Sziasztok!
Brummadzag, te jó ég!!!!!

Döbbenten ülök itt! Letaglózott a hír! Egyszerűen nem hiszem el............ Rettentően sajnálom! Rengetegszer eszembe jutottál ma, de ezt álmomban sem gondoltam volna.....

Csak a jó híreket vártam Tőled!
Brummadzag férje, kérlek add át a párodnak, hogy üdvözlöm, sokszor puszilom és hatalmas ölelés! Vigyázz Rá nagyon! Szívem szakad értetek!
Orsi, jobbulást!
Süni, nagyon remélem, hogy a betegséged már múltidő!

Nagyikád....

Holnap mindenképp jelzek! Puszillak!
Madrin, szerintem ők is azt remélték, hogy hazamegyek! Ennyire birkának nézik az embereket.

Hidd el, sokat gondoltam közben a BMC-re!
Khm.... a kutyusodnak egészségére!

Elképzeltem, hogy hajkurászná ott a macskákat!
Kedden is olyan sokan voltak?
Kira, nagyon drukkolok! Látod, csak megnőtt az a kis lustaság!

Aranyos a férjecskéd!
Nellike, örülök, hogy jól vagy!

Nagyon drukkolok Neked! Aranyos az új avatarod!
Krisztamili, drága! Egyetértek Veled, ezt intézhették volna más stílusban is, így nagyon rossz emlék... már előre félek a hétfőtől
Örülök, hogy maradsz! Te is hiányoznál nekem! Úgy követnélek, elhiszed?

Hánynék is ha muszáj.... pedig kb. 20-22 éve csináltam ilyet utoljára....
Mesélj majd az uh-ról! Ha pedig nem boldogulsz a vonalzókészítéssel, nagyon szívesen segítek!

Puszillak!
Zsókuci, küldöm a kilóűzőket! Nehogy ezen múljon!
Vic, +++++++++++++++++ Nagyon remélem, hogy ez most sikerül! Drukk, drukk, drukk!
Nika, sajnálom ezt a migrénesdit!

Barátnőm is nagy Cataflam fogyasztó, piszkosul megkínozza..... nézni is rossz
Bessy, szuper! Ti is kezdetek!
Bobcsike, én két hete kezdtem el szedni a Gynex-et. Elvileg nekem nincs semmi bajom, de hátha segít majd a 3. lombikomnál. Ami viszont nagyon furcsa, hogy mióta szedem, minden nap olyan, mintha meg akarna jönni a mensim.... fura a hasam, nem fáj, de úgy tompán érzem, pedig ma vagyok a 22. napomon és hétfőre várom. Kíváncsi vagyok, mikor fog megjönni. Ja, és megjelent egy-két nagy és csúf pattanás az arcomon.... még tini koromban sem voltak ilyenek
Én itt a városban többektől hallottam, hogy segített nekik, igaz, nem lombikosoktól. Egy próbát mindenképp megér.
Köszönöm lányok a drukkolást! Nagyon jólesik!

Nem tudom miért, de olyan nagyon izgatott vagyok. Szeretném már tudni, hogy mi újság odabent.
Mennem kellene aludni, mert 4-kor kelünk.

A férjem már úgy horkol.... szegénykém nagyon beteg, már tegnap óta
Puszi!