboz hiányzott, Te meg foroghattál volna abban az álom ruhában.

Timi26! VikDaninak jobbulást!!!!!!

Irina! Küldöm a gyógyulós vudut, hogy Ádi sebe hipp-hopp meggyógyuljon!

Heni! Szuper az avatarod!

Egyedül elalvás? WOW!!!!!!!!!

Kaqk! Izomláz.... Kicsit irigyellek! Én tavaly előtt éreztem ilyet utoljára. :lol:
Zsófi 3 kilóval nehezebb, mint Emmácska? :oops: :lol:

Timi26! Nem semmi méretek! Szép hosszú pasika VikDan! :D

LMóni!
Ez a MÁK nem semmi! És az minden esetben igaz, ha Te késel a fizetéssel, mindenféle büntetéseket szabnak ki, ha meg mi tartjuk a tenyerünket a jussunkért, akkor le vagyunk sz.rva.
Én 3 hónapig vártam a csp-re, papírok rendben voltak.
Végül küldtem egy faxot, melyben kihangsúlyoztam, hogy karácsonyig szeretném megkapni a pénzt. És megkaptam.

Kép
Kép
Kép
gremese

Tényleg tök jó az új avatarod és a vonalzó melletti Péterke is cuki!!!!!!

KépKép
juba

Bongyikám merre csavarogsz??????

KépKép
juba

lmóni! A rucit lecsapták a kezemről. :evil:
Ilyenkor annak örülök, hogy aki megelőzött, jó sok pénzt fog kifizetni érte. :twisted: :oops:

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Kaqk, Irina, Fleur, Viranka, Motiot, Nektarin nagyon szép menyasszonyok voltatok, nagyon jók a fotók! :D
Várjuk a többiektől is!

Fleur: szippantós autó :lol: :lol: Nagyon erős, stabil kapcsolatotok lehet, jó sok próbát kiállt már.

L.Móni: gratula a méretekhez!

Meryke, édes Máté, főleg, ahogy lebontotta a fejvédőt :lol:

Regi, nagyon nagy csaj már Szelike! Nekünk is van olyan labdánk, Dorka egyik kedvence.

Irina, Ádinak megy a vudu! Kívánom, hogy mielőbb megoldódjon ez a nyirokcsomó-probléma!

Heni: a mi babakocsink is húz, szintén jobbra... még nem találtunk rá megoldást. Gratula Péterkének az egyre ügyesebb elalváshoz!

Juba: Gratulálok Bertusnak a forgáshoz! (nálunk még mindig semmi)

Esküvői meghívót én nem tudok mellékelni, de 1-2 fotót igen:
Kép Kép
Kép Kép

És a számomra legkedvesebb:
Kép

Teljesen elérzékenyültem a fotókat válogatva... épp mondtam Apának, hogy újra hozzámennék... végülis templomi esküvőnk még nem volt :wink:

Kép
dotildi

Dotildi!Te is nagyonnnnnnnnn szép voltál,és a menyecskeruhás kép is szuper!!!És a hajad ahogy be van sütve nagyon jól áll!!

KépKép
juba

Emese
Sztem is menj férjhez :wink: :D Remélem, kedvet kaptatok a mosolygós képek láttán és hidd el, a romantikus oldalán túl van egy irtó BULIS része, amit senki nem felejt el (legyen akár kétszemélyes, akár 100 fős lakodalom) :D
Ugye Lányok, olyan ez, mint a gyerekszülés: előtte izgalom a köbön, gyomorgörcs és ájuláshoz közeli érzés a szertartás előtt, aztán egy nap múlva már csak a szépre emlékezünk :lol:

Maggie
Én már az Ebay-en 34 dolgot vettem (többek között a tavasztól használandó sportkocsinkat is) :D A leggyorsabbak az amcsik, no meg az osztrák cégtől vett babakocsit szerda este ütöttem le, PayPal-on keresztül kifizettem és pénteken már itt volt, nem hittem a szememnek :shock:

Altatás
Nálunk most 3 napja Apa csinálja, Ő kérte :) De asszem hamarosan nálunk is be kellene vezetni ezt az egyedül elalvó szisztémát....

Na mék Horatiot nézni, sajna csak az RTL-en adják, újabban a Viasat-on csak csütörtökön van :x

Kép
granda

Ezt muszáj elmesélnem:
ma sétáltam Dorkával, és a babakocsi tologatás közben az egyik udvarban kisfiúk (olyan 8-10 éves körüliek) labdáztak. Kirepült a labda az utcára, és az egyikük elkezdett átmászni a kerítésen, hogy visszavigye. Szóltam neki, hogy várjon, inkább én bedobom nekik.
Erre egy másik kisfiú odaszólt az éppen mászónak, hogy ne másszon tovább, mert a KISLÁNY (vagyis én :shock: :shock: :shock: ) mindjárt visszadobja a labdát....

Hát vagy nagyon rövidlátó volt ez a fiúcska, vagy nem tudom, mindenesetre legalább nem csókolomoztak :lol: :lol:

Kép
dotildi

Juba, köszi :oops: :D

Kép
dotildi

Kislány :lol: :lol: hát ez tök jó!!!Bár én még mindig jobban örülnék neki minta nénit mondanának.

KépKép
juba

Na mi van mindenki alszik?

KépKép
juba

Én Doktor House-t nézek (csak néha rápillantok a gépre)

Kép
dotildi

Dotildi szuperek a képek!
Milyen babakocsitok van? Nekünk Symbaba jurop. Kurv@ pipa vagyok rá, szerintem gyári hibás lehet, mert most kezdtem el sétálni járni, igy csak most vettem észre. Eddig csak a teraszon tologattam, rövid távon meg nem venni észre.

Emese köszi! plusz köszi a tippet, de még a quick time playert is lekell hozzá töltenem, nagyon profi leszek a végén

Heni
KépKép
heni81

Mesi Igen én vagyok :lol: Köszi :lol: Láttad végül milyen drágán ütötték le azt az együttest? :shock:

Lányok ezek a képek meseszépek. Ti teszitek ilyen széppé őket. Viranka, Fleur, Motiot, Nektarin gyönyörű menyasszonyok voltatok :lol: :lol: :lol:

Irina Kitartás, biztos fog használni az a kenőcs és akkor nem kell újra műteni. ++++++++++++++++++++++++

Maggie Örülök, hogy elmúlt a fejfájásod. Nem lehet, hogy emiatt a hirtelen jött tavasz miatt fáj a fejed?

Juba Gratulálok az átforduláshoz :lol:

Heni csak besimultok alvásügyileg. Így tovább :lol:

Kaqk Emmácska ilyen picin az igazi :wink: :lol:

MÁK Hát Mesi remélem nem lesz szükség további cseszegetésre feléjük, ha mégis az apára marad. Én nem tudok olyan nagyon határozott lenni :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Juba én is nézem!

Heni
KépKép
heni81

Heni! Nagyon szívesen! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na akkor én is tépek reggel úgy is hatkor kelt az én drágám és éjjel is "csak" háromszor kelt!

Jó éjszakát mindenkinek!!!

Kép

Ui.:Majd képet rakok de ma nem találtam meg a cd-t!

KépKép
juba

Vagyis Ildi :oops: nem baj Juba nézzed te is:-)

Heni
KépKép
heni81

Dotildi Milyen szépek voltatok ti is :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dotildi! Messzép képek! Bók a javából! Pipáld csak ki bátran!

Granda! Köszi az infót! (Naná, hogy elírtam :oops: )Már nem emlékszem ponotosan, de az rémisztett el, hogy a postaktg. igen nagynak tűnt. Bár lehet, hogy azzal együtt is megérné. :roll:
Majd még nézelődök. Tettél már képet a kocsiról?

Móni, a csoda se tudja, hogy miért fáj. Öreg vacak, ki kéne dobni! :lol:
dmaggie

lmóni! Láttam! :lol:

Viranka!
Én Rád sem ismertem! Gyönyörű menyasszony voltál! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Maggie Még mit nem............... Meg kell javítani :wink: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Dotildi
Olyan nagyon kiegyensúlyozottnak tűntök a képeken!

Maggie
a kedvedért fotó a 3,5 kilós!!! és 25 eurós kocsiról(ezt már direkt a nyaralásra vettük, kb fél évre előre tartok a tervezésben...):
Kép

Juba
Hozod a formád :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
granda

Maggie
Még annyit, h a postaköltséggel kapcsolatban igazad van! Van, amikor annyi, mint a leütött tárgy, de még így is megéri (ezüst sótartót vettem így, USA-ból). És persze időnként irreálisan magas, egy laptopot Robinak 100 dollárért szállítottak volna el. Indiából reális a postaköltség, Franciaországból, UK-ból is. Mindig érdemes rákérdezni.

Kép
granda

Granda! Hogy, Te milyen ügyes kislány vagy! Csúcs et a kocsi!
dmaggie

Móni, én még fej- vagy agyátültetésről nem hallottam!
dmaggie

Szerintem én is elvonulok, kipihenem :lol: (szép álom) a mai napot!
dmaggie

Dmaggie! Majd én helyreraklak egy gumikalapáccsal! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Granda Milyen márkájú a babakocsi ? nagyon szupi.
Meg is érkezett már ?
20200310173350

Granda! Azta, milyen szupi ez a bkocsi! Csak vigyázzatok, nehogy elinduljon egyedül sétálni! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Na mi van? Reklám megy a Dr. House közben!

Kép
Kép
Kép
gremese

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?